Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Jun. 2018 12:32

saarijarvi napisal/-a:- Da ga pogresam, se cel mesec se ne vidiva.

Oh to je pa bedno. Sem cist v drugacnih situacijah, ampak i feel u. ( :D ) :/
- ne vem ce ga bom kaj vidla pred pondelkom in ne vem, ce bi mu pisala, ker bom prevec tecna..
- sem uceri spustila trening, ampak sem se vseeno udelezila zakljucne pijace, nasa nemka se vraca v Nemcijo, all in all, je blo fajn.. :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 22. Jun. 2018 14:13

Firestorm, jaz sem danes naredila po tem receptu:

https://www.youtube.com/watch?v=8X7JyvL8U34

Samo da nisem "skuhala" jajčne kreme v topli kopeli na koncu, ker YOLO in salmonela ftw :D
Je pa to bolj sladica kot kava, ker je zelo sladko.

- Da jaz tudi pogrešam mojega, ampak moj pride nazaj v sredo :)
- Razmišljam da bi si pico naročila za večerjo in jo laho še jutri za zajtrk jem
- Mačke tako divjajo, da se vse trese :x
- Bojo naslednji meseci zelo delovni, ker bi se proizvodnja v tovarni, ki ima ravno malo več kot temelje postavljene, naj začela konec avgusta. Zgleda, da me ne bo domov pred septembrom :(
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 22. Jun. 2018 14:20

Da so mi šli iz včeraj na danes nivoji stresa eksponentno gor. Če sem še včeraj zvečer izležavala na balkonu s skledo limoninega sorbeta večjega ko moja glava, me je danes zjutraj pozdravil najprej dež, ko sem se cela mokra in pomrznjena privelkla do službe sem mela najprej en neuspešen sestanek, na hitro spila kavo in šla na še en še manj uspešen sestanek. Od takrat delam ko budala, česarkoli se lotim se zaustavi na mestu in ne spelje. Ura je pol 4 mam pa filing da je 7. Sem pa nameravala it že ob 2h od tu :(. Sovražim petke!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Jun. 2018 19:17

_patchouli_ napisal/-a:- Bi ful rada, da LZ piše nek blog, al vlog al neki.
.


Hvala. Začel bom k se malo navadim na nov ritem in bom imel kaj pametnega za povedati, lahko gledaš moj IG, imam veliko storyev :D.

-* Gruzija me je presenetila s svojim ležernim in sproščenim načinom življenja, potovanja in premiki so neverjertno lahki in človeku prijazni.
Zgleda takole, recimo danes sem moral narediti premik 230km, nekoga vprašaš do katere točke vozi mašrutka (večji kombi z zici, 10-20), ta mašrutka ima številko ki pelje do tiste točke, stojiš 5 min, vidiš 1ko, pomahaš in skočiš notri.
Mašrutka pripelje do glavne postaje kjer so mašrutke do emst, te imajo vse napise mest, greš do voznika, plačaš smešno ceno (3.6 evra za 200km), in v roku 20min ta kombi gre...vse je tako hitro, optimizirano, glede prtljage ti ni treba skrbeti, ker sta dva čoveka, en ki vozi in en ki daje opremo. Vmes se 1x ustavi na postaji kjer so wcji, hrana, pijača...tako, imajo svoj sistem, in ta sistem je ful fleksibilen in sproščen.
-* Tbilisi je čudovito mesto, staro meščansko središče, impresivne stavbe, veliki parki, veliko zunanjih knjižnic in lokalov, tako, zelo hipstersko. Jutri grem v Fabriko, tovarna ki je bila predelana v tak, hipster plac...ček it out...in pomoje bom šel malo slikati sovjetsko komunistično arhitekturo, ker mi je zanimiva, rad bi šel na balet...ampak itak se vrnem še v sredini julija za let, tako da bom tu dva, tri dni.
-* hrana je odlična, veliko govedine in piščanca...vse je postreženo v takih kruhih, imajo neke ogromne ala žlinkrofe..in ful je rib. Prejle sem šel v zelo dobro restavracijo, jedel piščanca, prilogo, pijačo in oreng solato...4 evre.
-* včeraj sem padel v neko družbo, kjer je en šimfal čez Ruse, pa so nam vzel to, pa so nam vzel uno, pa nam grozijo...pa reče en, ja, okupirajo nas, ti si pa poročen z Rusinjo. Reče, ja, ampak Rusinje so pa top ženske, in vse hočjo Gruzijce ker bolje fukamo in nismo pijanci. Čez pol ure je bil mrtvo pijan :lol: .
-* grem v regijo Kakheti, ki je znana po vinih in ima čudovito pokrajino, šel sem na vzhod ker je na zahodu grda fronta, potem grem najbrž v Kazbege.
-* v glavnem fajn je, mirno se počutim, zdravo jem, aktiven sem, berem, razmišljam....super je, in še leto tega. Jezus hvala ti.
Side note: Gruzijci so zelo verni, in ko se voziš z njimi imajo neke random točke kjer se vsi 2x pokrižajo in pomolijo eno hitro. Ful luštno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 22. Jun. 2018 21:07

_patchouli_ napisal/-a:Firestorm, jaz sem danes naredila po tem receptu:

https://www.youtube.com/watch?v=8X7JyvL8U34

Samo da nisem "skuhala" jajčne kreme v topli kopeli na koncu, ker YOLO in salmonela ftw :D
Je pa to bolj sladica kot kava, ker je zelo sladko.

uf zelo zanimivo :D se pravi je na podobno foro kot kak eggnog, samo da je tole v kavni obliki.
bi takoj poskusila, če me ne bi po jajcih vedno želodec bolel.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Jun. 2018 23:08

- sem se danes neki vidla z bivšim mimogrede in ugotavljam, da je uni nov ful bolj resen napram njemu, čeprav je mlajši od njega. Bivši je bil na več nekih pijačah s puncami kot js s tipi, js praktično sploh z nobenim nisem hodila nikamor vn ves ta čas. In zdej k mi pa rata en simpatičen/ všeč, me pa ne jeb* 5 posto očitno.
- Da zdej vidim, da tko kot bivši komentira punce, s katerimi se je dobil in kaj je njemu hudo, da mu js sploh nisem bila nikol tko na hart lepa, ampak ga je v glavnem pritegnila moja osebnost al neki.. Sem se samih neumnih/ smešnih komentarjev brez cenzure naposlušala o kašnih puncah, plus kašne, s katerimi se mu ne da več ukvarjat, jim kar preneha odpisovat, jao, kar njemu podobno, ja.
- da zdaj sem v bistvu prišla na idejo, da tisti, ki mi je bolj na novo postal všeč, ne naredi nič takšnega konkretnega zato, ker mu js vizualno nisem dovolj všeč..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 23. Jun. 2018 0:57

- še ta teden zdržim potem pa honeymoon :cool:
- bo res, res pasalo
- me je malo potrla vest še o enem samomoru sovrstnika, ki sem ga poznala (sicer ne dobro ampak vseeno)
- me taka novica vedno spravi v otožnost in v razmišljanje "zakaj..." in v leta nazaj, ko smo bili (le) otroci, kdo bi vedel kaj življenje prinese in da bo položilo roko nase že 5 frendov/sošolcev :/ žalostna zanje.
- so mi pogrebi, ko gre za samomor vedno mučni, izreči sožalje sorodnikom, sploh staršem :(
- sem zadnja dva meseca vložila toliko energije v en projekt, da imam občutek, da bo dober izid in se končno odvija hitreje in v želeno smer
- sem imela v službi spet tako čudno situacijo... še na trenutke samo sebe presenetim kako zaj*bana znam biti, če se gre za krivico in bs ljudi...pa sem mucek drugače :3 mi je pa še vedno nerodno za njih in opazovat reakcije
- je smešno na nek način, ko ti ljudje gladko lažejo v obraz in ti dobro veš kakšna je resnica in podkrepiš z dejstvi
- sem ponosna na par ljudi iz družbe, 3 že imajo doktorat, me vedno motivirajo, brez da bi morali kaj reči :D doktorata pri meni sicer ni v planu ehm, upam pa, da bo druga diploma kmalu v žepu in je to-to zame
- sem v službi na kavi mimogrede omenila, da je moj predlagal, da lahko ostanem doma, če želim in je imela sodelavka cel feministični izpad... relax ženska, noben mi nič hudega noče in še vedno lahko hodim v službo in študiram, če me to izpopolnjuje - kar me
- imava spet neke sosede, ki nabijajo musko... lani sem imela blodnje in nočne more od Despacito. Danes med študiranjem je pa en sosed entuziastično cca. 3 ure na repeat imel komad od Celine Dion Ashes in ga znam na pamet zdaj...hvala... na izpitu bom zdaj verjetno namesto odgovora napisala: 'Cause I've been shaking, I've been bending backwards till I'm broke, watching all these dreams go up in smokee :wall:
- noč in ljuba tišina
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Jun. 2018 8:22

- se je tudi meni že kdaj zgodilo, da se mi je na izpitu pela v odzadju neka pesem in ni dobro to :D
- da se mi zdi, da mi je kot celota bolj všeč ta nov od bivšega, čeprav je kaksna prijateljica komentirala, da ji po videzu zgleda (naj)boljši bivši..(lol pa v primerjavi je bil še tisti iz prevozov, s katerim sem bila na pijači, tisti je pa meni bil najmanj od vseh treh po videzu, delno zato, ker je blond in mi zgleda malo star, čeprav ne vem koliko točno je.. )
- imam še vedno neko mini upanje, da je mogoče kakšna šansa s tem 'novim'. Enkrat, ko sem se vračala domov, sva se čisto naključno srečala na prehodu za pešce, vsak na svoji strani in me je potem počakal, da sem prišla na njegovo stran in me pospremil do doma. :D Samo mogoče je rabil samo malo socialnega stika, ker je skos za knjigami. :D
- sem se z eno fizičarko tako ujela, v prijateljskem smislu, že več let nisem spoznala nobene nove punce/ prijateljice, da bi se tako zelo poštekala. Je res super fajn in zanimiva sogovorka.
- sem ji kar malo fouš za njene programerske sposobnosti. Si tudi js želim nadgradit znanje kakšnih tujih jezikov in programiranja .
- sem imela neko obdobje, ko sem bila v zvezi z bivšim, ko sem se večinoma samo z njim družila, še z mojimi ostalimi že večletnimi prijateljicami sem bila manj v stiku kot sedaj..
- sem nekako hvaležna vesolju za vse te nove ljudi v mojem življenju v zadnjem času. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 23. Jun. 2018 8:56

*Sem včeraj klicala očeta in se oglasi mama. Sem bla kar presenečena, ker nisva govorili kak mesec verjetno. In se je delala, da je vse ok, kot da nič ni. Jaz pa tudi, ker pač nimam energije se z njo krkoli pogovarjati o čustvenih stvareh, ker itak ne bi dosegla nič. Sem pa še vedno žalostna, ko pomislim na besede, ki mi jih je izrekla. Ampak hkrati sem se že sprijaznila, da moj odnos s starši nikoli ne bo tak, kot bi si želela, ker smo preveč na različnih bregovih.
*Me preseneča, kako so eni moški samozavestni pa sploh ne sodijo ravno v skupino hudih tipov po nekih povprečnih ženskih standardih (vsaj ta ne, na katerega to leti) in nimajo tipičnega šarmerskega karakterja. Res me je presenetilo od kje temu tazadnjemu, ki je hotel friends with benefits, toliko samozavesti. Kot prvo, sem sumila (na koncu se je tudi potrdilo), da je totalno konzervativen, ampak priznam, da me še vedno najbolj od vsega preseneti to, da VEDNO ko se pogovarjam z moškim, VEDNO mislijo, da ker si zainteresirana za pogovor, hočeš sexat z njimi. Mislim a obstajajo moški, ki se zavedajo, da se ljudje pogovarjamo iz želje po deljenju mnenj, spoznavanja drugih iz radovednosti, ki nima veze s sexom. In potem čisto presenečen, ko povem, da ni v planu nobenega sexa in da sexam izključno z moškimi, s katerimi se vidim potencialno v zvezi. In on ''mislilm, da mava povezavo, zveze nočem, samo če ne misliš sexat z mano, potem nimama se kaj pogovarjat''. Ja hvala, da si povedal, res se nimava, lep dan tudi tebi. Mislim ne vem, kaj je mislil, da bom napisala ''ne dejva se najprej pogovarjat, si mi full fanj, mogoče si premislim''. :lol:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Jun. 2018 10:18

-zanima me, koliko so stare tvoje prijateljice, hayley. Da sploh primerjajo ljudi po videzu-to smo me delale v srednji šoli. Zdaj si tega ne predstavljam več, je pa res, da smo stare od 25-35 let in nam je že jasno, da je videz potencialnih partnerjev res samo okus posameznika ter se v to nobena ne vtikuje.
-na tem dopustu imamo vsega,kar je fajn in kar ni fajn. Toplo vreme, čudovite plaže,mir ali đumbus po izbiri, obisk zdravnika in lekarn, tako nekako. Da je v ravnovesju, očitno.
-sem imela cilj prebrati knjigo, pa mi ni uspelo. Bo morala počakati.
-medtem, ko je pes že dva dni pred odhodom hodil naokrog s povešenim repom in ves žalosten, zdaj po rednih snapih vidim, da se ima prav fajn in da uživa. Kakor vidi kovčke, je konec drugače. Je pa ravno dopolnil 11 let in bo za rd dobil kaj prepovedanega, kako mini Poliko.
-tudi mene letos čaka še ena diplomska. V bistvu komaj čakam, da jo zrihtam do konca.
-konec mojih 10 min na terasi, šibam dalje. Lepo mi je <3
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 23. Jun. 2018 10:22

* Dočakala fraj vikend.
* žalostno je to, da nimam nobenih planov :D z nobenim nič dogovorjena, nada. to je še myb ena slaba stvar, da je 99% kolegic poparčkanih.... which is normal :D še mama ma plane ta vikend :D
* kljub temu ne dvomim v svoje sposobnosti, da se bom mela fajn :D je pa edini minus, da se počutim ko luzerka... first world problems.... :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 23. Jun. 2018 10:45

emanuela napisal/-a:Je pa ravno dopolnil 11 let in bo za rd dobil kaj prepovedanega, kako mini Poliko.

joj pasji starčki so najbolj kjut možno <3 jaz prisežem, da je bila naša prejšnja psička iz dneva v dan bolj fletna (pa skos manjša, je isto kot človek malo skup lezla :D). katero pasmo imaš?

Exit napisal/-a:* žalostno je to, da nimam nobenih planov :D z nobenim nič dogovorjena, nada. to je še myb ena slaba stvar, da je 99% kolegic poparčkanih.... which is normal :D še mama ma plane ta vikend :D

haha js isto, sem mislila, koliko se bom učila, pa je preveč lepo vreme :D drugače je pa tudi 3/4 mojih kolegic ali zaročenih ali poročenih, pa jih bolj malokrat vidim. letos se mi sploh zdi, da je bilo cel kup porok.

-mi je ful všeč moja nova vaza, tako lepo je notri imeti sveže rožice
-še maaaalo pa bom rešena obveznosti
-si blazno želim brati kaj, kar nima veze s faxom, ampak sploh ne upam začeti, ker vem, da potem ne bi mogla nehati
-je poletje kljub vročini fajn zadeva :D
-že zelo dolgo nisem spoznala koga, ki bi mi bil res všeč. v srednji šoli se mi je pa to vsak dan dogajalo :D
-bi mogla posesati stanovanje :( pa verjetno tudi malo prah pobrisat. pa enih flekov sploh ne morem spravi ven iz kormiranih površin kuhinje. vse sem že poskusila, pa ne gre stran.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 23. Jun. 2018 11:00

hahah a hočeš, da spet pride čistilka Exit na pomoč :D dve samski punci, ki čistita čez vikend stanovanje... (could that be a porn? lol).

Sem se nehala smilit sama seb, bom šla na šmarno :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Jun. 2018 12:29

emanuela napisal/-a:-zanima me, koliko so stare tvoje prijateljice, hayley. Da sploh primerjajo ljudi po videzu-to smo me delale v srednji šoli. Zdaj si tega ne predstavljam več, je pa res, da smo stare od 25-35 let in nam je že jasno, da je videz potencialnih partnerjev res samo okus posameznika ter se v to nobena ne vtikuje.

- joj no, ne primerjajo ljudi po videzu, bilo je misljeno bolj za hec. Eni, s katero sva zadnji cas malo vec v stiku po nekaj letih, studira v drugem mestu in ni poznala mojega bivsega, sem pokazala slike oz fb profile ( na njeno zeljo) in je rekla tako za hec, da najbolj pasem s tistim bivsim po videzu (pa ni vedla kdo je kdo na zacetku), pa ena druga je tudi imela za iste stvari podobne pozitivne komentarje.. ceprsv meni je cist navaden ta bivsi, ga niti nikoli nisem prav po videzu ocenjevala..
Aja pa un k sm rekla d mi je najmanj vsec po videzu mi je tudi po karakterju bil najman (oz kot je zgledlo je bolj iskal tako 'obcasno prijateljico'), samo je prevec da bi tle vse razlagala..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 23. Jun. 2018 13:49

Exit napisal/-a:hahah a hočeš, da spet pride čistilka Exit na pomoč :D dve samski punci, ki čistita čez vikend stanovanje... (could that be a porn? lol).

to bi bilo top, ti bi zih znala tiste fleke spucat :D :D drugač pa ja, sj a ne obstajajo prav strani posvečene temu, da ženske v seksi outfitih čistijo na spletni kameri? :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov