Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2019 20:41

- kaj vse to, zaradi tistega, da mi je mogel pokazati aplikacije..? Mobi je že tako imel v roki in rekla sem, če mi pokaže eno aplikacijo in mi jo je in se ne meni ne njemu ni zdelo to nič takega.. Kakorkoli, zaradi mene, imejte svoja mnenja.. Meni deluje moj način, vam pa vaš..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 01. Nov. 2019 11:27

McLarnovc napisal/-a:--^^ da se res obnasas kot kaksna zvetrana 14 letnica. Umiri se malo pa se zbrihtaj, kaj bi sploh rada, ker tole je res tolk pateticno, da clovek komaj verjame.

- S kje si sploh ti padu?!! in kaj sploh veš o meni, da lahko podajaš take izjave?

- LZ, tebe tudi ne vem, kaj ima za brigat, o kakšnih tipih jaz pišem.



Saj ta tema je namenjena temu, da vsak svobodno prizna (o sebi), kar želi..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1676
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 03. Nov. 2019 23:00

"If you like war, be a nationalist. If you like peace, be a citizen of the world."
Zadnjič spremenil mmm, dne 04. Feb. 2021 18:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Nov. 2019 23:15

mmm napisal/-a:
Kje jih spoznavaš?

Jaz imam kar problem. Končujem dolgotrajen odnos, ki sicer že nekaj časa ni bil v redu. Sedaj sem praktično na nuli. Žural bi, pa sem brez družbe za žurat npr. Čeprav se zdim samemu sebi odprt in pripravljen na marsikaj :cool:

No sej bo OK, ampak čaka me razhod (tehnično gledano selitev), ki ne bo lahek... in iskanje nove družbe... saj mi postajajo všeč stvari, ki bi jih moral izživeti pri 25-ih... :mrgreen:


Kje jih spoznavaš je bilo zame vprašanje? Ja zdaj, kar sem ta mesec hodila ven, smo prav vsakič spoznale s frendico kak nov folk - tipe, ma me noben ni neki zelo pritegnil, da bi hotela ohranjati stik. Ta, ki je zdaj aktualen, bi lahko rekla knjižnica in prevozi.. :D . Sem ga spoznala že nekaj časa nazaj - eno al dve leti, samo se je zdaj vse tako poklopilo, da časa imam več, z enim sem končala in sem ga nazaj kontaktirala..in zdej bomo vidli, če bo kaj iz tega.. :D .

Koliko si pa zdaj star, če bi se mogel izživeti pri 25? Ma ja do ene 30 po moje ni panike, tudi čez.. glavno, da se gre na take lokacije, da niso samo srednješolci/ bruci, ampak mešana starost.. Glede družbe, je fajn dobit kakšne bivše sošolce iz srednje, faxa recimo, ki so samski.. al kakršnim koli kolegom se priključit..


- uni zgornji komentarji, nisem bila nikoli prevarana in sva živela z zadnjim fantom v različnih mestih in sva se tudi zelo, zelo poredko videvala več kot pol leta, kot da niti ne bi bila tako zares skupaj, pa še vmes sva enkrat že prekinila za daljši čas, tako da ni bilo nekega grozne razlike pri prekinitvi.. Ne uno od aplikacij je bilo bolj za hec, ni bilo tako mišljeno resno kot se bere..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Nov. 2019 20:15

- se počutim do konca bedno, ker imam nek nenadni crush na tega tipa/ moškega, s katerim se dobivam/ pišem, sem ga dejansko imela že preden sem ga sploh kontaktirala zdaj, kar sem ga nekaj vidla zunaj in se ga spomnila od prej, ne vem, kaj me je prijelo.. in zdaj sem res vidla, da je on meni bolj všeč kot jaz njemu in se prav glupo počutim. :( :( :( ;(
- sva se do zdaj 3x dobila ( če ne štejem še 1x ful nazaj) in on bi se kao še naprej dobival in pravi, da se bo kao vidlo sproti kako bo, ma meni se bolj zdi, da to samo tako pravi, da bi malo mutil.. Verjetno bi bilo boljše, da bi se prenehala dobivat, ker bom samo še bolj prizadeta na koncu..
- mi je pa edino fajn pri njemu, da mu lahko skomuniciram, pišem vse točno tako, kot si mislim. Ok, sej ne vem, mogoče sem jaz taka, da z vsemi lahko direktno skomuniciram vse, kar si mislim, čutim....
- eh nič ne bo s temi resnimi zvezami
- sem lačna, ma ne smem več dosti jest ob tej uri
- upam, da bom vsaj danes spala v kosu brez zbujanja in nespečnosti sredi noči
- sem zdej kr depresivna
- upam, da mi bo vsaj malo odleglo, da sem tiste stvari dala ven in tle napisala
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Baleaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 9
Na forumu od: 4. 4. 2010
Kraj: MB okolca

Neprebrana objavaNapisal/-a Baleaa » 08. Nov. 2019 17:23

-da, sem po 4 ali 5 letih spomnila na ta forum, ki sem ga včasih redno spremljala a si nikoli upala "javit",
-da, sem recimo zadovoljna s svojo službo, čeprav mi je žal, da si nisem, ko sem začela tu delati iskati nečesa boljšega zraven,
- da me živcirata dve sodelavki oz. ena izmed njiju še ekstremno, ne razumem je, niti njenega razmišljanja, veliko krat se nisem z njo strinjala in izrazila svoje mnenje in na koncu sem itak bila jaz nora. Če se že bližaš Abrahamu, pač to sprejmi in ne da se obnašaš in zanikaš leta, ko da bi bila recimo 30. Nato pa še očitno izkazuje svojo naklonjenost sodelavcu, ki je več kot 10let mlajši od nje in še oba imata družini. Itak krožijo že govorice in ji omenim, da naj manj očitno to njeno naklonjenost do njega izkazuje in na koncu sem itak spet jaz bila nora.
- v službi imamo veliko "južnih sodelavcev", ki so vsi ljudje na mestu in ta sodelavka, ko smo na samem jih zaničuje, ko da so kaj manj vredni od nje. Halo v 21.stoletju smo. A ni vseeno iz katere države kdo prihaja???
- da še to pojamram, da ne razumem, zakaj imam lahko sodelavce moje starosti, a punc mojih starosti ne zaposlujejo oz. niti ne ostanejo pri nam :(
-da komaj čakam, da se okolica hiše porihta, da bom končno si lahko okoli hiše nasadila kakšne rastline :D
- aja in lep pozdrav vsem, če bo le kdo tole moje jamranje prebral :hallo:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 09. Nov. 2019 22:45

* kak mesec sem ze doma... Dear lord. Im already bored.
* Mag napreduje. Teoreticni del nekako napisan, vprasalnik oz osnutek le tega poslan v pregled. Napreduje
* Bi lahko sicer ful vec nardila glede na to, da sem skos doma...slaba vest.
* Sem koncno zacela spet redno telovadit.
* Spet imam vec casa za branje.
* Mal me je "zabil" ta vikend. Teden se je zacel super, obetalo se je eno srecanje, pa se en dejt. Oboje skenslano. Whyyyyy whyyy. In zdj lezim doma, poslusam tame impalo, pa macek spi poleg mene. Sej je gud, ampak men se tok lusta enga zmenka, da se loh lepo uredim, pa pac un eksajtment.
* Hvala bogu grem cez 10 dni v Jordanijo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Nov. 2019 22:59

- jebemti je ta tip dober! :P Sploh v postavo. Samo ne vem, če je kej resen, pa tudi že kar malo preveč samozavesten je. Ma dobro, sem odrasla, lahko pač imam tudi malo časa nek odnos samo za seks, jbg. Bomo vidli kaj bo, čene bo pršu pa kdaj drugič kak bolj za resno zvezo, sej se ne mudi. :D
- bi mogla malo več telovadit, oz še malo več kakih mišic dobit.
- lačna sem, komaj čakam jutri zjutraj, da bom lahko jedla
- damn, dobre so te debate o seksu s kolegico, toliko kolikor sem imela zadnji mesec seks debat s puncami/ prijateljicami, jih v celem lajfu verjetno še nisem :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Nov. 2019 9:19

Exit napisal/-a:obetalo se je eno srecanje, pa se en dejt. Oboje skenslano. Whyyyyy whyyy. In zdj lezim doma, poslusam tame impalo, pa macek spi poleg mene. Sej je gud, ampak men se tok lusta enga zmenka, da se loh lepo uredim, pa pac un eksajtment.


- To je res bedno, če je skensan dejt.
- Meni pa ta eksajtment ni všeč (samo ni druge poti), mi je tu mač, mi je kar slabo, skoraj me prime kdaj, da najraje ne bi šla :D , bolj sem živčna kot za službene razgovore, npr.

- Tudi pri meni ga je enkrat skenslal, čeprav sem mu takrat na začetku dneva rekla bolj v smislu, da bom še vidla kako bom zvečer, pol sm bla pa cela na volji pred večerom, pa on ni mogu.. Pa vmes med 2. in 3. dejtom je bil en teden nedostopen za se videt in pisal tudi bolj na redko, zaradi nekega velikega naročila in meni se je vleklo skoraj kot en mesec.. :D

- Js za zmenek se uredim tako nekaj srednjega. Mi je pa ful fajn it za vikend žurat/ plesat, takrat pa se bolj na hard uredim in mislim, da mi je najboljši del tega, ko grem ven, ravno to da se lahko lepo oblečeš, lepo nabarvaš, se počutiš lepo, si vzmaeš čas zase in je že zaradi tega fajn it malo požurat :D

- Jezus :D ta tip misli, da pride ženskam samo od penetracije in se mu zdi čudno, če temu ni tako :lach: in baje je bilo tako pri vseh ženskah, s katerimi je bil. Ajde, sej je bila neka srednja enomestna cifra baje, mogoče je ravno take dobil? Frendica mi pravi, da ker je kaoo 'znan, priljubljen', (ma to si ona domišlja, sploh ni), da so mu zato vse ženske pofejkale.. :lach:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Nov. 2019 18:16

- Mi je fajn, da sem že bolj zdrava danes od včeraj, mogoče se bom celo malo lotila telovadbe
- sem dobivala dns nasvete glede fantov oz. tega določenega, zdajšnjega od zaročene frendice in od poročene z otrokom. :D Eni se zdi, da sem za njene pojme (pre)hitro začela seks z njim, drugi, da mu preveč pokažem/ povem, da mi je všeč in bi mogla bit malo bolj nedostopna :lach: . Ma ja sej to zna bit vse res, js nimam dosti pojma glede osvajanja, če se ujamem se, če se ne, se ne. Tudi ne znam sploh bit preračunljiva, js kr vse povem direktno in iskreno, če mi je en ful všeč, pa še toliko bolj. :/ Glede seksa, ja, zna tudi bit res, ma ne morem pomagat, če sem pa (bla) cela zaljubljena in on me je prav na hart prepričeval v seks. Samo še vedno se mi ne zdi tako zelo hudo, ker sva se spoznala osebno malo več kot eno leto nazaj, bolj na videz pa že več let, druga bi bla, da se daš na prvem zmenku dol z nekom,ki si ga ravnokar na novo spoznal..
- se ne bom več sekirala glede tega tipa in ne bom več js rinla v njega, me ne briga več toliko, kaj bo.. Če se bo zdej on kej zmigal okej, haha ma verjetno se ne bo, ker sem samo js tista čist obsedena z njim, njemu je pa čisto vseeno.. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Nov. 2019 9:43

- imam naslednji teden eno pomembno stvar in morem pazit, da ne bom zajebala same sebe!
- mi je ta s katerim se dobivam začel vsakič, ko mu jaz prva kaj napišem, pisat v prvo nazaj: oo lepoticaaa.. .. :lach: :lach: V prvo mi je bilo še kul, ma zdaj ne vem več, kaj naj si mislim, je to po eni strani kar neka zajebancija?, ali po drugi strani neki prevec cheesy..
( to je čisto kontra stil kot moj bivši, z njim sva oba bila bolj na neko ironijo in sarkazem in vzdevki taki smotani, ki ne delujejo nič lepo/ pozitivno na prvo žogo.. :D )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 14. Nov. 2019 21:19

lol. teb res dogaja.

* uspešen dan!!!!!!! wuuu
* šla čisto prestrašena na konzultacije, ampak je izpadlo res fletno. tok fletno, da sem kljub ogabnemu glavobolu šla popravit zadeve, tako da čim prej steče vse skupaj.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Nov. 2019 9:45

Exit napisal/-a:lol. teb res dogaja.

- jaa :D , ampak za moje pojme imam vso pravico, ker vsaj kar se fantov in tega tiče, sem si sama 'zrihtala' :D tega zdajšnjega. ( on je nekoč naredil prvi korak, jaz sem pa zdaj obnovila stik..)


- ..sej to drugače ni tako, da bi imela skos neke nove fante, to je zdaj prvi, da imam nekaj z njim, po malo več kot 3 in pol letih, ko sem začela z bivšim. Vmesno obdobje, ko sva z bivšim prekinila, mi je tudi bil krajši čas eden všeč, ma nisva nič imela.. (haha sej vem, da to nobenega ne zanima, ma sem ful neki napaljena za pisat/ govorit)

- jooj že ena dva tedna nisem zdrava, ne neki zelo bolna, ampak lih toliko, da nisem čisto zdrava. Moram več spat in po možnosti začet nosit čepke, da se ne bom zbujala ponoči, če je tudi to eden od vzrokov. Tako sem excited, da vsak večer, komaj čakam, da bom zjutraj vstala. Okej, delno tudi zaradi hrane/ zajtrka. :D
- da hvalabogu, da so me vse dosedanje izkušnje naredilo tako, da vedno raje tvegam in raje 'izgubim', kot da sploh ne bi nič poskusila in bila pasivna. In hvala bivšemu, za vse stvari, ki sem se jih naučila od njega, sploh ena takih je čustvena inteligenca, ker on jo ima veliko več od mene. Tudi glede samozavesti in komunikacijskih veščin, hvala bogu za dosedanje izkušnje, ker mislim, da imam posledično tega daleč največ v lajfu do zdaj in mi pomaga hendlat trenutne situacije v lajfu. (sej ne, da imam teh dveh stvari veliko, samo veliko več, če primerjam s sabo v preteklosti..)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7525
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Nov. 2019 21:54

- joj, morem se spravit še kej telovadit dns, ...mi je že on prej pobegnil na fitnes, komi, da sem ga spustila. :D

- glede tega 'novega', ne vem, bom vidla s časom, če bo kaj, samo je problem, ker sem se že zdaj nekako navezala in bi kar bila resno z njim, bi mi bilo kar bedno čisto prekinit, bi bila verjetno kar depresivna par dni. Samo ga spet ne poznam tako dobro, da bi sigurno vedela, če bi mi odgovarjal za resno, samo mi je ful všeč ta ideja, da bi bla v neki fajn zvezi. :( :/ ;D

- hahaha, ena frendica (samska) me sprašuje zdaj nekako za vse tipe s katerimi sem bila v zadnjem obdobju bolj na pijači, kje sem jih spoznala, oz. nekako ne vem, kako smo prišle na to temo in zdaj je problem, ker ji ne znam pojasnit glede tega foruma, itak nočem povedat točno, ker js tle pišem in mi ne bi bilo kul te informacije dajat (sej ena druga frendica pa ve za to) in ji opisujem samo, da neki iz neta, ma da ni namenjeno spoznavanju ljudi/ partnerjev/ tipov.. :lach: :lach: ..za crknt.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Nov. 2019 3:43

hayley napisal/-a:samo mi je ful všeč ta ideja, da bi bla v neki fajn zvezi.


heeeell naw! no saj tudi meni je všeč ta ideja, ampak odnos je treba je od temeljev navzgor, ne obratno :) če že gledaš, kje bo streha, spregledaš temelje in njihovo kvaliteto.

Priznam, da

- daddy's back you bitches! :D
- no, da vas ne prestrašim, saj ne vem koliko bom kej gor odgovarjal, ampak..
- ..sem malo pogledal na forum, pa potem spet, in spet.. pa sem si rekel, brezveze se je držat nazaj zaradi nekih kregarij v preteklosti, a ni? kar je bilo, je bilo. kot vedno se rad pogovarjam in debatiram, z dobrimi nameni, da imamo vsi nekaj od tega, vsaj zabavo, če ne drugega.
- veliko se je zgodilo, odkar sem bil nazadnje tukaj.. nove zgodbe, nove izkušnje, dobre in slabe :)
- influencerji v bistvu simbolizirajo vse, kar je na tem svetu po mojem mnenju najbolj škodljivo za družbo - fejkanje samega sebe za lajke in pozornost, in spodbujanje drugih k temu. nič ne vodi k večji oddaljenosti od samega sebe kot je to, kar je glavni problem za vso to zmedenost, depresijo, strah.. prav žalostno je, sploh ko gledaš mlajše generacije, ki so obkroženi s tem že v otroštvu.
hej norci :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]