Iščem / nudim službo

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

maribor7
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 29. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a maribor7 » 29. Avg. 2013 10:56

Drage članice foruma! Za vas imamo odlično poslovno priložnost!

Nemško podjetje FlexKom, ki prihaja na slovensko tržišče išče koordinatorje prodaje za Slovenijo. Lahko boste začeli delati kot koordinator, se pravi lahko boste iskali trgovine, restavracije, storitvene dejavnosti, delavnice,… ki bodo ponujale FlexKom kartico ali stranke, ki bodo to kartico uporabljale. FlexKom kartice ne moremo enačiti z karticami zvestobe, ki jo ponujajo raznorazne trgovske verige, saj bo ta kartica delovala v posebnem FlexPOS omrežju (vsak trgovec bo dobil svoj FlexPOS terminal), preko katerega bo vaša kartica povezana z celim svetom. Se pravi, kjerkoli na svetu boste videli FlexKom logo, boste lahko unovčili svoj dobropis, ki ste ga pridobili pri kateremkoli FlexKom partnerju kjerkoli na svetu!

Več info na naši spletni strani http://www.flexkom.si
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 08. Sep. 2013 17:51

Natega..
maribor7
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 29. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a maribor7 » 18. Sep. 2013 13:35

mastermind napisal/-a:Natega..


Nobenega v nič ne silimo, lahko prosim obrazložite zakaj bi bil nateg? Zato smo tam, kjer smo ker je vsak način za dodatni zaslužek nateg...

Nova slovenska predstavitvena broušura: http://www.flexkom.si/FlexKom_SLO_new.pdf

Tukaj imate zadevo dobro razloženo kako deluje...
[url=http://flexkom.si]FlexKom Slovenija - iščemo koordinatorje za Slovenijo]
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 18. Sep. 2013 13:55

Mah, lepo prosim. Kaj je pa to drugega kot mrežni marketing, pravno dovoljeni piramidni sistem? In vi ste zadnji, ki boste lahko pametovali o tem kje smo.

Močno upam, da se omeji delovanje herbalifea, asee, in podobnih zadev. Smo pa Slovenci očitno en tak butasto dojemljiv narod za te zadeve, žalostno.
darkchina
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 24. 11. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a darkchina » 24. Nov. 2013 10:15

Zaposlitev v Švici.
Švicarska zaposlitvena agencija z dolgoletnimi izkušnjami išče ljudi za naslednja dela:
-varilec aluminija (nujno)
-CNC operater (nujno)
-industrijski ličar (nujno)
-tesar
-monter stavbnega pohištva
-monter mavčnih plošč
-CAD načrtovalec električnih inštalacij
-krovec
-keramičar
-vodovodni inštalater
Predpogoj seveda VSAJ OSNOVNO ZNANJE NEMŠKEGA JEZIKA (višji nivo nemškega jezika = hitrejša zaposlitev).

Vse informacije na delosvica@gmail.com
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Nov. 2013 23:53

maya4 napisal/-a:Vsi, ki želite dodaten zaslužek imate sedaj super priložnost za to. Gre za prodajo parfumov. Lahko delate kot hobi ali pa to sprejmite kot resen biznis pri katerem lahko odprete svoj s.p.. Dobra stvar je ta, da je poslovanje na začetku in imate možnost to razširiti po Evropi!!! Za več informacij me lahko kontaktirate.
essens
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 21. 3. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a essens » 15. Dec. 2013 11:29

Živjo, jaz prodajam parfume Essens in lahko rečem da so res obstojni in dišijo enako kot original Zaslužek je zelo dober, od 50e naprej na teden. Prodaja lahko čisto vsak, študentke, zaposlene ali brezposelne. Prodaja se lahko čisto preprosto brez vsiljevanja na kavici ko pokažeš kaj imaš, lahko narediš reklamico preko socialnih omrežij. Uglavnem, če bi katera punca rada spoznala kako dodatno zaslužiti nekaj € na mesec naj mi piše.

:) dišeč dan želim vsem skupaj *
E: essens.slovenia@gmail.com
Fb: Essens
Fb: Najboljši parfumi Essens
andrej85
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 4. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a andrej85 » 04. Jan. 2014 5:25

Odlicna in povna izivov igra, ki vam prinese tudi kak evro. :)
http://www.marketglory.com/strategygame/Zhwako
lulys
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 9
Na forumu od: 1. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lulys » 11. Feb. 2014 12:20

Cosmo dekleta, pozdravljena! :)

Naše podjetje išče nove sodelavce in sodelavke, ki so si pripravljene vzeti na dan uro ali dve časa.
Vse, ki jih bi to zanimalo, lahko tudi študentke, naj me kontaktirajo. Delo je zanimivo in zahteva komuniciranje z ljudmi.
Gre se za nemško podjetje, ki se ukvarja z prodajo in varčevanjem z naložbenim zlatom, poleg tega pa ponuja zelo zelo fajn priložnost.
Verjemite mi, če je to dobro zame, je dobro tudi za moje prijatelje in vas :ja:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Feb. 2014 13:50

NUdim/ iščem službo

Služba me ne išče

sta dva FB portala/ skupini z objavami do aktualnih razpisov in ponudb za delo. V njih lahko tudi objavite svoj oglas, da iščete službo.
eli
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 24. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a eli » 24. Feb. 2014 10:28

essens napisal/-a:Živjo, jaz prodajam parfume Essens in lahko rečem da so res obstojni in dišijo enako kot original Zaslužek je zelo dober, od 50e naprej na teden. Prodaja lahko čisto vsak, študentke, zaposlene ali brezposelne. Prodaja se lahko čisto preprosto brez vsiljevanja na kavici ko pokažeš kaj imaš, lahko narediš reklamico preko socialnih omrežij. Uglavnem, če bi katera punca rada spoznala kako dodatno zaslužiti nekaj € na mesec naj mi piše.

:) dišeč dan želim vsem skupaj *



Pozdravljeni,

Mene zanima če je to delo še vedno prosto? Sem sicer zaposlena vendar bi rabila kakšen dodatni zaslužek.
lp, Eli :)
Uporabniški avatar
Jen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 4. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Jen » 04. Jul. 2014 10:49

Upam, da pišem v pravo temo. Sama sem prišla nedolgo nazaj iz tujine, kjer sem kratek čas delala priložnostna dela, trenutno pa sem doma spet prijavljena na Zavodu za zaposlovanje. Tam me moja svetovalka tretira kot da sem nesposobna za delo oz. lena in ne želim delati. To seveda sploh ni res, ker mi delo po obrokih (priložnostna dela) niso glih v veselje, a še vseeno boljše 2x na leto nekje delat, četudi samo za par urc kot pa nič in mi gre brezdelje že pošteno na živce, sploh pa, ker ni denarja. Na Zavod sem se ob prihodu domov prijavila samo zato, ker je eno podjetje, kjer sem bila na razgovoru (izvedela preko poznanstev), reklo, da moram biti nujno prijavljena na Zavodu, v primeru, da me izberejo. No, izbrali me potem niso, jaz sem pa zdaj primorana Zavodu javljati skoraj vsak dan kaj je novega, ker mi vsakih nekaj dni javljajo, naj si pridem po napotnico za to ali ono podjetje. Pristala sem celo na strežbo, ker itak ne morem biti izbirčna, čeprav sem turistične smeri in bi s tujimi jeziki lahko delala kje na svojem področju, a očitno ne v teh časih (za delovna mesta na mojem področju nisem zasledila oglasa že ohoho časa). :/
No, zadnje tri napotnice mi je dala za delovni preizkus, ne za redno zaposlitev. Tukaj Zavod plača potne stroške, delaš brez plače, na koncu pa ti še po enem mesecu, kolikor najdlje traja ta preizkus, delodajalec lahko napiše, da si delovno nesposoben (samo zato, da te ne rabi potem zaposliti). Jaz rabim redno službo, tudi če samo za 3 mesece, ne neke preizkuse. Poleg tega je eno od teh del v lokalu, ki ga ima v lasti moja bivša sošolka, ki je bila v sš nesramna in mam slabe spomine na tiste čase - zaradi nje, zdaj pa bi še mogla zaradi napotnice it tja prosit za delo. Če zavrnem, me izpišejo iz Zavoda, svetovalka bo pa mislila, da očitno že ne rabim dela. Pozna tudi mojo mamo, zato bi še kaj spustila na moj račun ob priložnosti, če bi jo srečala.

Počasi že obupujem. Stara sem 24 let, skoraj vsi moji prijatelji so zaposleni, ali pa so v zvezi in imajo vsaj zaposlenega partnerja, jaz pa nimam ničesar oprijemljivega. :( Zelo si želim delati, še najraje v kakem prijetnem, morda ne ravno največjem kafiču, kjer bi delala redno, ne preko statusa, tudi vse ostalo sprejmem, ampak mam filing, da vsa dobra delovna mesta zasedejo neki znanci/sorodniki nekoga, ki je že zaposlen v določenem podjetju/lokalu/kjerkoli pač.
Iščem v Mb z širšo okolico, a se ne najde čisto nič. Zaradi tega sem šla v tujino, a tudi tam ni rednega dela kar tako, so večinoma sezonska/priložnostna.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 04. Jul. 2014 18:00

nič kot pod pod noge, od lokala do lokala, s čim bolj simpatičnim pristopom (in lepo napisanim CVjem), spraševat če kje rabijo koga za delo v strežbi.

tudi če ga trenutne ne rabijo, se morebiti ob prvi priložnosti spomnijo nate.
Uporabniški avatar
Jen
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 12
Na forumu od: 4. 7. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Jen » 04. Jul. 2014 18:32

Hvala za predlog floribunda. To sem drugače že naredila. V ene par lokalov sem šla zdaj spet, so se me spomnili, so pa v tem času že tudi eno drugo zaposlili, kolikor sem videla, hodim tudi sem ter tja na kave tja (ne vem pa če so tole zadnjo zaposlili redno ali spet na napotnico). Vedno se nekdo uštuli vmes preko vez, kar sicer razumem, saj vsi iščemo delo po vseh možnih kanalih, a izgleda, kot da pa jaz res nimam sreče. Mam že filing, da si tričetrt ljudi, ki jih poznam, misli, da sem lena razvajena rit in da mi pravzaprav sploh NI treba delati. :rolleyes:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2523
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 06. Jul. 2014 1:16

Jen napisal/-a:ali pa so v zvezi in imajo vsaj zaposlenega partnerja

Livin the dream. :D
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron