Preglasni sosedje

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 304
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 30. Jul. 2005 6:38

dr_Brane napisal/-a:Kaj naredite če sosed najde kladivo, pa še neke žeblje in cel dan razbija?
:ertrink: :grosseaugen:


Ko neha zabijati žeblje, vzameš sekular in začneš žagati drva.

Mi imamo tud neznosne sosede. Nasproti nas je en ata v penziji in kar dozidava hišo, nimam pojma, a bo hotel odprl ali kaj?? Za nami so štirje podivjani mulci, ki se stepejo na vsake 5 minut, pol pa jok in stok. Zraven nas so trije pubertetniki, ki cel dan house nažigavajo, edino na levi strani je en umirjen par, ampak jih itak nikoli ni doma.
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 195
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a t-e-a » 30. Jul. 2005 12:44

Pr ns se je par let nazaj usul otrok in pol so ob 5h zjutri že usi začel jokat ... sam ok so pač otroc in tega ne zamerš ;) sam pol je pa ena ženska ka zjutri nikol ne uporabla dvigala ampak cokla po štengah gor in dol :? d ponoriš ... sam popoudne pa zmer dvigau sam zjutri okol 6h ne da ns zbudi :(
Pol mamo enga mal neumnga ka se zmer neki prtožuje ... recmo če ti neki na hodniku pade na tla pride vn pa se začne dret al pa če kdo stanovanje prenavla se kr neki krega d mor met popoudne mir d gre loh spat :lol:
Pa ena ženska ka ne zna normaln govort ampak se vs cajt sam dere na otroke pa psa pol ji je pa zanč njen mož reku d zakaj se mor zmer sam nje slišat pol je pa nos obesla :D

Eni so smešn :?
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 85
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ančka » 30. Jul. 2005 13:01

Pr nas je pa tk, da je ful otrok. Pa mene otroc niso nikol motil. Ne mot me dretje ipd. Sam problem je, da jih majo pr en bajt 6 (!!!), ki so totalno nevzgojeni. Ta starejša dva se obnašata kt, da si luft. En je kr dost przadet (mislm, da je avtist). In ta hod gor in dol po ulci in se dere, krega,... pa ful je nasilen. Kr tepe ostale otroke. Sej razumem, da mu je težje dopovedat ipd. sam rekel bi mu pa lohk, da ni ravn prov, da pretepa vse otroke z motikami ipd. Najbolj me pa razpizid, ko jih že od sedmih zjutrej spustijo ven in potem se mi direkt pod oknom derejo. Če pa kej rečem ti pa očitajo, da si materjalist in, da njim več pomenjo duhovne dobrine ipd. In to ti očitajo samo zato, ker jih prosiš, če bi se dal, da ti ne bi razbil fasade, oken, ipd. :stupid:

Tut o ostalih bi se dal kej povedat!!! Edin eni so noro fajne face!!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
opium
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 650
Na forumu od: 19. 10. 2004
Kraj: neutral zone

Neprebrana objavaNapisal/-a opium » 30. Jul. 2005 13:04

pol zna bit življenje v lepi gorenjski vasici kr zajebano :D
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 85
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ančka » 31. Jul. 2005 9:41

Hja... na prvi pogled je vasica res lepa. Če morš pa sosede prenašat... Sej počas postaneš imun in se ti vse skup že zdi smešen in zabaven. Sam, ko mi bo pa enkrat dosadil! Sem že rekla, da bom ob sedmih zjutrej enkrat šla na balkon in rekla, če obstaja kašna možnost, da pamže s ketne spustijo kašno uro kasnej!!!! :evil:
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 609
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 31. Jul. 2005 11:03

js žvim u bajti, pa zadnje cajte ugotavlam, da so moji sosedi mal :stupid:

...en ma full fetiš, da skoz špila harmonko, da se sliš po celi vas, sploh derekt po moj okn... še posebi takrt k bi rabla mir :roll:

pol zjutri me zmer zbudi soseda, k se dere na svojga psa...

pol eni še ponoč ne dajo miru, ravn dons sta soseda neki najbl kregala, da se je slišal do ns...

d ne omenam, d ena ženska začne najedat, sam da začnem košarko igrt, kao, da nej neham zbijat... :lol:

pa še kj bi se dal povedat :twisted:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1409
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 31. Jul. 2005 11:21

js tut živim u bajt pa je ql...mam dokaj zmerne sosede :) nimamo nobenih hudih problemov..razn tega d si dva soseda prlaščata neki naše zemle...se prav d se širta k nm na dvoriše....

pa še na drug strn en sosed k sej skos furov s skutram tik pod mojmu oknam...sam se je na srečo (al nesrečo) zaletu pa ga je naredu totalka....tok d je saj zj mav gmh :twisted:

drgač pa bomo prežvel...mate eni večje probleme...sj če tko pogledam jih mi doma sploh nimamo velik tok d se nam prtožvala ane :wink:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 609
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 31. Jul. 2005 11:39

pa sj mal pa more bit takih friki sosedov, da mal popestrijo dogajanje ;)
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 113
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 20. Dec. 2007 20:25

ok, mal nepopularna tema, a to prav moram napisati.... :D
Drage moje-ste kdaj živele v študentskem domu??? Sosedov se ne da umirit-če hočeš mir.....se jim enostavno pridruži pri razgrajanju :meeting:
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1589
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 20. Dec. 2007 21:41

ja kaj pa ces drugega :D sej ves, kaki so studentje :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 299
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 20. Dec. 2007 21:50

Sama imam dokaj v redu sosede, čeprav je njihova najstniška hči trenutno velika fanica techno glasbe in nas ("nevede") redno informira glede aktualnosti določenih pesmi na tej sceni :D Spomnim se časov, ko sem še tu in tam raztegnila meh harmonike- takrat so mi znali ti ta isti sosedi tudi razbijat po steni :x Imamo tudi hišo izven centra mesta, vendar pa tam nihče od nas ne zivi, razen morda poleti, če imamo kako čago in prespimo tam. Sosedje so iz vseh drzav bivše republike Jugoslavije, eden izmed njih pa si nadvse rad (v nedeljo navsezgodaj zjutraj) zapoje kako pesem bratstva in edinstva :lol: 100 ludi, 100 čudi...
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 113
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 20. Dec. 2007 21:53

Aja...pa čepki za ušesa so še ena varianta...čeprav včasih tudi ti ne koristijo-še najmanj ko je veseli december..... :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 20. Dec. 2007 21:55

mene pa ne mot glasnost sosedov, kot tudi sosedov ne oti moja glasnost-Ful sem vesela, da mam tok hude sosede da nben nkol nč ne mori.pa v nedelo s tanajbolj glasno kosilnco začnemo že navsezgodi kosit polet, pa nabijam kšno narodno musko do konca da se sliš ful ven.isto sosedi.Ful mamo dobr pošlihtan to in me ful veseli. :)
edinga kar NE PRENESEM je pa pokanje petard pred hišo, že zarad mojih/sosedovih živali.Smo že parkrat zarad enih mulcev iz ližnjih hiš policijo klical, ker to je pa res ena stvar ki je nevarna in je ne morem poslušat.
Minela
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 21. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Minela » 21. Apr. 2010 14:26

Jaz mam tudi malo cudne sosede. nad mano je en ko poslusa preglasno glasbo dvakrat smo ga opozarjali celo povedala sem mu svoje pa se je nonstop zgovarjal da to ni res da ma on cisto na tiho a tak se cuje da samo cujes bum bum celi dan, poslusa pa neki techno rave.
Policija je tudi bila, tak dalec je slo dobil je opozorilo, kar pa ne pomeni da ne bo dobil drugic. me je ze provociral da bo se kake motece delal,.. naj proba ceprav je mladi pa to sem jaz tudi pa se obnasam normalno in imam do drugih razumevanje da ni samo on v hisi ampak tudi drugi :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 21. Apr. 2010 18:26

Tko drgač nej se ne bi vrtal in prenavljal v bloku na nedeljo, praznik in na večer pred praznikom al pa sam do neke ure (to ne vem točno)...tko da če res nč ne omaga se jim še ta pravilnik mal predstav :D

Morm pa rečt, da pr nas je kr mir...ok sj kdaj kdo prenavlja, pa sj to tud jaz ampak ni tko hudo, da bi blo skoz neki. Nad mano se ful menjajo, pa hvala bogu so se zdj tisti k so mel neke orgije preselil, k tist pa ni šans, da si spal...aja pa eni so skoz po radiatorjih tolkl pa se drl kt nori...in valda zvečer k je povsod čist tišina se še tolk bl sliš. Aja pa priznam, da tud kdaj pr men čez vikend je tud po 22.ti muska pa mal več hrupa ampak noben ne teži, je pa tud res da ni to non stop ampak sam včasih tko, da tud če ma kdo tl zraven al pa gor žur pa se sliš dol jaz ne težim.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron