Težave z cimro

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Monita
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 6
Na forumu od: 14. 2. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Monita » 21. Jun. 2016 0:18

Pozdravljeni, verjetno tema ne spada v forum čustva ampak okej... v glavnem imam grozen problem z cimro, ki je naravnost grozna. V stanovanje si je pred približno 2 mesecema pripeljala fanta, ki ne plačuje najemnine je njen "prijatelj za seks". Zvečer in do jutranjih ur (pol3 zjutraj)je tukaj kaos glasba, hoja po stanovanju gor in dol, loputanje z vrati, smejanje, žvižganje, glasen seks, kajenje trave in neznosen smrad in še in še. Trenutno se ni pritožil še noben sosed ampak si želim, da se bi da bi se ta norija končala. Večkrat sem cimri povedala da me to moti vendar, kot bi bila gluha za moje besede, klicala sem tudi lastnika, malo za tem ko sem ga klicala pa sta bila nekaj dni doma in zopet se je ponovila stara zgodba. Dokler mi s tem fantom nista začela groziti in me zmerjati. Vse je prišlo tako daleč, da zaradi groženj in zaradi njunega nasilnega obnašanja po tem ko se zadaneta sploh ne upam ničesar reči, ko je galama saj se prav bojim, da bi fizično obračunala z mano. V stanovanju sem še 1 mesec in prosim za nasvet, pomoč ali ju naj kako prestrašim, da bo vsaj zvečer ko grem spat mir. Zaradi pomankanja spanja imam težave z zbranostjo, vedno sem tečna, utrujena...posledično imam seveda težave v službi in na faksu.
Prosim pomagajte :/
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Jun. 2016 5:32

Odseli se
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1674
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 21. Jun. 2016 9:34

Tudi jaz sem imela podobne težave, bilo nas je celo več v stanovanju pa se noben ni zganil, da bi kaj več naredil, zato sem se odselila. Dolgoročno je to najboljša rešitev.

Drugače mi ne pade na pamet nič drugega kot da jo anonimno prijaviš policiji? Motenje javnega reda in miru?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4999
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 21. Jun. 2016 12:42

Lastnika nič ne moti, da je nekdo v njegovem sttanovanju in ne plačuje nobenih stroškov? Jaz bi mu to še enkrat omenila in povedala, da povzročata hrup.
Je pa pomoje še vedno najboljša varianta, da se odseliš.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov