19 let razlike

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Apr. 2016 14:30

Podpis pod obe.
Veliko je razlogov zakaj so eni ljudje sanjači in si delajo scenarije v glavi, drugi pa te scenarije dejansko živijo. In zame je zagotovo večji plus nekdo preko 30 teoretično, ki že ima nekaj za sabo kot pa nekdo, ki gre proti 30 in nima pojma o tem, čemer sanja, obenem pa še obsoja druge.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 25. Apr. 2016 14:34

Slovenc79, dej no, zdej si pa že res patetičen s to svojo predstavo o eni in edini ljubezni ... pazi, da se ne boš enkrat ugriznil v jezik. Saj veš ... zarečenega kruha se največ poje.

Kaj pa če boš spoznal eno, ki ti bo ustrezala v vseh pogledih, si delila iste želje glede spolnosti, zaupal ji boš več let 100 %, potem pa se punca naveličala in ti bo dala konec? In tvoja prepričanja o večni ljubezni se bodo razblinila kot mehurček ... jbg, to je lajf ... in po taki izkušnji ti verjetno ne bi bilo fajn, da bi te drugi označili za drugorazredno robo. Bog ne daj, da bi imel s tako žensko še kakšnega otroka. Bi se ti pa menda res svet podrl. Aja ne, tebi se to ne more zgoditi, ker imaš jasno zastavljene cilje/več kaj hočeš v življenju. To se dogaja samo neodločnežem!
:rolleyes:


Saj je fajn, da imamo neka načela in se jih držimo, samo je treba pa malo tudi širše pogledati in ne riniti z glavo skozi zid.

In pač ljudje SE spreminjamo, en dan, da je dovolj, da nam čisto spremeni pogled na življenje ... imaš ljudi, ki so bili svoj čas totalno neresni potem pa se ustalijo v zvezi z enim človekom za celo življenje ... prav tako kot imaš čistunke, ki so se celo življenje bale one night standov, potem pa se jim enega lepega dne odfuka in prevarajo svojega "popolnega" tipa za prvim grmovjem.
Zadnjič spremenil Ash., dne 25. Apr. 2016 15:01, skupaj popravljeno 1 krat.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 25. Apr. 2016 14:38

Slovenc, sej super, da imaš pred sabo cilj - ampak sej to veš, da ni dost? Cilj mora biti specifičen, merljiv, dosegljiv, časovno opredeljen (ajde, rečmo, da tle ni treba) in predvsem realen. :D In verjetno ti je jasno tudi, da življenje, in stem razmerja, ni statično. In evo, jeba, ker se lahko zgodi kaj nepredvidljivega. In ti boš to odpisal s tem, da človk ne ve, kaj bi rad, jaz bom pa vidla nekoga, ki se je situaciji znal prilagodit. Zdravo prilagodit.
Ne tok sanjat, nared kej, poba! :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Apr. 2016 15:46

Ash. napisal/-a: ... imaš ljudi, ki so bili svoj čas totalno neresni potem pa se ustalijo v zvezi z enim človekom za celo življenje ...


in to so tiste zveze, ki so najbolj v kurcu in se vlečejo samo zato ker se nekdo "odloči", da se bo ustalil, čeprav ima še vedno željo po brezglavem bluzenju.

jap, imam določene cilje v lajfu in si želim primerno partnerico, da bova te cilje skupaj uresničile. in punce, ki svoje prioritete v lajfu menjajo kot gate, me pač ne zanimajo. in se mi ne bo "odfukal" in bom podiral vse kar leze in gre, ker pač nisem tak človek. ne glede na to kok si ti želiš, da bi se zajebal in si zakompliciral lajf sam zato da ne bi bil slučajno bolj zjeban kot ti.

neverjetno, kakšna fovšija.. ker se izogibam sranju, ki ga sami preživljate ker se date dol z vsakim ki vam "metuljčke" povzroča, moram zdaj nekako tud jaz vse pretrpet da bom nekoč srečen :P ene to bluzenje ne zanima, pa se bomo našli med sabo in živeli skupaj brez nepotrebnih dram, ki so smisel življenja za zblojen folk današnjega časa.

naj vas tolaži to, da še nisem seksal in sem ful užitkov prikrajšan :P da se ne boste počutili kot drugorazredna roba ob meni :)

emanuela, očitno si zblojena, glede na to da je vsak moj post zate obsojanje, zato ti ne bom odgovarjal. to je tvoj problem in tvoje zgrešene predstave o meni. tako kot nekontrolirano drkanje ob pogledu na usnjene hlače.
bom pa rekel samo to, da izkušnje niso povezane z zrelostjo. imaš folk ki je dal skozi vse možno in ima mentaliteto na stopnji otroka, in imaš folk ki ni doživel nič, pa precej bolje razume nekatere stvari da zna sprejemat boljše odločitve. sem že povedal, da poznam take osebe. je pa seveda to samo moje mnenje, preden spet znoriš da obsojam.

