bunnyka napisal/-a:sAdie napisal/-a:parfum od Escade pa res....Magnetism al pa Rock in Rio...
Meni pa ta Rock in Rio toooooook disi
Men tut

pa še maskara je tut na mojem seznami
drgač pa trenutn nimam kakšnih drugih želja

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
bunnyka napisal/-a:sAdie napisal/-a:parfum od Escade pa res....Magnetism al pa Rock in Rio...
Meni pa ta Rock in Rio toooooook disi
micamaca napisal/-a:plavooka napisal/-a:depilacijske trakove (rada bi poizkusila take, ki so že prekriti z voskom in jih segreješ samo s toploto rok)
Aja zanima me koliko so tej trakovi učinkoviti?
ja jst sm kr zadovoljna s temi trakovi... in sicer od veet-a... samo prav jih je treba uporabljat... in nikoli ne na obrazu ali pod pajsko...
sicer pa mam jst na seznamu nov parfum, chanelovo peno za čiščenje obraza, biothermov peeling, diorjev lip gloss in....mogoče si bom po dolgem cajtu privošla še frizerja
Keika napisal/-a:Zdej mam pa ene druge trakove, mislim da se jim reče Strep in morm rečt da so super. Pred dvema tednoma sm se depilirala pa mam še zdej skor čist gladke noge tk da res priporočam.
sweet_kitty napisal/-a:Jst si pa nujno morm nabavit, ker mi je že zmanjkal oz. gre že proti koncu...:
-krema za solarij Australian Sun,
-vlažilna krema Dior Iod,
-tonik Vichy,
Evo, to pa bi blo zaenkrat vse!
plavooka napisal/-a:[A so tejle Strep primerni tudi za pod pazduho?
Ali katera ve za kakšne trakove, ki bi se jih dalo uporabiti tudi pod pazduho?
Ali za kakršnokoli stvar depilacije pod pazduho?
Ker mi namreč dlačice hitro zrastejo pa si jih moram briti na vsake 2-3 dni. Rada bi nekaj, da bi mi dlje držalo.
Z britvico in depilacijsko kremo (ki jo uporabljam) je ista figa, epilator in brivnik pa sta mi preveč agresivna.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov