Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 01. Maj. 2019 11:19

- Omg, rezervirala/se dogovorila za glavne stvari za dopust. Komaj cakam, ker je res dober plan in sem ful ponosna nase :) Tale destinacija je ze skoraj desetletje na moji wish listi. Happy happy happy.
- Sploh ne bom poslusala dragega, ki se bo 100% ves cas pritozeval nad pomanjkanjem zahodnega luksuza. Za nekoga, ki je moral do sole v doma narejenem colnu veslat, je presenetljivo razvajen :lach:
- Ajd, bom rezervirala resort s tremi bazeni in dvema baroma, ko se vrneva na Bali...
- Je fucking vroce. Si grem ledeni caj nardit.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 01. Maj. 2019 13:37

Za nekoga, ki je moral do sole v doma narejenem colnu veslat, je presenetljivo razvajen


Damn.. Koncno nekdo, ki bo svojim vnukom lahko podal resnicen opis o grozotah poti v solo :D

Slika

Da je tukaj tezko spoznavat platonske prijatelje in mi to precej mori. Ze tretjic ali cetrtic v nekaj mesecih se je zgodilo, da sem nekje enkoga spoznala (vedno v skupini), se s clovekom odlicno razumela, mu tu in tam tudi malo 'pojamrala' kako je z iskanjem novih prijateljev enkrat ko si v zvezi.. skratka z vsemi smo se imeli super, planirali tudi kaksno naslednje druzenje.. in potem bam, sms-i:

''I feel like we had a real connection the other day''
''It was a very special evening, don't deny it''
''At moments I felt like I can really 'feel' your character''
''I feel like I've known you for a long time''

:zunge:

Pateticno, res pateticno. Prisezem da bi bilo 15x manj creepy ce bi mi clovek poslal dick-pic in bi bilo to to. Aja in vsi stirje so poudarili, da to ni osvajanje, ampak da hocejo imet ''deep, special friendship'' :stupid: Kdo je tukaj s hruske padel?

- Da bom morala zacet z nunami hengat. Kar niti ne bi bilo tako tezko, v eni od bliznjih cerkev (cerkva?) je vsak teden slovenska masa.
- Da sem ocitno ena redkih, ki ji je bil zadnji del GoT 10/10 :D tako napete epizode pa se ne, vseh 80min sva sedela na robu kavca. Sej ne recem, celotno zgodbo in plot (ce gledamo serijo kot celo) bi lahko izpeljali veliko bolje, ampak epizoda kot epizoda sama zase je bila pa vrhunska.
- Da imam spet toliko dela, da se grem zakopat pod deko in cakat, da bo mimo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Maj. 2019 20:30

-* Ananhas, veliko zdravja in sreče tebi in tvojemu otroku.

Sem doma, se privajam počasi, telo se počuti kot formula 1 ki se je zaletela v zid. Vse bo vredu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 05. Maj. 2019 15:11

saarijarvi, kaj pa, če greš bolj v iskanje ženskih prijateljic?
Ananhas, joj, ti prvi trenutki, ti jih prav zavidam. Zelo so kratki, ker tamali čisto prehitro zrastejo, ampak sladki. :)

-evo, priznam, da imam nekaj moških prijateljev, ampak ne vem če je to isto, ker se ne družimo ena na ena ampak vedno v mešani družbi. Sem pa nekajkrat bila speljana na led, ampak to bolj v času življenja v Ljubljani. V bistvu sem bila tako optimistična, da sem poskusila biti prijateljica z nekom, ki je bil v moji sš kratek čas moj fant, potem sva se oba preselila v isto mesto, potem sva se nehala družiti, v času moje samskosti sva celo nekaj imela in ves čas hodila okrog in potem sem spoznala mojega. In prijateljstvo se je zaključilo, ker na mene po vsem nikoli ni mogel gledati kot le na prijateljico. Dolgovezim. V glavnem, če je kaj kemije med dvema, je prijateljstvo bolj tako no, zgrajeno na nepravih temeljih, IMO.
-sem včeraj jokala kot dež. Mojega mačka sem našla z glavo povešeno preko stopnice, čisto neodzivnega. Pobasala sem ga v avto in z njim na veterino. Najverjetneje ga je kap, sumijo tudi na probleme z ledvicami. Strah me je zanj, res ga imam oz imamo radi in ne predstavljam si, da bi bilo z njim kaj narobe. Res je star 10 let, ampak to vseeno še ni taka starost. Upam, da preiskave ne bodo pokazale česa hujšega. Zdaj je v gl doma, hodi in papca in se carta.
-se bom počasi lotila načrtovanja mačjaka, jaz bom v vlogi tistega, ki si vsega boga zamisli, moj pa v vlogi risanja in izvedbe. Da o otroški hišici niti ne začnem. Pa o začetkih mojega hipi vrtnarjenja. Projektom, večjim in manjšim ni konca.
-mi je žal, da ni dovoljena gradnja 5m zidu okrog svoje hiše. Just saying.
-sem imela svoje proste pol ure, zdaj pa gasa dalje.
The world is as you are.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 05. Maj. 2019 19:42

Ja, ženske prijateljice so glede teh stvari boljša izbira (saarijarvi). Ker, če je vsaj mal simpatičnosti med m-ž bo vedno nekak v zraku neizrečen "če gresta pa s fantom slučajno narazen, bom tu za tolažbo, *wink wink*"

Hvala LZ :) Dobrodošel nazaj.

Ja, vse mi to pravijo, emanuela :) so res dragoceni trenutki, čisto sva zaljubljena vanjo :love:

- No, trebuha pa nič ne pogrešam :D (ko nekatere pravijo, da ga). Nosečniški trebušček (oz. bolj trebuh) plus dolge noge = problemi aka stvari, ki so prej samoumevne..., hehe
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 05. Maj. 2019 19:51

Ne sej vem.. je bil zgolj slucaj, da sem se zadnjih parkrat v grupi bolj postekala s fanti. Mi gre pa vseeno na zivce, da ljudje ne spostujejo enega osnovnega bontona (meni na kraj pameti ne bi padlo, da bi zasedenemu moskemu sla pisat sms-e, ces da si zelim 'globokega, special prijateljstva' :rolleyes: meje?)

- Da sva ta vikend zato spoznala enega super fajn geja, problem resen :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Maj. 2019 20:42

-* sem se vrnil domov, in tako je moje deset mesečno potovanje zaključeno.
-* sem ponosen, zadevo sem speljal tako kot je bilo treba, brez večjih napak, brez poškodb, živ, zdrav.
-* mi je čudno spoznanje, da sem uresničil to kar sem hotel in sanjal ko sem bil otrok. Ne vem, čudno, ne znam opisati, ampak če bi povedal meni kot trinajstletniku, bi bil ponosen nase.
-* potovanje je bilo težje kot sem pričakoval, in tudi bolj nagrajujoče kot sem mislil...ljudje me sprašujejo kaj je drugače, kako sem se spremenil...ne znam odgovoriti, nekaj se je spremenilo, ampak ne vem kaj.
-* sem precej časa tiho, vesel sem da je slabo vreme, in da se je telo ustavilo, edino kar mi je neprijetno je to da mi srce bije neprestano z velikim pulzom, ne znam se umiriti, mogoče me pa prvič v življenju stiska tesnoba.

-* edino kar lahko priznam, in bom povedal točno tako kot čutim: Izgubil sem strah pred smrtjo, in pogrešam adrenalin kjer imajo moja dejanja in odločitve ogromne posledice na moje zdravje in življenje. Pogrešam ko ti zledeni kri, in ni nobenega da te reši, pogrešam ko moraš vse narediti popolno, pogrešam ko vem da sem da sem hladen, odločen, racionalen in pogumen.

-* In zato sem vesel da se je potovanje zaključilo pravi čas, ker sem postajal aroganten, dokler si samozavesten še pelješ zadeve, zadnja dva meseca sem videl da nisem več na trnih, in da bom moral paziti.
-* sledim korakom ki sem si jih napisal v zadnjemu mesecu, ne preskakujem in sledim vrstnemu redu, pogovarjam se z ljudmi ki so dokončali podobne zadeve, pustim in priznam si da me določene stvari trenutno pač begajo.
-* potovanje mi je zaposlilo um nekaj let, in sedaj rabim spet čas da se naravnam po novemu planu, vsak dan delam pridno, stvair se odvijajo, in septembra če bo šlo lepo po zaporedju, bom imel urejeno življenje, maneverski denar, prirpavljal svoj projekt in obenem naslednje večje potovanje. Navaditi se moram samo da moja dejanja nimajo takjšnega učinka in bo :D.

Shout out za Exit: Hvala da si mi pomagala spucat eno zadevo, ne bi zmogel brez tebe. Hvala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Maj. 2019 21:59

* selitev uspela. Kako je to tecno. Fuj.
* z mamo sva pospravili stanovanje in pometali ogromnooo stvari v smeti. Res ogromno.
* se ta teden spet selim. Such fun.
* sem sla prejsnji teden na tatu. Half sleeve je done. Mi je zelo zelo vsec, res sem prezadovoljna. Je pa tecno, ker hudic srbi.
* mi je res pasal ta teden biti doma z mamo in mackami. Koncno cas, da v miru zadiham, pa spocijem.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 06. Maj. 2019 10:02

emanuela napisal/-a:-sem včeraj jokala kot dež. Mojega mačka sem našla z glavo povešeno preko stopnice, čisto neodzivnega. Pobasala sem ga v avto in z njim na veterino. Najverjetneje ga je kap, sumijo tudi na probleme z ledvicami. Strah me je zanj, res ga imam oz imamo radi in ne predstavljam si, da bi bilo z njim kaj narobe. Res je star 10 let, ampak to vseeno še ni taka starost. Upam, da preiskave ne bodo pokazale česa hujšega. Zdaj je v gl doma, hodi in papca in se carta.


Emanuela, drzim pesti, da bo z mucom vse vredu in da boste imeli se veliko let z njim :hearts: Nasa kuncica je imela v zadnjih letih raka, a je bila prestara za operacijo. Je grozno, vem :( Meni gre na jok ze ko samo pomislim, da bo moj muc nekoc umrl, pa je komaj 3 leta star.

- Da sem ful ful vesela za vse, ki ste mamice (cestitke Ananhas). Mi je ta ljubezen do otroka res taka lepa stvar za opazovat. Ampak potem me skrbi, da ce bom jaz kdaj imela otroka, ne bom cutila tega. Ne vem, ne znam opisat. Tako kot ve opisujete... Sploh si ne znam predstavljat. Mi je vsec ideja druzinice in to, ampak se mi res zdi, da me je narava izpustila pri tem materinskem cutu :(
- Ampak jej, se 4 tedni in dopust. Mojemu moram se vizo za Singapur zrihtat, pa en hotel rezervirat pa se odlocit, kaj bova z avtom na Sumbi, ker javnega prevoza ni ravno veliko in vzame dosti casa, za motor so pa za najine sposobnosti ceste preslabe. Ampak se ful ful ful veselim. Mogoce ne bo poceni, ampak vem, da bo hudo.
- Danes bo za kosilo burrito bowl, ker je moj avokado koncno ready za guacamole.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 07. Maj. 2019 6:29

Omg, da sem prvic po vec kot pol leta v novi sluzbi res navdusena. Najprej smo se povezali z nevladno organizacijo, ki dela s spolnimi/bivsimi spolnim delavkami, sedaj pa me me je preko njih kontaktirala se ustanoviteljica organizacije, ki deluje na podrocju zdravja zensk in predvsem menstruacije (non-issue v zahodnem svetu). Ful ful ful vesela in sedaj se mi ne da ukvarjat s pripravo racunov za april, ker je to bolj zanimivo, lol.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Maj. 2019 9:21

- Emanuela tudi jaz zelim, da bo z mackom vse v vredu :)

- da se morem ze enkrat prijavit k zobarju k ful odlasam, ma mi je malo zoprn in se mi zato ne da it. Enkrat, ko sem bila na zadnje me je spraseval, ce sem ze porocena in pametoval, da je dobro te stvari opravit do 26, da imas potem mir. Nedavno sem zvedla, da ena prijateljica hodi k istemu zobarju, bla lih debata o tem zobarju in se bo ona porocila lih nekaj tednov preden bo dopolnila 26 in sm jo ze hotla vprasat, ce je tudi njej ta zobozdravnik delil iste nasvete in ce jih je upostevala, ma sem se pol rajs zadrzala lol. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 08. Maj. 2019 8:58

- joj, bi kaj več napisala na tisto kar si napisala, patchouli, samo mi trenutno čas in zmedena glava ne dopušča globjega sestavka :D bom pa napisala, ko bom lahko, ker mi je zanimiva tema. (hvala še tebi za čestitko :) )
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7530
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Maj. 2019 9:40

- glede teme o otrocih.. sem tudi js vedno imela nek strah, in sicer ne da ne bi imela rada otrok, ampak da bi tako kar naenkrat, ko bi ze imela druzino, moza in otroke, si zazelela nekam it po svoje, imet svojo popolno svobodo (nazaj) in da bi se pocutila ujeto..nekaj v tem smislu. Sicer pa vse pravijo ja, da to pol avtomaticno pride ljubezen, ko dobis otroka in da se tudi avtomaticno zelo hitro navadis na druzino in nov nacin zivljenja z otrokom.. Kolegica je recimo zanosila nenacrtovano in je isto bilo vse naravno takoj, ljubezen in nov nacin zivljenja.. pa zanosila je kar mlada, ni si nikoli zelela bit mlada mama, je se par let nazaj govorila da si ne zeli otrok kmalu in da bi jih imela nekje pri 40..(sicer mislim da je bila tudi se s prejsnjim partnerjem, ko je to pravila..)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 08. Maj. 2019 22:11

*da si včasih želim, da bi lahko živela več življenj hkrati in samo preklapljala med njimi. :D To bi bil pomoje kul način za izvedet, kaj mi najbolj ustreza itd. Ker dejstvo je, da je eno življenje premalo, da bi lahko sprobal vse, kar ti srce poželi. :mrgreen:
*sem danes prvič v življenju se soočila z lažnivcem. Tako res na štiri oči. In še bolj “scary” je blo to, da sem to osebo videla 2. v življenju. Zanimiva izkušnja in hkrati me je zanimalo, kako se bom znašla. Ni mi žal, čeprav so mi vsi govorili “ignroiraj”. Pač laž je bila too much.
*popravek: drugic. Prvic je blo z bivšim. :lol:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Maj. 2019 23:20

-* se bom očitno vrnil v službo pred potovanjem, mi ustreza, zelo...to da delam 5 minut stran, in da ni stresa je točno to kar potrebujem trenutno. Delal bom do jeseni, z jesenjo pa bom začel iskati nekaj bolj zahtevnega in karierno usmerjenega.
-* priznam, prejšnji teden me je res zabilo, vsulo se mi je iz vseh koncev, tisto ko zajameš, ok, sem doma, in sedaj moram enostavno spustiti določene stvari, občutke in potrebe.
-* sedaj ko bom imel spet reden dohodek, lahko začnem delati po planu, vpisal se bom na tajski boks, lekcije španščine, dokončal licenco vodiča, in če speljem še izpit za motor do jeseni pa bom zadovoljen.
Stiskam pesti da mi uspe prodati tudi hišo, ker se potem preselim na svoje, kupim motor in začnem svoj 5 letni plan.
-* sem pa zadovoljen s tem kako sem svoje dobre navade iz potovanja prenesel domov, vsak dan telovadim, si vzamem čas za sprehod, malo berem, bolje jem in enostavno en sprejemam določenega obnašanja, pri sebi in pri drugih...in s tem je vse bolje.
-* na stran sem porinil dating life, ko sem prišel sem še malo hodil naokoli, pa enostavno nisem pri stvari, moram si urediti svoje življenje, preden lahko sploh dodam kaj, in s tem je vse vredu.
-* mislim da mojo mamo skrbi, da sem preveč spremenil svoje razmišljanje, sprašuje in govori mi ideje o normalnemu življenju, karieri, družini...in sem ji obljubil da ne bom zapiral vrat, ampak ne vem, včasih me popade nihilizem, kjer sprejmem da sem mogoče tip ki mu to ni namenjeno. Čas bo pokazal svoje, ampak včasih mislim da sem tak z razlogom, da dokočam vse svoje tri celine, ostaja mi še JA in Afrika, in potem se nekje razbijem z motorjem in je to to. Ne govorim, da hočem to, ampak vem da bi me to osrečilo, in da sem vredu če plačam ceno.
-* to je najtežje razložiti ljudem, da me ni več strah smrti, že prej sem imel dosti nihilistečen odnos do smrti, sedaj ko sem naredil tisto kar sem vedno hotel, ne da mi je vseeno če umrem jutri, ampak če bi, bi bil "ok kul, fajn sem se imel".
-* so me zadnjič čudno gledali v salonu motorjev ko sem meril dimenzije enega motorja, ampak...našel sem model ki se prodaja na vsaki celini, ampak samo da je cilinder drugačne velikosti, tako da bom kupil evropski model, kupil vso potrebno dodatno opremo, in če grem v Čile, lahko to pripeljem v kovčku, kupim JA model in ga predelam glede na svoje potrebe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov