Na čem sploh sem??

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Prispevkov: 452
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 29. Feb. 2016 22:54

To je pa degeneracija zahodne civilizacije,...v tradicionalnih družbah se točno ve, kjer je ženski mesto...kuhinja, spalnica, cerkev, v avstro ogrski sem temu rekli 'drei K' :razz: :razz: :razz:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Feb. 2016 23:14

no LZ to že razumem, kako gre, ko enkrat že žensko spoznaš.. mi je jasno, da rabijo moškega in ne butlerja, pa tudi douchebaga ne (čeprav marsikeri kar paše douchebaga met, očitno)

ampak mene zanima ta prvi pristop. začetek pogovora, iz čiste nule. zakaj se pričakuje, da znaš nekomu brati misli in po nekih "namigih" (ki to sploh niso) vedet vse o nekomu, še preden rečeš prvo besedo z njim? zakaj ženske tako pričakujejo pogum od drugih, če ga same nimajo, hkrati se pa tako negativno odzovejo na vse, kar ni popoln pristop (ki jo mora očarati, biti izviren itd.)

bedno se mi zdi, da se je treba "učiti" nekih prvih pristopov, se delati nekaj kar v resnici nisi, samo da pridobiš pozornost. ker itak se prej ali slej izkaže, da je vsak človek v resnici precej drugačen, kakršnega se je na začetku igral.

tako smešno mi je, ko vidim kako ženske izbirčne delujejo ob pristopih, pristanejo pa s tako bednimi tipi, in poleg tega jih še tako vzljubijo da trpijo vso njihovo sranje.. res ne razumem tega. a se res da žensko tako dobro zmanipulirat, da najprej igraš največjega šarmerja, potem pa postaneš totalni luzer? zakaj enim moškim to tako dobro deluje? in zakaj take ženske tkao padajo na te fore, čeprav jim je popolnoma jasno v čem je štos?

to so razlogi, zakaj se mi tako upira spoznavanje v živo. zaradi vseh teh igric.
hej norci :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Feb. 2016 23:28

slovenc79 napisal/-a:bedno se mi zdi, da se je treba "učiti" nekih prvih pristopov, se delati nekaj kar v resnici nisi, samo da pridobiš pozornost. ker itak se prej ali slej izkaže, da je vsak človek v resnici precej drugačen, kakršnega se je na začetku igral.


S tem delom se strinjam. Hb to pali samo pri enih. Zavedati se pa moramo, da so eni ljudje lažnivci preko interneta, pa tudi potem v živo-ampak kot si napisal, za vsakega se slej kot prej zve kak je dejansko, nihče se ne more večno pretvarjati.
Če bi dal samo ta forum na preizkušnjo dam roko v ogenj, da je pol napisanega bullsh*t, ki ga pač nihče ne more preveriti-drugje ni nič boljše. Samo naučiti se moraš, kako prefiltrirati takšne in drugačne iskalce pozornosti.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Feb. 2016 23:37

Ne vem zakaj si tako vznemirjen če ene oberejo po tvojemu mnenju slabega tipa?

Mene tako boli k. da me bolj ne bi mogel, hvalabogu, manj krš robe na trgu :D.

Slovenc, privlačnost je temelj da lahko ti potem ustvariš nekaj vrednega. Ženske na začetku ne zanima kdo k***c si ti, kaj delaš, kako odgovoren si v življenju...one te pogledajo od glave in do pet in se odločijo če je to to, če ti bodo sploh dale priložnost da jih osvojiš, sexaš z njimi ali si oče njenih otrok :D.

Ti kot oseba, nek partner jih zanimaš šele po temu, ko si jim privlačen, in ali jim pač to klikne, ali ti to samo ustvariš...koga boli k. kako si prišel do tega?

In to mede nekatere moške, da ne poštekajo da prilačnost ni izbira, in to je zajebano...zato imajo nekatere ženske celo življenje slabe tipe, ali pa pač padajo na nabildance...to zato, ker spet: privlačnost ni izbira. Ni logična odločitev, ampak popolnoma biološka.

Potem pa na temu gradiš, oba seveda vidita če je to to, in potem šele začneš graditi nek odnos in razmerje.

In ja, sem mnenja da pokažeš kakšen si, jaz nikoli ne kažem da sem nek super happy žurerski tip, ker to pač nisem jaz. Ampak bom pa bolj ojačal svoje kvalitete in samozavest.

Ženske pač še vedno želijo da prideš do njih kot dec, in da imaš neke standarde ki jih projeciraš.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Mar. 2016 0:04

ne da se ravno vznemirjam, samo bedasto se mi zdi, da se toliko dogaja, da se pustijo zmanipulirat, da vzljubijo tipa, ki si ga v resnici (takega, ki dejansko je, potem ko neha igrati), ne želijo in ga niti pogledale ne bi, če bi ga tisti trenutek spoznale.

to razumem da moraš bit na prvi pogled ženski všeč, da se je sploh vredno spustit v kaj.

recimo, da me punca opazi, gledava se, mogoče se celo nasmehne, jaz se nazaj.. in se odločim da bi pristopil. kaj zdaj? :D greš k njej, "živjo, simpatična si mi, bi se dobila kdaj na pijači?" kako bi reagirale na tak pristop? mogoče preveč to the point, ampak čemu kompliciranje?

emanuela, prek interneta se mi zdi lažje (govorim o pristopu, ne spoznavanju), ker si omejen na besede, in to je to :) ne rabiš videza, ne rabiš se učit in prepoznavat govorice telesa, pogledov, nasmehov, gibanja.. tukaj ni namigov. pišeš kar pišeš in ostane črno na belem, in vsak bumbar lahko to prebere in razume :D
in kar je še najbolj pomirjujoče - tudi če zajebeš, noben ne ve kdo si :)

zdi se, da smo slovenci zaprt narod, ker nas ni veliko in se dva hitro lahko dvakrat srečata.
hej norci :)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Mar. 2016 0:28

BTW, slovenc...

Kar ti razmišljaš je tvoja verzija resnice, ni napačna, ker je tvoja.

Jaz pišem na podlagi svojega videnja sveta, in dobrih izkušenj ki sem si jih nabral v zadnjih letih.

Če ti misliš da te bo tvoj načina razmišljanja in pristopa pripeljal do kvalitetne ženske, potem je to to.

Glede tega pristopa s pijačo, jaz nikoli ne vabim na pijačo, jaz si probam vzeti čas, če ga imam na voljo.
Prideš zraven, se predstaviš, jaz vedno malo močneje stisnem roko da potem na to seveda reagirajo, potem se seveda opravičim. Ne dajem komplimentov, povem kaj bi rad, kam grem potem ali kje me lahko dobi, in da lahko pride tja in bova rekla kakšno.

Nič uradnega, moj lajf se pač dogaja kot se dogaja, če je ona tam kul, če je ni, tudi kul.

Glede teh pristopov, meni je bila lansko leto ena res všeč, meni se je zmešalo ko sem jo prvič videl. Ko sem jo prvič videl preko svoje rame, sem bil samo, jaz jo moram spoznati, jaz jo hočem imeti.
In potem sem odigral mojstrovino pristopa, grajenja neke povezave med nama, zbližala sva se, intelektualno sva se ujela, peljal sem jo na super zmenek, pokazal sem ji kakšen moški sem, smejala se je, zaupala mi je, vse je bilo tako kot mora biti.

Ampak, vedno je ta kurčev ampak, njej ni kliknilo. Nisem njen tip, ona je vedno imela glasbenike in umetnike, in čeprav jaz to neizmerno cenim, nikoli ne bom to.
In po pravici mi je bilo res hudo, ampak res, midva sva si čisto različna, jaz bi pomoril pol njenih ljudi, ker imajo slab vpliv nanjo, in sva se spoštovala, ampak imela kup predsodkov drug do drugega.

Tako da, včasih lahko narediš vse,, si najboljša verzija sebe in si moški na mestu, pa je to nekomu ni. Ampak je na koncu najboljše zate, ker bi bilo to pogubno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 179
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 01. Mar. 2016 11:02

Led Zeppelin napisal/-a:Slovenc, privlačnost je temelj da lahko ti potem ustvariš nekaj vrednega. Ženske na začetku ne zanima kdo k***c si ti, kaj delaš, kako odgovoren si v življenju...one te pogledajo od glave in do pet in se odločijo če je to to, če ti bodo sploh dale priložnost da jih osvojiš, sexaš z njimi ali si oče njenih otrok :D.

Ti kot oseba, nek partner jih zanimaš šele po temu, ko si jim privlačen, in ali jim pač to klikne, ali ti to samo ustvariš...koga boli k. kako si prišel do tega?

In to mede nekatere moške, da ne poštekajo da prilačnost ni izbira, in to je zajebano...zato imajo nekatere ženske celo življenje slabe tipe, ali pa pač padajo na nabildance...to zato, ker spet: privlačnost ni izbira. Ni logična odločitev, ampak popolnoma biološka.

Če je to kar trdiš res, potem je zame najbolje, da se enostavno odstranim iz igre, saj nisem nobeni všeč na videz.

Ravno zadnjič si trdil, da je ženskam bolj pomembno, kako se moški "nosi" kot pa kako izgleda, tokrat pa govoriš nekaj povsem drugačnega in se kontradiktiraš. Ob branju tega foruma je lahko človek samo še bolj zbegan in zmeden, saj enkrat trdite nekaj, spet drugič pa nekaj povsem drugega.
Po mojem mnenju je vsaki ženski privlačno nekaj specifičnega. Recimo, enim je res važen izključno videz(torej, da je lepo popedenan, da je nabildan, da je visok, ipd.), nekaterim so všeč inteligentni moški, nekaterim so všeš izključno starejši moški, spet nekaterim so všeč športniki, itd. Mislim, da smo si med sabo tako različni, da je težko vse metati v isti koš. Poglej si še kakšne primere študentskih parov, kjer denar nima (še) nobene vloge in videl boš, da si tistega "povprečneža" lepotica ni izbrala izključno zaradi tega, ker ji je ob prvem srečanju biološki mehanizem trdil, da je to lahko potencialni oče njenih otrok temveč zaradi česa drugega.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 01. Mar. 2016 11:57

Kje se jaz omenil videz?

Kot si sam pisal, privlačnost je širšega pojma, ni samo vizualna.

Jaz točno vem kakšne so mi takoj privlačne, in videz je samo neka nadgradnja temu kar jaz prvo opazim.

In ti imaš res nek fetiš na besedo videz :D, seveda da ima vsak nek profil kaj mu vizualno sede, ampak drugi faktorji so ravno tako, če ne še bolj pomembni.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 267
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 01. Mar. 2016 13:01

Res je, pri privlačnosti je videz večinoma stranskega pomena (razen seveda, če ti kdo vizualno pač ne potegne).

Bunk, evo, iz prve roke- če bi sedanjega partnerja izbirala izključno na podlagi videza, ga ne bi izbrala. Ko sva se spoznala me njegov videz ni ravno privlačil, grd mi pa tudi ni bil. Neko povprečje, v množici ga ne bi opazila. Zdaj pa mi je njegov obraz najlepši na svetu. Kar me je na začetku privlačilo, je bila njegova samozavest, smisel za humor, oddajal je res krasne vibracije. Ko se je pogovarjal s tabo, si imel občutek, kot da tisti trenutek obstajaš samo ti. Marsikatera se mu je ponujala. In si moreš mislit, ima ravno take 'napake', zaradi katerih si ti zakompleksan.

Je pa verjetno res lažje jokat, kako je nefer, če ne izgledaš kot Brad Pitt, kot pa delati na temu, kakšne vibracije oddajaš.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 01. Mar. 2016 14:01

Mnogi ne razlikujejo med samozavestnim nice guyem in nesamozavestnim nice guyem. Neuspešni in zafrustrirani so ponavadi tisti drugi. In eni tudi zamešujejo med samozavestnim moškim, ki zna pokazat kaj hoče in kaj mu je všeč in med "vulgarnimi neandertalci". (če so kateri teli slednji všeč pač veš samo da se s tako žensko itak ne bi ujel)

Koliko bo nek pristop deloval pa je, kot se je omenilo, odvisno tudi od tega koliko si nekomu privlačen. Zato ni nekih pravih receptov, je pa res da samozavest te daleč popelje. Pa ker se je govorilo o sramežljivosti, obstajajo tudi ženske, ki jim je sramežljivost všeč. Kar deluje za nekoga oz. kar je nekomu všeč, drugemu ni in tako dalje...
O videzu pa sploh ne bi izgubljala besed, ker so predhodnice že dobr napisale in tud sama sem iz svojih izkušenj že velik o tem pisala.
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 179
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 03. Mar. 2016 19:19

disketa napisal/-a:Res je, pri privlačnosti je videz večinoma stranskega pomena (razen seveda, če ti kdo vizualno pač ne potegne).

Bunk, evo, iz prve roke- če bi sedanjega partnerja izbirala izključno na podlagi videza, ga ne bi izbrala. Ko sva se spoznala me njegov videz ni ravno privlačil, grd mi pa tudi ni bil. Neko povprečje, v množici ga ne bi opazila. Zdaj pa mi je njegov obraz najlepši na svetu. Kar me je na začetku privlačilo, je bila njegova samozavest, smisel za humor, oddajal je res krasne vibracije. Ko se je pogovarjal s tabo, si imel občutek, kot da tisti trenutek obstajaš samo ti. Marsikatera se mu je ponujala. In si moreš mislit, ima ravno take 'napake', zaradi katerih si ti zakompleksan.

Je pa verjetno res lažje jokat, kako je nefer, če ne izgledaš kot Brad Pitt, kot pa delati na temu, kakšne vibracije oddajaš.


Ravno danes sem začel nosit nova očala. Pridem na predavanja in slišim v ozadju kako ena izmed manjštevilčnih punc na našem "moškem" faksu reče prijateljici: "Glej, ta ma pa nova očala. On zdej misli, da bo s tem kaj lepši, v resnici pa izgleda še grši kot je bil prej hahahaha." To je samo ena izmed mnogih takšnih zgodbic, ki so se mi pripetile v življenju. Verjemi, da človek ne more biti ne vem kako samozavesten, če vseskozi posluša komentare, kjer ga nekdo "tlači" navzdol. Samozavest se gradi počasi, na manjših korakih, predvsem pa na pozitivnih izkušnjah, za katere sem bil jaz zaradi tega, ker sem, to, kar sem, prikrajšan.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Mar. 2016 19:22

Pa je nisi poslal v ku*ac? Ker bi si zaslužila :wink:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 03. Mar. 2016 19:39

Če se boš pa sekiru zaradi take izjave ene nevzgojene kuzle, pa tt krneki. fakiča zategn naslednič res. eni si mal preveč dovolijo... odzad njene kulture, ne tvojega videza!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Mar. 2016 19:42

Ne vem zakaj, ampak meni so tele zgodbice malo pretirane....to bi nekako pričakoval na srednji frizerski, ne pa na FRIju....


V glavnem, popizdi....pošlji jo v k***c. Ljudem začni postavljati meje, ženska gor, ženska dol.

Postavi se zase, a boš prenašal da vsak k***c ki je nepomemben in ni vreden mojega prdca da ti pokvari dan?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Mar. 2016 19:42

Omg,ma kje ti sploh stakneš zmeraj take ljudi,v moji okolici se sploh ne dogaja,da bi kar nekaj komentirali, da je ta pa ta grd.. To deluje bolj na nivoju kakšne osnovne šole. Druga je zdej,če si kje zunaj in se ti kdo, (ki ti ni všeč) neokusno vsiljuje..
Ja, defnitivno bi jo moral poslat nekam ali zabit s kakšno njeno pomanjkljivostjo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]