Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Jun. 2018 16:18

Je bil žal tako odločen Ne, tko da dvomim, da bi kej pomagal, če bi skos sprašvala :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Jun. 2018 20:49

*Ajooj, sočustvujem. ;( Jaz tudi grozno pogrešam mačke in sanjam o njih večkrat, si predstavljam, da jih božam, da glasno predejo na mojih nogah in zapikujejo kremplje v moje hlače (auč, ampak takrat vem, da res uživajo :P )
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7503
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Jun. 2018 21:24

- Sej vem da horoskop ni nujno, da pri vsakem drži.. ampak me tko za foro ful firbec kaj je on po horoskopu. Smo s frendico nekako prišle do sklepa, da najverjetneje ni ne vodno, ne ognjeno znamenje.. se mi zdi, da bi blo možno, da je isto bik, kot bivši. :D Če ga to direkt vprašam bo verjetno malo čudno. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Jun. 2018 21:44

*Da še kar zavlačujem z eno stvarjo oz. z dvema
*Da bi si mogla že zdavnaj glavo umit in ne vem, kam bom jaz prišla s tem načinom, da za vsako stvar porabim 10 let, da se nekaj odločim in spravim naredit. :(
*Da me kar zmrazi, ko pomislim, kok priložnosti sem že zapravla zaradi tega. ;(
*Da bom danes vsaj spala na sveži postelji.
*Smo se danes z mamo menile in sem bla kar presenečena, ko mi je povedala, da bo sestra delala prakso v SLO. Ma ta ženska res spremeni plane vsak teden. Je pa res, da se zdaj nisva menile že kak mesec, ker enostavno še vedno je v meni tist košček zamere zaradi ene stvari.
*Težko odpuščam. Delam na tem, je boljše kot včasih, ampak še vedno ostaja grenak priokus. Sem pa vsaj prišla do tega, da ji odgovarjam na sporočila, je ne ignoriram, kao je vse kul. Samo pokličem je pa ne.
*Da šibam zdej glavo umit in spisat tist do konca pa tut če bom do treh zjutri pokonc.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Jun. 2018 18:05

-* sem že tretji dan z Kazbegih, je en izmed najlepših krajev kar sem kdaj bil, ko zjutraj pogledam iz sobe in vidim svojega prvega petisočaka ki osamel zavit v ledeni oklep dela senco nad mojim oknom si rečem: Jup, zato sem šel.
-* prejšnji teden sem bil zelo demotiviran, malo sem se še zatikal, veliko stvari me je še zajebavalo...ampak po enemu tednu ko sem zapustil mesta, sem ugotovil da je del krivde tudi na tem: Mesta me izčrpajo, tukaj se vidi da sem introvert in da po dveh-treh dneh ne vem več kaj bi počel, niti mi ni všeč tempo.
-* narava tu je prečudovita, gozd je do 3000m, temperature so idealne, kopam se v mineralnih vrelcih in uživam v naravi, miru in ljudeh z podobnimi pogledi. Pogrešal sem dobre pogovore, in včeraj je bil večer alkohola in dobrih hecov, miza popotnikov, večina iz svetovnega prvenstva ki se med čakanji na tekme premikajo po Kavkazu.
-* sem šel včeraj v dolino Juta, sem hodil v največji ledeniški dolini kar sem kdajkoli bil, pil čačo s pastirji, slikal zapuščene utrdbe in prišel do Južno Osetijske meje, kjer so me ruski vojaki poslal nazaj. Sem fasal grd žulj, jutri imam pa cilj iti do enega ledenika, tako da zdajle saniram do meje da vsaj ne bo krvavel.
-* grem nazaj v Tbilsii, na hiter vlak in na morje, po morju pa v pokrajino Svaneti, bo lepo.
-* sem zelo miren, nekako sem v naravnem stadiju, zadnje dve leti sem bil zelo živčen, imel probleme s strahovi in celim tem projektom, sedaj spet uživam v mirnemu srcu.
-* vseeno se borim z željo po grajenju novih projektov, čeprav sem šele na začetku novega, že gledam za 4x4 kombiji ki bi ga predelal za potovanja, kako bom speljal potovanje čez obe Ameriki...in moram prav rečt, NE NE NE. Dovolj je.
-* mi je žal da ne morem gledati toliko svetovnega prvenstva, vseeno sem v sobi z enim starim Švedom in sva prehodila celo mesto da sva našla nekoga ki je prestavil na tekmo Švedska - Mehika, mi je plačal hamburger ker je bil toliko vesel.
-* upam da se imate vsi lepo, da boste imeli lepo poletje ;)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 28. Jun. 2018 11:02

* vsake toliko časa pride do obdobja, ko se mi strašno ne da družit. tko, ko mi je odveč usta odpret, se pogovarjat, družit. ko sem najraje sama v družbi knjig, in glasbe... in tako obdobje imam zdaj, in raaavno zdaj vsi bombandirajo z nekim druženjem blaaa blaaa. oh god. potem pa imam slabo vest, ker kenslam. ampak mi res vzame nenormalno veliko energije.... že to, da grem na koncert (imam že karto) mi je tko... overwhelming. vem, da je fwp, ampak tko... i wanna be alone.
* to ne indicira, da sem kakor koli slabe volje, sam sn dost ekstrovertirana oseba, in včasih pride sam do shut downa :D
* paše mi to vreme, ker KLIMA ŠE VEDNO NE DELA!!!!!!!!!
* morn z mamo splanirat en vikend, da greva lepo na morje. moja mama je najboljša družba ever. pa na morju sva tko nenormalno dobro usklajeni. zjutri kava (ona pivo hahah :D), plaža cel dan, ogromno branja, spanje, plavanje, zvečer ena ornk večerja, pa še pivičko. sanjsko. vse uizi.
* imam svojo mamo res zelo zelo zelo zelo zelo rada.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 28. Jun. 2018 13:20

Exit napisal/-a:* vsake toliko časa pride do obdobja, ko se mi strašno ne da družit. tko, ko mi je odveč usta odpret, se pogovarjat, družit. ko sem najraje sama v družbi knjig, in glasbe... in tako obdobje imam zdaj, in raaavno zdaj vsi bombandirajo z nekim druženjem blaaa blaaa. oh god. potem pa imam slabo vest, ker kenslam. ampak mi res vzame nenormalno veliko energije....


- Dobro vedet, da se to še komu dogaja :)
- in mi je kul, ker imam na tej točki v življenju okrog sebe ljudi, ki to razumejo in se ne rabim opravičevat, ker bi osebno jemali in bili užaljeni (kot folk iz preteklosti)
- zelo pogrešam mamo...prav manjka mi te nežne ženske, materinske energije v življenju in pogovori
- vedno, ko sem na kakšni prelomnici mi je malo hudo, ker je ni poleg in čeprav sem srečna, mi je žal... npr. ko sem se poročila, pa ko bom zanosila se bom kljub sreči gotovo spet nanjo spomnila in kako ne bo del tega...
- očeta ne pogrešam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Jun. 2018 17:05

^ Se pridruzujem, grem rada v druzbo ampak po nekaj urah absolutno rabim svoj mir

- Se mi je ravno iz tega razloga ta teden par dni fuzlalo, ker smo tu pri familiji imeli cisto polno hiso in nisem imela enega samega koticka zase. Vsak vecer morala cakati, da vsi spokajo in sem koncno lahko sla za par ur spat na kavc; vsako sekundo je nekdo v kuhinji in ne mores niti v miru pojest, ker se ti nekdo postavi za hrbet in ''uuu, kaj finega ste danes kuhali? Aha, aha (nasteje vse na krozniku)'' itd. :rolleyes:
- No saj, ce jih ne bi bilo, bi jih pa pogresala.. so krasni ljudje, ampak so po dusi cca 40 let mlajsi od mene in me to vcasih nervira.
- Da sem narocena k zobarju in me spet zvija.. Sem se pa vceraj pogovarjala z eno zensko, ki v enem obdobju zaradi strahu 17 let ni sla k zobarju in me je malo potolazilo :lol: je potem baje spoznala super zobarico, ki ji je vzela ves ta strah in ima zdaj cisto lepe normalne zobke. There's hope!
- Da sem po obisku frizerke prakticno pastelno siva in se moram se zelo privaditi na vse skupaj :lach: mi je dala en preliv, da malo razbije tisto smotano rumenkasto na balayageu, ampak se mora se sprat vse skupaj, da bo malo bolj 'naravno'. Me je pa oskubila kot kuro, pa tako lepo dolzino sem imela :cry:
- Da je fant koncno dobil svoj tax return, cakal ga je skoraj pol leta. Ena skrb manj!
- Da mi lastnica nasega irskega stanovanja sploh noce odgovoriti, ker sva jaz in se en cimer rekla, da bi se predcasno izselila. Bitch cmon, sporocam ti ze 2 meseca prej, lahko poiscemo druge stanovalce, nobenih problemov ne rabi bit. Ampak zdej bos ti komplicirala.
- Da se mi niti naj naj najmanj ne da delat te dni
- Se malooo se malo
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 28. Jun. 2018 17:26

*^Lesson learned: nikol več na blond, zgubiš denar, dolžino in kvaliteto las. Pa tisti prelivi se itak sperejo po enem, dveh pranjih in če imaš dosti rdečega pigmenta, udari piščančja vn. No sej to, kaj je definicija piščančje, je subjektivno. Za ene je vsaka blond, ki ni bela (že sivkasta), piščančja. Razen če maš naravno svetle, ne veliko rdečega pigmenta in ni treba dost svetlit, potem je kul blond. :D
*Sem prvič v življenju dobila M pozno, na 38. dan. :? Sem malo zaskrbljena, če se bodo ponavljali zaostanki. :rolleyes:
*Sem šla še enkrat štet dneve in je minilo 36 dni. Sem malo bolj pomirjena, ker je to že bolj normalno. :D
*Se vsaj nisem rabla nič sekirat, da bi rabla delat test nosečnosti. :P
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4432
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 28. Jun. 2018 17:39

Haha sej vem, ampak sem imela leta in leta isto frizuro, tako da mi ful pase malo spremembe :) se nekako bolj 'frisno' pocutim brez tiste tezke crne barve. Rumeno bomo pa ze zbili ven :cool:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 30. Jun. 2018 7:09

* sem si naredila mal sramoto. nič groznega, but still... why....
* si morm v glavi porihtat, da nekatere osebe pač ne bodo mele dobrega mnenja o meni, and thats fineee.
* mi je všeč, da pri kiksih ne znorim več, ampak vsaj izkoristim za samorefleksijo, ter se skušam iz vsake izkušnje (četudi slabe) nekaj naučit...
* izvide dobila od ginekologinje. all good. see you in three years <3
* začela sem brati eno fantazijsko knjigo... včeraj sem mislila pred spanjem prebrati par strani, na koncu "požrla" 100 strani. tko res je lušna, fino se bere, zanimiva... obeta se mi prijetn vikend :)
* danes koncert. in se mi spet ne da, predvsem zato, ker bom morala laufatt po koncertu na bus, drugače imam naslednjega šele ob 5h zjutraj.. in se mi res ne da žurat, pa dolgo ostajat zunaj.
* 10ga pa grem the national. ooomooojbog. to pa že zdaj hajpam, predvsem zaradi tega, ker so hrvati (koncert je v zagrebu), čist nori na the national, in ko sem gledala posnetke koncertov sem imela kr mravlince.
* včeraj sem se dobila s kolegico, je že dolgoo časa nisem videla, in jo je blo prov lušno gledati... končno se ji stvari obračajo na bolje, precej je bolj sproščena, optimistična, malo zaljubljena :)
* mi je druga kolegica pošiljalala slike prvih nakupov za bejbija, in sem se čist raznežla :D
* obožujem svoje prijatelje, in mi res pogreje srce, ko vidim kako lepe osebe so in kako so srečni :) <3 god bless them
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 01. Jul. 2018 12:27

*Da papir revije GEO kompakt noro lepo diši. Damn, cel dan bi ga lahko vohala. :lol: :hearts:
*Sem na netu našla eno noro dobro revijo (pdf vseh izvodov, vključno z novimi, ki izhajajo) in to je prav revija ustvarjena zame, vsi članki me zanimajo. :cool:
*Me je en tip, ki ga sem ga zavrnila (oz. niti ne direktno zavrnila, ampak zgolj iskreno povedala, da se ne grem friends with benefits), bloknil s snapchata in zbrisal s fejsa. Sem mislila, da se grejo take fore samo še osnovnošolci in srednješolci. Očitno ne. Ego is a bitch. :D
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 01. Jul. 2018 12:41

* koncert bil super :D ni bilo busa, štopala. nisem umrla.

Slika
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 02. Jul. 2018 13:08

Exit napisal/-a:* začela sem brati eno fantazijsko knjigo... včeraj sem mislila pred spanjem prebrati par strani, na koncu "požrla" 100 strani. tko res je lušna, fino se bere, zanimiva... obeta se mi prijetn vikend :)

u katera knjiga? Sem vedno na lovu za novo dobro fantazijo :D

-sem tako noro skurjena, da danes samo ležim, berem, pijem čaj in gledam serije
-se me je nekaj prijelo, pomoje je padel imunski sistem. tisto, ko telo ve, da mora še malo zdržat, potem se pa lahko sesuje
-in res, je šel ravno mimo še zadnji izpit in zj collapse.
-sem pa res dobro opravila leto, vsaj na papirju. praktično se mi pa še vedno zdi, da veliko manjka
-sem bila včeraj na košarki. vedno, ko sem šla gledat v živo, je Slovenija izgubila. drugače je pa to tak fajn šport za gledat <3 tako so hitri in tiste koše zabijajo kot da so samo meter in pol visoko postavljeni
-mi je res smešno, ko jih gledaš tam na igrišču in je vmes kakšen ful majhen videti, pa grem poguglat višino in je v resnici tko 185 :D
-me še vedno čaka par stresnih zadev. se mi zdi, da nikoli ni konca.
-upam, da bom imela kaj normalnega dopusta
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2441
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 04. Jul. 2018 18:03

- Da sta šla mala mucka skoraj natančno dva meseca, od kar sva jih našla, v nov dom. Malo ju pogrešam, ampak sem vesela, ker bosta imela lep dom z ljudmi, ki ju bodo imeli radi :hearts: Pa še Francoza sta po novem :)
- Sem končno zdrava po 5 dneh skoraj neprestanega ležanja v postelji z vročino. Samo še kašelj moram pozdravit pa lahko grem mogoče celo na bazen.
- Mi je, preden sem zbolela, uspelo urediti slike z Vietnama in jih je par kar uspelo. Še kar vredu, glede na to, da sem prvič slikala s tem fotoaparatom (in sploh prvič po kakih 4 letih z DSLR-jem).
- Se odločam, kam v Evropi Avgusta. Bi mogoče na Malto skočila, čeprav moj pravi, da bi šel na Hrvaško. Je skoraj bolj Slovenec kot jaz :lach:
- Je preveč mir doma. Tišina. Sej ponavadi je to fajn, ampak sem bila v zadnjih parih tednih čisto preveč sama doma pa potem vmes še bolna, da ja skoraj cel teden nisem iz bajte stopila, sedaj pa spet sama doma. Mah. Neoga moram na večerjo zvlečt ta teden enkrat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]