jaz nikogar ne obsojam, noben zame ni manj vreden, če živi drugačen način življenja. z nekaterimi puncami si pač ne želim bit in ne bom se opravičeval za to. če ste ene zaradi tega užaljene, ste si same krive in če mislite, da lahko vsaka vsakega moškega osvoji s tem da ga malo zrajca, se pač motite.

naprej ne bom odgovarjal, ker itak vse kar napišem namerno narobe razumete, da se lahko repenčite da obsojam. tisti, ki razumejo, so pa itak že zdavnaj dojeli kaj mislim povedat :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Apr. 2016 16:06

če mene vprašaš, folk ki je zrel, pri 30+ sploh ne bo več iskal kaj si želi, ker če bi bil, bi to že zdavnaj našel.


Hm hm.. Sam zelo specificno ves, kaj iscec - pa das roko v ogenj, da bos do 30 dobil, kar si zelis? ;) 2x se obrnemo, pa bomo 30. Dolocene okvire in nacela mora vsak imeti, a ce si tarco sami zmanjamo na velikost cesnjevega paradiznika, je moznost zadetka toliko manjsa. Ah, saj to sam ves, bv govorit.

slovenc79 napisal/-a:
Veerle napisal/-a:jbg ljudje se spreminjamo, spreminjajo se nam prioritete, pogledi. .


to je folk, ki ne ve kaj hoče, in nič drugega. ljudje se ne spreminjajo. ali veš, kaj želiš in se to ne spreminja, ali si pa večno neodločen, kar se tudi nikoli ne spremeni.


To je zelo lahko govoriti v teoriji, ko smo se stari toliko, kolikor smo, a kot so ze drugi rekli, svet ni tako crnobel. Do svojega 50. bos v zivljenju ze marsikaj izkusil, lepo in grdo, tudi nepredvidljivo, sam se bos do dolocene mere spremenil in svet bos videl v drugacnih odtenkih, kot si ga do zdaj. In to je popolnoma clovesko. ;) Ce ne v roku petih, pa v roku petindvajsetih let.
Jaz sem kot najstnica vedno mislila, da bom pristala s prvim Jožetom, ki bo prisel mimo, v smislu 'ne smes biti prevec izbircna, bodi zadovoljna s tem, kar dobis' (kaj naj, tako so nas ucili? :idea: ) pa grem danes raje v kloster, kot da sem z nekom, ki ga samo toleriram. Pri 17 je marsikatera kolegica trdila, da se nikoli v lajfu ne bi porocila ali imela otrok. In glej ga zlomka, prioritete so se jim spremenile. V roku parih let. Pa je res taksna razlika med osebo, ki je stara 17 ali 22? Ne, se vedno smo smrkavi pod nosom.
Kar hocem reci je - vse lepo in prav, isci kar ti pase, a ne na slepo trdit, da se nikoli ne bos spremenil samo zato, ker trenutno ze cca 5,6 let ves, kaj hoces. Kaj je teh par let napram celemu zivljenju? Kdo ve, mogoce bos isti, a realisticno gledano lahko dopuscamo moznost, da ne bos.

(Argghhh pa sem si rekla, da ne bom komentirala slovencevega lajfa. :D jbg, ne vem, kaj hocem :D)
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 25. Apr. 2016 16:10

Slovenc, ne vem za druge, a jaz sem jasno napisala, da se mi ne zdi s tem nič narobe, če si želiš tako žensko kot si jo, samo pač nisi dojel ... vsakemu se lahko zgodi propad zveze pa lahko ti še tako sanjaš, kako boš našel devico, ki te bo ljubila celo življenje. Pač super zate če jo boš, samo začni se malo zavedati realnosti, da te ne bo enkrat po glavi udarila in boš cel bogi.
Pa saj si boš prišel gor, slej ko prej ... ena te bo že malo postavila na realna tla, ker tole tvoje življenje v pravljici in svetemu prepričanju, da ker si dober fant, se ti nič slabega na ljubezenskem področju ne more zgoditi ... je milo rečeno smešno. Dokler živiš v svojem milnem mehurčku udobja se ti res nič ne more zgoditi, lahko samo sanjaš, kaj bi bilo, če bi bilo itd. Samo to si najbrž celo življenje pa le ne želiš ane?

Uživaj še naprej, kaj naj druga rečem. Prepričevati sam sebe, da se počutiš bolje, očitno znaš, predsodkov pa si tudi poln vidim. :D
Ampak saj ta obrambni mehanizem je značilen za večino ljudi, ki izstopajo zaradi nečesa.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Apr. 2016 16:31

Ah kje Slovenc79, ti pa res nobenega ne obsojaš. Vse mečeš v isti koš in na koncu vse označiš za zblojen folk današnjega časa. Če pa to ni obsojanje, potem pa ne vem.

Lahko se delaš še toliko normalnega, srečnega, dobrega dečka, ki čaka svojo trnjulčico, ampak jaz med vrsticami berem, da si navaden čudak pod krinko. Pa ne zato, ker si pri svojih letih še vedno devičnik, ampak zaradi tvojega načina pisanja, iz katerega kar kriči obsojanje in prikrito žaljenje, ki sploh ni nedolžno.

In potem za piko na i pa napišeš, da nikogar ne obsojaš. Bravo care, res. :D
In ja, ženske se menda kar gnetejo okoli tebe, ker sloviš po tem, da te nobena ne more dobiti ... ker ti pač iščeš tisto pravo, ki jo je bog ustvaril samo zate in ženske strašansko jezi, da te ne morejo zapeljati. :P Kako si otročji, ne morem verjet ...
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Apr. 2016 16:41

Očitno sem res jaz tista, ki je zblojena. Jaz, ki očitno živim to, o čemer ti samo tipkaš na forumu in to, o čemer poslušaš od drugih in to, o čemer bereš kjer pač bereš. Nisem jaz tista, ki sanja, kako bi imela resnega fanta. Ker ga imam. Pa ne samo fanta, je nekaj več. In nisem jaz tista, ki se jokca zaradi tega, ker nekdo ne sprejema mojega fetiša-ker če bi ga imela, bi ga lahko izživela, doživela. In nisem jaz tista, ki jokca, da ni odgovornih ljudi-ker se imam sama za odgovorno osebo, ki ve kaj hoče in to tudi ima.
Tako da primerjajva zdaj. Jaz imam resno vezo, živim z bodočim možem, enakovredno prispevam v gospodinjstvo in v hišo, načrtujem kariero (ki si jo že ustvarjam) in družino. Aja pa šment, obenem še vedno hodim okrog, potujem in se družim.
Ti pa medtem na drugi strani še nisi imel punce. Nisi doživel niti 1/4 tega, kar doživi povprečen človek tvojih let.
In po vseh teh dejstvih se imaš ti za kompetentnega, da sodiš nas, ki govorimo iz izkušenj proti tebi, ki govoriš iz tega, kar so te naučili tvoji in kar si prebral in vzel za svoje. Ker nekdo, ki se ima za dobrega fanta obenem pa na tako infatilen način sprejema kritiko, zame pač ni dober fant. Ampak je fantek. Ki sprejema vse, dokler je to zanj sprejemljivo.
Zame pač ni vse kar mi nekdo vrže na pladenj sprejemljivo. In če se vrnem na temo-prevelika razlika v letih je sprejemljiva mogoče na kratek rok, potem se pa to vedno bolj pozna na vseh področjih življenja. Vsaj kolikor jih jaz poznam-pare.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 25. Apr. 2016 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Apr. 2016 16:42

^^ Prosila bi, ce se lahko drzimo ene kulture - komot debatiramo, a pridevniki, kot so cudak, kur*e, itd, niso dobrodosli.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2016 17:04

Not worth it :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1778
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Apr. 2016 21:00

saarijarvi napisal/-a:Pa je res taksna razlika med osebo, ki je stara 17 ali 22? Ne, se vedno smo smrkavi pod nosom.


Meni se pa zdi, da je med 17 ali pa 22 let staro osebo bistvena razlika v razmišljanju. Da ne omenjam potem razlike med 22 in 27.
Če pogledam malo po svoji okolici, svoje vrstnike, tisti, ki so pri 26, 27, 28 skulirani (relativno) so vsi več ali manj imeli neke cilje že pri 22ih. Tisti, ki pa so bili pri 22ih bluzatorji, so to tudi danes.

slovenc79 napisal/-a: in se mi ne bo "odfukal" in bom podiral vse kar leze in gre, ker pač nisem tak človek.


Čakaj, da ga daš enkrat noter....boš potem videl... :lach:
V žensko mislim....ne v usb vtičnico... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Apr. 2016 21:26

Ja, med 17 in 22 je ze nekaj razlike, a niti priblizno ne toliko, kot med nami in enim 55 let starim mackom ;) Ko bomo takrat pogledali nazaj, bomo v tem obdobju se vedno 'frocovje'.
Fi-Fi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 96
Na forumu od: 2. 5. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Fi-Fi » 26. Apr. 2016 9:43

slovenc79 napisal/-a:
Ash. napisal/-a: ... imaš ljudi, ki so bili svoj čas totalno neresni potem pa se ustalijo v zvezi z enim človekom za celo življenje ...


in to so tiste zveze, ki so najbolj v kurcu in se vlečejo samo zato ker se nekdo "odloči", da se bo ustalil, čeprav ima še vedno željo po brezglavem bluzenju.

jap, imam določene cilje v lajfu in si želim primerno partnerico, da bova te cilje skupaj uresničile. in punce, ki svoje prioritete v lajfu menjajo kot gate, me pač ne zanimajo. in se mi ne bo "odfukal" in bom podiral vse kar leze in gre, ker pač nisem tak človek. ne glede na to kok si ti želiš, da bi se zajebal in si zakompliciral lajf sam zato da ne bi bil slučajno bolj zjeban kot ti.

neverjetno, kakšna fovšija.. ker se izogibam sranju, ki ga sami preživljate ker se date dol z vsakim ki vam "metuljčke" povzroča, moram zdaj nekako tud jaz vse pretrpet da bom nekoč srečen :P ene to bluzenje ne zanima, pa se bomo našli med sabo in živeli skupaj brez nepotrebnih dram, ki so smisel življenja za zblojen folk današnjega časa.

naj vas tolaži to, da še nisem seksal in sem ful užitkov prikrajšan :P da se ne boste počutili kot drugorazredna roba ob meni :)

emanuela, očitno si zblojena, glede na to da je vsak moj post zate obsojanje, zato ti ne bom odgovarjal. to je tvoj problem in tvoje zgrešene predstave o meni. tako kot nekontrolirano drkanje ob pogledu na usnjene hlače.
bom pa rekel samo to, da izkušnje niso povezane z zrelostjo. imaš folk ki je dal skozi vse možno in ima mentaliteto na stopnji otroka, in imaš folk ki ni doživel nič, pa precej bolje razume nekatere stvari da zna sprejemat boljše odločitve. sem že povedal, da poznam take osebe. je pa seveda to samo moje mnenje, preden spet znoriš da obsojam.

jaz nikogar ne obsojam, noben zame ni manj vreden, če živi drugačen način življenja. z nekaterimi puncami si pač ne želim bit in ne bom se opravičeval za to. če ste ene zaradi tega užaljene, ste si same krive in če mislite, da lahko vsaka vsakega moškega osvoji s tem da ga malo zrajca, se pač motite.

naprej ne bom odgovarjal, ker itak vse kar napišem namerno narobe razumete, da se lahko repenčite da obsojam. tisti, ki razumejo, so pa itak že zdavnaj dojeli kaj mislim povedat :)



slovenc, pod večino stvari se ti lahko samo podpišem. Se strinjam z marsičem, sploh pa glede tistega glede prioritet v lajfu. Ravno zato pa propade toliko zvez. Vsak vidi samo tisto kar on hoče, ko si premisli pa pač zamenja prioriteto, kolateralna škoda je nepomembna. Danes mi je zanimiv kužek in si ga bom kupil, čez eno leto mi bo šel na živce ga bom pa oddal v zavetišče. Problem solved!
V očeh takega človeka je on edini, ki je pomemben na celem svetu. Pravi egoisti bi rekel. Zato pa gre ta svet zmeraj bolj proti dnu.


Nekatere cosmice tukaj na forumu ste pa več kot očitno užaljene, ker ste označene za lahke češplje, cip* po domače povedano, avše ki imajo tako kot Postojnska jama zelo veliko obiskovalcev. To pač ste. Na to ste pač ponosne. Kaj se zdaj tako krčevito branite? Ne razumem tudi zakaj vas pridevniki tako bolijo? Kdor se ne prepozna v tem opisu pač ne bo užaljen. Razen če se že greste neko cenzuro takoj ko se najdete v tem opisu. Ko se pa folk spravi na slovenca z drugimi pridevniki je pa vse ok? Res ste pošteni, vsa čast...
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 525
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 26. Apr. 2016 10:18

Slovenc je car, jaz te čisto podpiram.
V prevodu: sem v istem dreku ko ti pa te moram branit.
:P

Za takšne ljudi kot sta vidva ni vmesnih postaj - samo kurbice/kurbirji obsedeni s sexom pa na drugi strani moralni devičniki, ki bodo srečno živeli s svojo princesko do konca svojih dni (ko jim jo bo bog enkrat čudežno poslal iz nebes).
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Fi-Fi
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 96
Na forumu od: 2. 5. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Fi-Fi » 26. Apr. 2016 13:26

ti že veš ja... ampak na drugi strani pa ne veš niti imena vseh tipov katerim si dala noge narazen.

V prevodu: enkrat pijanec, vedno pijanec.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov