Smrdljivi čevlji

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lubica
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 19
Na forumu od: 7. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lubica » 17. Okt. 2007 22:42

Jaz imam ene vrečke "proti smrdenju čevljev", enostavno potegnejo smrad vase...če katero zanima naj mi javi na ZS
Uporabniški avatar
*tinčk*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 78
Na forumu od: 18. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinčk* » 21. Okt. 2007 13:57

jest sm si pa zdej kupla copate, ki dišijo po kokosu. podplat je nekak odišavljen, fuul lepo diši, mehke so, tople, ... kaj je še bolšega :P
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 207
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 26. Okt. 2008 17:28

O, joj joj... :) Sama imam resne težave s stopali. Včasih sem imela celo neprijetni vonj v usnjenih čevljih :/. Redno sem si umivala noge, sprobala razno razne preparate: deodoranti, posebna mila za zaviranje neprijetnih vonjav... Najbolj me je bilo sram, ko sem se mogla sezuti na kakšnem obisku in sem bila sama nad sabo presenečena kako je možnen tak vonj kljub dobri higieni stopal :(. Od kar mi je mami kupila par nano nagovic, ki imajo baktercinide in proti glivične lastnosi, kar preprečuje nastajanje neprijetnega vonja se mi je stanje res izredno presentiljivo izboljšalo. Te nogavice te na podlagi obdelave z nano delci zaščitijo ne glede na to koliko časa jih nosiš. V bistvu lahko te nogavice nosiš poljubno dolgo, brez pranja in ne nastanejo neprijetne vonjave. To je edina stvar, ki mi je dejansko pomagala v boju proti neprijetnim vonjavam stopal. Jeej :)
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 207
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 26. Okt. 2008 19:08

Da si jih tud kupit preko spleta (poglej pod antibakterijske nogavice). Dobila sem nizke športne nogavice (jih imam za na treninge in športne aktivnosti), po tem pa še črne nogavice (mi povsod zraven pašejo in jih imam skoraj za vse priložnosti in letne čase :)). Cena je pa okrog 9 eu, če se ne motim. Ful mi je fajn, ker niso dodane nobene kemikalije in niso strupene za organizem. Tisti deodoranti, ki vsebujejo antiperspirante so po pa itak največji strup za telo.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1409
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 26. Okt. 2008 23:45

Zvezdica007 napisal/-a:O, joj joj... :) Sama imam resne težave s stopali. Včasih sem imela celo neprijetni vonj v usnjenih čevljih :/. Redno sem si umivala noge, sprobala razno razne preparate: deodoranti, posebna mila za zaviranje neprijetnih vonjav... Najbolj me je bilo sram, ko sem se mogla sezuti na kakšnem obisku in sem bila sama nad sabo presenečena kako je možnen tak vonj kljub dobri higieni stopal :(. Od kar mi je mami kupila par nano nagovic, ki imajo baktercinide in proti glivične lastnosi, kar preprečuje nastajanje neprijetnega vonja se mi je stanje res izredno presentiljivo izboljšalo. Te nogavice te na podlagi obdelave z nano delci zaščitijo ne glede na to koliko časa jih nosiš. V bistvu lahko te nogavice nosiš poljubno dolgo, brez pranja in ne nastanejo neprijetne vonjave. To je edina stvar, ki mi je dejansko pomagala v boju proti neprijetnim vonjavam stopal. Jeej :)


a mi lahko mogoče ta stavek pojasniš? kako, da jih ni treba prati, to mi je čudno :gruebel:
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 207
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 27. Okt. 2008 8:39

Res je mal nenavadni stavek :)... Hec je v temu, da lahko te nano nogavice nosiš poljubno dolgo, brez pranja, brez nastajanja neprijetnih vonjav, vse do tedaj, ko postanejo vidno umazane. No, res nisem zagovornica nošenja nogavic po par dni skupaj. Je pa res, da sem bila mal firbčna, če to dejansko deluje in nogavice nosila 2 dni za povrstjo in res delujejo in ne smrdijo. Hehe, mogoče je to bolj fajn za tiste packe k se jim ne da menjat redno nogavice, pa tud mogoče za kakšno daljše potovanje k gledaš, da čim manj stvari vzameš s sabo.
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 207
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 27. Okt. 2008 13:32

Te nogavice imajo 100% vseh teh nano delcev do 50 pranj. Po tem se začnejo ti nano delci "spirat". Sej nobene nogavice niso večne, pa tud sama sem velik denarja zapravila za neučinkovite spreje. Fajn je tud k po tem ostane v tistem paru čevljev, ki jih nosiš s temi nogavicami tud ti nano delci in je zagotvovljen dolgotrajneši antibakterijski učinek.

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov