Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
cejlon napisal/-a:Učila sem se nemščino na jezikovni šoli Cene Štupar, celo šolsko leto, cene se sedaj več ne spomnim, ker je preteklo že velikooo vode od takrat, vem pa, da je bilo kvalitetno, majha skupina, 1x/teden po tri šolske ure.
Nemščino sem imela tudi osvežitveno v Mintu, zelooo zadovoljna, bil to poletni tečaj, res se predela vse gimnazijske osnove, vse teme, sicer gre vse zelo hitro (30 urni tečaj, 2 tedna vse skupaj traja), ampak efekt je.![]()
Naslednje leto pa razmišljam o izpopolnjevanju angleškega jezika v tujini, pa me zanima, če je že katera bila, kakšne so cenovne variante, šla bi vsaj za 4 tedne (London, New York ...), ker ponekod so cene ubijalske, nekje pa skoraj smešno nizke ...
keya napisal/-a:ok, problem... Boris nima ne fra2, ne fra3
torej... kakšen predlog koga naj vzamem??
Anja K., Barbara K., Jasmina K., Albina Š. ???
sofia83 napisal/-a:Tale ilf mi ful dobr zgleda, še posebi navaden tečaj v kombinaciji s francosko literarno kavarnoI'm such a geek
Od teh dveh je italijanščina lažja..(sam jz sem oboje že vse pozabilashiva* napisal/-a:Jaz razmišljam da bi se po novem letu začela učiti farncoščino ali italijanščino. Tiste ki imate francoščino - kako se vam zdi, je težka?
Shannon napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Tale ilf mi ful dobr zgleda, še posebi navaden tečaj v kombinaciji s francosko literarno kavarnoI'm such a geek
Jst se začnem zdej oktobra učit francosko na tem inštitutu za francoščino. Ima katera že kake izkušnje? Sicer pa slišim same pohvale, da ful dobro naučijo, ker so pač specializirani samo za francoščino.
Pozdravljeni!
Že nekaj časa si želim na tečaj španščine, sem iz Maribora in teh tečajev je vedno več; pa me zanima če je med vami kdo, ki je v Mariboru obiskoval kak tečaj španščine (pri keri "agenciji" in kako je bil zadovoljen z znanjem, ki ga je tam pridobil).
Hvala za odgovore.
Petraxy
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov