Kako naj vem, pri čem sva

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: Sunshine, saarijarvi, Dioniz

Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1037
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 20. Jul. 2010 14:34

No evo, mam en problemček pa sem se odločila vas na forumu povprašati za pomoč. Že dlje časa (nekje 4 mesce) se prek msnja in smsov dopisujem z enim fantom, spoznala pa sva se na chatu (ja vem hehe, ne ravno najbolj idealno). Najprej sva začela čist tko, spoznavno, zadnja 2 mesca pa se slišiva skoraj vsak dan zvečer ob določeni uri, za katero se vnaprej dogovoriva, da oba prideva na msn, ker ga drugače oba redko uporabljava. Izmenjala sva si slikice in vse, edini problem je bla razdalja (nekje 220 km), zato sva se odločila da bova pač msn buddy-ja, pa bova potem dalje vidla, če se bo kaj razvilo..... no in sva se ful navadila eden na drugega in na to računalniško imaginarno podobo, ker vseeno to je le internet, ne pa v živo. Izmenjala sva si tudi slikice. Potem sva se začela pogovarjati, če bi se dobila za foro, pa da bi vidla kako bo, ampak jaz dolgo nisem bla za, ker sva precej narazen (220 km), ampak sva se na koncu le dogovorila in se dobila nekje na pol poti. To je blo včeraj. No in se dobiva, pa seveda je blo na začetku malo čudno, ker sva bla oba navajena na tisto osebo iz msnja in ne na dejansko osebo, ampak sva se sprostila pa kar ujela, no, vsaj meni se je tako zdelo. Že takoj, ko sva se poslovila, me je vprašal, da ko pridem domov, če bom na msnju in sem rekla da ja in sva se kasneje tudi tam naprej pogovarjala.....problem je tale, da je on meni kar zelo všeč oz. sem se zelo navezala nanj, ampak mu ne upam povedati, ker bi lahko ogrozila najino prijateljstvo. On pa tudi ni nič rekel glede tega, da bi mu bla jaz kaj pretirano všeč. No ne vem, ali je sramežljiv ali pa mu res nisem. A se vam zdi, da bi mi kaj rekel, če bi mu bla simpatična? Ker poslovila sva se tudi z nasmehom, pa tko čist prijateljski poljubček in to je blo to. Pa kasneje je omenil, da mu lepo dišim, to pa je blo to. A mislite, da bi bilo pametno počakati, kako se bodo stvari odvijale ali pa naj ga kar vprašam in s tem tvegam trenutno odnos? Ker sovražim živeti v negotovosti.......aja on je 21 jaz pa 19, pa oba nekako bolj "resna"v glede zvez in vsega, vsaj meni se zdi, da nisem tako otročja, kot so nekatere pri mojih letih, pa približno vem, kaj želim.

Hvala za nasvete, pa naj bodo kakršnikoli.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7642
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Jul. 2010 15:22

rokerca napisal/-a:no in sva se ful navadila eden na drugega in na to računalniško imaginarno podobo,
Pazi, da te tole ne bo zavedlo - da ne boš na podlagi tega preveč pričakovala (mene je že).
rokerca napisal/-a:problem je tale, da je on meni kar zelo všeč oz. sem se zelo navezala nanj, ampak mu ne upam povedati, ker bi lahko ogrozila najino prijateljstvo. On pa tudi ni nič rekel glede tega, da bi mu bla jaz kaj pretirano všeč. No ne vem, ali je sramežljiv ali pa mu res nisem. A se vam zdi, da bi mi kaj rekel, če bi mu bla simpatična?
Jz mislim, da zaenkrat še nimaš razloga za skrb, če pa je šel narest tako pot "samo" za srečanje s tabo (in skor zihr ne samo z namenom prijateljevanja). Torej, vemo vsaj, da mu - jasno - ni vseeno zate, sam ne pa začet prehitevat stvari; ne pa tudi skrivat, da ti je všeč - ne pravim, da mu pejd direktno rečt "hočem tvoje otroke", ane :D, ampak če bojo kej debate šle v tej smeri, npr., kako si se mela tisti dan, povej, da si res vesela srečanja in tralala. Take stvari.
Uporabniški avatar
GumSpirit
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 30. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a GumSpirit » 20. Jul. 2010 16:56

Lahko bi ti res dal kakšen kompliment, a če ti ga ni to še ne pomeni, da mu nisi privlačna. Možno je, da je tako sramežljiv. Ne vem, ponavadi se na chatu ne išče ravno prijateljev pa tudi ne verjamem, da bi se dobil z neko osebo, ki je tako oddaljena od njega, če mu na sliki ne bi bila vsaj malo všeč (verjetno pa tudi nisi na sliki spet tako drugačna kot v živo) in se s tabo ne bi ujel.
Rekel ti je, če se zvečer lahko spet slišita, to je velik +. Če ne drugo si mu po osebnosti zagotovo všeč. Pa tudi, če se nista mečkala že na prvem ''zmenku'' to ni nič slabega.
Jaz bi mu povedala, da ti je všeč. Kaj pa imaš za izgubiti. Če on ne čuti enako, lahko še vseeno ostaneta prijatelja. Pa tudi, če bi ti bilo v tem primeru nelagodno, se z njim verjetno ne bosta velikokrat videla, po msnju pa ta nelagodnost ne bo tako velika. Ampak upajmo na prvo možnost kajne, kar pogumno :)
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5994
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Jul. 2010 17:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1341
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 20. Jul. 2010 20:28

Rekel ti je, da lepo dišiš ;) Jaz bi mu omenila, da mi je simpatičen. :P :)
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 20. Jul. 2010 20:55

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3111
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Jul. 2010 8:30

Počakaj na njegov naslednji korak....tako boš najlažje videla pri čem si.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2032
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Jul. 2010 11:03

Lepo dišiš. :D TO je izredno pomembno. Všeč si mu, uživaj, bosta videla, kaj bo iz tega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1037
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 25. Jul. 2010 12:38

Hvala za odgovore.....sem se odločila, da bom počakala, da se stvari odvijajo same od sebe, saj se nikamor ne mudi. In res, dejansko sva se zmenila za ponovno srečanje, v bistvu se bo on pripeljal v moj konec.....kjub temu, da živim pa v enih rovtah, pa se nič ne dogaja. Zdaj si moram samo še nekaj pametnega zmislit, kaj bi lahko počela, a mate mogoče kakšen pameten predlog :) sicer je on rekel, da bi šel nekam na samo :).......jaz pa sem razmišljala nekaj v stilu kopanja v termah. A se vam zdi to pametno za 2. zmenek?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1634
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Jul. 2010 13:21

najverjetneje si mu všeč, če se bo pripeljal do tebe :)

mene bi bolj zmotilo to, da se hoče dobit nekje na samem že na 2. zmenku. jaz bi se raje s kom, ki ga poznam preko interneta dobila kje na kakem javnem mestu. kaj pa bosta počela na samem? mal se pogovarjala, potem te bo pa v kak samoten gozdiček peljal sexat v avto? s tem ni sicer nič narobe, ampak si napisala da si bolj za resne stvari. da ni ta tvoj simpatičen prijatelj kak mlad osvajalec, ki ma take msn zveze s par puncami iz različnih koncev slo, pa ima potem turistične vodičke po odročnih slovenskih krajih, ki poznajo skrite kotičke za vroče užitke. pa še zaradi oddaljenosti se punce ne poznajo med sabo :twisted:

nisem te zdaj hotla prestrašit, ampak pri 'nepreverjenih' ljudeh z interneta grem raje malo počasneje. meni se zdijo terme čist kul
:cool:
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1037
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 25. Jul. 2010 14:26

Ja tudi mene je to malo zmotilo, da bi rad šel na samo.....v bistvu je omenil, da bi rad šel nekam kjer je manj ljudi.....mislim pa, da kar dobro ocenim ljudi in se mi ne zdi tak, da bi mel več "msn punc", s katerimi bi se v kakšnih gozdičkih predajal užitkom :)
Seveda sem veliko bolj pazljiva, ker sva se spoznala na chatu, zato pa sem zbrala terme, kjer ni pretirane bojazni, da bi se zgodilo nekaj, česar ne bi hotela.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 220
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 25. Jul. 2010 17:26

Glede na to, da se hoče še dobit s tabo si mu očitno všeč. Mi je pa logično, da na prvem zmenku ne bo govoril kako si mu všeč. Tudi poljubček za prvem zmenku mi je malo zgodaj, ampak dobro, če mu ne bi bila všeč ga najbrž ne bi dobila.
Glede drugega srečanja bi lažje razumela, da bi se pač nekje dobila in bi potem hotel it nekam na samo, kot da ti predlaga, da se že dobita nekje na samem.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1530
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 25. Jul. 2010 17:45

Hm, men se zdi tale "dišiš mi" indic za to, da si mu všeč. Ne morem vedet za ziher, ampak mogoče ni upal bolj direktno rečt. Ma če mu ne bi bla, ti pomoje ziher ne bi rekel, da mu dišiš. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 220
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 25. Jul. 2010 17:48

Tole, da nekdo diši se mi zdi, da lahko komurkoli rečemo kot kompliment brez, da bi karkoli mislili s tem. Tako kot pohvalimo obleko, frizuro ali pa torto. Pač povemo, da nam je ta vonj všeč. Na to izjavo se jaz ne bi zanašala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7642
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Jul. 2010 13:59

^^že mogoče res, ampak je sigurno čist drugače, če fant to reče punci..dvomim, da fantje sicer kar tako za mimogrede ljudem govorijo, da jim dišijo (:lach:) (tesni prijatelji izvzeti)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri