Slabe izkušnje s kozmetiko

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 8839
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Nov. 2012 16:43

^^ Rabila dan premisleka, a? :P :P

Pač, se mi ne zdi lih sporno, kaj naj. Če komu odgovarja, kar naj. Mladina pač. Tud prodajalke se z veseljem tam naparfumajo in naličijo vsak dan :D

dot- mogoče vedo, da se jim splača dat pozornost? Mene si še nikol nismo zapomnili, je pa res da "dražje" kozmetike sploh ne kupujem v Sloveniji. :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 37
Na forumu od: 24. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 01. Nov. 2012 17:14

Ne, nisem potrebovala dneva za premisljevanje, vsa mnenja sem ze vceraj objavila, predvidevam da ti datumi niso tuji. (upam) :)
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 01. Nov. 2012 18:06

*mala* napisal/-a: dot- mogoče vedo, da se jim splača dat pozornost? Mene si še nikol nismo zapomnili, je pa res da "dražje" kozmetike sploh ne kupujem v Sloveniji. :)


Kaj pa vem, pomoje ne, ker itak ne kupujem toliko :nixweiss: Je pa res hecno, tudi v kakšni drugi trgovini ali celo pekarni si me večkrat zapomnijo, pa četudi ne grem tako pogosto tja... pa sploh nisem kaj posebnega, ne rečem, če bi imela zelene lase ali pa 13 pirsov na obrazu :? :D Mi je pa to res neprijetno in grem potem naslednjič raje kam drugam v miru :D
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 28. Nov. 2012 23:14

Čudežna šminka-prodajajo jo pod tem imenom.
Sicer sem jo dobila kot darilo ob nakupu, ampak jaz sem dejansko upala, da pusti kaj barve. V resnici je pa to ena navadna negovalna šminka, ki pusti samo rahlo sijočo sled (obljubljajo pa neverjeten učinek spremembe barve itd. Yeah right).
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 679
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 15. Feb. 2013 9:25

*amber* napisal/-a:Odsvetujem Afroditino vlažilno kremo za dnevno nego oliva.
Kupila sem jo, ker mi Alverde olivna krema ni več ustrezala, pa sem mislila, da bi bilo dobro, da presedlam na Afroditino. Izkazalo se je za katastrofalno odločitev. Sama imam bolj suho kožo, ta krema ni čisto nič pripomogla k izboljšanju, krema se je kar svaljkala po obrazu, sploh se je ni dalo dobro razmazati in pa na T predelu sem dobila ogromno mozoljčkov, ves obraz je bil pordel, poleg tega me je pa še pekel, koža pa je bila, kot da bi nanjo vlila olje, torej mastna oz. vsa neka oljnata, po drugi strani pa čisto nenahranjena, saj sem imela po licih še vedno suhe lišaje. Čeprav sem kremo uporabljala samo cca. 3 dni, se teh mozoljčkov, kateri so nastali še vedno nisem popolnoma znebila.


Jaz sem ravno včeraj kupila to kremo in se mi je dala popolnoma lepo namazat in tudi vpila se je hitro. Koža je zdaj čist gladka...
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
theiva
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 7. 8. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a theiva » 08. Dec. 2017 11:24

Mene pa zanima kako se kaj obnese babor kozmetika? Jo je mogoče katera že uporabljala- glede na to, da gre za višji cenovni razred in naj bi bila zelo kvalitetna. Edino kar sem zasledila je to, da se večina uporabljala v spa-jih oziroma salonih, recimo tu - http://www.rehamed.si/babor-kozmetika/ Jo je mogoče možno kupiti še kje drugje?

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov