Barvanje las

Vse o ličenju in negi kože.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 456
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 19. Jul. 2008 21:40

jaz se barvam na črno :) moja naravna barva je zelo temno rjava, tako da se praktično niti ne vidi narastka, tudi takrat ko je ta že kar nekaj cm :)
Edino, kar me moti je ful velika packarija,ko se barvam doma :eek:
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 517
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 19. Jul. 2008 22:49

jaz se barvam na črno in to vedno doma, barva me mama, vse kar rabim je le glavnik in rokavice, za barvo pa dam tak okoli 8 €, zadnič pa sem mislila da bom pač enkrat šla k frizerju in sem za barvanje plačala 25€, učinek je bil pa isti, enako barva, nič bolj temna, tak da od zdaj bom še naprej to prepuščala mami :)
Uporabniški avatar
*spanghica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 20. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a *spanghica* » 21. Jul. 2008 18:23

A ima kira kej izkušenj z barvanjem s kano? premišljujem že dalj časa, da bi poskusla s tem pa me zanima če jo kera prakticira pa kako se ji zdi? :)
Uporabniški avatar
lubenica
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 332
Na forumu od: 1. 4. 2006
Kraj: lublana

Neprebrana objavaNapisal/-a lubenica » 23. Jul. 2008 9:30

buubbika napisal/-a:Js se barvam že od nekdaj sama doma (tud črno), barvala sm pa dostkrat ful kolegic in so se vse ustrašle, ker mam čudn način barvanja; samo na rokavico nanesem bravo, jo razmažem po obeh in jo dajam na lase, povsod enakomerno. Do zdaj s(m)o čist vse zadovoljne. Kar popacam so le rokavice in glavnik, katerega pa takoj umijem.



Pa kaj to kr po celi glavi barvaš folk? A dejansko veš, d ayse barva samo narastek..ostale barve se NE barva!! tako se uničijo lasje..
Razen seveda, če bi rade vsakič drugo barvo imele... Drgače pa se barva samo narastek in nič drugega!
To ni blo namenjen samo tebi, a mpak vsem kle, ker vidm, da vse delate iste napake
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 198
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 23. Jul. 2008 13:00

Js sem kano kr neki časa uporabljala. Sicer je kul ker je naravna in lasem dobro dene, jih okrepi itd., ampak po drugi strani je barvanje s kano ena velika packarija, zadevo moraš met na glavi 3 ure(vsaj pr men je blo tko) pa barva se ti ful zažre v korenino, js sm na rdečo kanirala in se je pol še ful dolgo nisem mogla znebit. Če se misliš kanirat na dolgi rok pol dej, sam za 1x je pa brezveze, vsaj po mojih izkušnjah.

Drugač se pa tut js barvam doma oz. me mami. Mami itak obvalda pa še pocen pridem skoz :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 198
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 23. Jul. 2008 13:03

aja, lubenica ne bom trdila, ampak mislim da samo narastek barvaš pri blond laseh, barvanih s peroksidom.Pri ostalih barvah mislim da se cel las barva, ker se črne, rjave, rdeče... barve tudi spirajo, blond se pa ne.
Uporabniški avatar
*spanghica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 20. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a *spanghica* » 23. Jul. 2008 13:36

Ja to sm neki slišala ja da jo moraš imet ful cajta na glavi :? pa rada bolj menjavam odtenke sicer sem vedno bolj na rdeče pobarvana vendar če praviš,da se za 1x ne splača pol raje še ne bom tvegala.
:)
Aja pa kako je kej z odtenki a je tudi tuki tku široka paleta za zbirat al je se dobi sam določene?Sm gledala v lushu pa sm vidla par odtenkov in konc :? aja pa tudi to sm slišala,da če maš od prej pobarvane,da ti baje zelo slabo prime al pa celo nič :roll:
Uporabniški avatar
Lil`Bee
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 119
Na forumu od: 2. 11. 2007
Kraj: otok Ajaja

Neprebrana objavaNapisal/-a Lil`Bee » 23. Jul. 2008 20:31

Kana ni ravno pozitivna v vseh pogledih.. Sama sem imela čisto kratko ostrižene laske, pa sem si zamislila, da bi mela črne, pa ok, gremo s kano. Ful ni nekak črno prijelo, je bilo bolj temno mrtvo rjavo, itaq sem šla pol z pravo črno. Finta je, da ko so mi lasje zrasli do ramen, se je čez nekaj časa, ker pač nisem več barvala, in je že črna na vrhu pobledela zelene konice ven pršle. Si misliš??? Pa mi je frizerka rekla, da je to od teh naravnih barv.
Sploh pa sem slišala, da če imaš že barvane lase, da to ni pametno, sploh če maš posvetljene, ker kana ful izsuši las in je potem kriza, na nekem forumu sem celo zasledila, da so se eni zblanžirani prameni kr odtrgal dol.
Aja, ko se enkrat pobarvaš s kano ne prime nobena barva več gor, mogoče na začetku ampak vseeno ni isti efekt, kot pri barvanju na naravne ali barvane lase.
Kano uporabi le, če si ziher, da boš pri njej ostala (recimo da si se vrgla na bio, čeprav že te vsebujejo neke primesi) , nikakor pa ne, ker se ti zdi bolj soft varijanta barvanja, ker te potem tudi frizer več ne reši.
:roll: malo sem se razpisala, vse v negativnem smislu, ker so to stvari, ki nikjer ne pišejo, seveda pa je res da nekako okrepi las itd. :) in ja dolgo jo moraš imeti na laseh, mislim da okoli ene ure, pa da ne bi slučajno v odtok to spirala, ker to je neke vrste blato potem ali kako bi opisala. Če pa to delaš poleti, ko je vroče se pa kr sproti trdi na laseh in je ne moreš razčesat kot kot običajno barvo po laseh.
Uporabniški avatar
*spanghica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 20. 7. 2008
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a *spanghica* » 23. Jul. 2008 23:13

U hvala za tolko informacij :) pol te barve useeno niso tko nedolžne kot jih nekateri prestavljajo (bio pa narauno pa to) sm že vidla pri eni sošolki, k se je pobarvalo z njo,da je nekam pepelnata rjava pršla vn -grdo uglaunem, sam si nism misnla,da se pogosto tko ponesreči in celo zelenkasto pride ven. :? sm se hotela kšno rdečkasto barvo dat,tko kot ponavadi sam sm si kr premisnla zdej ko sm to prebrala in bom ostala kr na teh umetnih.sej u bistvu nimam take krize,da bi mela uničene in to in da imaš kasneje tolko problemov s tem,če se želiš na novo pobarvat. torej..bom ostala pr bolj praktični zadevi :D
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 651
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 23. Jul. 2008 23:20

Lil`Bee napisal/-a:Ful ni nekak črno prijelo, je bilo bolj temno mrtvo rjavo, itaq sem šla pol z pravo črno. Finta je, da ko so mi lasje zrasli do ramen, se je čez nekaj časa, ker pač nisem več barvala, in je že črna na vrhu pobledela zelene konice ven pršle.


Imam podobne izkusnje. S crno kano pobarvani lasje niso bili crni, s to razliko, da cez nekaj casa konice niso postale zelene. So bili kar celi lasje zeleno-temnorjavi ze takoj po barvanju. Se ne grem vec tega.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 450
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 24. Jul. 2008 10:19

js se barvam na blond in od začetka sem šla vedno k frizerki in ji tam vedno pustila 30-40€. potem mi je blo pa dost tega, preveč dnara je šlo za lase in me je začela mami barvat doma. in tako ful prišparam na denarju in na času. barvam se cca na dva meseca.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 778
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 24. Jul. 2008 11:00

jst doma barvam samo nono, k ma krate lase. JSt čene si delma pramene in to u salonu. . 50€ :/
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1046
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 24. Jul. 2008 21:44

Mene tud kr mami doma pobarva..pol grem pa k frizerju samo če je treba kej postrižt :D
Uporabniški avatar
*mojčy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 11
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *mojčy* » 03. Sep. 2008 10:19

hey mene pa zanima nakaj in sicer mam zdaj blont lase pa bi si dala po celi glavi rjave pramene mislite da bi to lepo zgledalo?
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 03. Sep. 2008 12:06

za pramene pa pojdi raje k frizerju,da ti naredi tanke.no vsaj jest tega ne bi delala doma

Vrni se na Lepota

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov