Slovenska rap scena

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1072
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 25. Avg. 2006 8:11

mislm u redu no, sam men je Trkaj tok mem ... pa ena navadna prpa je ...
al mam pa sam jst tok skeri tipa :lach:
pa kaj je fora s tttttttem jeclanjem? ... pa z uno global frizuro? ... uff, men je smešen, da konc ... res, da sm ga nazadnje videla, ko me je ogovarjal pred Galo halo (bemu lyla, nikol več me ne pušči same, pol mam pa trkaj traume :lach:) ... ja in kaj bi mogla jst dol pst, ker me je trkaj ogovoru? uuuuu ...
še zmeri čakam na plato laganeeja ... model zmaga :gut:
Freaked
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 368
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 31. Avg. 2006 20:14

~NIA~ napisal/-a:midva kdaj prek msnja govoriva, po mikrofonu,.. fak kere ma :) ful je faca.. drgač je pa tud mene rap že miniv tko da.. se ne zanimam več za nobeno rap sceno, učasih sm pa ful poslušala to


A res, od kdaj pa Rok msngira!! To je pa novost. Pa u globalu smo tud že bli, he he, repar pa tak. Neki na fency tole vleče :D . Ni slab dečko, ma z njim doug cajta bit, se ti sfrcla :razz:
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 641
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 20. Okt. 2006 14:53

:lol: Ne morm verjet, kaj sm zdele vidla: Niko je šu v politiko :eek: kr neki je za SMS govoru in biu prou pametn...a mogoče kdo ve, a on clo kej kandidira :?
mikena
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 6. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mikena » 06. Dec. 2006 1:33

Vse skupi ste ene puhloglave drolje, ki se spoznajo samo na kozmetiko, trič-trač revije in ostale plehke bedarije, zato bo boljše če pri tem tudi ostanete! Sodite samo o tistem, na kar se spoznate - laki za nohte, parfumi in ostala kozmetika pa Lady in podobne crap revije, pa bo ta svet veliko lepši. Ko bo katera od vas imela kaj pojma o muziki, ki jo na tako kretenski način ocenjujete pa lahko pametujete o kvaliteti besedil in muzike.

"Le čevlje sodi naj kopitar!" se je zapisalo našemu vrlemu pesniku.

Sploh pa mi ni jasno, kako lahko drolja, ki se gre vsak vikend nastavljat v nek D´Place pizdi čez to, da jo tipi gledajo. Halooo?? Ne oblači se kot pocestnica pa te ne bodo. Simple as that. Ali pa še bolj preprosto - ne hodi v take lokale, kjer veš da so taki tipi. P.S. raje pojdi v Globala - tam je polno takih kot ste ve kure, pa se boste skladale z okolico. Tam vas taki nezaželeni pogledi verjetno ne motijo ker so tam tipi druge klase ane. :roll:

Res neumno da se greste neko kao ocenjevanje slovenske rap in hip-hop scene, potem pa se vse skupaj konča pri slinjenju okoli tipov. Ste pa res brezvezne in debilne. In po vsem tem se še vedno delate pametne kao kako poznate to muziko in to sceno.

Lepo vas prosim - ostanite pri sebi res poznanih temah pa bo vse OK, ne pa da se na koncu izkaže da po vsem tem pametovanju res nimate pojma o vsem skupaj. Tipe pa lahko ocenjujete tudi na kakšnih drugih dogodkih ne?! Če vam taka muzika ni všeč pač ne hodite na takšne koncerte pa bo. Svoje kvazi strokovno mnenje o besedilih in muziki pa raje zadržite zase da si ne boste naredile še večje sramote kot ste si jo že.

Raje si privoščite ogled kake trendi nadaljevanke, prelistajte kako trač revijo, pokličite vedeževalko, pojdite na manikuro, ali karkoli plehkega vam pač paše, ocene muzike pa raje prepustite tistim, ki se na njo spoznajo, ali jo celo sami ustvarjajo. Ko pa na radiu ali TV-ju zaslišite kak brezvezen komad pa preprosto zamenjajte postajo pa bo.
Uporabniški avatar
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 641
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a uršy » 06. Dec. 2006 10:29

Punčka, dej pejt mal mlekca spit, da se pomiriš :lach:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1072
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 06. Dec. 2006 12:08

ooo šit ... kako nas je prebrala ... packe!
1. če se mi šminkamo, rihtamo, govorimo o modi in o tračih, nima to veze z našim poznavanjem rap scene - smo pač razgledane mlade (in malo starejše) dame, ki damo tudi na svoj izgled in na splošno razgledanost
2. beseda drolja je žaljivka in če jo boš še 1x uporabila, te bom tako hitro odstranila s foruma, da mi tut podrobit ne boš morala s piškotkom, ki gre zraven mleka, ki ti ga ponuja uršy
3. vse me smo v vezi z reperji in to že več let ... ampak to seveda ni tvoja stvar ;)
4. povej, draga, kaj je rap ... dej nas prosim malo osvetli s svojim znanjem ... če me baje samo klobase nabijamo ... čakamo, da nam nekdo, ki ga pošlje nevemkdo v boj, pove kaj je rap in kdo je kvaliteten slovenski izvajalec ... nekdo, ki misli, da je izgubljen botrov sin - I don't think so ...
5. pa dejte ostante na http://www.saminorci.com/forum, pa tam razpravljite kok smo bedne in jadada in ne hodte k nam smetit foruma ... oziroma pošljite koga bolj razgledanega k nam in ne eno mlečno punčko, ki ne zna drugega kot žalit ... me tudi ne hodimo k vam, ker nam niste po godu ... Niko, več sm pričakovala od tebe :lach:
6. če se slinim po Joseju, je to moja stvar, kaj ne? če nosim mini krilo in deklote (kdaj že :lach:), a ni to spet moja stvar? če je pa Jose tok trapast, da zagrabi, pol pa nimam kaj - sem pač hudo privlačna ...
7. upoštevaj urškin nasvet in naslednič, ko ti popustijo živčki, popij mleko in spat ... ker ob pol dveh zjutraj morajo punčke ajat ;)

Dejte mi povedat, a je kdo kej nouga vn dal? Mau sm v zaostanku :lach:
mikena
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 6. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mikena » 06. Dec. 2006 21:52

Če sem mlajša od vas še ne pomeni da več veste od mene. In mleka v bistvu niti ne maram :razz:

1. Če je zate to, da se šminkate, rihtate in pogovarjte o modi in tračih znak splošne razgledanosti pa res ne vem, kje živiš - potem ste še bolj otročje kot hočte prikazat mene.

2.Hvala teti da si me poučila o pomenu besede - je ne bom več uporablala ker res ni vredno žalit (takih) ljudi - se bom rajš potrudla pa spila 2 dcl mleka al kako že.

3. Če zate to koga fu... pokaže na kva se spoznaš - ta je pa res smešna. A če maš fanta ki je študira matematiko pol tut ti obvladaš mato?

4. Jz ne bom solila pameti kaj je rap ker nism strokovnak za to - sej lih v tem je problem - da če se na neki ne spoznaš o tem ne govoriš, to sem tut napisla. Vem da ma vsak svoj glasbeni okus, sam zato ker ti neki, na kar se ne spoznaš ni všeč tega ni treba kurca.. Men je ql npr Trkaj pa Kosta ker mata dobra besedila, sam zarad tega ne bom šla kurca... drugih, k mi niso všeč.

5. Kva mam jaz veze s temi norci nimam pojma, mene ni noben poslau sm gor in niti slučajno nism mlečna punčka zato ker sem neki let mlajša od vas. In kdo je ta Niko :? Kake brezvezne.

6. Ja to po kom se slinš je res tvoja stvar čeprav me prov zanima kva si o tem misli tvoj reperski tip. In žalostn res da morš tipe lovit na noge in dekolte - že to dost pove o tem, da očitno je to tvoj edini plus in da je pamet bol v ozadju al kaj...

7. Spat bom hodila takrt k bo men sedl, pa tut če je to ob pol dveh zjutri OK!
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1072
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 06. Dec. 2006 22:26

tudi branje in razumevanje postov ni ravno tvoja vrlina ;)
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 198
Na forumu od: 26. 8. 2004
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Ange|ina » 07. Dec. 2006 1:12

joj a bo tale tema spet ratala zabavna... :D

važn d je s tem da se znaš uredit kej narobe pa da pol avtomatsko to pomen da ne prepoznaš dobre muske k jo slišš.. edina stvar k jo pa znaš je pa da daš noge narazn al pa greš na kolena.. :roll:

vsem živčnim pa svetujm en ohmmmmmmmmmmmm....

Angie :razz:
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 07. Dec. 2006 1:21

očitno dandanes vejo kaj je dobra muska sam take ki hodjo po svetu k klošarji..Mikena, zgleda da si med njmi, ko že na tak način razlagaš vse to...
in nebi ti škodilo prebrat kšno pravilo in nehi žalt folk...P***a ej, tole me pa res raspizdi...pa kje se tak folk najde sploh????????? :evil: :roll:
norci
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 21. 6. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a norci » 14. Dec. 2006 14:03

cute... :sleeping:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5791
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Dec. 2006 15:50

ulo.. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Sarica
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 33
Na forumu od: 19. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarica » 15. Dec. 2006 12:05

Hmm morm rečt da sm zelo dolgo poslušala rap, še zdaj ga ampak ne več tako pogosto kot včasih. Torej kar se pa SLO scene tiče bi rada povedala samo to, da sta mi še naboljša kar se kvalitete muske in textov tiče "stara mačka" Ali-En in Klemen Klemen, potem pa dolllllllgo ni nič pametnega, no zdaj pa pride na vrsto moj okus in moja playlista top 10 slo scene in sicer:

-Psiho-brata (No.1)
-Ziebane
-bivši Corpus Delicti
-Barski spomeniki
-Kremi
-Da II Deuce
-bivši Element
-Zlatko
-T-set
-BeChi (samo ker ma dober flow ne zarad drugega)

in to je to kar se mojega okusa tiče
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1576
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 25. Dec. 2006 13:46

no ja ...kar se mene tice, pa kar js poznam pa kar je men usec sta Murat pa Jose - legende :D , pa Nikolovski mi je tut usec (pa ce si to res ti kle na forumu sm js *****..) :lol: ... pol tut Trkaj je huda faca...

ma sej rapercki so itk usi kul, taka osebnost :D
Zivljenje je piskotek!
norci
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 21. 6. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a norci » 07. Mar. 2007 14:58

hmmm, me prov zanima...
kaj bi te pa prepričal, da sm jst res jst?

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov