Prvi in edini?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 12:26

evo me :wink: uf nism prčakvala tacga odziva!...pa glih k nism mela cajta sprot odpisvat pa komentirat :? drgač pa hvala za vsa mnenja, izkušnje...ste mi pomagale. ne tko da bi se zdej pa odločla kaj bom nardila, sam je pa vseen fajn slišat za podobne in različne izkušnje, vidt da majo tud drugi take probleme (sej ne da bi bla vesela zarad tega :wink: )...pač ste mi pokazale še par različnih zornih kotov, spodbudile različna razmišljanja...
drgač pa itak nameravam še mal počakat ja, pa vidt kako se bo razvijal, pa v bistvu počakat da ugotovim kaj sploh hočm pa kaj sploh čutm, ker trenutno sm čist zmedena glede tega :roll:
no zdej bom pa rabla mal cajta da nekak odgovorim čim večim ;)....

no angel napisal/-a:Zdej pa ne razmisljaj prevec o prihodnosti in uzivaj v tem kar mata - ce bos pa ugotovila, da ga v bistvu nimas vec tk rada kot prej, pol se bos pa lahk zacela s tem obremenjevat. :D Zdej se ti pa res se ni treba.


ja sej to je problem...da ne vem če ga mam rada tuk kukr prej in zato se obremenjujem s tem :( sej no...kukr sm rekla ni sam to problem da me skrbi ker je moj prvi...sam to sm izpostavla tuki... Drgač pa že neki cajta ni vse tko kukr je blo. pač sej pridejo krize vmes...sej so ble...pa sva jih razrešla pa sva se mela spet tuk lepo k prej...sam zdej je pa neki cajta že vse bolj tko vse skup
Zadnjič spremenil layly, dne 26. Feb. 2008 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 12:33

Zvoncica napisal/-a:Bolj se mi zdi, da gre za to, da te muči neka konkretna oseba, kot pa za samo dejstvo, da si ne želiš biti z nekom do konca življenja.

Saj dokler se ni pojavil drugi, ki ti je zanimiv, najbrž nisi toliko o tem razmišljala... ;)

Kaj naj ti rečem. Kakorkoli se boš odločila, tako bo že prav. Naj te ne bo strah poskusiti z nekom novim, ker si preveč navajena starega... :)


hvala za spodbude:) sej res...na konc bo mnde že najbolš zame...sej se bom odločla tko k bom sama hotla, to bo pa mnde že najbol prov ja! :) Drgač pa me muči v bistvu oboje...sem razmišljala o tem že predn se je pojavu ta drugi, sam sm pa zihr razmišlala manj ja. tko da-če bova res končala...po moje bi v vsakem primeru enkrat, sam da bo ta drugi mal pospešil to zadevo, ker je pač spodbudil moje razmišljanje.
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 12:44

*Kitten* napisal/-a:hm.. jzt sm čist v enaki situaciji :D . Jao jao.. sam nimaš srca, da ga pustiš, ane?


noup nimam :( res je grozn to, ane?

pa da odgovorim še na par vprašanj k se jih spomnem zdele...

Tud jst sm njegova prva ja, pa star je isto kukr jst. da je moj "prvi" pa v mojem primeru pomeni čist prvi...ne prvi resen, ampak prvi prvi :wink: Nekak mislm da je pršu glih takrt k sm se jst nekak počutla dost "zrelo" za met fanta, in sva se ful ujela in je avtomatsk pršl do tega da sva tuk cajta skupi :cool: Tko da men manka tud takih čist nedolžnih zadev...flirtanja, pa spogledovanja, pa da greš lohk vn žurat pa plesat pa se ne sekiraš kaj bo ker je tvoj fant ful lubosumn (na začetku je bil no)... Sej jst pod tem, da bi se rabla znoret ne mislm tega da bi zdej pa res seksala z vsakim k pride mim (kot je ena rekla), sam mogoče kako nedolžno stiskanje na kaki žurki mi ne bi škodlo :wink: (tko no...v smislu da vidm kako to je), pa tud tko...nekak se kr naenkt počutm preveč utesnjeno, in rada bi vidla kako je če nimaš fanta, kako je bit še s kom drugim...pa tud če sm spet pol v kaki resnejši zvezi... pač kukr bi nanesl to bi pa delala če bi bla samska...upam da me razumete :wink: :roll:

Sva pa že govorila glede tega ja...k sva si oba drug drugemu prva...in sm mu že enkt neki cajta nazaj omenla kaj me muči. In je reku da itak da tud on razmišlja o tem, dostkrat ful pogost, sam da pa vseen hoče bit z mano cel življenje. jo včasih sm kr jezna nase da ne morm isto čutt do njega, k pač vem da me ma ful rad, da mu pomenm vse...men pa mislm da ne več :? No v glavnem on je po tistem pogovoru verjetn pozabu na to in misl da je zdej pač vse kul :roll:

Drugač pa tud jst v bistvu verjamem v to, da je lohk prvi tud edini, sam zmeram bol pa dvomm da se bo to nardil men :roll:
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 13:08

skinny napisal/-a:Če mene kdo kaj vpraša ( Haha :D ) potem je že to, da misliš o koncu, neko dejstvo ki ga ne moreš zanemariti. In očitno te to muči in vedno znova o tem premišljuješ.
In očitno ti nekaj manjka v tej zvezi. Samo še sama nisi prepričana kaj in kako bi to rešila. Zato pa te muči, da bi poskušala nekaj novega, drugačnega.
Že to, da si rekla da zaradi te zveze manj žuraš in neke vrste izgubljaš "identiteto" se mi zdi, da to govori vedno bolj za to, da pač nisi srečna kolikor bi lahko bila. In potem pride še en drug ... in še bolj začneš razmišljati o tem.


točno tko! se z večino stvari k ste jih napisale čist strinjam, v teh besedah sm se pa sploh čist najdla.

No tko...mislm da bo dost zaenkrat...dobra je tista k se ji bo dal prebrat vse kar sm napisala! :wink: sej bi kr še kej napisala pa komentirala, sam je že zdje preveč... :roll: :D
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 45
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 26. Feb. 2008 19:15

hej,
ce bo kaj pomagalo. s fantom bova imela aprila 6 let. on je moj prvi, jaz njegova trejta resna. zacela sva ko sem imela jaz 18 on 23, dala skoz tud ze krizne case.
trnutno mi je z njim super in upam, da bo se dolg. ne razmisljam, ce kaj zamujam. vse moje kolegice so imela najmanj ze dva ali vec.
jaz si mislim, da ce bom mela drugega mi bo hudo zal za tem kar sem imela, ker si res ne predstavljam, da bi kdo lahko bil boljsi. ceravno nevem. v tem je car. =)

po moje je pr tebi kriv tisti drugi. pr meni bi se vrjetno to lahko zgodilo sam takrat, ko bi mi kdo drug zmesal glavo...upam, da mi je nebo in njemu tud ne... :)
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 26. Feb. 2008 22:40

ja delno je verjetno res kriv tisti drugi, čeprov sm začenjala dvomt v naju že predn mi je ta drugi zmešu glavo (kukr si rekla ti :wink: ). mah res ne vem...rabm še neki cajta da pogruntam kaj sploh hočm :roll: sej drgač pa k razmišlam o tem al bi nehala al ne, probam večinoma pozabt na tega drugega, ampak probam razmišlat samo o tem al hočm še bit z mojim al ne...ker ne mislm nehat res sam zarad tega druzga-tko da mi tud v primeru da bi pol bla skup in kmal nehava ne bi blo bad zarad tega, ker sm končala z lubijem...

no za vaju pa tud jst upam da ne bo noben drug/druga nobenmu od vaju zmešal/a glave :wink: :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Feb. 2008 12:05

jst pa mislm, da ne obstaja zveza, kjer te kdaj nebi en tretji mal zmešal.nevem, pač si z eno osebo skos, z njo vse počneš, pol pa en mimo pride te pa mal zasomina.Ampak men s ezdi to normalno.Jst sm dala tud to skos, en "kolega" me je mal zaskominu, ampak čez kšn tedn me je že vse minil.In zdej se sprašujem kva za vraga sm sploh vidla na unmu k mi je čist čudn :D sa to pač rpide, če je pa ljubezen v igri in če ljubiš partnerja pa mislm da ni nobene bojazni, da bi ga prevarala al pa kej.No, vsaj men na kra pameti kej tazga ne pride.
verjamem pa tud v ljubezen če je partner tvoj prvi.Imam sodelavko, ki je že od trinajstega leta s svojim fantom, stara sta pa 28, pa sta tok zaljubljena da lohk sam gledaš :)
vse je odvisno od ljubezni in od globine čustev.če te mine, te potem pač mine in glede tega ne moreš pomagat.no, mene po treh letih še zmer drži (čeprav ni bil on moj prvi, ampak prva resna rsna zveza), jst pa njegova prva v vseh pogledih pa mislm da je enako.

da bi bla pa mnenja da kej zamujam ker nism bla še s kom, pa nikakor ne.Z njim se mam lepo in tako želim, da je tud naprej, drugi me pa ne zanimajo.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 770
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Feb. 2008 20:48

Hm.. Ne poznam nobene osebe, ki še vedno bila z prvim resnim fantom ali punco.. Tako, da ne verjamem v to, da si lahko samo z eno osebo celo življenje..

Seveda pa to ni nemogoče..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2708
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 28. Feb. 2008 21:26

moja mama je zagovornica tega, d se prve ljubezni nikoli ne pozabi...da lhko menjaš fante ku po tekočem traku, ma prve prave ljubezni ne boš pozabu...
moj *čiči* je moja prva resna zveza (k sm še premlada d bi mela več izkušenj :wink: ) in si ne predstavljam kako bi ga sploh lhko pozabla, če bi zdej bog ne daj končala...res nevem... :?
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 02. Mar. 2008 11:48

jap se kr strinjam s tabo delusional...
mislm da sm se odločla oziroma da sm pogruntala da bo bolš (po moje na dolgi rok za oba) če končava. Ful sm razmišljala, tud bol mal spala zarad tega zadne dneve, in mislm da res nima več smisla da ostaneva skupi. Ker ne čutm več isto, vem da to ni več to in da bi lahko mela več od razmerja in si oba zaslužva možnost da najdeva neki boljšga (sej fant me ma ful rad pa mu vse pomenm...sam si zasluž eno k ga bo mela res ful ful rada, ker je res ful fajn, sam kaj nej če ne čutm več do njega tega kar sm :roll: ) ... in ko razmišlam o tem da bova nehala, da bom samska, "svobodna", se v bistvu (presenetljivo) počutm ful fajn tko da res vem da je to to kar morm nardit :) Sam pol se spomnem da se to še ni nardil, da sva še vedno skupi in da so to sam moje misli...in da morm fantu še vse to povedat, in da me najhujš še čaka (čeprov je že odločitev bla ful težek in velik del)...in pol se ne počutm več ful fajn :? Res si nisem predstavlala da bova kdaj končala, sploh pa ne na mojo pobudo :roll: In nimam pojma kako mu nej to povem, kako nej začnem, kdaj bo "primeren" trenutek za to... :( najhujš pr vsega tega pa je, da živiva skup (v študentskem stanovanju) in da bo še trajal predn se vse to razreši in da bova očitno še neki cajta mogla živet skup po tem k bova nehala... (če bo men sploh ratal mu povedat vse skup :? )
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 45
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a margicka » 02. Mar. 2008 12:10

vrjamem, da je zelo tezko to, kar bos naredila. vedi, da nisi sama in mas nas tukaj gor, ki bomo mislile nate. :)
to bo en velik korak zate in vem, da bos zarad tega zacvetela in na novo zazivela.

imela sem podobno izkusnjo, z bivsim, nisma bila dolgo skupaj, vendar sma bila pred tem zelo dobra prijatelja. potem sma nekaj "štrikala", ampak jes nisem nikoli cutila to kot on. na zacetku je bilo super in vse, ampak s casom, ko bi naj najina zveza napredovala, pa sem morala naredit temu konec. vleklo se je 3 mesce, medtem sem mu 2x rekla, da to ni to in, da ni fer do nobenga. on bo trpel z mano, ker jaz ne cutim to do njega. ful se mi je smilil, imela pa sem ga rada kot brata do konca.
tud sedaj ga se nosim nekje v srcu, ceprav on se dans ne razume, da je to bilo v dobro obeh. ce bi bla pras... bi ga lahko izkoriscala kok bi hotla, ker bi mi dal vse.

ko sma koncala, sem po nakljucju v roku enega tedna zacela zivet bolj svobodno in hoces noces se na prvi pogled zaljubila v njega, s katerim sem sedaj ze skor 6 let. ceprav je bil on skoz pred mojim nosom, ga nisem drugac gledala, dokler z bivsim nism koncala. :)

v glavne, mislim nate in drzim pesti, da bos resla to in da bo na koncu ves ok. :wink:
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 731
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 02. Mar. 2008 16:52

po moje je najprimernejši trenutek, d amu pvoeš še isti trenutek, ko razmišljaš o tem.... takrat ga pokliči da se dobita al pa če je blizu tebe, pa pač začni s tem, da bi se rada resno pogovorila, da si ful razmišljala... itd itd... saj potem bo že steklo samo od sebe...

žal idelanega trenutka, da daš nekomu konec ... ni.... lahko seveda smao omiliš kakšne zadeve... recimo če bi moj fant imel ravno takrat ogromno izpitov , bi počakala, da pač ta hujše mine, ... če pa pač šola trenutno ni blem, pa mu povej...

no omenjala si da skupaj stanujeta.. to je mogoče problem, ampak saj če se bosta na miren način razšla, potem pač še nekaj časa skupaj živita, dokler si eden od vaju ne uredi stvari in se odseli, ...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 216
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 03. Mar. 2008 2:22

Midva sva že 4 leta skupi, pa je moj prvi fant..pa zaenkat še nimam nobenih pomislekov, da bi probala kej druzga. Si čist predstavlam met nekoč kako dete z njim :)
layly
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 14
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a layly » 03. Mar. 2008 8:44

Ashley*** napisal/-a: Si čist predstavlam met nekoč kako dete z njim :)

jst sm si tud včas predstavlala to...zdej pa ne več :? kar res očitno pomen da to ni več to ane?

margicka napisal/-a: vrjamem, da je zelo tezko to, kar bos naredila. vedi, da nisi sama in mas nas tukaj gor, ki bomo mislile nate. smile

v glavne, mislim nate in drzim pesti, da bos resla to in da bo na koncu ves ok. wink


hvala! mi ful pomen to, čeprov vas ne poznam :wink: sam k res nism vedla s kom se nej pogovorim o tem...k naju vsi ful poznajo, pa so naju navajeni skupi...pa bi blo pol ful čudn, sploh če bi kdo vedu o mojem razmišljanju prej kukr moj fant ...tko da tale forum je glih idealen za to.

srčica* to maš pa prov ja...glede izpitov...glih ta teden nima noben od naju nč...tko da bi blo fajn če bi mi ratal to mu povedat :? ja glede stanovanja pa...itak morva it pol oba vn...ker je pač soba za 2 in bi blo mal drago če bi bil sam en notr. pa še odpovedni rok je 2 al 3 mesce... :roll:
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 129
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a GloR-Red » 10. Mar. 2008 18:38

mogoče bo zvenel mau hmmm...pesimistično ampk je res. frendica ma fanta s kerm je skupi že 2 let in enostauno tok popušča pa usi vidjo da to ne pele nkamr. se joka in stoka da zakaj je tak, ampk ne vem zakaj ne pomisl da obstajajo še keri bolši tipi na svetu.
preprosto mislm, da ni dobr če hočeš ustrajat z nekom prvim, če pač ceu svet gleda da se v zvezi trpi. ampk še zmer ustrajate (čeprou ne vem čemu) če zapustiš prvga tipa pač ti pol ne bo več tok hudo če tut z drugim ne bo tisto kar bi hotela od človeka. sj vem da se navežeš in greš težko narazn ampk če ni usojen ni usojen...sicer pa...še zmer je usak svoje sreče kovač
Love yourself. Be fatal.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov