Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 04. Mar. 2019 1:28

*Sem mislila, da se mi bo full bolj stresno gledat na videu, ampak gre. Glede na to da sem za vsak odsek naredila najmanj 5 poskusov, haha.
*Bi pomoje mela pred par leti največ problemov s svojim glasom, zdej mi je pa kar simpatičen. Vem da ko sem bla najstnica, nisem mogla poslušat svojega glasu na posnetkih.
*Sem zadovoljna s končnim rezultatom.
*Malo manj pa s svojim zdravjem.
*Me je v zadnjem času zmotil ignor ene par ljudi. Ne rečem, tudi sama ne odpišem kak dan, dva, ampak zdej se pa to vleče že nekaj časa in bi rada vedela, kaj je razlog.
*Mam končno željeno dolžino las.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Mar. 2019 9:50

- da sme že tretjič spisala cel sestavek za v to temo in mi vsakič zbriše preden objavim :mad:
Ne bom se več trudila!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7498
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Mar. 2019 9:35

- to je res ful smotano, ko ti vse zbrise, se je tudi meni kdaj dogajalo
- da si rabim malo zluftat glavo, kam it..
- da je blo dovolj krofov za letos verjetno, ceprav se mi ne zdi spet da bi jih dosti pojedla, ker tej domaci so ful manj kaloricni od kupljenih, samo vseeno ce jih nekaj pojes, ne pomaga tudi ce te vsakodnevno bolijo misice, js bi pa rada se kaj sla dol s tezo..
- ko smo ze pri bolecih misicah, bi mi res pasala kaksna masazaa..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Mar. 2019 16:05

_* sem trenutno v Vietnamu
-* sem dokončal Ha Giang loop, in je bilo čudovito
-* me severni Vietnam spominja na domače Zasavje
-* edini problem je sivo vreme ki vztraja že tri tedne
-* grem jutri v Hanoi, potem se premaknem na Cat Ba otok kjer si pogledam Ha Long zaliv, cilj je ujeti lepo vreme v ponedeljek in torek..potem potujem na jug ki se kopa v soncu.
-* me čaka še nekaj mest, plaž, en prelaz z motorjem (Top Gear Vietnam special), in potem počasi do Saigona, na otoke Kambdože, morilska polja Pho Phenha, in preko severne Tajske do Bankoka. Imam še 50 dni.
-* sem prejšnji teden pogruntal da je letos zadnje leto da grem v č astniško šolo, in po pravici mi je odleglo, sem odelal svoje z vojsko, hvaležen za izkušnjo, ampak ne vem, sem se preveč spremenil. Kul bi bilo imeti kariero in dobro socialno pozicijo, ampak ne gre skupaj z mojo željo po spremembah.
-* sem ugotovil da je moja največja prednost in slabost to da me stimulirajo spremembe, sposobnost in želja po novem je nekaj kar mi prinaša največje veselje, obenem pa ubija možnost da se umirim in postanem res dober v eni stvari, kar je bolj zaželjena kvaliteta na trgu dela in socialni strukturi.
Obenem se včasih ujamem da lovim nekaj, in med lovlenjem nečesa novega, že razmišljam kaj bom lovil naslednje...Potovanje je super, ampak obenem vidim strah, da lahko zapadem v brezglavo skakanje okoli in postanem družbeni odpadnik , dve strani kovanca.
Zato se resno pripravljam na prihod domov, res se ga veselim, imam izdelan zemljevid, želje so napisane, vse moje slabosti in prednosti so razdelane praktično v navodila..če bi delil moj word, bi vsaka od vas dobila popolno razumevanje kako funkcioniram, razmišljam , kako me razjeziti v 3s, kako me pomiriti v 3s :lach: .
-* se bom prijavil za prostovoljno delo v Hospicu ali Onkološkemu, to že dlje časa razmišljam, ena izmed stvari ki sem jih opazil je, da nisem najbolj altruistična oseba na tem svetu, imam pa svoj način pogleda na smrt, in sem čustveno zelo miren, tako da bom povezal svoje elemente skupaj.
-* je postalo dejstvo da bom naslednje večje potovanje opravil z motorjem, obožujem svobodo, flexibilnost in to da je daleč najcenejši način za samostojno hitro potovanje. Sem pa včeraj pogruntal da je moja družina že dve generaciji izgubila nekoga na motorju, kar ni najbolj spodbujajoča statistika na svetu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Carlina acaulis
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Carlina acaulis » 07. Mar. 2019 1:27

Že dolgo spremljam ta forum in si res želim spoznati LZja

Ena za otvoritev
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 07. Mar. 2019 2:02

Oo :D

- da me boli hrbet
- da sem danes naredila odlicno cvetacno rizoto
- da sta si bestica rezervirala karto za me obiskat in takoo komaj cakam <3
- da sem se vpisala v fitnes, ki je cez cesto (mogoce bom zdej dejasnko sla kdaj?) in moram rect, da je ljubljanski fitinn za vesooolja bolje urejen. Tole je prav ena 'čuza', so pa samo hardcore-barbecue-oiled-bodybuilderji not, tako da ajde. Ce je njim kul se bom tudi jaz navadila. :ja:
- sem sla zadnjic na rojstni dan od enega in koncno spoznala par pravih berlincanov (ki izumirajo). Je bilo fajn.
- Imajo tu super planetarij z ogromno kupolo za gledanje predstav, sicer smo dobili najbolj shitty mesta (posledicno so bili planeti jajcasti in razpotegnjeni), ampak za prvic sem bila navdusena. :)
- da res ze cakam pomlad
- da sem nedavno spet crtala OH-je in imam toliko energije, kot ze dolgo ne. Edini minus je ta, da se mi ponoci niti malo ne spi.
- da hocem kam iit, vsaj nekam blizu, vsaj za kak vikend.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7498
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Mar. 2019 8:15

- da me je vceraj ze popoldan zacenjala bolet glava, kar se je zvecer, ko sem dala nekaj vase nadeljevalo v tako slabost, da sem mislila da me bo pobralo, je tako zelo odleglo ko je odnehalo pozno zvecer. Na zacetku glavobola in tega da med voznjo nisem mogla pozirat sline (mislim, da mi je samo delalo slabo ampak sem imela cisto prazen zelodec tako da nisem obcutla obicajne slabosti) me je ze panika da se me kaksna mozganska kap lotuje ali tumor.. Res je jeba, ce aparat, v katerega si zaprt, ne dela, kot bi mogel.
- glede mozganske kapi, jo je imel tata kaksno leto nazaj, plus enkrat pred par leti smo na hrvaskem ustavili enim backpackerjem americanom, se zdaj ju imam na fbju in sem zasledila da je enega nedavno prav tako doletela mozganska oz neki predznaki/ lazja oblika tega pri rosnih 25.
- sem tudi jaz ze pred casom veliko spremenila v prehrani, navadah in podobnih stvareh.. ( po mojem bi se lahko o vsem tem razpisala cez eno stran) predvsem sem po nekaj letih malo vec casa si vzela zase, tudi za spanje. Zdaj nisem jedla ne cokolade, ne nobenih kupljenih, sladkih pakiranih izdelkov ze od sredine decembra in me niti ne mika..
- joj bi se ze zdavnaj mogla prijavit k zobarju in se se vedno nisem in odlasam. Mi je tudi ta tanov zobar, pri katerem sem bila do zdaj ene 2x precej antipaticen in vzvisen, ne da se mi kramljat z njim in odgovarjat na osebna vprasanja.
- cas fuul bezi, ene prijateljice nisem videla ze skoraj leto odkar je sla v tujino(izven Eu). Mogoce se bomo kdaj v bliznji prihodnosti dobile nekje na pol poti, ce nje ne bo nic nazaj..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7032
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Mar. 2019 16:10

Hej, bodeča neža :hallo:

-razmišljam, če bi začela objavljati in ozaveščati o moji "spremljevalki". Preveč je napačnih predstav, sklepanj, tukaj je stigma,... še sama sem med njimi, še moji znanci ne vedo vsi kako in kaj. Bi, ne bi? Obenem nočem pozornosti, ker je veliko ljudem veliko huje, obenem pa temu ne morem uiti in bi mogoče res lahko delala v smeri osveščanja. Je resno vredno razmisliti.
-obenem razmišljam tudi o tem, da bi začela pisati blog na temo ustvarjanja z otroki. Imam ideje, izpeljujem ali dopolnjujem jih preko Pinteresta in vedno sem vesela, ko vzpodbudim kakšno mamico, da še ona kaj ustvarja.
-se spravljam k presajanju rož. Mislila sem nabaviti monstero ali dve, ampak je trenutno preveč mainstream in sem si nabavila rožo z imenom fatsia japonica. Call me smotana, ampak meni je smešno ime :D ,
-sem res zadovoljna s trenutnim delom,
-sem zadnjič srečala staro forumašico. Lepo jo je bilo videti in se malo pomeniti. Na splošno se mi zdi, da zadnje čase srečujem stare znance.
-bo tole danes eno tako ležerno popoldne. Malo moje še spi, mojega ni. Vse sem spucala, tako da mi je dejansko dolgčas in brkljam tu. Pa saj paše po eni strani.
-sem se v petek po dolgem času naplesala. No, vsi smo se.
-je moj pes vedno bolj podoben staremu stricu. Če je veter, ne gre ven. Če je dež, še manj. Hodi počasi. Repenči se na druge pse, ampak ne zares, tako malo, tole je bolj podobno godrnjanju. Obenem pa je tako mil in še bolj cartljiv. Pa selektivno gluh, ne trza več na zvonec, trza pa na trkanje na okno.
-se je moja zmajčica kooončno prebudila iz zimskega spanja in v eno požrla 40 čričkov. Zdaj pa ima dirke po terariju in je spet vse razturala.
-mi paše, tako, za dušo, da spet furam črto nad očmi. Mala, a obenem velika stvar.
-ga že bluzim in grem raje pogledat nov video Markota Žerjala.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Mar. 2019 21:06

* je klinc, ker imam rozaceo, kar je naceloma neozdravljivo kozno stanje. Da se regulirat, ni pa tko, da izgine. Res bedno, itak nimam samozavesti, tole pa...
* imam vcas tak izbruh rdecice, da sploh nocem iti ven, ker mi je tolk bedno.
* :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7498
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Mar. 2019 8:33

^^se mi zdi blog, yt kanal, karkoli v tej smeri zelo fajn ideja :)

- da ne vem ce bom letos sploh kaj praznovala rojstni, je meddrugim se folk s katerimi bi obicajno praznovala razprsen po treh koncih slo in tujini.. dvomim da mi bo kaj zneslo. Se mi po eni strani zdi kot ena nocna mora, ko pomislim, koliko sem stara, sploh ker so zadnja leta sla zelo zelo hitro..
- mogoce bom sla po nekaj casa spet kaj ven, poslusat muziko, kaj spit, za ta st patrick al kaj je ze..
- nekako lajf na splosno.. sedaj ni ravno slabo, v primerjavi s kaksnim obdobjem v preteklosti, ampak imam se vedno filing kot da cakam/ (slutim? ) da se bo nekaj spremenilo ali nekaj ful pozitivnega zgodilo...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 18. Mar. 2019 22:22

- Da omgomgomg ne morem verjet. Danes sem dobila eno tako ogromno potrditev, da sem (bila) res dobra v temu kar sem delala. In da bi najrajši enim trem butalcem, ki so trdili da nisem, zabila to dejstvo v faco. Ampak ker sem na nivoju in poleg tega nočem izdat zaupanja, ki sem ga pridobila, to delim rajši tu. Uglavnem ful sem carka, in vsi ki trdijo drugače nimajo pojma. Čestitke prosim :D
- Da sem dobila novo pogodbo za službo, ker se mi stara počasi izteka in da mi ni po godu. Tako da bo treba nekako zagrizt v to kislo jabolko.
- Jutri je pomemben dan :hearts:
- Da je nova pisarna tako flippin awesome, da bi jokala. Nikdar več na svidenje kisla kumarica, če te ne vidim nikoli več, bo prezgodaj.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 19. Mar. 2019 8:00

* perfektn vikend Budimpešti. Nedelja je bila sončna, topla, 21 stopinj! kratki rokaviii <3
* je bla vožnja nazaj naporna do amena.... vozit po centru, ko ti sonce blešči na polno - not good; en tip me je izsiljeval na AC, ker se mu nisem pravočasno umaknila, mi je zanalašč po tem, ko me je prehitel, na polno zabremzu - v parih sekundah prišla s 130 na 60 - dejansko bi lahko prišlo do take ogabne prometne...; potem je bila neka prometna na avtocesti in se je vse malo vleklo, potem so me policaaaji zaustavili (sredi ac samo signalizirali, da se zaustavim na počivališču) - rutinska kontrola prometa, ampak je mene vseeno skoraj kap, ker so me prvič zaustavili. no. potem pa še en fazan sredi AC, da sem se mu komaj umaknila. grozno :D
* je moja mama res super super oseba, tok sva se imeli fajn, presmejali. ni da ni :) še več takšnih izletov z mamiko <3
* sem imela včeraj bday. preživela sem ga v službi in potem v postelji, ker sem bila utrujena. haha :D
* 28!!!!!!!!!!!!
* mojga mačka že dva ni domov. vse nas resno skrbi, upam, da čim prej pride domov :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7498
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Mar. 2019 19:38

- me skrbi zdravje staršev, upam da bo vse ok.. (verjetno ena od slabih strani tega, da imaš pozno otroke, da jih lahko začne že kar bolj zgodaj v mladosti malo skrbet, koliko časa še imajo, dokler ne ostanejo 'sami' :? )
- da bi mogoče šla potovati po Iranu, ma se malo bojim v tiste konce hodit (da ne slučajno končam ku kašne skandinavke na Atlasu lol ), je pa baje ful lepo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2436
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 20. Mar. 2019 6:11

Sarissima, cestitke :flehan: :D

Exit napisal/-a:* mojga mačka že dva ni domov. vse nas resno skrbi, upam, da čim prej pride domov :(


Upam, da je muc ze doma. To je moja najhujsa nocna mora, dobesedno vsaj enkrat na teden se mi sanja, da se je moj macek izgubil :/

- Da ima danes moj macek rojstni dan :birthday: Tri leta je ze star :freude:
- Sem ravno vceraj gledala slikice od dneva, ko sem ga sla iskat in je bil cel suhcen, bolhast macji dojencek.
- Da sva bila vceraj cel vecer brez elektrike, ker je neko glavno varovalko vrglo ven. In je trajalo 4 ure, da so ugotovili, kaj je problem, kupili rezervni del in popravili zadevo. In sedaj lastnik stanovanja trdi, da je to najin strosek. Tip mi gre vedno bolj na zivce. Vsak mesec se pregovarjamo za placilo. Ni problema, ampak potem bom vsa vzdrzevalna dela, ki jih midva placujeva (grelec za vodo, nove pipe, to varovalko) lepo s sabo vzela, ko se seliva.
- Da ne vem, kaj naj oblecem za poroko avgusta. Nekaj v duhu angleske podezeljske vrtne zabave. Po moznosti z lustnim klobuckom v stilu kraljeve druzine :lach:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 21. Mar. 2019 8:47

- Da sem danes zjutraj spala kot ubita in je fant zvonil na vrata, ker je pozabil kljuce, ko je sel na siht.. laufam ven iz postelje, da ga spustim notr, valda butt naked - in pred vrati dva delavca, ki sta prisla popravit vrata
- Tacky porn intro, pa to.. fak

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]