Ko ima ženska preveč rada sex ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 06. Avg. 2015 13:41

Moj problem je malo nenavaden in se nekaterim tu mogoče celo ne bo zdel problem. Skratka, moj libido je v povprečju malce večji kot pri večini žensk. Mogoče se bo kdo tu ustavil in nehal brati, češ ''aha, še ena kurbica več'', ampak niti ni tako enostavno. Sem mlada, ne več najstnica, do sedaj sem imela 4 spolne partnerje (vključno s sedanjim) in nobenega one night stand-a. Zadnje čase se mi vse bolj zdi, da se od nas žensk po eni strani zahteva, da smo seksualna bitja in vedno prirpavljene za akcijo s partnerjem, po drugi strani pa je še vedno nespodobno in nezaželjeno, če je ženska seksualno odprta, ker takšna bo itak slej kot prej prevarala partnerja. :rolleyes:
Ne vem, pišem po svojih izkušnjah. Priznam, ko grem v zvezo, nikoli ne čakam, da postane zelo resno in da si bo tip ''zaslužil'', da me pofuka. To mi je otročje. Če nama paše, nama paše, glede tega nimam predsodkov, ker takšna pač sem. In ja, na začetku je bilo to še vsem mojim bivšim všeč, ves čas so mi govorili, kako fajn, da so končno našli žensko, s katero se seksualno ujamejo. Po razhodu z bivšim sem dobila pod nos takšno izjavo ''kaj pa sem sploh pričakoval od tebe, če pa si mi tko hitro dala in sva ves čas samo fukala''. :eek: Sama nisem mogla verjet. Ves čas zveze je bilo vse super, nobenih očitkov, ves čas je ponavljal, kako mu je to fajn, da pogosto sexava ... potem pa sem se zamislila, ko sem dobila takšen očitek v obraz. Kaj si sploh moški mislijo o ženskah, ki rade sexajo? Jim je po eni strani to super fajn, po drugi strani pa bi raje imeli pridno punčko, ker vse ostale smo itak kurbice, ki jih bomo prevarale? :rolleyes: Ne vem, kaj naj si mislim.
zdejšnji me ves čas heca (skupaj sva sicer samo 2 meseca), da ziher sem se mu zlagala o številu spolnih parnterjev in sem bolj ''izkušena''. Ja, vse naj bi bil hec, ampak kako naj mu berem misli, kaj si v resnici misli. To sem jaz, ne skačem iz cveta na cvet, ne sexam, da bi ugajala moškim, ampak ker mi paše. Se pa ne morem znebiti občutka, da v svetu vlada nekakšna dvoličnost. Po eni strani ženska velja za dolgočasno, če ji ni do sexa vsak dan, spet po drugi obstaja predsodek, da takšna ženska ni resna.
Kaj pravite? Kakšne podobne izkušnje? Dobrodošlo tudi kakšno moško mnenje. ;D
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Avg. 2015 14:00

''kaj pa sem sploh pričakoval od tebe, če pa si mi tko hitro dala in sva ves čas samo fukala''

Ne sekiraj se, to je ena taka tipična izjava, ko jim je hudo in ne vejo kaj bi in ti potem eno čim bolj umazano zabijejo nazaj, ker ne morejo sprejet, da si jih pustila ali je kakorkoli zveze konec. Sem imela podobno izkušnjo sama in tudi kakšna moja prijateljica.

Meni se zdi, da če si seksualno odprta in znaš v sexu uživat je to super zate, ne rabiš se spreminjat zarad nekaterih ljudi ki so ti fouš in gledajo na stvari drugače. In točno to kar si napisala, kakršnakoli boš, vedno se bo našel nekdo, ki bo škodoželjen, opravljiv in si bo drznil soditi stvari, ki se ga ne tičejo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1222
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Mishela » 06. Avg. 2015 14:03

sem dobila podobne očitke s strani družbe, ne partnerjev, čeprav zdajšnji sprva ni verjel, da sem pred njim mela ''samo'' 2 spolna partnerja, ravno zaradi tega, ker sem bila tako odprta glede pogovorov na temo seksa in so mi skoraj vsi pripisovali, da se gonim okrog ipd.
kaj se je zgodilo? spremenila sem se, nisem več govorila sploh o tej temi, odrezavo sem zaključila vsak poskus načetja te teme, ko so vprašali za nasvete, sem čim krajše odgovorila in prešla na drugo temo. imela sem želje probat 101 stvar, zdaj nimam več nobene.
tak da nasvet za prihodnost..NIKOLI se ne spremeni in ostani taka kot si, ignoriraj butaste komentarje, ki ti jih pač nek kreten vrže naprej, ki je mogoče bil samo jezen in te je poskušal zabit, medtem ko je drugega mogoče strah, da je vse preveč popolno.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 06. Avg. 2015 14:15

Strinjam se, da me je bivši s svojo izjavo želel samo prizadeti, samo še vseeno se mi zdi, da ima kar dosti moških nekje na dnu srca predsodke o ženskah, ki veliko sexajo. Meni je en rekel, da se me je na začetku ustrašil, ker sem bila tako odprta glede vsega, sploh ko sva se pogovarjala o sexu. Saj veste kako gre, moški je alfa samec, ženska pa se goni okrog, če je samozavestna pri sexu. :roll:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Avg. 2015 14:32

^^ Ja- totalno brezvezno,zgrešeno razmišljanje, mogoče je v slo. še bolj razširjeno kot v kakšni drugi (naprednejši) državi, ravno tako kot smo za kašne bolj zaostale od nas pa vse kurbe. Po mojem edini način,da ne prispevamo k zgornjemu prepričanju je to, da se mu ne uklonimo in se ravnamo po lastni razsodnosti in željah.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 06. Avg. 2015 14:34

Cryselle, tale tvoj bivši pa je moral imeti fejst ranjen ego. :P

Glej, nezaupljiv/ljubosumen tip bo že našel nek razlog, da ti ne bo zaupal itd. Pa lahko sexata 5x na dan ali pa 1x na mesec. Koliko je takih žensk, ki odklanjajo sex s partnerjem ali pa so preprosto dolgočasne, nikoli ne dajo pobude, vse jim je odveč, pa se naokoli gonijo z drugimi. Če tip misli, da ima garancijo, da ga takšna bejba itak ne bo varala, je preprosto glup.

In ja, sex je kul, dokler ne prihaja do varanja in neodgovornosti, tako da ne sekiraj se za mnenje takšnih primitivcev. :wink:
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
celjanar
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 442
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 06. Avg. 2015 14:47

Itak provokacija..nekaj more rečit da bo lažje spal. Ti si tip ženske, ki sem jih že srečal ampak nažalost vse zasedene. Sem ravno pred kratkim končal 3 letno zvezo, ker sma bila preveč različna po njenih besedah..za mene sma bila preveč različna v postelji, jaz po 3 letih še vedno zagret da bi lahk seksal nonstop, ona zaspana že po enem orgazmu. Pač čist kontra glede tega..poleg tega je devala premalo pobude, zadnje leto sploh. Itak že od začetka zveze je bila bolj zategnjena glede seksa ker je mela prej debila totalnega, sma bila sošolca in mi je dostkrat povedal kak se z drugimi okol..ampak pustmo zdej to.
Te kolegice ki imajo podobno raven libida ko js majo pa po večini vse tipe ko so tak ko moja bivša, misli da jim je enkrat dost in da je delo za tist dan opravlejno. Kako smešno..
Skratka js svoje nebi nikol obtoževal da bi me prevarala zato ker rada seksa, ker če rada seksa sm js tam. Bivši se tut ni dal velik, pa nikol ne bom vedu če je bla s kom drugim vmes ker me enostavno ne zanima. Js sm ji zaupal kar mi je povedala, če je bila laž pa pač jebiga. Važn da se maš ti fajn takrat ko sta skup in da te človek dela srečnega. Ko nisi več srečen v zvezi pač greš :D Sam take stvari za egoiste niso logične, da ko je konec je konec.
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 489
Na forumu od: 27. 6. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a MarijaNana » 06. Avg. 2015 15:36

Okej ... samo eno mini vprašanjce: kaj pomeni ''veliko''?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov