Klepetalnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Prispevkov: 2446
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Margarino imamo sam uvoženo in je draga. Olja pa tud ne bi dajala, ne vem no, za tega našega (sojino) pravijo, da ful nezdravo in se ga izogibam.
Eh, bom pa počakala, da spet začnejo na moj konec maslo razvažat
Eh, bom pa počakala, da spet začnejo na moj konec maslo razvažat
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
http://www.ekomagazin.si/Prehrana/Prehr ... okado.html
Tukaj priporočajo avokado. barva ne bi smela bit problem, ker bodo browniji tako ali tako temni.
Tukaj priporočajo avokado. barva ne bi smela bit problem, ker bodo browniji tako ali tako temni.
It was forever..but it didnt last long..
-
prinzessin - Kofetarica
- Prispevkov: 961
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ali katera peče pecivo s kokosovim maslom? Se zelo pozna pri okusu?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3448
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ne pri okusu se ne pozna skoraj nič. Jaz pečem včasih mafine, ampak je težava, saj se mi zdi da maščoba med in po pečenju veliko bolj pronica iz peciva v papirček kot pri maslu npr.
Ga uporabaljam rajši za kuhanje/praženje.
Ga uporabaljam rajši za kuhanje/praženje.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Prispevkov: 8839
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kaj je "molasses" v angleških receptih? Se dobi kje pri nas, kje? Kak je prevod?
Rabim za gingerbread. Mogoče kak recept za gingerbread brez tega zvarka??
Kaj je "molasses" v angleških receptih? Se dobi kje pri nas, kje? Kak je prevod?
Rabim za gingerbread. Mogoče kak recept za gingerbread brez tega zvarka??
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
trust - Kofetarica
- Prispevkov: 570
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Dobil sem afriško zmleto kavo, no mal večji kosi so kot pri navadni kavi
Nalil sem vodo v posodico in počakal da zavre ter potem usul noter kavo in potem parkrat pustil da se je dvignilo, vendar se zrnca ne stopijo, kot bi se morala in ena plavajo povrhu, kaj predlagate???
Nalil sem vodo v posodico in počakal da zavre ter potem usul noter kavo in potem parkrat pustil da se je dvignilo, vendar se zrnca ne stopijo, kot bi se morala in ena plavajo povrhu, kaj predlagate???
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Prispevkov: 3448
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kavna zrna se ne stopijo . Tisto, kar ti misliš je instant kava
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
trust - Kofetarica
- Prispevkov: 570
- Na forumu od: 12. 8. 2012
Ma ne ne, vem da pri turški kavi tist "prah"(mleta kava) odda okus pa vonj pa barvo, sam tukej pa dejansko po vrhu plavajo končki zrnc, taki vlki so nevem kako naj jih stopim, bom jutri dal fotko gor, ko bom zjutri kuhal
Iz Etiopije so mi kavo prinesli drugač
Iz Etiopije so mi kavo prinesli drugač
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Prispevkov: 4757
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jah nič ne poskušat "stopit" ampak lepo sfiltriraj..že navaden "zoc" je škodljiv, kaj šele to čudo
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov