Samoporjavitvena krema

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 360
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 08. Jun. 2007 10:40

Tudi jaz sem imela Niveo in sem bila kar zadovoljna. :D
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 461
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 08. Jun. 2007 23:32

*purple* napisal/-a:jst sm si pa kupla od Dovea summer glow in sm tud ful zadovoljna..resda sem si nazadnje vse na hit namazala in sm mal fleksata po gležnu in zapetju, ampak se itak ne vid in ni panike..sem se pa dvakrat namazala in sm čist rjava že :D
čeprav eni pravjo da smrdi tale dove, sam na men ne smrdi čist nč, še diši mi :) res priporočam no..


jst sm si tut dons Dove summer glow kupila :P po kopanju sm nardila piling, pa se namazala s to kremo.bomo vidl kko deluje :) pa še bleščice ima, diši pa tut ful. ;)
na forumih sm brala o uporabi te kreme, pa kr kritizirajo, da so ble ene ful lisaste, druge oranžne,tretjim smrdi :?
uglavnm pustim se presenetit, upam d bo kul :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 702
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 09. Jun. 2007 12:35

Jaz sem pa po čist vsem flekasta! :evil: Pa Dove, pa Nivea pa Garnier, pa vse sorte... pa si res vzamem čas, namažem in razmažem kot treba! Sem že 100x rekla, da ne kupim več nobene samoporjavitvene kreme, pa se še kar silim v te nakupe na vsake toliko, z upanjem, da bo kupljena zadeva res kul. :? Bo ja, my ass! :x

Aja, pa Dove res smrdi. Po tem, ko se je krema vpila, sem oblekla sveže oprano trenirko, pa sem jo zvečer takoj vrgla v stroj. Cela se je navzela tega nagravžnega vonja. :?
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 461
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 09. Jun. 2007 18:49

evo dons sm že rjava,ful lepa barva pride :) pa opazla sm, da sm mal lisasta po rokah k sm se površno namazala :? ojoj :( a se da to zdj sprat dol, da bi se še 1x probala namazat?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1571
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 09. Jun. 2007 19:32

Js si morm tud tole mal kupt.. Za noge in dekolte, ker po nogah ful težko dobim, po dekolteju pa takoj in pečeeee... Pa nočem v solarij hodt.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2048
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 28. Jun. 2007 22:43

jest sm si kupla zdej od dove samoporjavitveno kremo za svetlo do normalno kožo in jo moram pohvalit.. uporabljam jo sicer samo za noge, ker je to predel kjer sploh ne porjavim (nevem kaj je fora) in je res dobro opravila svojo nalogo :D
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1130
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 28. Jun. 2007 22:54

Js pa sem se odločla, da sploh ne uporabljam več teh krem. Solarij in to je to. :wink:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 262
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 28. Jun. 2007 23:09

densy napisal/-a: uporabljam jo sicer samo za noge, ker je to predel kjer sploh ne porjavim (nevem kaj je fora) in je res dobro opravila svojo nalogo :D

Verjetno je težavica v tem, da so vsi drugi deli telesa kot npr roke in obraz celo leto izpostavljeni sončku (da, tudi pozimi, spomnimo se npr na smučanje) in tako nekako rjavijo celo leto oziroma počasi nabirajo plast za plastjo. Nogice pa tako težje porjavijo oziroma se včasih zgodi, da zgornje in spodnje okončine nimajo enakega odtenka, tudi ko se naravno sončiš. Vsaj meni se to dogaja zadnja poletja. :)

Drugače sem pa tudi jaz kupila od garniera kremo po kateri sem bila flekasta. Sedaj vidim, da sem morda kriva jaz in ne krema, ker mazanju nisem posvečala tako veliko pozornosti in sem se namazala kot z navadno kremo po tuširanju hihi. Vseeno pa grem jutri ravno v dm in si bom omislila to opevano nivea summer beauty, upam da bodo fini rezultati.
Uporabniški avatar
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1130
Na forumu od: 14. 9. 2005
Kraj: 3milimetre v zraku

Neprebrana objavaNapisal/-a *pupika* » 28. Jun. 2007 23:13

Js tudi, vedno ko sem se namazala, sem bla flekasta. Edino nekej v spreju mi je blo ok. Sam sem ugotovila, dato RES ni zame... še roke sem mela do komolcev flekaste, pa se tam sploh nsiem mazala :lach:
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 262
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 28. Jun. 2007 23:14

Hehe paziti se morate, da si po utiranju kremce ne pozabite zelo dobro umiti rok. Verjetno je že katera kdaj bila flekasta tudi tam, zaradi te malenkosti, a? ;)
Make me.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 363
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 29. Jun. 2007 7:09

Moja kolegica je bla flekasta :D :D
Uporabniški avatar
-Morena-
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 8
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a -Morena- » 29. Jun. 2007 7:24

Jst sem se pa najprej mazala z dove in sem bla flekasta, potem z niveo summer beauty in sem bla flekasta :( Jst res nevem kaj delam narobe. Ali so te kreme za nič ali se pa neznam prav namazat. Ampak si res vzamem čas in dobro vtrem,ter počakam da se vpije. Kakšen način imate ostale za mazat? Kaj naredite z rokami, ker če si jih umiješ po nanosu imaš potem tam bele, če pa ne so pa nohti in dlani čisto rumene. Meni res nekak nikol ne rata da nebi bla flekasta. So mi pa te losijoni drugače vredu, saj nočem hodit v solarij, na sončku se me pa takoj prime,res da sem rjava ampak se zavedam da ni zdravo. Vsak nasvet kako naj se namažem da nebi bila flekasta je dobrodošel
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 327
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 29. Jun. 2007 7:30

Jaz sem si pa kupila nekaj od Johnsona - nek Night cream za samoporjavitev, ne vem točno, kak se reče, v glavnem boste našle, če boste iskale.

Namažeš se pa zvečer, ker deluje ponoči. In res, že naslednje jutro sem bila opazno bolj rjava, pol sem postopek še par dni ponavljala in sem res postajala skos bolj rjava, sam sem pol po par dneh opazila, da mam malo lise, čeprav so mi drugi zatrjevali, da niso vidne. No, saj so ble res bolj miniaturne in si moral res pogledat, če si hotel videti.

Kakor koli, odločila sem se, da se ne bom več mazala z nobeno samoporjavitveno kremo, ker se mi ne da tak dolgo mazat, ker sem pol mela nek čuden občutek na koži, obenem mi ni bil preveč všeč vonj kreme pa še mal sem bla lisasta.

V solariju pa še nisem bila in tudi ne bom šla, ker škoduje koži, obenem pa me je strah tiste kabine :D , bi se sigurno utesnjeno počutila v njej.

Kar se pa pravega sončka tiče, pa se mu tudi bolj ali manj izogibam, če pa že, pa nujno krema z visokim zaščitnim faktorjem.

Namreč, ne bi rada dobila kakega kožnega raka po nepotrebnem, barva pa itak zbledi.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 740
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 29. Jun. 2007 14:20

No jaz sem tud probala zdej kar nekaj teh krem in sem prišla do zaključka, da ne bom več. Sej načeloma je blo zmeri vse ok, namazala sem se lepo, flekasta nisem bla... ampak...ko se pa enkrat nehaš mazat, recimo čez nekaj dni, pa barva začne kar "odpadat", začneš se svaljkat, zgledaš, kot bi bil umazan in potem moraš to zdrgnit dol...
tako da, meni se ne da več :)
Uporabniški avatar
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 124
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mikena77 » 03. Jul. 2007 15:56

Jst sm se tud mazala s johnsons holiday skin body lotionom, kot je že ena zgoraj omenla, pa nism mela lis. In sm bla res hitro rjava, sam ko nehaš se mazat rata problem. Kr se barva kar lušči, potem pa nastajajo lise .. Tko da ta je dokler se mažeš fajn. :gut:
Fight for your right!!

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov