Ne morem stran

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ladytron
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 6. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a ladytron » 06. Apr. 2016 10:21

Hej! Že eno leto sem ujeta v situacijo iz katere nikakor ne morem ven. Lani nekje ob tem času sem začela en mesec trajajočo neobvezujočo zvezo s svojim sodelavcem, ki sem jo po enem mesecu zaključila, ker enostavno nisem prenesla, da je bil enkrat proti koncu tega obdobja tudi z drugo. V tem mesecu sem se noro zaljubila vanj. Ker se vidiva v službi vsak dan je bilo prebolevanje zame praktično nemogoče. S časoma mi je postalo žal da sem prekinila kar sva imela, ker sem bila mnenja da bi bila vseeno srečnejša, če bi nadaljevala to kar sva imela, kljub temu da bi imel on tudi druge. Te občutki in takšno moje razmišljanje so tudi mene presenetili, saj mi tako razmišljanje ni podobno.
Do konca poletja so se čustva že malo ohladila, a ostala so še vedno na neki podzavestni ravni. Septembra sva se spet začela dobivati na 14 dni. In od takrat naprej se vse do danes dobivava približno enkrat na teden in se dava dol. Čustva enostavno ne morem več tlačiti. Prav tako je zdaj spet začel bluziti z isto žensko kot lani v tem času in to me boli tako na čustveni kot na ego ravni. problem je sedaj ta, da nemorem več trpeti take bolečine, ki jo čutim za to, ker ne more biti samo moj a hkrati nemorem iti nikakor stran od njega, ker vem da če zaključim ponovno, se bo to končalo za vedno. Zavedam se da delujem samodistruktivno a si ne morem pomagati. Največji problem pa je seveda to, da sva sodelavca, vidim ga vsak dan in tudi stvari ki se mu dogajajo v življenju slišim vsak dan od drugih sodelavcev.

Rada bi šla ven iz tega začaranega kroga, a nikakor nevem kako. Ima mogoče kdo podobno izkušnjo iz preteklosti in kako se je rešil iz tega?
:(
nekogirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 212
Na forumu od: 11. 11. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a nekogirl » 06. Apr. 2016 12:23

..
Zadnjič spremenil nekogirl, dne 17. Jul. 2016 16:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 06. Apr. 2016 14:41

najdeš drugega in je to to :ja:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 06. Apr. 2016 15:28

odrasti in se ravnaj po razumu, ne pa po čuttvih. neodločna si, sprejeti moraš dejstvo, da se vsega pač ne da imeti in ne more biti vse tako, kot si želiš.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7499
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Apr. 2016 18:56

Če ti želiš,da je on samo s tabo,on pa tega noče,moraš iti proč, ni druge. Dejansko samo izgubljaš čas s tem tipom. Mogoče bi morala malo it vn,v novo okolje in tam spoznavati nove ljudi,da bi malo bolj občutla, da se svet dejansko ne vrti okrog tega sodelavca.
In dobro se je držati pravila,da se s sodelavci ne zapleta. Če je možno,bi bilo idealno kar zamenjati delovno okolje..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov