Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 21. Apr. 2018 10:42

-* imam super dobro genetiko, nobenih prirojenih zadev, sklepi, srce, koža, hitro , odlično...vse najboljše kar je lahko, edino že kot otrok sem dobil prredavanje od fotra da vse kar imamo so slaba struktura zob :lach: .
-* me bo koštalo, jbg. bom zrihtal vse, pa še menjal vse plombe da ja ne bo kakšne pizdarije na potovanju.
-* me je kar stiskalo pri srcu ko sem se vozil okoli Ptuja ob sončnemu vzhodu, ker sem videl same dobre šanse za fotke, sem si naredil skico poti in čase ob katerih moram biti nekje naslednjič, potem pa se zmenil za ustrezne ure pri zobarju da bom lahko naredil svoj foto trip-
-* imam rad te široke kotline ali ravnice, ker ima horizont bele robove ob vzhodu, mi tega v dolinah nimamo...plus, kar je bomba, ni megle, zato se na poljih vidi tista meglica izhlapevanja. Je klinac ko začneš fotkat, da vidiš stvari in potem cel dan razmišljaš o tisti fotki :D
-* moram bit naslednjih 10 dni malo zaprt v sobi da naredim nekaj do konca, potem pa končno v datume in karte.
-* je trenutno odtekanje denarja od mene ogromno, komaj čakam da začnem potovati, ker bo dejansko ceneje :lach:
-* je lajf trenutno zelo harmoničen, zmanjšal sem si krog, odstranil in razrešil vse čustvene dileme in počnem stvari ki so dobre zame in družim se s podobnimi ljudmi. Je fajn.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Apr. 2018 17:27

- sem vidla dns po dolgem času eno sošolko z novim 'trebuhom', mi je prav bizarno videt punce pod 25 noseče ali z otroci, zakaj bi si kdo to počel (namenoma) :? No sej vem, da enkrat je bla to čist normalna starost za začet z otroci
- se meni zdi to tako ogromna odgovornost, da po mojem v lajfu ne bom dosegla tega nivoja zrelosti in odgovoronosti. (Se mi zdi, da če nekoga ne prav vzgojiš, alpa ga nekako mentalno/ čustveno zjebeš že kot otroka na nek način iz moralnega vidika skoraj na isti ravni kot umor) Mah, če ne drugega, zgledajo ponavadi ženske v 40ih al poznih 30ih, ki so brez otrok, na videz ful mlajše in 'bolj spočite' od isto starih vrstnic z otroci
- sem pred kratkim videla slike izpred dveh let, ko sem imela bolj blond pramene in sem si prav čudna na videz in se mi zdi, da mi sploh ni pašalo, al je bil pa odtenek preveč tak rumen/meden in bi mogla met bolj hladne tone..
- mamo že prav soparo v sobi, bo treba začet ful zračit zjutri in zvečer
- morm se prijavit k zobozdravniku in k ginekologu za PAP test (pa itk sm mela enga in istega partnerja odkar sm nazadnje šla na to), bi mogla it že pred pol leta, kolk tečno :rolleyes: , pa nič od tega nimam v Lj in se je malo težje usklajevat
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 18:14

^strelka, tipična. ;D razen pri tem večnem optimizmu, ki je tako značilen za strelce, se kdaj ne najdem. :P

*se strinjam nekak s hayley glede otrok. Sama isto nikoli nisem imela želje imet zgodaj otroke. Ne obsojam, če je to nekomu smisel življenja, ampak meni osebno se zdi malo žalostno, če si brez otrok ne znaš osmislit življenja po svoje. Navsezadnje tudi otroci odrastejo in ne rabijo večne pozornosti staršev.
*mi grejo te mamice na živce, ki izpostavljajo svoje otroke instagramu in jih konstantno hočejo slikarit in snemat za svoje yt vloge. :roll: tudi če je tvoj otrok, mu nimaš pravice vsilit družbenih omrežij. Naj se sam odloči, koliko se hoče izpostavljat.
*mi grejo na živce tudi te novodobne feministke, ki mislijo, da so nekaj več, ker ženska na svet spravi otroka in ne moški. Mislim halo, ne moreš se počutit superiorne zaradi nečesa, kar je biološko pogojeno. Saj brez moške sperme do nosečnosti sploh prišlo ne bi, tako da se mi zdita starša čista enakovredna, 50/50.
*sem zdej full padla v načrtovanje svoje prehrane. Vzame full časa, ampak mam veselje do tega.
*da mi ima ženska z največ subscriberji na yt prav bedne videe. 100x že slišan način humorja. Njen video ''geography for racists'' je pa nekaj najbolj debilnega, kar sem kdaj videla. Sem se tolk nasmejala ob gledanju videov, ko so jo drugi roastali in razkrinkali njene laži/lažne informacije.
*si grem že sama sebi na živce, da uporabljam skos neke angleške izraze vmes, ampak sem trenutno prelena, da bi se mi dalo poiskat ustrezenega slovenskega. :D
*da imam končno tak plašček za pomlad/jesen, ki sem ga iskala full dolgo časa. :hearts:
*da me zanima, kdaj bo konec moje asocialnosti. :P
Zadnjič spremenil Cryselle, dne 24. Apr. 2018 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Apr. 2018 18:26

Okej, 4je strelci na forumu, če prav vem :D Pa js sm v ascendentu strelec.

- sploh mi ne rata nikoli zadet folka v real lifu, kaj je po horoskopu, edino znamenje, ki mi ga še uspe zadet, je lev
- js se spomnem, da sm v osnovni vedno govorila, da bi imela otroke pri 35, medtem ko so vse ostale govorile pri 20. Samo po mojem je to blo malo psihološko, ker sem se po svoji mami zgledovala, ki me je tudi mela bolj pozno.
- mojega prvega fanta je imela mama pri 20ih in je bil nekaj časa s staršema v študentskem naselju v Rožni dolini :D
- mam zadnji čas nek užitek v gledanju cheatday videov na ytu
- čakam Exit, da se prikaže na forum :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2018 18:42

Eno je, da nimaš otrok. Drugo je pa, da kar domnevaš, da si mamice ne znajo (znamo?) drugače osmisliti življenja.
In zato bom napisala tole, zlajnano-če nisi mamica, ne veš kako je. Sploh prvo leto, dve te otrok potrebuje ves čas in predvsem v prvih mesecih si srečen, če se lahko v miru stuširaš in poješ. Če si mami, ne pomeni nujno, da moraš popolnoma vse opustiti in da je to konec vsega. Je pa zagotovo konec časa kot je bil pred otrokom in po otroku ni več skoraj nič isto. Jaz še ko grem kam komaj čakam, da pridem nazaj in da smo skupaj. Tako pač je. Če nečesa ne razumeš oz si ne predstavljaš, še ne pomeni, da je nekaj slabo oziroma da je pri vseh enako in da s(m)o vse iste.

-me čaka peka peska za bradato agamo. Izredno smotano, ampak pesek iz vreče je premoker. Kakšna opravila pridejo s takim ljubljenčkom, ne moreš verjeti,
-sem se še malo tresla za objektiv, ampak je potrjeno-preživel je res trd padec in upam, da je bilo to res zadnjič. To je zame edini minus fiksnih leč, to menjavanje na terenu,
-sem si kupila štiri oblekce istega kroja, samo drugih barvnih kombinacij. Nimaš kaj, ko zadaneš kroj za svojo postavo, se ga drži kot klop ali kako že,
-sem tudi jaz strelka, ampak nikoli nisem dala kaj preveč na dejstvo, da bi nas naj čas rojstva določil v neko skupino, za katero so značilne podobne lastnosti,
-me je prijelo spomladansko čiščenje. Najraje bi vse zmetala v smeti, drobnarije mi grejo vedno bolj na živce (aka spominki&co.), samo stoji mi vse po škatlah.
-dopust, pridi že. Prosim. Prav čakam na tiste dni, ko bo popoln odklop in ne bo ne službe, ne klicev, ne ničesar, samo odklop. Saj ne, da ni še niti rezervirano nič, jaz pa že sanjarim in delam načrte.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 18:50

*da sem napisala samo, da se mi zdi malo žalostno, ČE si brez otrok ne znaš osmislit življenja po svoje, kar NE pomeni, da si ženske z otroki ne znajo osmislit življenja AMPAK pomeni, da ČE si ne znajo (= nekateri si znajo, nekatere ne), da je to žalostno. Tako da ne mešat hrušk in japk in ne počuti se takoj napadeno. Včasih že natančno branje pomaga. :)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2018 18:56

Res je, natančno branje pomaga. Sploh v delu, ko sem napisala, da nekaj let drugače ne gre. Četudi imaš načrte kako boš počel to in ono, ne moreš-razen, če jih redno daješ k babicam. In domnevam, da te tvoje vrstnice nimajo otrok starih ne vem, deset let, da bi lahko zraven služb delale svoje stvari in se ukvarjale z nekimi hobiji in živele to "oh jaz sem pa svobodna ženska, delam kar hočem, nihče me ne bo oviral pri tem".
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 25. Apr. 2018 0:08

*da bi mogoče rada, da kaj napiše, po drugi strani pa tudi ne...ne vem, če bi sploh se spuščala v kaj, ker mam nek tak nepojasnjen občutek, da to ne bi blo to in je bolj kot kaj druga samo radovednost pri meni.
*da moj šesti čut skoraj nikoli ne zataji in tudi v tem primeru se nekak oglaša nonstop.
*da mi je reeees všeč njegov način komunikacije. Tko, lepo se dajo stvari z njim zmenit.
*nisem do zdaj vedla, kolk me privlači, da zna tip lepo, umirjeno komunicirat. Da vse pove s takim umirjenim tonom, racionalno. Pa glaaaaaas. Ne vem od kje ta želja, da poslušam njegov glas.
*da smz, da full izpostavljam take lastnosti, ki jih bivši ni imel
*da mi je všeč verjetno res zato, ker ima nekatere izrazite lastnosti, ki sem jih pri bivšem konstantno pogrešala.
*da smisla za humor smz, da nima ravno izrazitga, kar je verjetno moteče na daljši rok. Ne vem......
*da bi ga rada v nulo prebrala, po drugi strani pa tudi če se ne bi slišala cel mesec bi mi blo tko, čist ok.
*da mi je bedno za sestro, ker ima policistične jajčnike :/
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Apr. 2018 6:32

- en tip, ki sem ga zdaj parkrat srečevala, mi je luškan, but i'm shy :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Apr. 2018 7:42

-* damn, sem najdu eno odlično opcijo za popotnike, Gruzija iz Budimpešte za 130 povratna. Počekirajte Gruzijo, resno, imam občutek da me bo zalimala na pizdo...ker ima vse kar mi je všeč pri državah ki jih rad obiščem: raznolika geografija, čudovite gore, obala, svojevrstna arhitektura, mešanje kultura, dobra kuhinja in kul mesta.
-* moram kmalu kupiti karte, imam že malo cmoka v grlu, ker do zdajle je bilo lagano, ker je šlo po vrstnemu redu, sedaj sem pa že na dnu seznama in sem malo...uh :| :) .
-* sej včasih začnem razmišljat in so moji možgani v trenutku posiljeni z kupom informacij, dvomov, strahov, željami po vplivanju na vse...potem pa spustim.
Bom že, ker sem že in to je to, fajn bo, če se odločiš da je karakter vse v kar boš vlagal, potem bo vse gud, ker ti to ne more biti nikoli vzeto.
-* se veselim Avengerjev, sem šel dejansko gledati vse Marvelove fime v kino, tudi že od Hulka 2003, pa gledal sem tudi vse od prej, Spawn pa te fore :) . Sem stavil kdo bo umrl v prvemu delu in kdo v drugemo...tko da, upejmo da crknejo :lach: .
-* sem poslušal en podcast o plavanju na daljino v morju (30km plus), in je govoril en strokovnjak kako so ženske bolj uspešne v temu in genetsko bolj primerne zato. Prenašanje bolečine je višje, in vaše obline pomagajo pri samo dinamiki plavanja v morju, ter višji procent maščobe na pravih delih vas zaščiti pred hladnimi tokovi.
Sem crkoval od smeha, ker sem si mislil, tukaj smo deci ki hvalimo ženske, večina bi jih pa samo slišala informacije o maščobah :lach: .
-* moram iti danes malo v mesto, na kako pijačo in kako rečti...ker mi je res dolgčas, moje življenje trenutno je extremno dolgočasno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Apr. 2018 11:07

* se mi je zgodila ta teden ena res nepotrebna stvar, tko i really didnt need the experience. sam ok, shit happens :D
* sem se mogoče malo preveč zaprla, tko res sem si blokirala neko žuranje, oz čiliranje s kolegi, ker se imela potem grozne moralne mačke pa se spraševala kaka oseba sem, da sem slaba, zakaj to delam. pa dejansko nič tko spornega. bvz. skušam sprejet, se ne kaznovat. oz dejansko vsak odmik od neke nesporne družbeno sprejemljive rutine, sem jemala kot neko deviantno dejanje :D lol
* uravnavam anksioznost, random dogodki me ne spravijo več ob pamet.
* mi je žal, da ne bom mogla izkoristit teh prvomajskih :( niti malo :(
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 26. Apr. 2018 18:45

*mi gre na živce, da vedno tok zavlačujem s pomembnimi stvarmi.
*da se moram konstantno ''brcati v rit'', da ohranjam motivacijo. Res konstantno. Iščem vzrok, zakaj, pa ga ne najdem.
*da je bil sprehod zakon
*da so vaje z utežmi tudi zakon :hearts:
*da sem vesela, da sem si uspela z zdravo prehrano zrihtat prebavo. Nobenih bolečin v trebuhu več. :flower:
*sem vesela, da so mi ovseni kosmiči tok dobri. Ker pač so zdravi. :)
*da odkar ne sexam, nimam tudi več vnetij mehurja. Prej sem mela vsaj enkrat na pol leta.
*da sem s svojo odpornostjo tudi zadovoljna. Nisem bila prehlajena že res res dolgo.
*da se ne smem preveč hvalit, da ne bo vse za nazaj prišlo.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 27. Apr. 2018 10:43

*da odkar ne sexam, nimam tudi več vnetij mehurja. Prej sem mela vsaj enkrat na pol leta.


po seksu vedno nujno it lulat!!

* grem dans veen, plesaaat. moja najljubša zvrst elektronike <3 to pa prisežem, da sem loh čist trezna, pa sem čist divja :D umrla bi brez glasbe <3
* sem se sekirala, da bom videla eno osebo na tem partiju, pa tko dans med kuhanjem kave pomislim: nimaš se za kej sekirat. in je bil tak aha moment, pomirjena v sekundi <3
* je bil uspešen mesec v službi, kljub temu, da sem sama, sem dosegla čudovit rezultat, kar tudi vključuje višjo plačo! pa zadovoljstvo šefice mi tut paše :)
* je sicer malo smotano glede delovnega časa... malo še potrpim, če ne bo sprememb, bo treba tut tukaj nekaj ukrenit. mislim pa, da ne bo problemov, ker imam čisto razumne želje :)
* sem ob prebiranju teme vprašaj me glede materialnih dobrin, prov mal pomislala na svoje potrošniške navade. včasih sem bila grozna - kupovala sem si na tone nekih lepotnih sredstev, oblačil etc. bedarije. zdej pa prov počakam, da vse porabim preden kupim na novo (npr losjon za telo). prej pa sem jih imela po 10. who needs that? sicer me še zdej tut zanese, ampak precej manj.
* sem vesela, da imam končno lepšo plačo, ker lahko mami pomagam. sicer je njej bedno, ampak sem vesela, da ji lahko vsaj MAAAALO olajšam.
* včasih sanjarm kako zadanem na lotu. prva stvar k bi jo nardila, bi mamin kredit poravnala pa pelala nekam na dopust.
* ima kolegica totalno dramo s fantom. mi jo je grozn poslušat pa gledat, ker vidim, da jo matra. bah boga :s
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 697
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 27. Apr. 2018 13:27

*sem danes spet se malo spravila analizirat svoj horoskop...me je res matralo, kaj se v ascendentu in zdej mi je čist jasno, zakaj toliko vse analiziram v detajle, imam natančno oko zanje, zakaj mi estetika tolk pomeni, zakaj sm tolk kritična sama do sebe, in zakaj vse tolk planiram...devica v ascendentu pač :D pa ta moja neromantičnost in občasna hladnost v ljubezenskih odnosih......je kar nekaj device v meni :P
*da sem vbistvu čista mešanica med strelcem in devico...včasih udari eno znamenje ven, včasih pa drugo. Samo da na zunaj (po karakterju) še vedno bolj delujem kot strelec.
*da je ta mešanica malo nenavadna, ampak smz, da me 100% opiše
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7531
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Apr. 2018 13:43

- da js zadnje čase nisem toliko študirala horoskopov, v glavnem se strinjam, kar sem prebrala o sebi, mi je pa enkrat kar tip od frendice bral natalno karto, ker je kar tako na oko znal analizirat in je blo res ful fascinantno :D
- da v bistvu niti ne moreš toliko predvidevati karakterja osebe glede na horoskop, posebej za strelce ne. :D Js od strelcov poznam od - moje cimre, ki je očitno totalno introvertirana/ zadržana in je sploh še z nobenim v domu nisem videla se pogovarjat, še pri meni, morem vedno jaz kaj začet, čene smo tiho. ..Do kolegice iz faxa, ki je totalno ena jezna, kolerična, odrezava metalka in je strelka. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov