Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Jun. 2019 22:35

-* grem pojutrišnem prvič delati po 14 mesecih in 12 dneh :lol:
-* sem zadovoljen da sem si hitro uredil delo, sicer mislim delati tu nekaj mesecev, ampak je fajn da pridem v ritem, si uredim življenje in potem naredim preskok na nekaj bolj zadovoljivega.
-* se počasi pripravljam na prodajo svoje hiše, in že pripravljam stvari na nepremičnini kamor se bom preselil. Imam srečo, da sta starša obsedeno gradila hiše, in da drugo enostavno odkupim od njiju. True story, moj foter je postavil 4 hiše :lach: .
-* bom naslednjih nekaj let živel v hribih, na 900m, sredi hoste, z enim sosedom ki je oddaljen toliko da če ga nočem videti, ga ne bom videl. Kot otrok nisem maral hoditi gor, počutil sem se omejenega, izoliranega, še dve leti nazaj nisem razumel kako bi lahko nekdo živel tam. Sedaj ko sem se vrnil domov, si želim da bi se takoj tole sekundo že preselil gor, zadnje tedne sem hodil gor, in si pripravljal drva, urejal okolico, in si nekako mentalno začel risati načrte za moje življenje gor.
V meni se je nekaj na potovanju spremenilo, na izolacijo ali življenje v tišini, ne gledam več kot breme ali strah, ampak gledam na to kot nek moj zen kraj, kjer so moje misli v tišini, kjer sem v stiku z naravo, kjer razdalja ni breme, ampak priložnost da berem na vlaku ali poslušam audioknjige.
Hišo in okolico si bom predelal tako da bo služila mojim namenom, hobijem in potrebam, zgradil si bom zunanji fitness, skladišče za motor ko ga kupim, hišo znotraj bom predelal za maximalno udobje, kupil žar.
Zavedam se, da bom manifestiral maximalno samotarsko testoronsko podobo, ampak trenutno mi tako paše, če se pojavi katera, se zavedam da bom moral sprejemati kompromise, ampak trenutno v tej situaciji, je fajn, in se res veselim.
Kakorkoli, živim 45min od centra Ljubljane, jej za dejansko najhitrejši in najbolj pogost vlak v Sloveniji :D.
-* mi gre resno na k*rac, Slovenci mi grejo resno a k*rac, na potovanju sem bil toliko časa izoliran od družbe, da se mi je um razstrupil...ne vem koliko časa bom še zdržal to sranje. Na eni strani imaš kmetavze, na drugi strani imaš pa ljudi ki mislijo da so del Manhattan scene, oba tipa tok zabita, da bom resno počil enega okol ušes. Ne mislim da sem kakorkoli boljši od koga, ampak Jezus, tok negativnosti, depresije, nihilizma, življenja proti naravnemu ritmu, fuj fuj fuj.
Pridem v Hofer, folk pizdi ker ne odprejo druge blagajne, pridem k žlahtniku, smo vzel nov avto, ker je bil tastar grd, pridem na šiht, mi šef govori naj spizidim čimprej, pridem k zdravniku mi jamra da gre vse v k***c.
Tišina p*čka ti matrna, ne morem več poslušat tega sranja, bodi prijazen, bodi potrpežljiv, komuniciraj svoje misli in čustva, delaj dobro in ne govori ven sranja.
Vem da je kompleksna težava, ampak imam občutek da smo Slovenci kot družba ujeti v vicah, ne sprejemamo da smo tradicionalna družba ki temelji na družini in naravi, sanja o temu kok smo oh in sploh, koliko moramo biti uspešni, po drugi strani pa posraneti in negativci, zaradi tega nesposobni spremeniti karkoli.
-* sem o vsem tem tiho, ker vem da ne morem spremeniti ničesar, razen tega kar je v moji kontroli.
-* mi je trenutno cilj, da spet popolnoma prevzamem kontrolo nad svojim življenjem, da skrbim za svoje vrednote in da spet poiščem družbo v kateri jih bom lahko prakticiral. To je to, simple kot pasulj, da se ne ujameš v to mrežo strahu in nihilizma ki obstaja v trenutku ko stopiš ven. Vsi bogatejši in bolj varni kot kdajkoli, samomori pa vsako leto gor.
-* sem bil zadnje dva tedna na obali in v Bohinju, je pasalo, trenutno sem se vril iz dolgega nočnega sprehoda, kjer sem preizkušal nove hrupno izolacijske slušalke, so mi kot introvertu odprle vrata v raj, lepo dam audioknjigo gor, in prehodim 10km.
-* sem se lepo poredil po potovanju, resno, žrl sem kot Janko in Metka, nabil gor 14% teže v mescu dni, bi rad rekel nekaj na to: Ni mi žal, in bi ponovil še 100x, vsak dan sem jedel pice, sendviče z majonezo, čokolado v žepu, nalival z Coca Colo, trenutno jem sladoled, huhu, potem grem še po slanino. Zaslužil sem si tole, ampak, počasi menjam svoj lajfstajl, tako da bom počasi preklopil na zdrav način da bo zmerno in ne preveč asketski preklop, tudi trenirati sem začel, se vpisal v aktivnosti...in kmalu bom ubil couch potato verzijo zadnjega meseca, ampak je velika tragedija. Obožujem da živim v družbi, kjer se lahko zrediš na 300 kg, in umreš zaradi srčnega infarkta pri 35ih, vsi bi morali bi hvaležni za to, da imamo možnost vsega luksuza da si uničimu življenje, kjer živimo v miru in razvijajoči družbi, ki nam omogoča da imamo 24/7 možnost da delamo sami s sabo kot to želimo. Smo peščica srečnih.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 11. Jun. 2019 5:47

- Sva nazaj z nocne more od dopusta. Imam občutek, da sploh nisva bila na dopustu.
- Nasvet: ne zbolet sredi nicesar, na enem najmanj razvitih otokov ze tako ne ravno najbolj razvite drzave. Enourni let od Balija, pa bolnisnica ni imela niti umivalnika na WC-ju.
- Ampak ljudje super prijazni, otok cudovit, kolikor sem ga uspela videt. Indonezija je na splosno neverjetna, toliko otokov, razlicnih kultur, obicajev, pokrajin. Imam ze 3 itinerarije pripravljene za naslednjic, ampak imam občutek, da ima moj Indonezije dosti za nekaj casa :D
- Mi je vsec ta ideja, da kupis en kos zemlje nekje na lepi lokaciji sredi nicesar, zgradis par hisic za goste in zivis umirjeno, skromno zivljenje. Dokler te ne pobere od denge ali tifusa, ker pac ni spodobne zdravstvene oskrbe na otoku.
- Sem malo uzaljena, ker so se moje rastline v moji odsotnosti razrastle kot se nikoli.
- Vsaj macek me je bil vesel, kolikor pac macki to pokazejo :hearts:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7033
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 13. Jun. 2019 11:33

Exit, takrat sem brala Ogenj, rit in lače niso za igrače (2. del), zdaj pa berem Rdeči zvezek.
-mi je fajn brati Patchouli, ker živi čisto x življenje povprečnega Slovenca.

-sploh ne vem, kaj napisati. Dogaja se mi veliko stvari, veliko sprememb, veliko dinamike. To je to zaenkrat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Jun. 2019 10:25

- frendica mi uletava z idejami da bi sli za par dni v albanijo glih takrat, ko sva hotla it s fantom do vikenda, sicer nisva casovno vezana in lahko greva tudi kaksen drug datum, ampak sem se ze veselila tega, bom se vidla kako se bom odlocla..
- je blo fajn uceri nenacrtovano po dolgem casu srecat (eno drugo )prijateljico in malo poklepetat, sem tisti cas prav pozabila na vse obveznosti in podobno in se pocutla za kaksno uro kot da sem spet ena brezskrbna srednjesolka <3
- da nisem prepricana al bom sla na poroko sama ali s fantom, glede na to da on ni se spoznal te prijateljice, ki se poroci, cisto vseeno mi je al gre al ne, pa tudi ce njemu ni do porok mi je cist ok in ga ne mislim silit nikamor..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Jun. 2019 22:32

-* imam slab dan, včeraj je nekdo zadel našo raco, in je ranjena nekam pobegnila, tako da iščem njeno truplo, ali pa jo je prej dobila lisica. Boga žival.
Zjutraj se vozim z avtom, in preko ceste zagledam mačko ki jo je nekdo zbil in umira, pes naš čedalje komaj težje vstaja ker ima pobleme z kolki. Boge živali, včasih pozabiš kako kruto je življenje živali.
Takoj sem se spomnil vsega živalskega trpljenja ki sem ga videl v Indiji, bleh, bleh, sploh ne morem govoriti o tem.
-* sem se po 50 dneh, odkar sem doma, končno umiril, spet sem miren.
Ta teden sem nastopil z delom spet, zadnji dan avgusta se selim na svoje in to je poletni plan.
-* sem si naredil finančni plan do novega leta, v žepu imam blokec, kjer si pišem ideje in ko imam čas, raziskujem to področje, da vidim kaj bi me pritegnilo za delo in vložek. Zadnjih nekaj tednov sem se zelo obremenjeval glede prihodnosti, kariere in kako bom vložil denar ki mi bo ostal od prodaje nepremičnine, dobesedno me je grabila panika. Potrebno je bio kar nekaj večernih sprehodov, da sem sklenil, da se bom naslednje leta intenzivno poučeval in spremljal zadeve, naredil sem si pol letni plan, in januarja spet naredim revizijo. Svita se mi kako hočem stvari izpeljati, in se zavarovati pred impulzivnostjo in neznanjem.
-* mi je malo zoprno, ker nimam nekega velikega cilja, ala potovanje po Aziji, ker sem bil usmerjen v to smer nekaj let, sedaj pa delam in rešujem samo "grown up" dnevne in mesečne probleme in to je to :lach: .
Sem vseeno podzavestno v svojo glavo in finančni plan dal varovalko "Afrika 2021", ta varovalka mi daje upanje, da če vidim da rabim spet pretres in vznemirjenje, da lahko to speljem.
-* je ena težjih stvari tega da ko bom živel sam v naravi, to da ne smem imeti živali, po svoje bi imel najraje svojega psa, ker sem aktiven, in bi se pes imel fajn v naravi, plus obožujem pse...ampak, pes bi bil 9-10 ur na dan sam, in tega ne morem opravičiti sam sebi, čeprav bi mi pomagal in dal ljubezen. Mačko vem da bom imel, psa pa žal ne morem imeti.
-* sem vesel da sem se pomiril, kul je da spet delam in da se stvari premikajo, veliko sem okoli in v naravi, fajn je da sem sprejel da so se mi spremenile določene vrednote, in da je zdej tko k je.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Jun. 2019 21:03

- da sej se ful z brezveznimi stvarmi ukvarjam, ma sem lih danes vidla spet, da me je brat od bivšega odstranil iz fbja, in sva med drugim bila tudi del osnovne sošolca in je malo čudno videt, ker prijateljice- bivše sošolke ga imajo še vedno za frenda in js ne, sploh ne vem zakaj.. :? ..ampak sestro mam pa še.
- hmm ne vem več kaj bi priznala.. mislim, da vem katero obleko bom imela za poroko, od tistega, kar imam v omari, nisem pa sigurna, če imam kakšne primerne čevlje poletne s peto..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 22. Jun. 2019 2:08

-je gostovanje res fino uspelo, nekateri so bili prvič tu, nasploh mi je pa bilo zanimivo poslušat opazke in komentarje o razlikah med kulturama, ker sama to dojemam malo drugače. (je imel pa moj veliko "dela", ker sva bile z malo bolj doma) In vsem je bilo lepo.
- je bratranec pripeljal še svojo Armenko in smo vabljeni v Aštarak enkrat v prihodnosti
- ne morem verjet, da je že 2 meseca, čas gre tako hitro... :hearts:
- sem šla odpisat svoj čisto zadnji izpit in brez mojega bi bilo težje; atiji so zakon :ja: (naučila sem se večino že v zadnjih mesecih nosečnosti, ne po rojstvu)
- sta se mi v zadnjih dveh dneh zgodili dve "paranormalni" stvari...samo nisem prepričana ali je bilo res nekaj ali je bolj posledica pomanjkanja spanja...hm :flux:
Slika

- se zadnje čase rada malo sprostim ob gledanu stand up komedijank/ov in se sprašujem zakaj je nekdo kot Amy Schumer sploh v ospredju... :flop: precej, precej boljših
- se mi malo obrača ob tem kako nekaterim dol visi glede na okoliščine zadnjih let, okoliščine in razmere določenih držav... ampak očitno je to realnost.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2437
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 24. Jun. 2019 6:54

- Smo imeli cel teden razgovore za pripravnistva z malimi prestrasenimi piscancki. Vsi z istimi, genericnimi zivljenjepisi, vsi odlicni v delu v timu, garaci, s strastjo do svojega poklica. Noben pa ne obvlada osnovnih funkcij illustratorja (ki bi se ga naj ucili na faksu), kar je dobesedno 80% njihovega dela :D
- NE PISAT NA ZIVLJENJEPIS STVARI, KI NISO RESNICNE. Tudi, ce reces, da odlicno delas pod pritiskom, kot pac dobesedno vsi ostali, si lahko sigurn, da te bo nekdo vprasal, da povej primer, kjer se je to pokazalo. Da o tujih jezikih in podobnem ne govorim :lach:
- Bi sla na morje, sam za par dni.
- Bi sla nekam sred gozda v eno kocico, sam za par dni.
- Kamorkoli, da je mir in svez zrak.
- Pa kavo bi. V pisarni je kava ogabna.
- Mislim, da se bom spet v Istanbulu ustavila za kak dan na poti domov. My happy place :hearts:
- Zakaj me nihce noce obiskat v Bangladesu? Ce bi zivela nek na Tajskem, se ne bi mogla znebit vseh pijavk, ki bi me kar naenkrat pogresali :lach:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 24. Jun. 2019 9:02

Pačuli, bom js prišla :D

- blevh poletje zaradi dopustov. Bože moj, ne morem niti kofeta spit zjutraj ker ni noben usposobil avtomata, kaj šele ko se lotim kakršnega koli resnega dela kjer dejansko rabim input drugih ljudi. Nikjer nobenga.
- da se počutim staro. Smo ta vikend 2 dni zaporedoma žurali in sem se včeraj zjutraj kooooooomaj zložila. Danes sem pa cranky in nonstop lačna. Pa na 3 šalci kofeta že. Ni čudno da sem cranky.
- da sem ponosna na mojega. Čez dva dni zagovarja še drugo magistrsko in bo zaključil to poglavje :). Sem vesela da je na zagovor povabil svoje starše da ga bodo končno videli v elementu. Čeprav bi jim bilo prav da jih ne bi povabil, ker so bili kreteni kar se tega tiče. Ko jih je povabil na podelitev diplome, so mu rekli da ne bodo zaradi "take reči" jemali dopusta. Wat.
Hkrati je prejšnji teden dobil boljšo pogodbo za delo, tako da sem res ultra vesela in ponosna sploh ko ga vidim kako je sam bolj suveren in samozavesten.
- me je pa ful strah glede naslednjega koraka. Po eni strani zgleda perfektno in se že 2 tedna brcam v rit zakaj nisem tako zagrabila, po drugi strani je dejansko se čas in je prav da razmisliva glede take odločitve. Po tretji strani pa takoj padem v stadij ko preveč razmišljam in panicarim preden se karkoli zgodi, za povrh pa se izgubim šanso ker odlašam.
- obožujem naše podgane! V petek sva jih mela s sabo na žuru in so bile glavna senzacija :D. Ful so bile pridne in razigrane in so se res k vsem šle pocartat.
- Rant over :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Jun. 2019 12:44

- da je bilo fajn spet videt prijateljico, ki je nekaj vec kot leto nisem. Sem bila zmenjena z eno drugo prijateljico in dobro da sem se po tistem popoldnevu slabosti in bruhanja vseeno spravila v avto in se sla srecat z njo, ker je bilo presenecenje in je poleg nje bila se ta druga prijateljica, za katero prej sploh nisem vedela, da se je vrnila v Slo. Upam, da bomo sle zdaj ko je ona tuki hodile na kaksne izlete vse tri.
- je ta kolegica, ki je bila v tujini, pravila, da so se ji na zacetku ljudje v drzavi, kjer je zivela zdeli veliko bolj pristni, prijaznejsi kot pri nas, a je cez cas, ko je zivela tam spoznala, da so v bistvu se bolj narejeni in vec dajejo na videz in kako izpadejo pred drugimi, kot v Slo..
- da mi ni vsec ker je fant ful tak manj outgoing od mene in manj za razne 'dogodivscine'. Prav pogresam zdaj eno prijateljico, ki je ful taka za zur, za skupne neumnosti delat..mislim, da je tak karakter tudi prav znacilen za horoskope dvojcke.
- da me malo skrbi vec stvari, upam da bo nekako s casom vse padlo na svoje mesto.
- da sem si ful cudna iz lanskih slik iz morja, ker sem imela prav drugacen, bolj zalit obraz kot zdaj,, ma dejansko ne vem al zaradi par kg vec, al sem imela kako foro s hormoni in zadrzevanjem vode..
- moji starsi so bili isti glede zagovora diplome, tudi jih ni posebej zanimalo za it poslusat..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Jun. 2019 19:08

U, koliko priznanj v enem dnevu :D

- Da sem na morju, rahlo opecena in s slanimi zavozlanimi lasmi, zivljenje je lepo :)
- Da starsa uradno nista vec skupaj in sem po eni strani srecna (za enega), za drugega me pa malo skrbi, kaj bo. Ne vem tocno, kaj naj si mislim. Se poskusam distancirat od takih stvari, ker nanje nimam vpliva.
- Da je bil zadnji mesec super, res me preseneca kako mocno name deluje vreme.. zima je bila cista depresija, nula energije in volje za karkoli. Zdaj sem pa kar naprej nekje zunaj, spoznavam nove ljudi, minglam, zuram, fajn je. To je tisti Berlin, zaradi katerega sem prisla. Pozimi bo ocitno treba kam drugam. :)
- Da sem koncno zacela gledat The Office in sem cisto zacopana v Jima.. Pa naj se kdo rece, da karizma ni bolj vazna od izgleda :D
- Da je bilo na Foo fightersih super, Pulska arena je cudovit kraj za taksne dogodke.. me pa boli ob misli na to, da sem lani tam zamudila Bonoba, tega pomoje ne bi nikoli pozabila. Pa se morje in soncni zahod imas za odrom, ahh. :hearts:
- (pozor, keto blabbing): da mi je na tej prehrani super in sem res vesela da sem koncno nasla nekaj, cesar se lahko brez problema drzim.. cetrti mesec je za mano in imam filing, da bom prvic v zivljenju dejansko prisla na neko meni vsecno tezo. Sicer je se dolga do tam, ampak cutim v kosteh, da bo tokrat uspelo. :lol:
- Da sem se spoprijateljila s Pakistancem, ki je pred kaksnim mesecem prispel v Nemcijo in tam koncno lahko spil svojo prvo alkoholno pijaco.. zdaj je pa vsak dan na drugem plesiscu, dozivlja nove stvari, spoznava cisto nov svet :D mi je zabavno bit prica temu.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Jun. 2019 5:30

* kapico dol za kile Saarijarvi!
* imam mal frke z zobom... Bila pred tremi mesci na pregledu pri zobozdravniku... Kao vse ok. Zdaj imam pa ogromno luknjo med petko in sestko. Posledicno letanje na nujno pomoc mi je bilo res odvec, pa took so nesramni v zdravstvenih domovih, da je to za pop... Tko da sam cakam na sredo (jao prazniki), da poklicem koga privat pa da uredim do konca.
* je kjut imet nov crush (sicer me rahlo tudi obremenjuje), ampak ajde. Je kjut.
* me je nek kvazi bivsi kontaktiral na tok debiln nacin, da sem se zdj vsa cringe.
* morn nehat uporablat besedo cringe. Vse je cringe.
* sem uredila vse financne stvari, tko da sem na nuli (pa se prisparano mam lepo vsoto)
* je ta sprememba res bila vec kot dobrodosla.
* sem v tem danem trenutku ful ok, content. Cenim.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Jun. 2019 7:00

hayley napisal/-a:- moji starsi so bili isti glede zagovora diplome, tudi jih ni posebej zanimalo za it poslusat..


Hayley, js pa mislim da večina staršev ni tako obremenjenih da si ne bi mogli vzet eno popoldne 2 urci časa pa it na zagovor ali podelitev diplome/magisterija whatever od svojega otroka. Sploh z odgovorom da to ni tak dosežek da bi se splačalo se vozit v Lj, oz da jih ne zanima.
Je vseeno eden od top dogodkov v katerega si vložila leta časa in energije ali ne?
Banalen primer - ko greš pogledat otroka v porodnišnico tudi ni nek dogodek, moraš se vozit ne vem kam, da na koncu 15 min sediš tam pri totalno izmučeni mami. Pa nobenemu ne pade na pamet da ne bi prišel.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Jun. 2019 7:42

Sicer jaz nisem niti posebi vztrajala naj gredo, mi je skoraj malo vseeno bilo. Samo so vedno bili taki, da so bili bolj zadnji med starsi, da bi (me) prisli gledat, tudi za razne nastope in podobno.. so pa bili na koncu vseeno ful veseli zame in to. Samo sem se spomnila tega ob komentarju, da so (tudi) ravno kontra nekaterim, kjer pride cela familija..
Ce pa prav izrazis zeljo, da pridejo in povabis in ne grejo, pa res ni prav ja..
Ceprav ce je tak studij, da gres naprej na magisterij se mogoce res gleda, da je pol zagovor magisterske malo bolj big deal..in se bolj hodi tja..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7033
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Jun. 2019 9:44

Sarissima napisal/-a:Banalen primer - ko greš pogledat otroka v porodnišnico tudi ni nek dogodek, moraš se vozit ne vem kam, da na koncu 15 min sediš tam pri totalno izmučeni mami. Pa nobenemu ne pade na pamet da ne bi prišel.


Kako ni nek dogodek? Ajde, mogoče, če si z osebo nisi blizu, ampak potem tako nimaš kaj iskati v porodnišnici in greš raje čez kak mesec ali dva.

-da te materinstvo prevetri do kosti. In res ne veš, dokler nisi v tem. Ves fokus se obrne, življenje se spremeni. Tako, zares.
-je tamala pametna, včasih še preveč, ker me včasih ovije okrog prsta, še preden skužim. V tem obdobju res ni dolgčas, na dan dobim n-krat kaj je to in zakaj je to, vse vpija kot goba. Ponosna sem na njo :hearts:
-smo naročili eno večjo zadevo in komaj čakam, da se bo začela montaža.
-pride naslednji teden po tednih čakanja k nam naša mala labradorka. Na ogledu je bilo vse kot mora biti, psarna je na mestu, rodovnik štima in je to to. Glede priprav na prihod bom raje tiho, ker pride paket iz Zoohita zaradi teže v treh posamičnih paketih.
-je naš peso skoraj popolnoma gluh. Sliši samo žvižg ali lajež sestrinega psa, torej visoke tone. Sprehodi in na splošno življenje je kar zanimivo, ker ga učim znakov za te osnovne ukaze, kar jih zna. Bibo mali, 12 let se mu nekje očitno mora poznati.
-mi v tem trenutku nič ne manjka, chillam na terasi, srkam pijačo, opazujem okolico in brkljam po telefonu. Mož in dete se igrata, lepo je.
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov