Opremljanje stanovanja

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 690
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 05. Sep. 2007 11:28

le@ napisal/-a:^^ Sej jaz bi tud rajš sušila na štriku na podstrehi, pa je nimam... :?
Balkon je pa tud še kar majhen, pa pozimi je beda, tko da bi rajš sušilca mela. je pa baje življenjska doba kombiniranih strojev krajša. Mal je beda, k je informacij pol že preveč pa res ne veš kaj narest... :nixweiss:
Ampak moram pa reč, da me ful zabava tole letanje po štacuncah - zdaj iščeva še sesalec, včeraj sva pa krožnike kupla - krasno lepe :D



Ja mi smo ga imeli pa je bila mami zelo nezadovolna, da ne govorim kolkrat smo v tistem letu nesli cune do babice da jih je oprala,ker smo imeli stroj po celi tedn na popravilu.Niti na dom ga niso prišli popraviti.


Mi smo še predn smo se preselili imeli v kopalnici zelo malo prostora in zadevo smo tako rešili kod je že angel napisala enega na drugega smo dali (pa še jaz sem se takrat ko sem bila majhna(pe zej nism velika) izognila pranju cun,ker nisem dosegal) :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2499
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Sep. 2007 13:47

Pa ZDELE to odprete, k sem glih sveže preseljena in mam že vse živo :eek:

Baje je boljše imeti dva stroja, če prostor le ni problem. Jaz imam dva, sušilni je na pralnem in zaenkrat delata oba super.

Opremo sem pokupila po Ljubljani, v Ikeo nisem šla niti enkrat. Pribor, pa krožnike, sesalec, likalnik imam iz mercatorja oziroma spara iz akcij.


Pa ta teden mi priklopijo internet, tv in navaden telefon, pol bom pa spet več na forumu lahk visela :D
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1390
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 08. Sep. 2007 14:11

mi mamo posebi pralni pa sušilni stroj..pa men osebno ni ušeč sušilni stroj, ker perilo k ga daš not pa pol uzameš..ne znam povedat tak posebn vonj ma..ni ga čez to da se na zraku posuši..kupil smo ga pa zato ker sva z bratom sam za vikende domou hodila pa je bla mal kriza pozimi za sušit..pa je pol čs pršparan, cunj je manj k se sprot likajo,zlagajo..ma tut to neki dobrga :)
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 08. Sep. 2007 18:48

1. jaz mam pralno-susilni stroj ze vec kot eno leto, za strike pa stenderje nimam placa. Do zdj nism se nc zazgala pa na splosno ni blo nc narobe, je pa en serviser k smo se pogovarjal reku da tazga k mam jaz da so dobri...

2. Ikea, hm jaz mam ful stvari iz Ikee, men je vsec design pa stvari iz svetlega lesa..imam dve mizici iz Ikee pa omarice v predsobi pa posteljo..aja pa tepih (k sm cist navezana nanjga k je tocno tak kt sm ga hotla).

3. Akcije...hja takrat k sm iskala mizo jedilno sm pretaknila celo Lj..sm nasla eno v Lesnini za 100 €, ki se je majala...za isto ceno v Ikei sem nasla velik boljso, ki se se raztegne. Seveda ce bi sla samo po mizo se mi ne bi splacal, ampak ce ze gremo potem ponavad gremo po veliko stvari in se splača.

4. ja katlogi se dobijo na Šmartinski, sj še plakat visi oz. neki tazga. Me je pa letošnji katalog mal razočaru no.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 956
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 09. Sep. 2007 0:39

Mi mamo pralno susilni stroj in tut se nismo nikol nc skurl, dela pa tut ze vec k 5let dobr.

Glede Ikee, sm pa js tut cist slinasta, men je ta katalog skor bols k razne modne revije :P Glede njihovih stvari je pa tko, tiste stvari k so drage so dost kvalitetne, tiste bl pocen so pa cist u redu, js jih ne bi lih s ksnimi low cost stacunami s pohistvom enacla ... Mi mamo ful velik njihovih stvari doma, zdej k se bomo pa selil bo pa tut cela moja soba pa se kej druzga iz tm. Sam ne mors jt tja sam po eno stvar k se valda ne splaca. Sam pomoje tut ce gres po eno mizo, kups miljon unih drobnarij, k je use tok fajn :) aja, pa kozarce pa kroznike pa skodelce ipd. mamo tut od tm k je res pocen pa ful so lepe.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 09. Sep. 2007 10:35

legally blonde napisal/-a: Glede njihovih stvari je pa tko, tiste stvari k so drage so dost kvalitetne, tiste bl pocen so pa cist u redu, js jih ne bi lih s ksnimi low cost stacunami s pohistvom enacla ... .


Laično mnenje je lahko tako, ampak ko prašaš mizarja ti pa takoj vse pove.Dober primer dnevne sobe iz ikee je imela od mami kolegica, namreč ko je zadevo pripeljala domov in ko so jo sestavli (njen mož je mizar) je blo vse neki postranin vse neki na švoh narjen, s tem da ni bla najcenejša dnevna tam in niti ne v akciji.In dokler ni njen mož vsega ojačal in našraufal še sto dodatnih šraufov ni blo uredu.
mogoče se vam zdi kul roba, ampak ko dobiš mnenje od profesionalca, pol akoj vidš da si robo totalno preplačal in da je vredna po manj kot drugače.Isto je z Rutar/lesnina robo.Jst mam sobo iz lesnine, pa mi po dveh letih že razpada, pa ni bla ravno poceni.dobro da mam fanta mizarja da mi vse to naštela in ojača, drugač bi šla že na kose :roll: načeloma sicer je sama roba lepa, ampak v industrijskih prodajalnah, daleč stran od kvalitete.
že samo rutar reklamo poglejte kjer reklamirajo za tisoč evrov kuhinjo ki ima omarice kao visok sijaj.pa teli očitno ne vedo kaj je visok sijaj, ker visok sijaj ni celofanasta lepilna folija, ampak parkrat malanje z vrhunskim sjajnim lakom.in to je potem nateg folka.čez dve let se ti pa vse stran odlepi zarad pare v kuhinji :roll: al pa omarice iz visokega sijaja, pa sploh niso lesene, ampak plastične.halo, palstična kuhinja.med drugim naj omenim da kuhinja stane cerka 3000 evrov.tukej jim tud ni jasno kaj pomeni visok sijaj, še manj jasno kaj pomeni kvaliteta in primerna cena.ker če gledamo z mizarskega vidika, mizar tako kuhinjo oceni na sto evrov.
o teh stavreh, preden se jih kupi je treba kšno stvar vedet.sploh za zadeve katere ne kupujete vsake dve leti (kuhinja naprimer) in ki ne stanejo malo, je vseeno bolše dat mal več pa pri mizarju narest (spet ne pri vsakem) da je potem za zihr dolgo časa lepa in obstojna.
Naj vas ne zavede lepota :wink:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 726
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 09. Sep. 2007 10:51

Glede tega kombiniranega stroja-če gledaš dolgoročno vnaprej se ne splača..in to zato, ker ne morš prat in sušit naenkrat in k maš enkrat familijo se teh cunj nabere...tko da mi mamo oboje in v sušilc dajemo večinoma brisače (k se jih enkrat navadš k so tko mehke, jih ne posušiš nikjer drugje več-sam še v sušilcu)..tko da bolš oboje :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 114
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 09. Sep. 2007 14:28

men majo ful dobre stvari za hišo v Ikei. res ful, ful dobre. pa tut nekatere cene niso vrtoglave. treba je sam mal pobrskat ;)
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 770
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 09. Sep. 2007 15:35

Ej purple, zato je pa najbolje kupovat v trgovinah, ki imajo čimveč garancije, da če je slučajno kaj narobe lahko pelješ nazaj, pa naj popravijo!! To je sploh pomembne pri kuhinjah.

Kolegica je v rutarju kupila posteljo in omare za v spalnico. 3x je morala reklamacijo vložit, pa čist vsakič se nekaj pozabil sabo prinest :roll:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Sep. 2007 8:09

ja samo useen, če je slaba roba jo lahko stokrat popravljaš, pa bo še vedno slaba.če se ti neki odkruši zarad slabe kvalitete, potem vseeno ne more lepo zgledat če oni to zaflikajo.
treba je res pazt pri izbiri, sam kukr vidm dons bolj malo ljudi pazi.sam da je lepo, pa je dober, kar je lahko pa najslabš. :?
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2552
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 10. Sep. 2007 8:50

purple, po vsem tem, kar si napisala, se mi zdi vprašanje, kje boš pa ti nabavla opremo za svoje stanovanje, povsem na mestu... :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Sep. 2007 8:57

Lej mimi, sej men je vseen, zarad mene lahk kupš kar hočeš.Jst sm pač povedala kako je.
Drugače pa imam fanta mizarja in mi po večini on dela pohištvo.Če kupujem v trgovinah, pa poskrbi za to, da se ne bo čez dve let vse skupej sesulo.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 304
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 10. Sep. 2007 11:25

Nova in nadvse odlična slovenska revija Hiše. REvija za razsežnosti bivanja. Reku bi, da je boljša od vseh tujih arhitekturnih revij. Res pa, da stane čuka pa pol, sam pomoje jo majo v kaki knjiznici. Dobis idej se pa jos.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1230
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 10. Sep. 2007 12:20

Ma jst sem večino stvari kupla v Lesnini in to že 7 let nazaj, pa zaenkrat ni še nič padlo narazen, zato ni treba tko dramatizirati. Sej vsi vemo, da je masiva veliko bolj kvalitetna, ampak, če imaš omejen bađet, pač ne moreš kupovati nevem kako drago pohištvo. Vse kar sva v tem času menjala, je sedežna. Takrat sva res kupla neko umetno usnje in nama je ful razpokala. Sva pač zdej reskirala in kupla mal boljšo. Vse ostalo je še čist super, čeprav imava prihodnje leto vseeno menjati dnevno omaro in kuhinjsko mizo in stole. Ampak samo zato, ker sva se tega rahlo naveličala + da prejšna sedežna je bla modra, zdej je pa bela in mi kombinacija ni več všeč.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Sep. 2007 12:28

kukr maš srečo mily.prid h men pa boš vidla dramatiziranje.Omara mi po dveh letih dobesedno razpada, pa je stala dve let čist pr miru.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov