mišljenje o dekletu, ki še ni imela fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

k19
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 13. 8. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a k19 » 13. Avg. 2017 19:26

Pozdravljeni,

imam posebej zanimivo vprašanje,ki mislim, da si zasluži odgovor. Kaj menite ( predvsem fantje) ne bom pa se branila tudi odgovorov deklet, kaj mislite, če bi vam fant star nad 20 povedal, da še nikoli ni imel resne zveze. Na kaj najprej pomislite? :)
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 13. Avg. 2017 19:46

Jaz tu resnično ne vidim, kaj je big deal?
Pri 20ih še ne imeti za seboj resne zveze pa res ni nič posebnega (ampak sedaj odvisno, koliko nad 20 misliš... če je to 29, je potem morda res že malo bolj nenavadno). Saj si komaj dobro prilezel iz srednje šole. In imaš še celo življenje časa pred seboj za resno zvezo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 13. Avg. 2017 20:06

Jaz sem imel prvo resno punco pri 21ih, in ja, v moji glavi sem bil totalno presran kaj bi si moja bodoča punca mislila.

Če bi si lahko dal nasvet, bi bil: To ni nič takega, in čeprav ni potrebno da to poveš v prvih petih minutah, je lažje če si odkrit in da poveš tudi da imaš neke strahove.

Tako da, edina stvar ki me je konkretno sezula je bilo samo hendlanje intenzivnosti čustev, in kasneje razhoda, ker sem bil po eni strani odrasel moški, po drugi strani pa nekdo ki še ni dal čez teh čustvenih bolečin...ampak sem dal daljši šnelkurs čez in je bilo to to :D.

Ljudje imamo različne poti, različne hitrosti in različne poglede, osebno zame...pač, ko najdeš, veš, in nobena stvar te ne more pripraviti na to kar se dogaja od tiste točke naprej, važno je sam da si si iskren in da delaš na dobri komunikaciji, ljubezen in odnos, vsaj če je dober....je zelo organski.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Avg. 2017 20:13

Js tudi ne vidim problema, kaj obstaja kako nenapisano pravilo, da moreš imet resno zvezo pred 20im? Se strinjam, da okrog tridesetega večina ljudi že ima za sabo kakšno zvezo, dvajset pa res ni nič takšnega. Moj prvi fant je npr. tudi bil nekaj čez 20, ko sva začela in sem bila prva njegova resna, malo daljša zveza.
Čeprav po drugi strani štekam, ko enkrat daš tiste 1. skozi, te bol boli k***c, dokler jih ne in imaš okrog sebe ljudi, ki so že dali skozi, si pa malo neučakan, kdaj bo 1. poljub, 1. sex, 1. zveza.. :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 429
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 13. Avg. 2017 22:02

Jaz sem se celo srednjo šolo in začetek faksa sekirala, ker še nisem imela resne zveze. Če zdaj pogledam nazaj, mi res ni jasno zakaj, in če bi šla še enkrat čez tista leta, bi vsekakor poskušala bolj uživati v samskosti in se ne obremenjevati s tem.

Saj ne rečem, so ljudje, ki so v najstniških letih že bolj resni in imajo resno zvezo z isto osebo že od srednje šole naprej, ampak meni je smešno, ko se hočejo srednješolci it nekaj resnega, samo zato, da bodo in. To so še otroci :D Sicer smo pa vsi bili enaki, mislili, da že boga za jajca držimo :)

Če do druge polovice dvajsetih še nisi imel resne zveze, ni zame to nič čudnega.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 14. Avg. 2017 11:18

To ni nič nenavadnega.

Vem, da bi me kdo spljuval ampak mislim, da resna zveza v najstništvu pač ni isto kot resna zveza nad 20, ko že malo bolj dozoriš...glede tega se strinjam s poppy, to si še napol otrok. :D Seveda se ti takrat vse zdi blazno resno in odraslo, tudi razhod lahko zelo boli, ampak kolikor pogledam sebe in svoje kolegice in kolege, prav noben ne objokuje/pogreša zveze iz najstništva (pa nočem zdaj razvrednotit najstniških zvez/čustev), je pač prva izkušnja in lep ali manj lep spomin. Večina jih je tisto pravo ljubezen izkusila nad 20, nad 25...
Ko prideš do te točke tudi vidiš razliko v zrelosti in samem odnosu, veš kaj in kakšno osebo hočeš, tvoja osebnost in želje so že bolj izoblikovane...
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 429
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 14. Avg. 2017 21:43

^^ Točno to. Jaz sem tudi pri 20ih mislila, da sem že vsa resna, ampak šele v poznejših letih vidiš dejansko razliko. Dokončno se našla in dozorela sem šele nekje pri 25ih (ali še kakšno leto pozneje) in nič ni narobe s tem. Če zdaj pogledam nazaj, se mi zdi celo pametno, da najprej najdeš sebe, potem šele partnerja, ki ga misliš prenašat celo življenje :D
Uporabniški avatar
Nucky
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 76
Na forumu od: 31. 10. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Nucky » 20. Avg. 2017 11:34

Pameten dečko bi si mislil. Veliko boljše je bit star 40 let in brez izkušenj kot pa biti 25,26 s samimi slabimi izkušnjami.
Anita_75
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 3. 8. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Anita_75 » 24. Avg. 2017 12:32

nikoli ni prepozno začeti... jaz se ne bi sekirala zaradi tega :)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 31. Avg. 2017 16:04

Meni se pa zdi, da so mi ravno resne zveze v najstniškem času pomagale bolje spoznati samo sebe, pač kaj si res želim, kako funkcioniram v zvezi, kaj si želim pri sebi izboljšat, skratka delat na sebi. V partnerskem odnosu se pač znajdeš v nekih posebnih situacijah, ki jih ne doživiš v nobenem drugem odnosu, čustva so itak tu svet zase. :) Tako da zase lahko rečem, da mi zveze v rosni mladosti niso bile kar nekaj, ampak sem s pomočjo njih dozorela.

Seveda se tudi meni ne bi zdelo nič smešnega, če nekdo, ki je 20+, še ni imel resne zveze, a če že moram izbirat, se mi zdi boljše, da človek že ima neke izkušnje, ker zaradi tega lahko boljše funkcioniraš v prihodnji resni zvezi, ker veš, kaj si delal narobe v prejšnji in česa več ne toleriraš pa mogoče kot najstnik si. :)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Avg. 2017 16:49

Ja sej vse je za nekaj dobro in hkrati ne moreš vedno vsega posploševat. Js sm tud v bistvu pri 18 imela bolj resno zvezo kot zdej v začetku 20ih, samo je najbrž melo vlogo tudi to d sm takrat mela starejšega tipa kot zdaj..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov