Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 08. Feb. 2018 14:22

- nisem vedela, da obstaja knjiga z naslovom "Ho tactics - how to mindf**k a man into spending, spoiling and sponsoring", haha


Oh god, lihkar po tvju gledam eno oddajo, kjer vozijo starejse samske nemce v manjsa ruska mesta na 'dejte' z mlajsimi zenskami. Boli gledat. Zenskam se v oceh vidi gnjus, tipi kr eni loleki in ze dojemajo, da jim niso najbolj privlacni, na koncu pa se vseeno odlocita, da se bosta iz koristi se videvala. :rolleyes: Trying not to judge... but I do.

- Da cakam v online vrsti za nakup kart Kinga Leara z Ianom McKellnom v glavni vlogi in se mi pomoje sname, ce jih dobim. Ceprav ne verjamem, ker sem ze enkrat prisla skozi in je sajt crashal, zdej pa sem spet v cakalni vrsti za 3000 ljudmi. Jezna, ker te stvari nikoli ne delajo, kot bi morale.
- Da sem spet uspela zgubit bancno kartico in mi faking ni jasno kje
- Bom fantu za valentinovo kupila take taprave kvalitetne oldschool grandpa copate, ker se mu vedno takoj strzejo in pol una pena visi ven iz vseh lukenj :)

EDIT: dobila kartoooooooo :D :freude:

Slika

Imma see Gandalf!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Feb. 2018 13:18

-* se je rodil prvi letošnji otrok v naši družini, punčka.
Sem vesel, je razmerje fantov proti puncam sedaj 9-6, kolikor vem bo do poletja 11-6 , tako da je vsaj za nataliteto poskrbljeno :lach: .
-* sem prejšnji vikend naredil totalen remont v lajfu, rabil sem brco v pizdo, v enemu dnevu sem razrešil kup stvari in situacij, ker sem šel sam seb na k***c, drugi so mi šli na k***c, in sem se raz*ukal, in zdej smo spet na tapravemu kursu, jeb* se mi za dramo.
-* sem do potovanja zbrisal vsa socialna omrežja, ker imam očitne probleme z koncentracijo, in sem potem ko sem zbrisal aplikacije iz telefona videl kolikokrat trznem in avtomatsko samo pogledam...da ne govorim koliko se mi je zaželo vlečt čas za računalnikom. Vem da govorim vse kar je znano, sam holy fuck, sem bil kar malo šokiran.
-* je bil spet nateran teden, sem bil posledično nagrajen z frei ponedeljkom, bom šel darovat kri, pa si vzel tak kul dan.
-* gre moj prijatelj na služenje v vojsko, in sem ga včeraj učil kako pravilno narediti "štrudel" , sem mu pokazal foro z kuhinjsko lopatko da lepo narediš robove, in da je bolje biti v pogradu zgoraj, ker potem vedno najprej postelješ zgornjo posteljo z kolegom. Enkrat je en moj kolega zaspal postroj in smo celo dopoldne podirali in sestavljali postelje, vse ven, spet notri, spet ven, spet notri...un je moral pa nesti celo posteljo na en hrib. Good times :lol:.
-* imam cel zvezek for, tako da mu bo vsaj prišparano kup uvodnih problemov, sem vesel da lahko delim izkušnje, ker se potem spomnim mojih prijateljev in najboljšega poletja v mojemu življenju.
-* sem lačen, moram pa čakat še pol ure na moje kalamare. Fuck me.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 18. Feb. 2018 11:11

-* naj prosim še kdo priznava, ker se potem počutim kot egomanijak če je polovico postov mojih :D.
-* moje potovanje nima več nobenih ovir, ta teden se je spucala še zadnja meglica glede denarja, in to je to. Priznam da sem se bal da se bo še kaj zataknilo, in ko se je razkrilo da bo šlo gladko, se mi je odfukalo od sreče. nabijal sem musko, jedel sem pico, razbil sem eno omaro, nemškega ovčarja sem vrgel v sneg in ga zribal, bilo je fajn, potem sem šel ven z kolegi in je bilo še bolj fajn :mrgreen:
-* sem bil pred tem da pustim službo isti trenutek, ampak sem ustavil svojo impulzivnost, in raje podaljšal pogodbo še do aprila. Vedno delam impulzivne odločitve, in potem me tepe po glavi. Imam še veliko stroškov, kupil bom vse karte za prve pol leta. Imam še eno stvar za dokončati, in to da 2, 3 mesece počivam, treniram , in malo doma bi mi kvečjemu škodilo, vem da ko večina bere to, je tko, o vau, nekako so te stvari logične...em, not to me, impulzivnost in direktnost do vrha :lol: . Dve leti sem se drkal da sem prišel do tele točke, in ne mislim zdej delati to kar hočem, če vem da je nekoristno.
Sem mislil da sem utrujen, ampak sem nestrpen.
-* je prvih nekaj mesecev določenih v moji glavi, mesec in pol Irana, mesec in pol Armenije in Gruzije, mesec in pol Kirgizije (mogoče stisnt Pamirsko avtocesto z Tajikistanom not), 2 tedna doma in potem v Nepal. Spokat se moram maja, na začetku septembra moram biti v Biškeku na svetovnih nomadskih igrah (ker zgledajo noro zabavne), oktobra moram biti pa v Nepalu ker se začne sezona za visokogorske treke. Potem se lahko decembra izmaknem in pogrejem v Rajahstanu, potem imam luft pred monsunsko sezono, za naprej pa niti ne razmišljam.
-* sem ugotovil, kok imam rad močne ženske, zadnja ki mi je bila ljuba je sicer fajn ženska, cuker od človeka...sam ni to kar sem vedno imel rad, taka, oreng baba, mal tečkasta, da se ne izmakne v konfliktu, da ne išče konstantne harmonije, da je sposobna zaščititi sebe, svoje interese pa da je taka, samozavestna, neodvisna.
Če bereš te besede, in se najdeš v temu, vedi da te imam rad :lach: , tudi če si tečna pa če me pošlješ v k***c, bom to cenil.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Feb. 2018 19:33

Led Zeppelin napisal/-a:-* naj prosim še kdo priznava, ker se potem počutim kot egomanijak če je polovico postov mojih :D.

- Ne, sej je čist kul prebrat, ko kdo kaj napiše, dobro da sploh kdo piše :D

- Nimam čist nič posebnega za priznavat
- Si želim, da bi se lahko za en teden čisto odklopla, bila doma in neomejeno spala in lenarila in ne bila pod stresom
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 22. Feb. 2018 13:47

Led Zeppelin napisal/-a:Potem se lahko decembra izmaknem in pogrejem v Rajahstanu, potem imam luft pred monsunsko sezono, za naprej pa niti ne razmišljam.


:hallo:
Glih imela dva slovenca na obisku ta mesec. Se noben popotnik ni bil razocaran. Verjemi mi na besedo; to pa odmaknjeni konci SV Indije so bili verjetno najboljsa popotniska izkusnja v mojem zivljenju :wink:

Da mi grejo kreditne kartice na zivce.
Da mi gre Wizzair na zivce.
Da imam ze vse splanirano. Moj bo itak zaposlen s sestanki, tako da bom lahko pogledala vse, kar ob prvem obisku nisva uspela. Pa ful hrane bom pojedla, omnomnom.
Da se mi nic ne da in sem sama doma in bom narocila dostavo za vecerjo. Pa netflix in macek.
Da mi je zanimivo, kako imajo nekateri tipi malo pojma o zenskem telesu, lol.
Da bazen se nooooooce bit topel in bom ocitno sla prej se smucat, preden bom plavala. Mah, verjetno lahko se kak mesec pocakam :nixweiss:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 22. Feb. 2018 18:03

- Da je bil Copenhagen kul, licno in cisto mesto z lepo arhitekturo. Glavni 'event' je bila smrt kraljicinega moza, kar je pospremila najdaljsa vrsta ljudi, ki sem jo v zivljenju videla (pomoje bi jo lahko raztegnili od Bezigrada do centra, za primerjavo). So prisli tudi iz drugih drzav pozdravit truplo. Imajo izjemno lep 'starinsko' okrasen lunapark in zanimivo alter sosesko, kjer na stantih namesto sadja kupujes travo. :lach: skoda, da je ne maram. Sicer pa mesto kot tako nic kaj posebnega, poleti je najbrz malo bolj zivo.
- Da je prislo do neke res groteskne scene - sedim za mizo v hostelu, kjer smo si sami delali za jest. Jaz sem ravno koncala s svojim ultra eko-bio-virgin-green namazom iz jajcevcev, tipa sta si sla vrct pico v pecico, pustila skatli od pic na mizi. Za sosednjo mizo sedijo 3 slovenke (niso vedele, da sem tudi jaz slovenka), imajo photosession s svojim kuskusom 'ajde, dejve en boomerangic heheheheh!' in potem slisis ''ej dej.. lejte uno.. uno u crnem..'' .. - ''kaj?'' .. -''fak, kr 2 zmrznjeni pici je pojedla'' .. -''kva, arees.. ofuj ghiihihih'' :rolleyes: valjda lih ko odprem usta, da vas 'una u crnem' razume, uletijo vsi ostali u kuhinjo in neki zacnejo govorit. Kako zelo mi je zal, da jim nism nardila te sramote, kr grizem se. Koze :D
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 24. Feb. 2018 9:34

-sem včeraj prvič sama uspešno zamenjala varovalko :D sicer me je atek vodil po telefonu, ampak še vedno šteje :D
-poskušam navadit srake in/ali vrane, da bi se prihajale futrat na mojo okensko polico. crazy bird lady in the making. samo nobena noče prit. a kdo ve, kako se jih privabi, da bi opazile, da imajo hrano? :(
-se mi že tedne zelo intenzivno sanja o vseh sortah čudnih stvareh
-me kolegica na vsak način hoče spravit na "slepi" zmenek z enim svojim kolegom. tip je tolk lušten, da se sploh ne bi upala dobit z njim :D
-študij trenutno zelo uspešno napreduje. mogoče bom celo dobila prakso.
-komaj čakam, da gre izpit mimo.
-skrbi me za zapestje. in nočem na EKG, tečne preiskave.
-zj sm se spomnila, da moram enkrat poleti še na odvzem brisa. sj vem, da je v resnici privilegij, samo kaj, ko je tako zoprno.
-sem bila ful razočarana glede škandala z našimi hokejisti, sploh zato, ker mi je ta dečko kar poznan.
-zima me trenutno še nič ne moti.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Feb. 2018 10:42

Firestorm napisal/-a:-me kolegica na vsak način hoče spravit na "slepi" zmenek z enim svojim kolegom. tip je tolk lušten, da se sploh ne bi upala dobit z njim :D

Oh just go :D

- sem tud js ko sem bila mlajsa hodila na EKGje, meni so osebno ful manj tecni od ginekoloskega. Sam pac zgori brez mors bit pa z uno packarijo premazan. ( oz. premazan si zaradi ultrazvoka, ki je bil v istem pregledu pri meni)

- so se mi ene pogodbe zavlekle in zato teden ni stekel kot sem pricakovala in namesto da bi se lotila kaj drugega pametnega poceti sem lenarila na polno. Bi mogla bit bolj tecna in skos tezit folku, da mi cimprej urihta, samo sm prevec lena
- ne morem sploh vec ustajat ob budilki zadnji cas, vedno jo ugasnem in naprej zaspim jezus, upam d bo naslednji teden malo bols k bom mela se cimro v sobi in me bo ze itak ona zbudila, ce bom zaspala
- je ful lep dan dns in me soncke prou spravi v dobro voljo, mogoce se bom celo zvlekla laufat popoldan
- ena prijateljica me je pred kratkim sprasevala, ce sem ze koga spoznala pa te stvari..js recem d ne in pol ona meni nazaj kako razume, da ona tud ni mogla gledat drugih fantov se kako leto dokler se ni custveno odvezala od bivsega..ampak to je drugace tko bullsit, ker se spomnem, da je imela (vsaj) enga prijatelja za sex tik po koncu zveze pa zacela novo zvezo po dobre pol leta..ampak sem se naredila da sem pozabila na to, sej vem da mi je itak tela samo dobro in pac you do you, idc..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Feb. 2018 11:00

Jaz bi bila zelo vesela, da bi lahko jamrala zaradi ekg-ja. No, eeg je dosti bolj tečen. Vsakih nekaj mesecev. Greš domov s celo želejasto glavo, ampak je to še najmanj tečno. Magnetna resonanca glave še bolj, ko si z zaprtimi očmi z ogromno oklepasto masko na glavi v zaprtem prostoru. Itd. Takoj zamenjam za en ekg.

Priznam, da:
-čakam na malo sonca, da lahko grem fotkat.
-to bo to zaenkrat od priznavanja :D
The world is as you are.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 24. Feb. 2018 12:13

hayley napisal/-a:
Firestorm napisal/-a:-me kolegica na vsak način hoče spravit na "slepi" zmenek z enim svojim kolegom. tip je tolk lušten, da se sploh ne bi upala dobit z njim :D

Oh just go :D

- sem tud js ko sem bila mlajsa hodila na EKGje, meni so osebno ful manj tecni od ginekoloskega. Sam pac zgori brez mors bit pa z uno packarijo premazan. ( oz. premazan si zaradi ultrazvoka, ki je bil v istem pregledu pri meni)

Haha mogoče pa res :D čeprav a niso te arranged zmenki ponavadi ful awkward? Jaz sicer nisem še nikoli bila, ampak si predstavljam, da je lahko precej čudno vzdušje.

To se strinjam, da je ginekološki slabši in dosti bolj invaziven. EKG vsaj nikoli ne boli :)


emanuela napisal/-a:Jaz bi bila zelo vesela, da bi lahko jamrala zaradi ekg-ja. No, eeg je dosti bolj tečen. Vsakih nekaj mesecev. Greš domov s celo želejasto glavo, ampak je to še najmanj tečno. Magnetna resonanca glave še bolj, ko si z zaprtimi očmi z ogromno oklepasto masko na glavi v zaprtem prostoru. Itd. Takoj zamenjam za en ekg.

Meni se pa ravno EEG ni zdel nič posebnega. Tudi na magnetni resonanci sem ravnokar bila in vem, kako je.
Tako da se niti ne gre za "jamranje" o EKG-ju, ampak sem to omenila kot pač še eno raziskavo več, na katero moram v zadnjih tednih. Pa daleč od tega, da je zadnja oz. najbolj neprijetna.

Priznam, da
-me že od jutra zebe v roke in noge.
-je prvi ptiček pristal na oknu :D sicer gre za navadnega vrabčka, but I'll take it :D upam, da bo sporočil prijateljem
-je moja kuža neverjetna in najlepše bitje na svetu.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Feb. 2018 12:21

Firestorm napisal/-a:
hayley napisal/-a:
Firestorm napisal/-a:-me kolegica na vsak način hoče spravit na "slepi" zmenek z enim svojim kolegom. tip je tolk lušten, da se sploh ne bi upala dobit z njim :D

Oh just go :D

- sem tud js ko sem bila mlajsa hodila na EKGje, meni so osebno ful manj tecni od ginekoloskega. Sam pac zgori brez mors bit pa z uno packarijo premazan. ( oz. premazan si zaradi ultrazvoka, ki je bil v istem pregledu pri meni)

Haha mogoče pa res :D čeprav a niso te arranged zmenki ponavadi ful awkward? Jaz sicer nisem še nikoli bila, ampak si predstavljam, da je lahko precej čudno vzdušje.



V bistvu ne vem, ker nikol nisem bila na zmenku na slepo ampak se je navezovalo bolj na to, da se ti zdi ful lusen :D . Pa pac provas, ce ne bo kul pa kmalu gres. :)
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Feb. 2018 13:34

-* se dodaš preko FBja, pade kak pogovor tam, narediš kakšno šalo na to da te nekdo proba spraviti skupaj, in se popolnoma izogneš kakšnim neprijetnim občutkom, in če vidiš da tam ni nobene energije, se lahko izogneš situaciji.
Če je pa kul, se pa še bolj veseliš in imaš več stvari za počet.

Easy peasy, lemon squezy.

-* sem se spomnil da mi je enkrat en kolega podturil dvojni zmenek, ne zato ker bi ga skrbelo za mojo čustveno stanje, ampak ker je imel njegov zmenek zmaja od kolegice. Sej ni bila tok švoh, sploh ker se rad kregam, un mi je pa dolžan še ohoho uslugo. Sem bil predvsem jezen ker je to nekaj kar bi totalno jaz naredil :lach: .
-* sem se angažiral proti tistemu sodelavcu ki neprestano govori, dela paniko in komandira brez pooblastil. Sej bi bil lahko odrasel, ampak ne, ne morem.
-* vstajam ob 4.15 da pridem eno uro pred njim na šiht, organiziram delo po svoje, prištimam dnevni plan...in potem čakam za vogalom, in ko se zaspana ritka spušča proti stolu, priletim ves naspidiran z nalogami in stavkom "no ajde, gremo, eni že delamo". Sem imel tak smug face da sem moral držati šalco pred obrazom 10 minut.
-* je rabil tri dni da sem dobil 15 minutni monolog o današnji mladini in o temu da ima rad zjutraj mir. No shit človek, join the club.
Se je umiril, in sedaj lahko normalno delam, mi je prinesel radio, ki ga je naslednji dan odnesel, ker ga je živciralo moje petje, Natasha Bedingfield - Unwritten FTW.
-* me je pri zdajšnji aferi z opremo v vojski zmotilo da so kao škornji slabi, nope, dejansko najboljši del opreme. Upam da se začnejo stvari popravljati, ker je proračun vsega tok slab da še to kar dela, dela na neke hlape.
-* že malo gledam kje bi začel trip v Iranu, in najprej bom letel na jug na otok Qeshm, zato da se s prihodom vročine odmikam od nje proti severu.
Je otok neverjeten, ima nek geološki nacionalni park, neverjetno floro in favno z unikatnim podvodnim svetom, jamami in zatočji s pticami selivkami. Tudi rasa ljudi je drugačna, in so po osnovi bolj temni, med njimi pa je ogromno potomcev afriških in indijskih sužnjev, imajo svojo kuhinjo in tudi oblačila imajo afriške vzorce.
-* mi je vedno grozno brskati za informacijami kok je nekaj stalo, sploh ker je ful preveč blogov ki so jih pisale zahodnjakinje, plus 40 let. Napiše, ja 10 dni irana 2000 evrov, spi v hotelih za 70 evrov na noč, po mestih ma privat taxi in gre povsod na privat ture. Sej razumem, če imaš, pejt, samo ne mi pisati da je to budget opcija, in širiti dezinformacije, da Iran nima hostlov, da je to najceneje kar je našla.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 24. Feb. 2018 14:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Feb. 2018 13:37

Odvisno od tega, kaj ti strobbing bliski in hiperventilacija povzročijo-torej zakaj si tam ;) če ležiš in čakaš, da mine, takoj podpišem.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Feb. 2018 19:38

Wtf :O tok mlade pa po teh ekgjih pa lulibulijih? :O
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 25. Feb. 2018 21:33

Exit napisal/-a:Wtf :O tok mlade pa po teh ekgjih pa lulibulijih? :O


Moje srce je načeloma v redu, moram pa it na test, ker je obvezen pred operacijo za nekaj drugega, da vejo, če je okej, da ti anestezijo dajo. Vsaj tako so meni razložili. Lulibuli :D mi je všeč. le zakaj ni še zdravnik tega tako predstavil :D


-so moji včeraj 4:1 zmagali
-sem včeraj verjetno 6ur klepetala s prijateljico, pa je bilo še premalo.
-ta teden bo res naporen, ampak okej, bo že šlo čez :)
-stvari so drugače res v redu zadnje čase
-ne vem, zakaj me potem še vedno vsak dan tako za vse skrbi
-če bi lahko kje to stikalo izklopila, bi ga
-imam en kup študijskih knjig še za predelat, sicer vse zanimive, ampak tudi k temu se moram kar z veliko volje spraviti
-poslušam Eda Sheerana že kako uro :ja:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov