Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Okt. 2019 18:11

* zgleda da bi lahko si nardila kariero iz tega, da bi folku pisala prošnje za delo ... :lol:
* umiram, ko mi sestra pošilja slike/videe od fantovih dveh mačk. Danes sem jo že dvakrat fehtala, da skajpamo zaradi njih. :oops: :P
* komaj čakam, da bom lahko imela svojega. Čeprav ko mi je sestrična zadnjič razlagala, kako težko najde varstvo za njena dva in kako nočeta biti nikjer drugje kot zgolj v njenem stanovanju ...ne vem, nočem pa da bi bila žival sama doma. Čeprav če bom v prihodnosti kar lep del oddelala od doma ne bi bilo švoh, ampak še vedno bodo obdobja, ko me ne bo doma. Joj ne vem, prav bedno mi je, ko pomislim, da moj način življenja ni primeren za imet ljubljenčka. :|
* Odkar imam nov laptop sem se desocializirala. Shame on me.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Okt. 2019 18:07

- razgiban teden bil
- imam celo frko z zdaj bivšim fantom, malo čudno to rečt, ampak sva itak bila že več kot 3 al 4 tedne narazen, skregana, skoraj čisto brez kontakta. Zdej je vidu, da sem šla z nekom drugim ven/ na dejt in je noro užaljen in dramatičen, .. zvedel je pa tako, da je uporabljal moje geslo, da je hodil v moj fb in messenger, ne da bi js to vedela.. :nein:
- Je bilo to zdaj prvič, da sem se dobila z nekom, ne vem sploh, če se še bova.. V bistvu je že ene vsaj 5 let odkar sem ga 1. vidla in mi je bil tudi že prej kakšno obdobje, ko sem bila samska malo všeč, čeprav ga nikoli nisem dobro poznala..

- so bili Koala voice zakon!! Manca je fuul hudaa, sploh med koncertom, damn!! En tip zraven mene se ji je drl: Huda/ lušna si za popizdit!! - se bi kar strinjala tudi js, ja :P . Pa še Domen Don Holc je hud od moškega dela!
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Okt. 2019 14:18

- ohjej, greva dns spet v 2. ven, ampak me mori, če mu lahko zaupam ali ne, imam neke pomisleke in frendica, kar je končala 1. zvezo in imela slabe izkušnje mi skos govori neki negativno o tipih, kako jih dosti laže in ni za zaupat, za njega pa še posebi in blabla.. Js sm pa ful zaupljiva oz. se ravnam po neki intuiciji.. Samo se mi zdi, da moreš malo tvegat z zaupanjem in potem pač vidiš sproti kako in kaj, če si preveč zaprt nikol ne veš kaj bi lahko bilo, če bi bilo.. Upam, da ne bo kakih negativnih presenečenj v zvezi z njim, joj. Dobil je že, tako da zaradi tega se ne rabi več grepst.. :D :P
- bila na enih razgovrih danes, ma nimam najbolj filinga..
- morem malo pospravljat se lotit danes in kaj telovadit
- je tako bleh vreme, da se mi v bistvu sploh nikamor ne da hodit zvečer..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Okt. 2019 21:30

-sem imela občutek, da se je hayley od bivšega oddaljila že veliko pred koncem veze. Občutek sem imela, kot da si imela vedno malo distance ali dvoma. Upam, da boš v prihodnje srečnejša v smeri vez.

-zdaj lahko že povem...čez pol leta bom spet mamica :hearts: ,
-je tale nosečnost proti prvi kar hardcore. Slabost v eno, utrujenost, izgubila sem 7kg. Komaj čakam, da dobim spet malo energije. Tista ženska, za katero je nosečnost najlepše obdobje, ne more biti moja prijateljica :D kljub izgubljenim kg se mi pa že začenja poznati, tako da sem na meji med aha, noseča je in ajej, kako je napihnjena od kosila.
-me naša psica vsak dan utrudi. Izbrala sem najmirnejšo v leglu. To se je po moje delala, da smo jo vzeli, ker poka od energije in je pri miru samo, ko jo dam počivat v boks. Se tolažim, da bo tole minilo in bo bolj umirjena, ko bo odrasla. Ker imamo vsak dan prinašanje igrače, delo z nosom (išče vatko z vonjem nageljnovih žbic), ni da ni. Ampak ona bi še.
-sem včeraj gledala Frankenweenija in se ene 3x,4x jokala.
-bova jutri s tamalo ustvarjali buče in pajke in pekle kosti iz beljaka. Tak, najin mini večer bo tole.
-mi je lepo, da sva z možem določila dneve, ko dela in dneve, ko je fraj in smo res skupaj kot družina. Delo na hiši hitro potegne, on je pa sploh človek, ki je od vsega dal drugemu delat samo elektriko. Pa še to samo del, ne vsega.
-sva bila na stand up večeru črnega humorja. Bergant ga res zmaga in je en izmed komikov, kateremu se res nasmejim kot opica.
-tamala je lepo zaspala, jaz pa grem prešunjat mački v spalnico. Kar bi bila veliko lažja naloga, če tamala mačka ne bi predla kot traktor.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 31. Okt. 2019 7:23

Emanuela, cestitke! Upam, da se cim prej pocutis bolje! :flower:

- Da so zdravniski izvidi tokrat skoraj vredu, po dolgem casu se mi ni treba zaradi cesa na novo sekirat. Samo za stare stvari :|
- Bi sla nekam za par dni. Mogoce za bozic.
- Mi grejo eni ljudje na zivce. Ampak ok, ce lahko sami s sabo zivijo, tudi prav.
- Imam malo slabo vest, ker si dosti dostave hrane narocam zadnje case, ceprav imam hrano doma. Ampak se mi ne da kuhat in vcasih mi pac zapase hamburger.
- Eh, ne da se mi vec pisat :D Bom kdaj drugic.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 31. Okt. 2019 8:32

emanuela, čestitke! upam, da minejo nosečniške tegobe in da začneš uživat v nosečnosti!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2019 10:47

emanuela napisal/-a:-sem imela občutek, da se je hayley od bivšega oddaljila že veliko pred koncem veze. Občutek sem imela, kot da si imela vedno malo distance ali dvoma. Upam, da boš v prihodnje srečnejša v smeri vez.


Emanuela, hvala za lepo misel! :hearts: in čestitke za nosečnost!!



- mi včeraj ni bilo nekaj, sva se nekaj skregala na koncu..
- imam dvome, pomisleke, da se ta zdaj hoče samo dol dajat in ljubčkat z mano in se samo zaradi tega dobiva - grozen občutek.. in na sploh je čisto drugi tip človeka od mene..
- sem imela na začetku prav neko, po svojih željah, 'popolno' podobo od njega v glavi, kakšen je.. in sem prav padla na trda tla včeraj
- sem se preveč zapičila v njega, neko željo očitno imam/ sem imela, ne da bi se sploh zavedla, da si želim zdaj takoj! novo resno zvezo in sem mislila, da bo kar z njim .. sem ga poznala tko približno od prej, sem ga videla nekje zunaj, ma si nisem upala do njega, sem mu začela pisat, odpisal, je delovalo kot, da se štekava vse, sva se dobila in plani da se dobivava še naprej in js si že kar mislim, da je to to, da je to neka usoda .. jao, ma sem včeraj vidla, da mi karakterno sploh ne ustreza, oz imam dvome, da mi ne, mogoče bi se mogla še malo samo pogovarjat, družit da bi 100% vidla..., sem se že kar navadla tega dopisovanja z njim in mi je prav bedno prekinit, ker je fajn si z nekom pisat. :)
- joj ne vem, zakaj sem sploh šla mami govorit od tipov, mojim itak nobeden ni dovolj v redu zame, zdej baje tudi, da je že 31 let prestaro zame, ma lol

- sem glede svoje teže še kar zadovoljna, sem imela lani ob tem času mogoče kake 9 kg več. Mogoče bi pa blo fajn it še kak kg dol. Samo malo več bi mogla telovadit še vseeno, ker bolj po redko.
- wow! celo tata mi je reku, da zdej pa ne rabim več hujšat in naj pazim samo, da obdržim zdejšno težo. :eek: ( Enkrat, ko sem se ful zredila, so mi govorili, da imam veliko rit. :D )
- fajn je nosit pete, so namesteo telovadbe! Te malo bolijo mišice že samo od hoje. :)

- The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, worry about the future or anticipate troubles, but to live in the present moment wisely and earnestly - mi je všeč ta misel in naj bi bila lih zame v tem momentu.. lih poslala frendica iz nekega plakata iz lokala iz Sofie. :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 31. Okt. 2019 13:09

Emanuela, čestitam! :hearts: :balloon: Naj zdravo poteka vse.
Upam, da ti sedaj v drugem trimesečju končno odleže. :)


- sem res ponosna na tamalo, da se je izvlekla iz najslabšega. Končno pridobila samozavest in nov zanos, diplomirala z odliko in našla svoj glas...se zalotim, da se vedno mi razleze nasmeh čez obraz, ko poslušam, če se postavi kje zase ali jo poslušam govorit z določenimi osebami po telefonu.
- mi je nekako uspelo opečt prst, kjer imam na sprednji strani že brazgotino od stare opekline, no zdaj še na novo na blazinici, yay
- je druga sestra vzela eno za tim in šla urejat stvari. Mi je žal, da ne morem sama in da se morajo odpirat stare rane ampak včasih je pač treba kar je treba...ni druge.
- sem bila zadnje čase malo naporna zaradi stresa, na srečo moj dobro shaja z mojim sarkazmom do situacije. :keks:
- se grem počasi uredit, ker dobim na obisk prijateljice iz Srbije za nekaj dni in se res, res veselim jih videt in vandrat naokoli, tokrat že v pomnoženi verziji :D . Bo zabavno obujat spomine in dogodivščine iz študentskih let. :)
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 31. Okt. 2019 18:12

*Emanuela, čestitke! In vse dobro do konca. :flower: :hearts:
*Nekaj me boli grlo, upam da ne zbolim
*Furam z enim tipom neko platonsko prijateljstvo, prav mind fuck mi je kako se lahko poistovetiš z nekom samo preko pisanja, weird.
*Ne vem več, kaj bi priznala. Odkar sm odkrila enega youtuberja in ga spremljam sem v enem mesecu full spremenila pogled na ene stvari, ker se nenormalno najdem v njegovi perspektivi razmišljanja.
*grem se zdaj crkljat s prijateljičinimi mačkami. :jump:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2019 18:47

- mi je bil ta oktober tak, da se je skos stopnjeval, dosegla nek višek, kot da sem na speedu in zdaj, danes me je usekalo dol tisti 'come down' in se mi zdi, da se mi je več stvari v glavi spremenilo in zdaj ne vem sploh kako naprej.. glede dveh področij sem kar razočarana, ker sem imela visoka pričakovanja in bila čisti idealist

- ne razumem sploh s čim se on ukvarja, ga nisem niti podrobno spraševala do zdej, ker pač je njegova stvar.. samo zdej mi ni jasno najbolj, glede na različne stvari
- je najprej on sam predlagal, da se danes malo vidimo pred večereom in potem sam umaknil ponudbo, da ne bo mogel zaradi dela :?
- očitno dns ne gremo nič/ žurat ven s frendico, psihično bi šla, a fizično sm utrujena, mogoče si naredim v zameno kakšno ingverjevo kopel
- mu ne zaupam, a vsaj glede žensk, mislim, da ni tolk napaljen na žesnke/ varanje, je mogoče skoraj malo zadržan, sramežljiv v tem področju (vsaj pravil je tudi, da je bivše dobil preko skupnih prijateljev ali so same ga kontaktirale.. ni, da bi sam v druge silil) in je bolj usmerjen v delo.
- Mi je mogel tudi še te vse aplikacije za komunikacijo na mobiju pokazat, da sem se js to prepričala, da si ne piše še z drugimi.. ;D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Okt. 2019 19:23

DFQ, in on ti je polagal račune?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2019 19:27

^??? Zadnja alineja je bil nek razlog za to, samo nisem tizga tle gor razlagala..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 31. Okt. 2019 19:47

Bmk.

Sam povem da je čudno da si že večkrat tu gor projekcije o teh tvojih tipih, a on je pa tak, a on pa to dela, zato je pa on tak.

Vse to mene spominja kot na nek horoskop kjer je vse brez pomena.

Ne moreš govorit da je nekdo bolj zadržan z ženskami, potem pa zarad svoje nesamozavesti zahtevati da ti telefon pokaže. V tem primeru je on še slabši, ker kaj k. ima kdo drugemu kazati telefon...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 31. Okt. 2019 20:03

?? .. vse je ok.. pač ti sam ne boš kazal mobija, če ti to ni. Ni treba skrbet za druge ljudi, kako živijo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1778
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 31. Okt. 2019 20:26

--^^ da se res obnasas kot kaksna zvetrana 14 letnica. Umiri se malo pa se zbrihtaj, kaj bi sploh rada, ker tole je res tolk pateticno, da clovek komaj verjame.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov