Trajna

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Anxious
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 183
Na forumu od: 1. 2. 2007
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Anxious » 05. Maj. 2007 22:05

Ne vem, dej si rajf. Al pa si spredne lase spni na vrh glave tko da maš odkrito čelo, samo pol se prečka ne vidi. Lahko si jih tut uzadi spneš razn če maš prekratke. Sej men tut ful lezejo na oči, za ušesom jih pa ne morm met zato mam največkrat spredne lase spete navzgor pol pa dve kitki pri strani. Problem solved :P
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1494
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 05. Maj. 2007 22:57

Tale tema mi postaja prov smešno všečna :lach:

Zofi madonca, ti maš pa res pol dela z lasmi. Jst si jih umijem v max 10 minutah (včasih si nardim še masko, torej nekaj minut več), razčešem, krema/pena karkoli pač, glavo dol in posušim s fenom v približno 7 minutah. To je vsa umetnost k je, nič si ne spenjam, delam nekih frizur itd. Če si hočem kdaj kej popravt si dam spet kej gor, mal posušim in to je vse. Nobenga konkretnega dela. I like to keep it simple ;)
Gledam pa mojo sekico, k rab 2h. Vse umit, pa maske gor pa dol, pa posušit pa pol še vse polikat-marija sveta to pa je enga dela.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1764
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Maj. 2007 11:05

^pol pa nimaš lih neki v ibr zahtevno štrlečih in gostih, predusm kodrastih las :) a maš tko: tanke, u izi valovite spodi, nimaš blemou lih z njimi (vlaga pa to)?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1494
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 06. Maj. 2007 18:50

Ne ne, jst nimam ravno afro čupce. Mam kodraste, ampak ne zdej ne vem kok. Če je vlaga se mi pa sam še bolj skodrajo, to je to.
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 72
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 02. Dec. 2007 22:04

MissBitch napisal/-a:hvala!

v bistvu ja, da bi jaz mela njene kodre, kaj bi jaz za to dala... samo ne vem, nekak se bojim, ka mi ne bi preveč skup skočili, ker kratki mi ne pašejo, pa se bojim, ka ne bi bila smešna..


ja jst sm mal ksno vidla,,u glavnem ti resss priporočam BAD HEAD TIGI- ROCK CURLS!! vrjemi d je super- vzemi šampon in peno in sprej in boš vidla ku je super,vsaj pr meni je ful hard,no,n vem... mam pač skodrane lase ze tko naravno,sam to mi pa nardi lepo obliko in mi jih povdari in vse...mwaaaaaa;)) :razz:
lost in the moment,lost in you...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1764
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Dec. 2007 22:28

to ej tut res..ta TIGI CURL ROCKS..men so to anrdile nkrt pr frizerju in sm mela naravno tanke, skp lepo dane in definirane kodre, nč suhih las, lep vonj uglaunm 1A!pa še dobr za lase
Uporabniški avatar
rozazvezdica
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 28. 11. 2007
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a rozazvezdica » 03. Dec. 2007 20:57

mam doma celo linijo curls rock... morm sprobat. ker sama mam glih take lase da jih je treba likat al pa kodrat. fejk :D
Don't wanna grow up !
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 722
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 12. Mar. 2008 11:52

mal bom obudla tole temo. js mam čist ravne, goste lase, dolžina nekak do pou hrbta in sm si zaželela trajno. pa še ful se mi mastijo zadne čase, pa sm slišala, da ti trajna mal izsuši. Zanč sm šla k frizerki in ji povem, da sm slišala za neko trajno (vodno?) ki drži ene 3, 4 mesce in pride nekak takole: Slika
Slika

problem je zdej k mi nobena ne zna tega nardit. šla sm k dvema in obe sta rekli enako. da je vodna samo za kratke lase (do 15 cm) in da ti samo dvigne las, tko da zgleda bol polno, in takoj k lasje zrastejo tisto pade. ja ker se strižt glih nism mela namena je tist odpadl. pol so pa edin še rekle navadna trajna, tisti mejhni kodrčki, pa da ne priporočajo, ker mam ful lepe lase in da je blo vsem k so jo nardile žov in so si pol ravnale lase. zdej js nevem a je to res al so tle iz mojga kraja frizerke mal nesposobne??ker sm brala na eni strani kjer so punce govorile, da obstajajo neki novi preparati in da so dobile točno tako frizurco kot je na slikcah. tukaj so mi pa rekl, da so to vse samo naviti lasje na figaro in da ni trajne ki bi ti to nardila :?
a morm pol v lj da bodo znal to nardit tko k je treba?
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 311
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 12. Mar. 2008 12:47

dajmo tole resiti. jaz bi tudi tako frizuro :)
ampak tanika, meni se zdi da to treba pac vsak dan si jih mal rihtat - s figarom, ali ravnalcem obrniti na ven...pa mal stopnicasto in v plasteh se postric. sem si ene 3 leta nazaj skos to delala, je direkt izgledalo kot na drugi fotki. ampak prevec dela. tako, da ce obstaja neka trajna solucija - i want to know
:o
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 722
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 12. Mar. 2008 12:53

jah js sm mela neki časa isto frizuro kot slika v mojem profilu-penelope cruz, barva, oblika vse. js mam preprost tok težke lase da mi nič ne drži. če se navijem na figaro mi po parih urah vse spusti, tudi če lakiram. če navijem npr. takoj po pranju zvečer na une mehke navijalke in spim celo noč z njimi (no spim bl mal k vseen žuljo) mi zdrži nekak do večera, seprav niti en dan ne. ni ga načina, da bi si skodrala lase za več k par ur no..sm že vse probala. za maturanca sm si dala nakodrat, se je ful matrala, kilo laka,sm bla k pudelček-groza totalna in zvečer na plesu sm mela že skor ravne lase :/ k da bi si doma mal navila samo konice. tko, da me resno zanima kako je stimi trajnami??
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 311
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 12. Mar. 2008 13:30

pomoje bo tudi trajna potlej slabo drzala. jaz imam super tanke lase - tako da karkoli nardim iz njih traja do naslednjega pranja, cetudi so res dolgi (do polovice hrbta). dajmo, dajmo - isce se strokovnjakinja za trajne!
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 631
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 12. Mar. 2008 21:24

jst sm si dala trajno delat pred pol leta. sem tudi slišala za to trajno, ki traja manj časa, vendar mi je frizerka odsvetovala, ker sem imela dolge lase. tako da mi je dala navadno trajno, največje možne kodre (ki so za moj okus še vedno nekoliko predrobni). drugače imam tudi jst take lase, da se mi kodri takoj zravnajo. pri trajni ni bilo neki blazno boljše. ko sem si umila lase, sem bila ful kodrasta, sem si utrdila s peno, ampak so vseeno po parih urah kodri nekoliko popustili. sicer sem bila dokaj zadovoljna (ker sem bila naveličana ravnih las), ampak bi lahko še vedno izgledalo boljše - pač tripam na večje kodre/valovite lase, pri trajni pa se drobnim ne moreš izognit. tudi ko nekoliko popustijo, še vedno ostane tisti 'val'. glede na to, da se vedno začnem rihtat tik pred zdajci in si valda glavo umijem tako pozno, da nimam česa neki ful urejat frizure, je bil videz mojih las zadnje tedne že bolj tko-tko. problem pri trajni je še, da se ne smeš česat in se lahko lasje ful zavozlajo. tako da sem se pred dobrim tednom naveličala in se šla ostrižt na pažo, ki pa zgleda lepo tako polikana kot kodrasta, ker so zdaj bolj valoviti in podobno štrleči, kot se da z likalnikom narest pri kratkih.
sicer sem prvič imela trajno pred nekaj leti in mi je najlepše izgledalo po kakšnem letu, ker je bilo ravno dovolj narastka, kodri so pa tudi toliko popustili, da so zgledali bolj valoviti lasje (podobno kot pri zgornjih slikicah).
tako da težko rečem, ful je odvisno od frizerke, kako bo naredila, pa dost možnosti je, da boste razočarane. če bi se dalo narest večje kodre bi blo meni super, ampak sama nisem našla frizerja, ki bi to znal in res ne vem, če je sploh možno.
Uporabniški avatar
Laurica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 212
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Čez mavrico;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Laurica* » 12. Mar. 2008 21:46

Js mam pa tud eno vprasanje. Js mam dokaj skodrane lase. sam mi gre na zivce, ker niso usi lepo skodrani. Eni pramencki so cist ravni, eni so tak-tak, eni so cist naviti.. Pa nima veze, al se susim s fenom, al se naravno susim..
Zdej me zanima, ce bi si js lhko dala trajno, da bi bli usi lepo enakomerno, rahlo skodrani ? Ampk ne cist neki na hard. Sam tko mau, valoviti. A valovito ti tud lahko nardijo sploh ? :)
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 631
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 12. Mar. 2008 23:22

kaj pa vem ... valovitih ti itak verjetno ne bo mogel narest. pa tud pri trajni je ponavadi tako, da niso vsi prameni enako skodrani (kakšni se recimo takoj zravnajo, eni pa sploh ne), čeprav verjetno ni toliko opazno. si probala kakšno peno za kodre?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 13. Mar. 2008 11:13

Laurica* napisal/-a:Js mam pa tud eno vprasanje. Js mam dokaj skodrane lase. sam mi gre na zivce, ker niso usi lepo skodrani. Eni pramencki so cist ravni, eni so tak-tak, eni so cist naviti.. Pa nima veze, al se susim s fenom, al se naravno susim..
Zdej me zanima, ce bi si js lhko dala trajno, da bi bli usi lepo enakomerno, rahlo skodrani ? Ampk ne cist neki na hard. Sam tko mau, valoviti. A valovito ti tud lahko nardijo sploh ? :)


jst ti trajno toplo odsvetujem.Trajna totalno uniči lase.Koegica si je trajno nardila že kakšne 4 leta nazaj, pa si še vedno zdravi posledice, ker je mela od korena do konice vse lase uničene. :? sej lepo pride, ampak plačaš pa velik davek :?

drgač pa pomaga za tiste k mate dolge lase, da si jih zvečer na konicah in po sredini las mal navlžite-zmočte, pa jih trdno zavijete v figo ob glavi.in tko greste spat.zjutri si jih pa sam površinsko rahlo počešete in namažete s kšbno peno za lase da utrdi.pa ful lepo pride pa pol manj dela kot s kšnim figarom.figaro pa itak kur lase čist preveč-bolj kot peglezn.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov