Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Nov. 2017 19:30

^ kašna je to razlika med psihologom in terapevtom?
- js sm tud neki razmišljala da bi šla, ma mogoče samo tko 1x al 2x, delno zaradi stvari, ki so se mi že v preteklosti dogajale, za si malo razčistit stvari, brez nekega močnejšega razloga. Po eni strani ne vem, če bi se sploh kaj popravilo/izboljšalo in lahko enako dobro razčistim sama pri sebi, s pogovorom z bližnjimi.. Samo zdaj če bi šla, bi spet mogla iskat kam it, ker tisti, kjer je bila kolegica od kolegice baje ne dela več.. :/
- da kdaj, ko se slabše počutim in grem tečt, mi ful pomaga pri razpoloženju, mi potem, ko končam postane kr use super
- sva obe s cimro ful asocialne :D
- se mi ne da hodit na domske žurke
- bo fajn pogledat V dvoje 2, čeprav mam filing, da najbrž ne bo bolš od enke, kar je največkrat povsod
- da sva s fantom v zadnjem času bol narazen, ne vem niti a res ne bova več skupi al je to sam neka taka pavza.. Sm se prva dva/tri tedne ful spraševala, kako samski ljudje preživijo brez sexa :D , ma zdej se mi zdi da me je že malo minilo/ se privajam (niti ne)..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 07. Nov. 2017 21:09

* včasih je morda ravno najbolj boleča stvar v življenju sebe dat na prvo mesto. ampak ključnega pomena za rast. brez bolečine ni rasti.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Nov. 2017 22:16

-* je naporen teden, ampak ga teramo tale teden.
-* sem danes kupic centralno peč, kar je daleč najbolj odrasel nakup kar sem jih kdaj storil :lol: .
-* do nedelje ne bo miru z kurilnico, potem pa končno, jebemti, končno konec...zadnji večji projekt na hiši zaključen.
-* izbiram filme za Liffe, japonski teden filma bo šel nažalost mimo, bom pa šel na en dokumentarec in en film.
-* bodo moje slike razstavljene na občinskemu tekmovanju, ampak še vedno ne vem če sem pokasiral kaj, bemti boha...to me zanima, ne če sem razstavljen.
-* se veselim nove razstave od Hodaliča v SEMu, obožujem novinarsko in dokumentarno fotografijo, cenim vse vrste fotografije, samo ti dve sta moji najljubši.
-* je bil UFC 217 neverjeten, resno, ne zanima me če ti dol visi za borilne veščine, kdorkoli bi to gledal, bi bil zadovoljen.
Sem se drl ob treh zjutraj, o fuck je bilo dobro.
-* sem ugotovil kako sem alergičen na evforično obnašanje pri ženskah, en moment super hajp, kam se bo vse šlo, kok se bomo mel fajn, drug trenutek težka in slabe volje. Jezus fuck, lepo in mirno povedal naj se najde nekaj vmes, ne pa da se vsak teden človek sprašuje kaj me čaka naslednji teden, delam plane na podlagi informacij iz sobote, naslednji dan že preklop. Lepo povedal da umikam roke od kakršnih koli načrtov ali dogodkov, če si za kej, me vprašej, drgač sem pa, all good.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 07. Nov. 2017 22:50

- Da vedno napeto iscem informacije o LZ-jevem potovanju v priznanjih, pa nic :nein: kaj je v planu? je padlo v vodo? se bo pobralo iz vode? firbcam. :)

- da nimam nic kaj veliko za priznat, trenutno je tako zaspano, sivo, pocasno obdobje. Vsaj dela imam kr precej.
- pa v trgovino tud veliko hodim in robo zlagam in ucim se kuhat.
- se ne pritozujem, mi pase malo chillat ampak obcasno res pogresam svojo druzbo doma.
- da se je dragi danes skoraj spokal z enim ircem. Taksist ga je zaradi nepazljivosti skoraj zbil s kolesa, on mu je sel povedat svoje, potem pa se je nekomu sredi ulice zdelo kul vmesat v celo zadevo in to z besedami 'this aint your country'. Ko jih je slisal nazaj ga je pa ta irec se porinil. Hb se je koncalo samo z jeznimi besedami.. Sovrazim, sovrazim take scene.
- da je bil kolega par dni pri naju, halloween parada je bla res res cudovita, sla sva poslusat solo show tipa iz najinega fave banda (smesno je bilo videt cloveka, ki headlinea festivale kot so Reading in Leeds, v malem podstresnem baru igrat publiki iz 5ih ljudi :D )
- da delam na enih stvareh s skupino malo starejsih inzenirjev in programerjev in se pocutim ful smesno, ker na groupchatu o skupnih projektih redko kaj komentirajo (kreativa pac ni njihovo podrocje), potem pa se najde nekdo, ki v kontekstu napise neko inzenirsko foro in dobi takoj po miljon 'cryng of laughter' reactionsov, jaz pa fore valjda ne razumem, ker je napisana v nekem xy code jeziku in se pocutim ful blont.. :( :D i want to have smart too :cry:
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 08. Nov. 2017 13:31

- Da če me še enkrat nekdo vpraša zakaj nisem sprejela službe, mi bo razneslo glavo. Je pač nisem. Untwist yourself.
- Magistrska napreduje. Prejšnji teden sva namesto planiranega 12 dnevnega dopusta, družno zabubljena čepela za računalniki in tipkala.
- Da je to eden od razlogov, da moja familija očitno ne govori več z mano? To se je v mojem celotnem življenju zgodilo prvič in pošteno povedano, ne vem točno kaj naj zdaj s tem. Nisem zamerljiv človek, in težko shajam z zamerljivimi ljudmi (ker sem nepremišljena in direktna se velikokrat zgodi da nenamerno koga užalim. Kar se mene tiče se opravičim in če ne morejo živet s tam, potem na žalost ni več dosti, kar lahko naredim in se naše poti pač ločijo. s familijo to nekako ni opcija?). Kakorkoli, gospa mati že cela dva tedna izvajajo nad mano nek silent treatment, 2x sem jo klicala na telefon in več kot odrezanega JA in NE nisem dobila. Po eni strani me prav ima da spet ne bi šla domov za vikend, me zanima kdo bo prej popustil. Verjetno jaz, ker se mi ne da s tem ubadat.
- Je neverjetno, kako je moj brat normalno živo bitje, ko je v vezi. Z veseljem opažam, da se naš odnos v zadnjem letu kar izboljšuje in odkar ma to novo punco je res prijetno bit okoli njega.
- Ga pogrešam bolj kot lahko opišem z besedami. Dejansko nam tale naša ureditev nekako uspeva, na račun prostega časa in produktivnosti nenako vseeno uspeva vsak teden dobit par dni zase. Je bilo pa zadnja dva tedna vseeno pure unadulterated bliss, ker sva bila toliko skupaj. Sploh zadnja dva vikenda - milina. Produktivni dopoldnevi, popoldan sprehodi/izletki in končno čas, da sva se dobila z našimi parčkastimi kolegi. Ne vem, neka taka uteha je v tem, da vidiš da mamo vsi več ali manj iste oz podobne probleme. In v tem da očitno ni razlike ali si skupaj 10 let ali 9 ali 6 ali 2, vseeno se vsi okoli tebe počutijo poklicane, da ti določajo kdaj bi se bilo primerno ženit in imet otroke. Me ni nikoli kaj preveč motilo, ampak zdaj mi pa res stopi na živec.
- Nočem videt nobenega oglasa za stanovanja več.
- Delam nenormalne ure. Dela itak ne zmanjka, rabim keš, potem še tu na šihtu printam kake članke za magistrsko in naenkrat je ura 7. Hkrati pa nimam nobenega razloga za it domov.
- Hah, nove cimre so res kul, 1 je neka mala tiha miška, prestrašena brucka, 2 so pa bantering, rough around the edges stare koke, in mi je všeč, da čeprav se vidim vsega skupaj urco na teden, mamo že tak ustaljen žaljiv način komunikacije :D. Priznam, da sem nekako vesela, da se nisem selila, ker mi družba res dobro dene :).
- Sem posodobila svoj CV, ampak se vidi, da ni neke strasti noter. Sem malo jezna sama nase, ampak mam zdaj nagledani dve potencialni službi (ena huronsko slabo plačana + na poziciji v kateri mam 0 interesa, ampak mi diši kako življenje bi imela če jo dobim, druga pa kul plačana, manj zahtevna kot ta, kjer trenutno delam, ampak v istem fieldu) tako da se malo mudi, ker se moram prijavit ta teden. Nimam nekega velikega načrta, da bom šiht dejansko dobila, ampak to je eden od "get out and get some experience" planov ki jih imam zase. Sploh služba no.2 slovi v mojem fohu po pasjih intervjujih in če me dejansko povabijo bom dobila neprecenljive izkušnje.
- Mi še kar ne dela moja visa electron, niti paypal. Ne vem wtf je narobe.
- Navdušeno čakam razvite fotke. Mogoče bodo že danes :hearts:
- Sem že začela s craftanjem letošnjih miklavževih darilc (oz mam vsaj zelo zelo izdelane načrte, kaj bom pripravila :) ). Za moške kolege pripravljam kjut paket wychwoodovega "ginger beard" piva + ogromen ginger bread možiček :D + Če uspem dobit še velike krigle, ki sem jih zadnjič nagledala v merkurju, bodo dobil še personalizirane krigle :D (so vseeno pasala že 3 leta odkar so dobili seksi GoT šalce, tako da je čas za spet kaj v tes smeri :D). Ženske kolegice bodo pa dobile paket home made kozmetike (trenutno mam naštudirane recepture za kremo za roke, labelo in *spet* sugar scrub (majkemi, tega se ne naveličam, enostavno je za naredit, res se da kjut spakirat in koža diši po čemur pač daš noter. letos bo glavna atrakcija rjavi cuker, vanilija, mandljevo olje)) + planiram sešit tele "tube" šale, ker sem kupila najlepiše blago na svetu. Si pa mislim, da bo prvega morala nona sešit, ker ne vem kolko bom živčna :D.
- Sem ravnokar stisnila "predogled" in me je kap. Ne vem če sem že kdaj napisala tako dolg spis sem. However, nisem pisala že dolgo dolgo, tako da mi je odpuščeno :D.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Nov. 2017 23:02

saarijarvi napisal/-a:- Da vedno napeto iscem informacije o LZ-jevem potovanju v priznanjih, pa nic :nein: kaj je v planu? je padlo v vodo? se bo pobralo iz vode? firbcam. :)


:D

1. Zadeva je totalno živa.
2. Prvotni plan je bil totalno idealističen in zasanjan, lepo je govoriti okoli, ampak ko sem začel delati na tem vidiš kako mamutsko velik je ta projekt.
3. Totalno sem nehal govoriti okoli, ne zato ker bi me karkoli jezilo, ampak ker se nočem filati z nekim bulšitom in trepljati po prsih, to je moja zadeva in vsak dan delam stvari ki me bližajo štartu. Danes sem recimo betoniral podstavek za centralno peč.
4. Uvodni plan je bil bolj luknjast ko ementaler, prenova moje hiše je zajemala le nekaj površinskih popravkov, v letu in pol je bila adaptirana v totalno moderno in urejeno hišo, in z vložkom se je vrednost same hiše povečala relativno ogromno glede na material.
5. Pozabil sem na dejstvo da me dve leti ne bo doma, in da se bom odpovedal kupu varnosti, odnosov, resnim zvezam in ostalim zadevam, zato poskušam zadeve vsaj spraviti v stanje, z družino in prijatelji, da ko odidem da se ne bom počutil kot da bežim in puščam določene ljudi in situacije na cedilu.
Vse to me bo čakalo, zato si prištimavam blazino da ko padem nazaj iz drugega planeta nazaj v to da ne bo prehudo. Star bom 29, ni to konec sveta, se je pa pomembno zavedati kje bom hotel živeti, ker želim družino se bom moral tudi tu zasukati.
6. Leto nazaj je bil moj plan glede opreme zelo slab, bomo že nekaj skupaj sklamfali, z denarjem ki ga varčujem od službe je moja oprema vrhunska, in posledično tudi prekleto draga, že samo foto in video oprema in njena cena bi vam orosile oči :D.Prej bi si del tega denarja odžiral od same osnovne mase, zdej je osnovna masa nedotaknjena, in to pomeni, več Tibeta, več Altaijem, mogoče Japonska.
7. V glavnem, vse je dobro, natančnega datuma ni, je obdobje, in v tem obdobju mi bo uspelo, če bi bil tekač, se že pripravljam na tek.
8. Ko mi bo uspelo, in to mi bo, bo uspeh sladek, ker trdo delam v to smer, cenim kar mi je dano, odpovedujem se kupu stvari, ampak na koncu bo vredno, ker je to moja otroška želja, in že samo to da sem zvest ideji mulca ki je nosil atlas v drugi razred, je to to.

Lepo da si vprašala, upam da si potešila svojo radovednost
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 12. Nov. 2017 20:02

-* sem v petek dosegel vrh gore Hipster, ko sem šel v kino gledati francoski krimič iz 70ih, ki je imel hardsubbane švedske podnapise.
-* sem ji rekel da ne greva v kino če mi bo spala v kinu, seveda sem jaz potem zaspal v kinu, in bil zbujen ker sem smrčal.
-* sem izgubil s tem svojo moralno pozicijo, izrečenega ni bilo nič, sam smug face je povedal vse.
-* sem bil tretji na fotografskemu natečaju, dve fotki boljše od moje, ampak ne tisti dve ki sta me prehiteli, sem vesel, lepo za en oreng vikend izlet.
-* sva z fotrom dokončala kurilnico, nova peč je top od topa, okna in vrata so vgrajena, vse je izolirano...sem v petek dobil lepo plačo, ki sem jo imel v rokah 2 uri, sedaj imam samo še mesečno žepnino 16 letnika :lol: . Ampak je vredno, celotno ogrevanje, radiatorji, peč, cevi, delo in kurilnica je stala le toliko kot material, 2k, kar ni nič, s tem pa je šla vrednost gor, plus hiša je bolje zaščitena.
-* sem začel izdelovati model za grafično stiskalnico, je zafukan, me čaka en mesec gledanja DIY videov in jebanja. Ampak bo vredno, saj bi ji lahko kupil darilo, ampak se hočem potruditi...za vajo sem si kupil gumo da potem rezbarim, ampak končni model bo bil lesen. Nimam pojma pa kje bom natiskal to, najbrž bom šel v eno sirarno kjer imajo prešo za sir, ampak pomoje bom lahko tud to dodelal da bo delalo :D. Zabavno v glavnem, sem človek brez umetniškega talenta, se pa vedno zabavam če se moram potruditi.
-* sem hvaležen da imam v lajfu eno bejbo ki mi konkretno stopi na ego, ampak mi potem da konstruktivne pripombe in mnenje, vredna svoje teže v zlatu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Nov. 2017 18:31

- trenutno sm ful fouš vsem, ki so v zvezah, zaljubljeni, kakorkoli v dvojini :evil:
- po eni strani mi paše da imam več časa za bit sama s sabo, brez nekih čustvenih pretresov, ki so bili na koncu, mir, ma mi po drugi strani manjka tudi sex, cartanje, vse njegove smotane fore...
- je zdej pri meni ljubezen, zveze prav tako mrtvo področje, saj v bistvu večino dni sem kar zaposlena pa sploh ne pomislim na vse to, sam pol pride kak trenutek, ko se spomnim in zapogrešam malo..
- da se zdaj ena 2 tedna skor nisva vidla, govoriva tudi ne skor nič več, samo še kake informacije povezane s faxom
- da ugotavljam, da moji starši so drugačni od staršev nekaterih, ki svoje otroke, ki so samski, sprašujejo, kdaj bodo koga pripeljali.. Mene so, v času, ko nisem v nobeni zvezi, vedno spodbujali, naj bom raje kar samska, če ne dobim nobenega res primernega (al neki podobnega)
- mi prav paše imet teh par ljudi, s katerimi smo se letos začeli več družit, je prou taka dobra energija z njmi, ful je tudi fajn met po dolgem času za spremembo malo več ženske družbe, in to kul ženske družbe. :) :evil: Mi jo je zadnji dve leti, ko sm bila večinoma bolj s fanti skos, prou malo manjkalo.
- komi čakam krwčke in fritelo z nutelo :P , po moje bo hitro pršu ta december, že vidim.. že 1. oktober mi je kot, da bi bil včeraj.
- da mi je zadnje dni kdaj takooo težko vstat zjutri, vedno sem glih na sredi nekih ful dobrih sanj, ko zazvoni, in potem premikam tisto budilko pol ure, eno uro..
- sm prou mogla še neki skracat tuki, ker se mi ne ljubi začet delat stvari, ki bi jih mogla :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Nov. 2017 22:49

-* sem se po pol leta prvič skregal z kadrovsko, je to moj novi osebni rekord.
-* mi je civilni level izsiljevanja in podjebavanja zelo zabaven, neki pasivno agresivni klici, neka dodatna izobraževanja...lolz :D, ko se navadiš agresije in direktnosti ki je bila v pehotni četi, ti puca k*rac za vse ostalo.
-* se zavedam da imam luksuz da sem brez kreditov, in da je moja dolgoročna vizija neka viseča mreža v Aziji, ampak k***c je ker vem da kup ljudi ki so stisnjeni v kot in jim nekdo govori naj vzamejo kak antibiotik, naj bodo bolj entuzijastični do firme, naj bodo bolj prijazni do strank. Resničen k***c, izhajamo iz neke individualistične kulture, a ob vsaki šansi se tepta posameznika in kar je dobrega za njega.
-*mi bo prijatelj prinesel nov laptop iz Amerike, mi gre cena laptopov v Evropi na kozlanje, dotični laptop je v Evropi je 95% dražji :lol: .
-* smo zbral za ene 150 litrov olivnega olja, je bilo kul...obiranje oliv je dost fletna zadeva, za razliko od grozdja si vsaj na ravnem :D.
-* smo slovenci zelo zabaven narod, fotrova parcela je na zelo turističnem delu Istre, in se mimo nje valijo avtobusi slovenskih turistov, in so nam kar obirali olive, en mi je dal salamo, en mi je dal liter vina, en me je povabil če grem delati v zavarovalnico, povabljen sem bil v Sevnico :lol: . Vse kar rabiš je sam ena piknik miza, 6 pack, liter žganja, pa kak vin ali dva, in to je to...to je past.
-* sem delal neke portrete za neko skupino ljudi, in je bilo extremno zabavno, seveda sem moral narediti ene 10x več slik za ženske kot moške, ker na eni se ji podbradek vidi, ena škili, ena zgleda čudna, nobena ni bla zadovoljna sama s sabo :lol: .
-* v glavnem, lajf je brez drame, vse je kul.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 22. Nov. 2017 5:40

- Nepriljubljeno mnenje: Stranger Things je totalno precenjena serija. Sej je lustna stvar za pogledat, ampak mi ni jasno, zakaj je tako oh in sploh popularna. Razen tamalih 5 mulckov so mi vsi liki brezvezni ali celo tecni. Sploh v 2. sezoni. Tanova punca je ful nadlezna in njena igra mi je kr neki. Njen brat je pa najbolj na hitro skupaj spacan lik ever. Zgodbe se mi zdi, da jim tud ne uspe lepo speljat skozi samo 9 delov. Meh.
- Je bil literarni festival cez vikend super :hearts: Sem res vesela, da sem sla po par letih spet. Sploh razprava s Tildo Swinton je bila zakon. Moram spet pogledat par njenih filmov.
- Koncno vrocina popusca in ni vec cez 30 stopinj ze ob desetih zjutraj. Sedaj je pol enajst in smo na 25, lol.
- Sem sedaj vesela, da je ena sluzba padla skozi, ker je imel kolega, ki me je prepriceval, da se prijavim, precej politicne motive, ker je ocitno hotel imeti "svojega cloveka" znotraj organizacije. Nihce ga ne mara prevec, meni je pa vseeno, ker mi ga ni treba prenasati prevec pogosto. Se en meh.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4942
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 24. Nov. 2017 22:40

- da morava že 3. v IKEO in se mi res več ne da. hvala bogu, so deci pri teh letih že toliko samostojni in pri stvari, da lahko pijem vinček, on pa dela seznam in šteje stvari
- mi je tečno to delat in preveč kompliciramo (by we, i mean he) in bi lahko bilo že zdavnaj vse zrihtano
- anxiety levels so zadnje čase spet narastle, jupi! mogoče ker,...
- se zadnje čase neproduktivno počutim. k sreči, sem zdaj dobila en sicer bolj ali manj pro bono projekt, ampak je kul. sej ne, da ostali niso kul, ampak s tem res neki prispevam k boljšemu svetu.
- mi je fino, da je abby spet na forumu, da se neki dogaja.
- sem za letos izpolnila (presegla) svoj reading challenge. pa ene par res fajn knjig sem prebrala. kindle je zakon. sej ful kul, knjige bla bla. ampak je kindle bolj kul. ma nikoli si nebi mislila, da bom kdaj to rekla. sam komu se da une špehe brat v postli, da me pol zbudi, ko mi trešči na glavo. pa še povsod ga imaš lahko s sabo. v berlinu sem na u bahnu v enem tednu prebrala dva harrya hola in mi je zdej končno jasno kaj je ves ta pomp okoli novega vala skandinavskih kriminalk. mnjeh. not impressed. za na javni prevoz je pa kul. sem pa totalno padla v #ferrantefever, to pa.
- kaj še, kaj še? (skušam dajat vtis, da neki blazno pomembnega tipkam in absolutno nimam časa čekirat kateri ročaji za fronte nama še manjkajo)
- je vseeno fino kdaj pa kdaj prit na forum in kej prebrat.
- mi gre na živcse ves ta pomp okoli nakupovanja na black friday. v resnici sem danes kupla ful stvari, ki sem jih imela na seznamu. ker sem bila pač v centru. in ker so bile znižane. npr kartuše za printer :)
- da nakupujem samo še s seznami. če rabim, rabim, če ne pa pač ne. nisem nek fan pohištva, pa raje nimam, kot da moram pol dodatne omare kupovat.
- pozdrave vsem, še kej priznajte, ker je fino brat :) grem prisosvovat seznamom
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_lists_of_lists
- hejli, drži se! the best is yet to come! :kuss:
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Nov. 2017 7:55

sem pa totalno padla v #ferrantefever, to pa.


jaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 27. Nov. 2017 0:07

-* sem bil zadnji teden res hudo bolan, še zmeraj nisem vredu, ampak imam občutek da se izboljšuje.
-* me je skrbelo, sploh ker specialisti niso znali določiti kaj je, tako da mi ni preostalo kot čakanje na poslabšanje, ali da mi telo spelje samo. Hvala bogu bo drugo očitno.
-* imam spoštovanje do vseh medicinskih sester, sploh do teh na urgenci, sem se dobival nekaj časa z eno ki je bila tam inštrumentarka, top top ženske.
-* je bil včeraj moj brat nasekan,in vedno ko je nasekan zapade v neko čustveno stanje kjer se začne izpovedovati :D . Je povedal veliko lepega, ene parkrat je pa tudi zadel ene par točk, ampak jbg, če te zbode je vsaj nekaj na tem.
-* mi gre kar malo na živce da je tok dober človek, ko se pogovarjava in druživa sem kar malo zaprepaden da je lahko človek tako pošten, dober in v sebi nima niti kančka slabega...celo ko so jo ljudje prizadeli ne more reči grdih reči, vse je nekako odraslo in logično. V enem letu in pol nisem videl enega dejanja ali izrečene ene grde stvari o komerkoli, mi je to neverjetno.
-* jo bolj občudujem in spoštujem, kot da bi imel neka čustva, je edini človek na svetu do katerega nisem vsaj malo grob, lepše govorim zraven nje, obnašam se lepše, je malo čudno da ima nekdo s svojim obnašanjem in merili vpliva nate.
-* jo bom vseeno malo pokvaril ko pride na potovanje za nekaj časa, vsaj da bo malo pazila nase, da si bo vzela čas zase, da se bo malo jezila z mano.
-* je Justice League bolj meh, nič kar bi me navdušilo, se pa veselim zdajle oskar sezone, sploh novega filma Paul Thomas Anderona skupaj spez z DD Lewisom, Spieldberg ima spet nekaj novega...letos je res dobro leto za filme.
-* me skrbi za kužota, ga je ujela starost, in čeprav je v glavi še vedno mladosten in je aktiven, so ga klasično kot vse nemške očarje začela izdajati kolka in sklepi...ni v bolečinah, ampak vidi se šepanje, skoki so čudni...sem mu naročil extra veliko in udobno blazino, peljali ga bomo na pregled...da je fantu udobno, ker je dober prijatelj.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7532
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Nov. 2017 18:25

floribunda napisal/-a:- hejli, drži se! the best is yet to come! :kuss:

O hvala floribunda :hearts:


Led Zeppelin napisal/-a:-* me skrbi za kužota, ga je ujela starost, in čeprav je v glavi še vedno mladosten in je aktiven, so ga klasično kot vse nemške očarje začela izdajati kolka in sklepi...ni v bolečinah, ampak vidi se šepanje, skoki so čudni...sem mu naročil extra veliko in udobno blazino, peljali ga bomo na pregled...da je fantu udobno, ker je dober prijatelj.

Ma bogi, kolk je pa star? Moj nemški ovčar pa niti ni dočakal teh problemov, je bil nekaj bolan in umrl pri 8ih letih.

- se nič posebnega ne dogaja zadn čas v mojem lajfu
- so ta vikend karočke, mamo tradicijo s sošolkami z gimnazije it malo pogledat vsako leto, pa dosti poznanga folka ponavadi srečaš, ki ga drgač celo leto ne vidiš + ena žurka, na katero še ne vem, če mi bo časovno zneslo it
- ne maram tega zimskega mraza
- morem že enkrt vržt proč ta bonsai, ki mi ga je (bivši) fant dal in je crknil
- si morem nabavit kako novo rastlino, očitno je najboljše, da kar kak kaktus
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 30. Nov. 2017 19:04

- ne morem verjet, da me je po vseh izkušnjah in načeloma nenaivnosti neka oseba tako okoli prinesla...svašta res... :<
- ženska si privošči, upam, da se ji kje ne zatakne
- se je spravila na napačno osebo
- ne želim imet več opravka z določeno državno ustanovo, nikoli več, bom poslušala uradno mnenje in obvestila, ne zanima me pa vaš osebni pogled in ciničnost, hvala lepa res.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov