Ženi zaupal fetiš

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 19. Jun. 2018 15:28

Glej, to so samo možni razlogi, v splošnem. Forum ti ne bo dal odgovorov, vsaj specifičnih ne. Take stvari se naj rešujejo v partnerstvu.

Ni pa tudi tako redek pojav (zato sem omenila), ko si ženska izbere moškega na podlagi drugih kvalitet in interesov in ne fizične, seksualne privlačnosti (npr. karakter moškega, finančna preskrbljenost, udobje, otrok, ki si ga je želela). Taki ženski je spolnost sekundarnega pomena, lahko že po naravi.

Ne rečem, da je fizična privlačnost poglavitna (za "cel paket" šteje v odnosu marsikaj), je pa vseeno v veliki meri povezana s tem koliko si partnerja želimo spolno. In če si ga, se seksu težko odrečemo oz. ga ne zavračamo - če predpostavljam, da tudi sicer vse v odnosu štima.
gogi4xl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 19. 6. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a gogi4xl » 19. Jun. 2018 15:49

Ja, saj vem. To je isto ko nekateri sprašujejo kako dobro zaslužiti. Tudi če mu razložim, ne bo razumel in dojel. In ne gre za denar. Gre za odnos do njega. Kaj clovek ceni. Srečal sem že ogromno ljudi(veliko sem v tujini). Vsi zelijo blazno obogatet. Bistvo zadovoljstva pa je v vsakdanjih malih receh. Prijatelj, ki se spomni nate in te poklice. Mogoce ti komu polepsas dan, ko ga spustis v vrsti, podaris nasmeh. Jaz vidim v teh stvareh čar. Povsod vidim lepe stvari. Še sploh pri ženi. Saj drugač nama stvari klapajo. Se razumema. Ampak , to je bolj ono "tehnično". Pri teh fantazijah pa sma očitno prišla na led. Ampak saj bo vem, da bo boljse. Upam samo , da ne kurim ognja sredi skladišča z raketami:-)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 19. Jun. 2018 16:14

Če govorim iz svoje izkušnje: se mi je že zgodilo, da sem šla v zvezo z moškim, ki me ni dosti spolno privlačil. Okej, sem bla res mlada, še najstnica, ampak se prav spomnim, kako sem mislila, da je z mano nekaj narobe, ker si ne želim več sexa. Na začetku sem si, ker je blo vse novo, on na videz mi je bil ok. Ampak nič več kot ok. In kot neka 17 letna frklja se niti ne ukvarjaš s tem, al te moški zna zadovoljit, se ti posvetit. No, vsaj jaz se nisem takrat. To pišem zato, ker je blo nekaj govora o tem, da je mogoče ne privlačiš in da si ljudje včasih partnerje zbiramo glede drugih kvalitet, ne pa ker bi nas noro privlačili - kar je čisto res. Vzrokov je malo morje (ali zaradi financ, ali ker ženska misli, da ji tiktaka biološka ura, ali ker si samo želimo sprobat nekaj novga-moj primer, ko sem bla 17-letnica, itd.).

No pa še nekaj glede te nore privlačnosti - primer moje sestre. Jaz sem mislila, da to ni možno, da nimaš visokega libida, če te oseba zares privlači, ampak mi je ona objasnila, kako je pri njej. Do zdaj sta jo noro privlačila dva moška, s katerima je sexala. Ampak kljub ni želela izvajat oralnega sexa, ker ga enostavno ne mara. Ne mara tudi kunilingusa in do sedaj je mela srečo, da so to njeni bivši sprejeli. Za njo je point v božanju, lubčkanju itd. Sex pa pač občasno.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
gogi4xl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 19. 6. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a gogi4xl » 20. Jun. 2018 8:48

Zdravo Cryselle,

Hvala za odgovor. Jaz imam relativno malo izkušenj v seksu. Manjka mi predigre in cartanja. Žena ne želi, da se je dotikam po hmmm kjerkoli. Zgolj misionarski sex. Saj pravim, na koncu si srečen, da je vsaj to. Ampak vse skupaj je postalo kot nek opravek. "Tehnični sex" Lepo je, ko se dva ujemata. Vsekakor se moram še bolj odkrito pogovorit z ženo.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 20. Jun. 2018 16:41

gogi4xl napisal/-a:Žena ne želi, da se je dotikam po hmmm kjerkoli.


Iskreno ne najdem razlage, kako je možno bit v takem zakonu 20 let. Nek vzrok za zavračanje mora bit. Se sliši kar malo scary tole. Bit v zakonu in se izogibat partnerja ...prvič slišim za kaj takega, če seveda ne tiči vzrok v varanju (npr. da je moški varal in se ženska ne loči bodisi zaradi otrok ali ker ji finance tega ne omogočajo) ali npr. v primeru dogovorjene poroke na željo staršev, samo to itak ne drži v tvojem primeru, kot si napisal.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
gogi4xl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 19. 6. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a gogi4xl » 21. Jun. 2018 6:26

Se sam sprašujem enako. Na začetku zveze je prišlo do varanja z njene strani. Zaljubila se je v starejsega moskega in želela biti z njim. Vendar ta moški ni želel biti z njo. Nekaj časa takrat nisva bila skupaj. Ker pa sva imela že otroka sva se morala videvat in tako sma sčasoma postala spet par. Danes razmišljam, da sem bil mogoče "druga izbira"(sigurnost in varnost). Hudo mi bo, če je to res. Vendar moram naprej. Nočem več tako živet. V končni fazi bi bilo bolje za oba. Jaz si lahko najdem žensko , ki mi bo ljubezen vračala in si me želela. Žena pa tudi. Uf, kaj pa vem. Ni lahko sedaj. Sva se včeraj pogovarjala. Ko pride tema na odnose je zadrzana in bolj kot ne molci. Nazadnje ko sva sexala je rekla " aha zdaj je pa treba pa sexat". Za začetek sem ji razložil , da ni "treba" sexat in da to pri meni izhaja iz želje po predajanju, po dotikanju, božanju. Seveda je temo , kar se da hitro spremenila na finance, kaj je treba vse postorit. Kr nekaj. Izogibanje pogovoru na temo odnosov.
Hvala Cryselle , da si vzameš čas za mnenje. Ne poznam te ampak mi veliko pomeni.
Nylon_Fan
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 20
Na forumu od: 13. 5. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a Nylon_Fan » 02. Jul. 2018 11:10

Ananhas, se čisto strinjam s tabo kar si napisala.

Take stvari je treba razčistit že takoj na začetku, med samim spoznavanjem. Ni dosti samo ljubezen če sta seksualno nekombatibilna. Taka zveza ne bo dolgotrajna. Vsaj jast vem zame da nebi zdržal. Razumem pa tudi da se je kr nerodno čisto odpreti na začetku in se spovedati glede seksualnih želja. Ampak je treba čim prej, ne pa da držiš to vsebi leta in leta. Tudi pomoje se je zdaj dosti lažje zaradi interneta in to.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov