Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Jun. 2017 7:13

-* sem imel čudel feeling glede CAS, zato sem prodal karto, in mi ni žal :P
-* sem si kupil tri karte za kino po zvezdami, sploh se veselim Nolanovega Dunkirka.
-* se ful veselim Dunkirka, sploh ker ima ful močno temno kontrastno barvno paleto, ker sem S I T filmov s spranimi barvami. Je pa res, da dvomim da bo v celemu filmu en tako dober shot kot je long take v filmu Atonement.
Vsak ki zdle nima nič za početi, naj gre na YT in napiše Atonement beach scene (4.59). To je zame definicija filma, čustva, ljudje in gibanje.
-* sem bil nekaj dni nazaj v NM, je mesto zelo lepo, nazadnje sem bil tam ko sem delal tečaj za vojaško prvo pomoč. Smo se dali v pare, potem smo se pa morali vlečti in nositi po vojašnici. Smo imeli eno malo tečno lažnivo pizdico v vodu, tehtal pomoje 63 kg, in ker sem bil takrat zadolžen za določevanje parov, sem mu napisal 115 kg tipa. Ha ha ha. Bruhal in dvomil v obstoj boga :lach: .
-* sva s pokojnim prijateljem zvečer tekla ob reki, in je bilo res lepo, takrat gledaš na te stvari kot breme, zdaj se pa spomnim vsakega dneva ne z nostalgijo, ampak bilo je lepo, ker je bilo grajenje.
-* sem spoznal eno neverjetno žensko, resnično tisto vau, in čeprav sem imel omejene dni,ker je spokala domov, sem užival v njeni družbi.
Jaz ne vem kaj je z mano in ženskami iz vzhodne Evrope, obožujem jih.
Obožujem njihovo pragmatičnost, to da so neverjetno ambiciozne, izobražene, direktne in vedno so elegantno urejene.
-* v glavnem, jaz moram spokati nekam na Vzhod ali v Južno Ameriko, spet, ne vem zakaj se vedno ujamem z ljudmi iz teh dežel :lol: .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 17. Jun. 2017 13:31

- sem ob nesrečnem dogodku spoznala, da je osebi, ki sem jo nekako videla kot materinsko figuro, čisto vseeno... in se počutim kot otrok, ko mu povejo, da je bil božiček laž
- sem opravila z ljudmi "ki nimajo časa"... prav smešno, v teh časih, ko vsi telefon še na wc s sabo nosijo, ampak potem dobiš odgovor šele čez 3-4 dni s pripisom "nisem mogla prej odpisat, sem zelo zaposlen/a"/"imam veliko dela"... ja res si ful important, svet bi se ustavil, če bi vzel/a 1 minuto za odg. Tako pa lepo vidiš kje približno stojiš pri teh ljudeh. Za ego mogoče ni ravno fajn priznanje ampak tako pač je. Če ti je pomembno boš našel čas, če ti ni, boš našel izgovor - preprosto. Saj vsi to počnemo, tudi nenamerno... Ampak ja, živimo v časih, ko so vsi fuul zaposleni, ko je to postala že kar neka mantra in "in" izgovor. Ampak prosim ne prodajaj mi, da nimaš 10 sekund časa v par dneh odpisat. Ker je smešno. Še Trump ima čas vsak dan twittat...
- uradno proglašam to za najbolj lame izgovor :D
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 22. Jun. 2017 9:50

* počitnice rezervirane :) Sicilija, here I come :)
* sem isti dan, ko sem rezervirala počitnice, slišala več bednih novih info v povezavi s službo, ampak me niti za pikico ni vznemirilo. Na Sicilijo grem. I don't care.
* Je malo mučno dejstvo, da bom dejansko cel julij delala. Bi se lahko reklo, da non stop. Ampak ja. Na Sicilijo grem.
* grem sama, in komaj čakam. Jaz, plaža, morje, novo okolje, nobenega ne poznam, s pivom in knjigo v roki. Oh <3 Z NOBENIM SE MI NE BO TREBA POGOVARJATI. hohohoh
* mi potem še ostane en teden dopusta, tko da bom to še izkoristila. Prav tako mi ostane še par dni jeseni. Ta čas bom pa izkoristila tudi še za en mini trip. Great :)
* sem vesela, da sva se z novo sodelavko v nulo poštekale.
* v torek sem šla na en stand up, in sem dobesedno jokala od smeha :D
* svet je čisto drugačen, ko se človek normalno naspi.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 22. Jun. 2017 21:11

-* fak je vroče, crkujem.
-* je bil danes lep dan, ker sem na podstrešje spravljal termo stekleno volno...mmmm, mislil da bom ponorel od vročine in srbenja.
-* sem končno povlekel glazuro, jutri kupim OSB plošče in je vse pripravljeno za laminat...zdaj bo v vseh sobah enaka višina, in bo dejansko izgledalo tako kot mora.
-* je bio lepo slišati prijatelja iz Amerike, dobro služi, živi v ekvivalentu Bohinjske Bistrice, redno sreča medvede in je to to.
Se je pa srečal s problemom ki sem ga tudi že jaz doživel, to da si sam ogromno časa v tuji deželi, jaz sem imel na Caminu ene 8 ur človeške interakcije v 34 dneh :D, kaj kmalu ugotoviš da se moraš družiti in pogovarjati z ljudmi, drugače se ti od*uka.
-* grem jutri zvečer na izlet, plus vem za en tolmun, tako da :)
-* trenutno berem knjigo Tribes, je neverjetno dobra, mi je dala zelo veliko misliti, kako fucked je generacija moških v kateri sem rojen tudi jaz. Mislim da bo počasi treba odpreti dialog, zakaj je 4x večja možnost da se moški ubije, da ustvarjamo nek post modernistični drek družbe, kjer so določeni moški ki si ustvarjajo lastna pravila kako deluje svet. Namesto da bi updajtali in prilagodili sistem, smo šli v rušenje klasičnih vrednot, dali negativni prizvok čemurkoli napumpanemu s testosteronom, in zdej smo ker smo.
-* ne ciljam na emancipacijo ali feminizem, in sem čisto kul da smo prišli do tega da imajo ženske enake pravice in smo izenačeni, ampak ne smemo pozabit da so šele 3 generacije moških ki živijo drugače kot 1000 generacij prej in da je treba pogruntati kako se bomo lotili tega.
-* fak je vroče
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 23. Jun. 2017 15:18

-nadvse prijeten začetek poletja, dobro se počutim
-zelo uspešno zaključila izpite, sedaj me čaka samo še en velik v septembru, ampak to je zaenkrat še problem future Firestorm :D plus, snov me zelo zanima, tako da mislim, da ne bo prehudo
-se res sovražim meniti stvari s tujci po telefonu. Kar se tega tiče sem prav pussy. Pa ne štekam, kaj je fora, ker iti tja osebno in vprašat, mi pa ni nikoli problem.
-se veselim srečanja z bivšimi sošolci. luštno bo.
-mi je noroooo vroče. In priznam, da so mi misli že malo ušle k jeseni, ki je pač moj najljubši čas.
-se bom morala malo poglobiti v čuječnost, ker je res bedno, da toliko razmišljam in načrtujem v naprej, namesto, da bi resnično živela v trenutku
-berem krasno knjigo. Life is good.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 25. Jun. 2017 15:04

* začela gledat Skam. Brala na forumu, več ljudi mi je povedal, da je proper serija. AND IT IS! o bog. prišla do zadnjega dela prve sezone, i cried. ena tko emotional scena je not, da sem se naježla po celem telesu, prov kurja polt, pa sam solze. god bless. wow.
* in zdej ne morem nehat poslušat take me to church. GOD DAMN IT.
* včeraj sem šla na bohinj na izlet. proper. celo kopala sem se, brala, ležala, pivo, obiskala kolegico.
* se je ta teden zgodilo nekaj super stvari, tko personal growth super stvari. i appreciate it.
* skam skam skam. SKAAAAAAAAM.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Jun. 2017 16:41

- ^ Anee? Js sm bla tudi cist obsedena ko sm zacela gledat. Zdej pa so koncali s snemanjem zadnje epizode 4. ;( sezone,ki naj bi bla tudi zadnja. Meni je bla najboljsa 2. (oz 2. in 3.) -> Noora <3, 1. malo manj, mogoce je krivo ker sem pogledla najprej 2,pol 3. in sele pol 1. 4. sm pa gledla po izsekih po okrog 5 min pa nism dobila tolk filinga..
- Se dober teden pa grem po dolgem casu domov. Sem bla od zacetka maja sam en dan doma,kar je precej manj kot po navadi, ko sm bla vsak vikend. Ampak cas kr leti, se bolj ko sem tu.
- Sm odkrila ene nove baletne vaje, ki so ful bolse od pilatesa, ki sm ga prej delala
- Komi cakam morje in pocitnice
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Jun. 2017 22:44

-* so se vrata v hiši zaklenila od znotraj, ker je delavec zaloputnil, okna so bila pa zaprta ker sem jih ravno pomil :lol: . Sem imel na izbiro: zlomiti šipo, zlomiti vrata, ali podreti lesen strop v hodniku, in ga potem popraviti z knaufom :D. Sem izbral eno uro gledanja YT videov in dleto :D, odprl v 5 sekundah :D.
-* imam očitno preozko nosno školjko, in me čaka operacija, zaradi vrt bom moral malo čakati.
-* imam jutri zdravniškega za službo ki je fajn in dobro plačana in 3 min od mene, mi sede, plus vsi vejo da nimam dolgoročnih planov :D, tako da win-win. Bom denar namenil v dober tripod, fotografski nahrbtnik, dve leči, spodobno stran in nova okna, če še hišo oddam čimprej, bo še lepšo to. Ponujalo se mi je še delo z otroci s posebnimi potrebami, ki bi ga sprejel, če bi se dolgoročno vezal, mi je kar malo žal, ker bi rad poskusil čimveč različnih stvari.
-* jutri prevzamem laminat, elektrika je bila danes uradno zaključena, popravim belež, in potem sem že v fotofinišu, aja pa kurilnico bo treba zgraditi :D. God dammit so vrata draga :D, dejmo se vrniti nazaj na une plastične fernke ki jih imajo kurbe v Almodovarjevih filmih, in Švabi v prikolicah leta 1996 v Solarisu :lol: .
-* sem šel na delavnico od enega izmed mojih najljubših fotografov, in je bilo res kul, spoznal kup ljudi, in smo malo menjali znanje in potovalne informacije. Sem bil v zadnjemu letu na absurdnemu številu delavnic in predavanj. Plus, tako kot vedno rečem, če hočeš spoznati kup žensk, hodi na delavnice in postani prostovoljec. 5/1, minimum. Sicer nisem hodil zaradi tega, ker sem se šlepal za zastonj predavanja, in sem bil totalno noter, ampak, ampak.
-* upam da bo naslednji teden lepo vreme, saj moram iti za nekaj dni v Bohinj, posneti eno kratko promocijo za eko kmetijo, ostal čas bom pa porabil da bom spal v gorski koči in hodil okoli. Plus, zafukat se grem iz unega pomola, pa na sladoled v Laz.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 29. Jun. 2017 9:39

* ne vem kaj je ta teden v zraku, ampak so ljudje res grozno grozno tečni. vsi se derejo na mene, zahtevajo od mene nemogoče. in kaj je najhuje? da nisem za nič kriva, in da bolj ko razlagam, da jaz NISEM kriva, in da res ne morem prevzeti odgovornosti za nastalo, bolj se derejo na mene... pri takih ljudeh se je bv sploh trudit in karkol razlagat, po večini se odklopim in kimam... ne bi rekla, da sem jaz kaj zašuštrala, pa še takrat se ne morš tko začet pi* na nekoga.
* mi je zdaj soseda res najbolj dvignila pritisk, malo je manjkalo, da je ne bi sterala v tri pm. malo.
* on the other side, pa sem spoznala eno res kul punco, its a really nice when u meet a fellow nerd ;D ;D
* kužika, ki sem jo prostovoljno sprehajala, gre čez poletne počitnice na oskrbo k nekomu drugemu, in je ne bom več mogla sprehajat :( mi je res žal, ker so mi ti sprehodi bili res super, pa kužika se je res navadla na mene. na začetku je bilo grozno, zelo jo je bilo strah, ni si upala premaknat, na koncu pa sva bili že res bff.
* bi grozno rada imela psa, prov nenormalno si ga želim, sam ko res ne vem... ah :s
* mi je uspelo, in sem izpolnila normo 25 prebranih knjig v pol leta! Že odkar pomnim, si vsako novo leto postavim cilj, da preberem 50 knjig v enem letu, pa mi do zdaj ni uspelo. in bi bilo res awesome, da mi uspe zdaj :D je pa res, da sem trenutno v takem moodu, ko mi nenormalno paše, da berem knjige.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 02. Jul. 2017 8:03

- Vikend je tuki, js pa za magistrsko. Sem probala vaše trike za "samospodbudo" pa ne vem če kaj pomagajo :D. Ful me je strah da ne bom zmogla napisat, ker z mentorjem delava na res težki temi + mislim da neke teoretične dizertacije že po naravi niso močna stran naravoslovcev. Ampak si želim to naredit, vem da je to odlična stvar za mojo kariero in za samonapredovanje.
- Prve letalske karte so že rezervirane. Prvič dopust še z enim parom in honestly me malo skrbi kako bo šlo :D. Sva raz/na/vajena potovat sama in malo drugače.
- Končno to pravo poletje! Vročina, sonce uni vonj po prvih poletnih nevihtah <3. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje imela na sebi modr, nogavice ali zaprte čevlje (če bi mi kdo rekel eno leto nazaj da bom brez mordca okoli harala bi se mu verjetno smejala. Kaj ga dela "moda", če je le trend neka comfy zadeva :D).
- Včeraj sem se šla "kopat" na glinščico in dejansko ni blo slabo. Ful je lepo mir in samo še en tip je bil tam. Definitivno bom še šla, je kjut. A se še kje v okolici lj da malo namočit poleti?
- Sem spet začela z res starim ritualom, ki sva ga čez poletje imela s kolegom. Peaceful.
- Aja najbolj pomembno sem pa pozabila napisat - faaaaaaaak končno konec šihta št 2!
Slika
Vleklo se je, mučno je bilo, ampak all in all res dobra izkušnja. Kolikor sem pridobila profesionalnega znanja in komunikacijskih veščin v tega pol leta nisem v 1 letu faksa. Ziher. Mi je bilo hudo v petek ko sem se poslavljala, ampak generalno gledano kr olajšanja da mi ne bo treba vsak dan tja.
- Back to šiht no 1 :D. Ampak dobro, bom itak velik del dneva itak posvetila magistrski, nekaj oddelala in bo kul. JS TO ZMOREM. JAS SN CAR!!!!!


(ps, edina risanka kjer obožujem sinhronizirano verzijo :D. dejte kliknit ker je adorable!)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Jul. 2017 14:17

Sarissima napisal/-a:- Končno to pravo poletje! Vročina, sonce uni vonj po prvih poletnih nevihtah <3. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje imela na sebi modr, nogavice ali zaprte čevlje (če bi mi kdo rekel eno leto nazaj da bom brez mordca okoli harala bi se mu verjetno smejala. Kaj ga dela "moda", če je le trend neka comfy zadeva :D).


Maja? Meni je pa awkward že, če sm po hodnikih v študentskem brez. Kašne majce pa pol recimo nosiš, če ga nimaš? Kolk pa maš košarco? Si predstavljam,da je ta trend lažje furajo tiste, ki imajo A al B. In te ne moti, če se ti recimo kdaj bradavice vidijo? Mene je to že na treningih,al ko sem šla tečt, ko sem mela športen, nepodložen, malo motlo.
Ne vem, meni bi blo pomoje blazno čudno hodit po Lj brez modrca, medtem ko če sm na morju samo s fantom in ni nekih poznanih ljudi, se mi je čist uizi sončit in kopat brez.

- sem letos ratala sladoledoholik
- da sem šokirana, ker se Hayley iz Paramore ločuje
- da dns me je en tip, po videzu ene 15,20 let starejši od mene na ulici ustavu, najprej sem mislna, da je spet kak turist, ki rabi pomoč, ampak potem se je izkazalo, da je slovenec in me je začel spraševat vse kdo sm,kaj delam v lajfu, ful samozavesten pristop, me začel vabit na pijačo oz je bil baje glih nekje zmenjen in mi je dal kontakt, da nej ga js pokličem, če želim in mi začel neki kazat kje ma pisarno čez cesto in pol še o nečem na veliko filozofirat. Ful nisem sledila sploh, kaj je govoru, ker sm bla lih namenjena it jest in ful lačna. Samo mi je malo čudno, da tko starejši tipi, vabijo ven toliko mlajše, namesto svoje starosti. Pa pred par dnevi me isto en ustavi neki začne spraševat vse možno in kam grem, če me lahko pospremi. Bizarno.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Jul. 2017 21:48

-* je laminat položen, izgleda super...jaz sem samo vesel da mi ni treba več pometati betona :D.
-* sem danes polagal sam, sem včeraj videl sistem, in je preprosto.
-* me je danes že klical potencialni kupec, ampak nimam namena prodati še dve leti zaradi davkov :P , plus, ene 10k premalo...tako da, hvala, ne hvala :D.
-* res vsem gospodičnam foruma priporočam novo miniserijo Netflixa, GLOW, počekirajte, resnična štorija...res res dobra serija o nastanku ženskega wrestlinga, ful dobri liki, štorija, muska, in je tko..vesel sem serij z dodelanimi ženskimi liki, brez da je potrebno siliti skoz odnose not ((khm, Girls (hate it)),
Tko da, gurl powah je močan letos, plus Alison Brie pokaže svoje lepe joške, tako da, yes, yes.
-* Okja je tudi odličen film trenutno, Lost city of Z enako , tako da je veliko za pogledati.
-* ne vem če mi bo uspelo iti v Bohinj ta teden, vreme ne bo, upam da se po sredi odpre, da grem za nekaj dni gor, zaradi novega šihta, ne vem če bom mel kej frei.
-* grejo stvari po planu, in že počasi malo špegam za Iranom, god dammit če mi uspe vse tako kot sem rekel, bom crknil od veselja.
-* je lajf trenutno super, fajn služba se je odprla, moja hiša bo primerna za vselitev, in potem imaš dvome..hej, imam vse te stvari ki bi mi omogočale lagodno življenje, lahko bi si začel ustvarjati družino ali kaj... Ampak ne vem, imel bi se lepo, ker mi družbeni status pomeni toliko kot drugemu, ampak bi me grizlo celo življenje, zakaj pa nisem naredil tega kar sem si želel, verjamem da je v jebanju rast, in da je pametno raziskati kdo si v tem svetu. Ko pa pridem domov, 9-5, 3 otroci in me boli k. , sam da imam štorije in da si spucam svojo konceptualno mišljenje.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 09. Jul. 2017 10:23

* yaaaay. po dolgem času šla ven. I had fuuun. prov super je blo :D
* tall guys with beards <3
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 10. Jul. 2017 20:05

-* v trenutku ko sem se spustil pod jurja sem začel crkovat od vročine
-* je bilo lepo na planinah, hodil sem okoli, slikal, naučil sem se delati sir, pojedel ene 2kg sira, si skoraj natrgal križno vez ko mi je spodrsnilo na kravjaku, božal 3 dni starga bikca.
-* sem s sabo vzel vso svojo opremo za potovanje da testiram ruzak in ostale stvari.
Priznam, skoraj sem crknil, prvič po dveh letih sem nase nataknil 30kg in ga mahnil v klanec, tistih 8 ur se je vleklo ko svinja. Če ne bi imel nekega ponosa za braniti iz Camina in vojske, ne vem kaj bi bilo. Celotna forma ni slaba, moram pa nujno izgubiti nekaj kilogramov.
-* se je splačalo vložiti v dober ruzak, vrhunski je, Osprey Atmos 65 če koga zanima, najbolj udoben in kompakten ruzak kar sem ga kdaj imel. Toplo priporočam.
-* sem posnel celo serijo fotografij, od gor, ljudi ki delajo na planini, živali, portretov..posnel kratek promo za kmetijo, sem posledično vstajal ob zgodnjih urah da sem dobil lepo svetlobo. Sem vlekel svoj tripod, in ker je pocenkarski, je ničvreden, sem kar iz hriba naročil novega, za dobre denarce z video glavo...prinesem domov, zlomljen vijak. Fuck off. Jebiga, se zgodi.
-* so vrata že v bajti, že ta teden montiramo notri. Fuck yeah :D.
-* sem prebral Otočje Gulag. Holy fuck, verjetno ena izmed najboljši knjig kar sem jih kdaj prebral, ne samo da je fantastična dokumentarna biografija, ampak tudi iz vidika človeškega motiva in čustev, je ta knjiga vrhunska.
-* vem da sem trmast človek, in da čeprav vem kaj je bolje zame in za vse, se včasih spustim v bitke, kateri edini rezultat so konstantno ponavljajoče sanje z akterji :lol: . Problem načel so ta, da niso enaka načelom drugih ljudi, in problem izkušenj in ran, je ta da niso ista drugim ljudem, in ker lahko s prakticiranjem empatije razumemo samo del nekoga, ne celote, nam ostane samo ego, ki ga branimo, edina rešitev je direktna komunikacija, ki jo redki prakticirajo, še redkejši pa želijo. Loop of fuck. :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 12. Jul. 2017 7:10

* me dopoldanska smena ubija. nisem se navajena zbujat ob zvokih budilke, in posledično hodim cel dan okol ko zombi. sux.
* me vročina + ta pritisk res obremenjujeta. včeraj sem po službi samo odložila stvari, se ulegla v posteljo in zaspala za dve uri. komaj sem se spravila k sebi. da ne omenjam glavobolov :/
* lepo je ugotoviti, da imaš lahko tudi po spremenjenih okoliščinah, postavljene prioritete, in te kratka sprememba "scene" ne vrže s tira.
* včeraj sem pogledala do konca skam. i cried. me kr stisne, ko pomislim, da več ne morn gledat, ker so mi vsi liki res prirasli k srcu, in se me "loteva obup", ker ne vem kaj se bo dogajalo z njimi :D
* ampaaaak bo do ponedeljka ok, ker končno. ampak res končno končno pride ven GOT. aaaaaaaaaaaaaaa. aaaaaaaaaaaaa. čist sem giddy :D potem pa še nova sezona broad city :D
* se približuje dopust, in s tem tudi čas, ko moram razmisliti katere knjige bom prebrala v tem času. če vam pade kakšna knjiga na misel, ki se super dopolnjuje s slikovito pokrajino sicilije, mi to prosim napišite :D trenutno sem sam 100%, da vzamem s sabo Ferrantejevo. Čeprav me srce boli, da je ne bom brala v Neaplju. Fwp.
* mi grejo na živce komentarji a la "omggg kaaaj a samaaa greš na dopust?". B*. komaj čakam iti sama :D sicer pa... sicilija je. big deal. ljudje gredo sami na drug konec sveta, za daljše časovno obdobje.. in hvala bogu. to občudujem pri sebi, in pri drugih ljudi: sposobnost, da so lahko sami s seboj, in da dejansko ne potrebujejo vseskozi družbe.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov