Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 23. Avg. 2018 15:19

Chaski napisal/-a:• da vsako jutro ko vstopim skozi vrata bolnišnice, samo upam, da me ne ustavijo že pri vratih in povejo, naj raje ne hodim v sobo. Čeprav je po eni strani težko sprejeti, da nekoga, ki ga izjemno ceniš ne bo več v tvojem življenju, je po drugi mislim, da še težje gledati kako se stanje slabša iz ure v uro. In vsaka situacija je daleč od najslabše, ki si jo lahko zamisliš. Pa potem ko misliš, da res ne more biti še slabše … in kaj več kot gledati in držati osebo za roko ni več mogoče storiti,
• upam, da se mi vse izide vse po načrtih in se kmalu dokončno preselim v Švico,
• da je to deloma tudi beg pred samim sabo. Dvomim, da bom kdaj uspel uresničiti vsa pričakovanja in se bil pripravljen kakorkoli ustaliti. Še posebej glede na dogodke v zadnjem letu.


Mi je žal za tvojo situacijo, gledati ljubljene, kako ugašajo, je nekaj najtežjega na svetu. Ti želim vse dobro in da se zadeve uredijo (kolikor se pač lahko).

Exit napisal/-a:
-stvari so nekako padle na svoje mesto, ampak mene že sedaj skrbi, da se bo nekaj sfižilo.


Hahah tudi jaz podobno funkcioniram. Ko se končno stvari uredijo, padejo na "mesto"... samo čakam na slabe stvari. se pa skušam zaustavit tko, da rečem: ej ka, če se pa ne bo? kaj če bo vse ok? pa čim več dihanja :D

Ma ja, to smo pa nevrotiki :D že v naprej čakamo, da se dobre stvari nekako pokvarijo, ker nas mora pač vedno nekaj skrbeti ;)
Drugače pa ja, psi so lahko izjemno pomirjujoč faktor pri tem, ravno zato me kar malo baše, da sem v Ljubljani brez. Se ful počutim odrezana od njihove topline :(

-je Ljubljana trenutno res krasna, ampak neznosno vroča
-kavica ob Ljubljanici, s pogledom na tromostovje = <3 čudovito
-čakam, če se bo zj še ljubezensko področje kaj uredilo, glede na to, da se druge stvari nekako urejajo same od sebe :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Avg. 2018 20:12

-* sem v Uzbekistanu, je vroče, ampak kul.
-* imam čuden občutek v Uzbekistanu, država se je prvič odprla za backpackerje, prej so bili povečinoma samo agencijski izleti...zato si povsod tretiran kot turist, vsak te poskuša nategnit, in vsi te gledajo samo kot idiota ki jim bo dal denar.
-* sem mislil skočiti na en trek v Tajikistan, samo bi moral plačati vizo za Tajikistan, in še enkrat za Uzbekistan ker ne moreš prestopit meje direktno v Kirgizijo zaradi gor. Naslednjič.
-* imam še 19 dni te runde potovanja, grem v nedeljo nazaj v Kirgizijo, še na kak trek, morje, nomadske igre in kupit telefon :D.
-* grem v menjavo opreme za drug del potovanja, menjal bom fotoaparat, vzel bom večji ruzak, šotor...hočem iti malo off the grid ko mi zasede, trenutno vidim kak hrib, in si rečem "P***a bi šel gor spat", in en morem :lach: .
-* je naslednji teden Dan D za en moj projekt, in upam da gre čez, ker sem res garal na temu potovanju da sem ga končal.
Zahvalil bi se tudi Exit ki mi je pomagala. Hvala.
-* je tole potovanje ena izmed najboljših stvari ki sem jih kdaj naredil zase, ne znam pojasniti kakšen notranji mir je v meni, in z kakšno lahkoto hodim po svetu. Vedno sem trdil in vedel nekatere stvari, in da jih sedaj resnično ponotranjim je točno to kar sem si vedno želel.
-* sem ugotovil da sem zelo preprost dec, nimam nekih odprtih stvari, točno vem kaj hočem, točno vem kje sem slab in točno vem kaj mi paše.
-* v zadnjih treh mesecih sem vsak dan reševal svoje slabe navade, v naslednjih mesecih bom reševal fizične stvari in stvari glede kariere, ko pridem domov bom pa trenutni plan treh alinej ki se bo ščasoma razširil na ene 8-10, samo implementiral, zdaj vem česa sem sposoben in kaj želim. Štalca, kravca, otroci. Bom pa šel s svojo bodočo gospodično za pol leta potovati po Južni Ameriki, naslednje samostojno potovanje bo pa z motorjem čez Mongolijo.
-* lajf je gud
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Avg. 2018 0:27

- Da sem prezivela zdravljenje kanalooooovvvvvv :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: mislim, da me se nicesar v zivljenju ni bilo tako strah, kot tega. ok mogoce mature pri matematiki. Na poti do tja sem se pocutila kot kuza, ki ve, da mora k veterinarju - s tem da sem se jaz morala zvlect sama, kar je najbrz se 10x tezje. Zadnjih 100m pred vhodom sem prehodila cela solzna, lol. Upam, da me nihce ni videl.
- Da sem nasla zobarico z oceno 5 na vseh moznih straneh in je punca res vredna zlata in prvorojencka. Injekcij ti nasopa kolikor ji reces, vzame si cas, dejansko poslusa o tvojem strahu in ga vzame resno (ne zgolsne samo tisti fejk 'oh bububu, sej ne bo tako hudo, dejmo pogledat''), ti po domace razlozi vsak korak in ponudi pavze, ce jih rabis. :) vmes sem skoraj zaspala, tako ne-neprijetno mi je bilo.
- Pardon za nakladanje ampak meni to res pomeni vse :D
- To je slo mimo, fant je po stotih letih nazaj, internet so privlekli.. Zdaj bo pocasi zacel lepsi del prihoda sem - odkrivanje.
- Da imamo do novega leta ze vse nafilano z obiski. Bomo videli, koliko casa bo fajn in kdaj bo zacelo najedat.
- Septembra na road trip po Andaluziji, oktobra Tajska :flower: to dvoje je bilo res 'jolo'. Za prvo destinacijo je bila povratna karta 2 centa, za drugo dva zelena listica.. bi bilo neumno ne vzet.
- Da sem budala vzela dva razlicno visoka regala za bazo pisalne mize. #Priznamda sem enega podstavila s kilo wc papirja. In imam zdaj plosco cez to. No shame.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 27. Avg. 2018 15:32

saarijarvi napisal/-a:- Septembra na road trip po Andaluziji, oktobra Tajska :flower: to dvoje je bilo res 'jolo'. Za prvo destinacijo je bila povratna karta 2 centa, za drugo dva zelena listica.. bi bilo neumno ne vzet.
.

kje dobiš tako poceni karte??? :eek: :eek: :eek: meni se je vedno že 50e povratna, za kjerkoli po Evropi, zdelo poceni.

-še vedno brez uspeha poskušam najti prakso
-me že res frustrira, ker iščem že skoraj eno leto, pa še vedno nič
-grem ta teden prvič v lajfu na Ptuj :D se veselim raziskovanja in kakšne luštne kavice
-so letos na urniku najbolj zanimive vsebine možno
-mi je všeč, da se počasi začenja jesen. če bom kdaj imela to srečo, da se poročim, se bom definitivno jeseni :)
-že cel teden urejam fotografije za 8-9 let nazaj. se je ogromno nabralo, nekatere so res lepe, mnoge pa nosijo nepozabne spomine. skrajni čas, da si uredim album. pa še zabavno je kolaže delati :D kdo slučajno pozna, kje razvijejo dobro kvaliteto, pa da ni blazno drago?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Avg. 2018 16:04

- Da ne maram tega mraza zdaj, ze cel dan sem v dolgih hlacah in rokavih in se malo prehlajena ratala, jaz sem sorta za poletje, definitivno
- da se nic posebnega ne dogaja, cas siba za znoret, se mi zdi, kot da poletja sploh ne bi bilo. Edino, kar se vlece, je posamezen dan.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 27. Avg. 2018 16:11

https://www.fly4free.com/flight-deals/error-fare/

In podobne strani :) na fb-u imas strani tipa 'potuj ceneje', itd. Plus kolega, ki zivi za te stvari, takoj kej zvoha in se nam posreduje :D Je treba pa tu res bit hiter, ker v roku parih ur (vcasih minut) karte ze grejo.

- Da sem se ocitno nekaj porezala po zrelu in se mi je vse skupaj vnelo in pece za popizdit. Kot da nisem bila ze dovolj bolna ta mesec. :<
- Da imava novo super amazing ogromno ne-premehko posteljo :hearts: tudi tu mi je uspelo izbrskat dober deal, sva kupila rabljeno (ampak malo), in je bila le 1/3 cene nove v trgovini. Juhu! Nona je vedno pravila, da je v zivljenju treba imeti dober cevelj in dober jogij - pocasi dojemam, da ima prav. :ja:
- Upam, da bo poletje se malo zdrzalo, ker sem obiskom obljubila obilo kopanja tukaj. Fwp.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Avg. 2018 21:57

Saarijarvi, se strinjam s tvojo nono, pametna izjava :D

Firestorm napisal/-a:-grem ta teden prvič v lajfu na Ptuj :D se veselim raziskovanja in kakšne luštne kavice

Če iščeš bolj posebne kafiče, se ti splača it pogledat kavarno Bodi ali pa Muzikafe. Drugače je čisto v centru tudi Teta Frida s sladicami, ampak mene ni preveč navdušila.

-komaj, komaj, komaj čakam na jutri. Predolgo že čakam na tole novico.
-ne maram cinclarjev, ampak vseeno vedno znova kje naletim na kakšnega. Jaz sem med bolj nepotrpežljivimi ljudmi (ne ekstremno) in ne morem razumeti ljudi, ki si vzamejo po tedne časa za nekaj, kar bi moralo biti urejeno v max treh dneh,
-trenutno veliko delam na sebi. Sprejemanje sebe v sedanjosti, pomiritev s svojim jazom, sprejemanje preteklosti, vse tole. Paše tale globji vpogled v psihologijo lastnega jaz-a, sploh ker prehitro misliš, da je vse samoumevno in da človek je tak, kot je. Načeloma sem še vedno mnenja, da se ljudje ne spreminjamo. Lahko pa obrusimo robove, to pa gre. Brez izgovorov.
-mi je tole vreme zadnjih dveh dni pasalo kot budali šamar. In dejstvo, da prihaja čas dolgih jopic, gležnarjev in rut me zelo razveseljuje. Jesen mi je res najlepši čas leta.
-me čaka delo, bolj natančno delo do ene dveh zjutraj in tole, da si krajšam čas s forumom, ig in fb-jem zagotovo ne pripomore k vsemu skupaj.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2018 6:37

- sem na neki tocki, ko sem najbolj izven svoje cone obdobja do zdaj. Prav vidim, da sem bila v svojih mlajsih letih totalno v iluziji in nisem imela pojma o nicemer..
- Pogresam prijetno topla poletna jutra :(
- pogresam tisti filing, ko si v zvezi in imas neko custveno podporo, obccutek varnosti in da nisi sam...
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 28. Avg. 2018 8:13

Hvala, saarijarvi, bom počekirala, mogoče kaj zase najdem :D

emanuela napisal/-a:
Firestorm napisal/-a:-grem ta teden prvič v lajfu na Ptuj :D se veselim raziskovanja in kakšne luštne kavice

Če iščeš bolj posebne kafiče, se ti splača it pogledat kavarno Bodi ali pa Muzikafe. Drugače je čisto v centru tudi Teta Frida s sladicami, ampak mene ni preveč navdušila.


Hvala za ideje, bom definitvno šla vsaj v enega :)

-me danes čaka še delo. za fax + služba
-zadnje čase se mi same čudaške stvari sanjajo. puščajo pa kar posledice, ker se potem zbudim vsa zblojena in zmedena. in seveda nespočita.
-tako kot hayley tudi jaz pogrešam zvezo. čustvena podpora, ljubezen, vedno nekdo, s komur se lahko do solz nasmejiš. mah, kje je že to. in potem še starši vsake toliko v šali rečejo, kdaj bodo vnuke dobili. pa vedno rečem, da jaz itak otroka pred 32 sploh nočem, tudi če bi imela partnerja.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Avg. 2018 8:51

- mene pa starsi nikoli nic ne spodbujajo, da bi imela tipa, pa tudi za otroke imet ne.. za njih sem po moje se jaz nek otrok lol, se tolko bolj ker sem edinka in to.. so fax, sluzba / kariera prioriteta pred temi stvarmi..
- ce ze je pritisk, je bolj od tega, ker so se najblizje prijateljice pred kratkim zarocile, se naslednje leto porocijo, ena pa ze vec let zivi skupaj s tipom in ima tudi to nek vpliv nate, bi bilo verjetno drugace, ce bi imela same samske prijateljice..
- edini v sirsi familji, ki ima otroka, je pol brat od bratranca in sta sla narazen s partnerko, ko je bil tamali se ful mickin..
- se mi zdi super grozno, pri temu, da imas otroka, da mores rodit ( in bit nosec), bi si defenitivno, ce bi imela moznost, najela neko zensko, ki bi nosila otroka in ga rodila, namesto mene, kot to delajo nekateri slavni xD
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 29. Avg. 2018 11:19

* komaj čakam, da se ena stvar konča, ker me iskreno spravla ob živce (ja LZ. mamu ti ej) :D
* đabe klicat o stroških ter trajanju procesa določene storitve, ker itak je pol čist drgač. MAMU TUT VAM TISKARNE.
* me je danes skoraj kap od silne sreče, ko sem videla, da so dobili v konzorciju eno knjigo za katero hajpam že kak mesec. sredi knjigarne začela cvilit, z največjim nasmeškom ever šibala do blagajne... danes zvečer si prižgem svečke, chill piano glasba, in berem. KOMAJ ČAKAM.
* sem celo dopoldne piz*, in sn dobla tak reality check.... čakam v tiskarni, pogledam enga gospoda, vidim da ima v roki liste na katerih z velikimi črkami piše ONKOLOŠKI INŠTITUT. bog marija. v trenutnu mi je postalo slabo, dlani so se mi začele potit. groza. mal brce v rit, da ne norim zaradi trivialnih zadev, in sem hvaležna. hkrati pa opomnik, da malo zadiham, ker ni bila ravno normalna reakcija (YAY ANKSIOZNA MOTNJA S PRIMESMI HIPOHONDRIJE IN PARANOJE. WUUUUUU HUUUUU).
* me čaka spet ful stroškov. nov potni list, cepljenja, zobozdravnik, baby shower, zavarovanje. dobr. bo šlo skoz. more it.
* sem malo shujšala. mislim, da s pomočjo psa :D v soboto in ponedeljek sva prehodili tko cca 20km (skupno torej 40km). s tem, da ko kaj jem, itak še njej dam kej (damn those puppy eyes). vsakič, ko o njej komu razlagam, ali kažem slike, ali pišem, imam tak bebav nasmešek na faci. AM I IN LOVE? puppy love <3 (jo že pogrešam :( )
* nov delovni čas <3 i approve!
* tudi jaz imam obdobja, ko me stisne zaradi tega, ker nisem v razmerju, ampak hkrati tudi obožujem svojo svobodo. ker si ne znam predstavljat kar naenkrat delat kompromise etc. + ogromno časa rabim za sebe, ker mi hitro dop*, da sem skos v družbi. itak imam glede na to, da sem samska, in nimam baš jakih obveznosti, še premalo časa. tko da mi je nepredstavljivo kam stlačit še razmerje lol. ker posledično imaš manj časa za druge svoje stvari. meni je sicer to vedno povzročalo precej težav, ker sem dostikrat dala prijatelje na prvo mesto, in ja...
čudna sem.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Avg. 2018 19:57

- meh, mislim, da sem dala mentalno skozi to z (resnimi) razmerji, družino in nimam več nobenih pričakovanj na tem področju in bom živela normalno tudi, če teh stvari ne bom imela v prihodnosti
- da bi pa mogoče bil že skrajni čas, da si kakšnega ff/fwb omislim
- se morem že enkrat naročit k zobozdravniku, vedno pozabim, odkar sem spustila zadnji datum
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 01. Sep. 2018 6:49

* mah ne apruvam novega delovnega časa. prva sobota prosta po dolgem času. guess what. i have to work :D
* sem že kr utrujena... v celem letu vzela tri dni dopusta, skos delam...
* je pa velik plus to, da mi je ostalo ogromno dopusta, ki ga zdaj do konca leta moram izkoristit, in sem si ga tako lepo razporedila, da se mi kr smeji.
* hvala bogu za kavo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Sep. 2018 18:52

- Da smo po 10ih dneh koncno guest free. :D je bilo lepo, ampak clovek rabi tudi svoj mir. ''Svakog gosta 3 dana dosta'' si bom dala vsivat kar na predpraznik.
- Da je bil eden od obiskovalcev precej uspesen dnb producent, ki je ravno zakljucil turnejo po celem svetu. Se mi je zdel strasno kul, dokler nisem videla, da tudi taksni puscajo rjave crtice v wc-ju :tot: vsako jutro, ko je bil tu.
- Da se vedno nisem nasla nacina, kako cloveku na vljuden nacin reces, naj pocisti svoj drek za sabo.
- Da sem samo se 4h stara 25 in me malo stiska, priznam. A nismo bili se vceraj 19?
- Da sem preko xy osebe izvedela, da se je bivsa najboljsa prijateljica zarocila. En dan si planiran kot bodoca prica, naslednji dan od doticne xy osebe poslusas, kako bo vse skupaj potekalo. Se malo, pa se bom vsemu skupaj znala nasmejat..
- Da imam nenormalno malo motivacije za kakrsnokoli kreativno delo. Jamr.
- V sredo Andaluzija, upam, da me malo razvedri. Ni moje najboljse obdobje, priznam.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 09. Sep. 2018 19:19

Čez 4 ure; Vse najboljše Saarijarvi! :bia:

- da pomoje vsakega ob rojstnih dneh, ki so med 25 in 30 malo zvije, po 30. si pa pomoje samo še tisto: fuck it :D :cool:
- da smo v bistvu (več kot) pol našega življenja stari - 50, 60, 70, 80, 90 (če prispemo do tja) kar je malo tesnobna misel..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov