Lasulja

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 14. Mar. 2016 22:36

Hehe slovenc. To je pomoje res najslabša možna kombinacija "barv" na ženskah: belo blond lasje, oranžna polt, svetlo roza šminka. pa jih kar videvam...očitno se nekaterim dopade. 100 ljudi, 100 čudi.

Evo sem se spomnila eno na kateri mi blond totalno ne potegne in vedno, ko jo gledam si mislim kolk bolj bi ji pasali temni lasje. In sicer Rita Ora. Prav pokvari jo.

To se mi včasih zgodi, ko gledam kakšno žensko/punco in si mislim "joj kolk bi ti bolj temni pasali"...

pa en tak primer je Natalija Verboten (neki časa je bila blond). Kakšne Monice Bellucci si tudi ne predstavljam blond. Ali pa blond Severina? Ne, enostavno ne. :D
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 14. Mar. 2016 23:12

Ananhas napisal/-a:Zanimivo, kako drugače vidimo stvari. jaz nisem iz tega razbrala kot, da ga ona kot temnolaska ne privlači in da hoče blondinko. mogoče zato, ker se mi zdi barva las nekaj spremenljivega, stil, kot pač določen kos oblačila itd.
izgled/različica izgleda (saj se tudi tekom zveze lahko naš izgled spreminja) je samo en izmed faktorjev pri osebi, ki jo ljubiš. in, če bi bili črni lasje (poleg moje farbe) mojemu seksi, bi ga brez slabega filinga kdaj presenetila v postelji kot črnolaska. pač igranje vlog, saj lahko oba uživata v tem. ne bi tega dojela kot, da me ne ljubi oz. mu nisem privlačna kot rjavolaska.


:gut:
Sicer ne vem, če bi že kdaj slišala, da bi si moški tako strašno želel videti svojo punco z blond lasmi, da bi si šla ta zares kupovati lasuljo, ampak pač ljudje smo si različni in nas vzburjajo drugačne stvari. V realnem življenju mislim, v filmih itak se dogaja marsikaj, ampak ja, tudi meni se ne zdi to nič kaj čudnega, če ga privlači tako ali drugače in je to samo neka dodatna želja.

Blondinke pa ja - so lahko noro hude ali pa totalno mimo. Nasploh se mi zdi, da če je ženska lepa, si lahko privošči menjavanje barve las, ker bo z vsako še vedno lepa (pustimo ekstremne primere z nekimi kričečimi barvami), saj je obraz tisti, ki največ šteje. Seveda je treba gledati tudi na barvo polti, obrvi, kvaliteto naravnega lasu itd.

Jah, Rita Ora res ni idelana kandidatka za blond barvo, ampak ja, ima to srečo, da je slavna in ima vsak dan okoli sebe najboljše frizerje, ki poskrbijo, da lahko doseže lepo blond barvo in ima vedno urejene, dolge lase. Če bi bila ona navadna punca iz sosednjega bloka bi si takšno frizuro prekleto težje privoščila. :)
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 14. Mar. 2016 23:27

Za tiste, ki se ne morejo odločit :D

Slika
Uporabniški avatar
littlebird_18
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 219
Na forumu od: 7. 6. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a littlebird_18 » 15. Mar. 2016 22:14

ojoj :buhu:
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 17. Mar. 2016 16:32

...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov