Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2446
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Apr. 2017 16:44

- Da je KONCNO viza zrihtana. Ni mi vec treba na jeb** imigracijski urad; oziroma bom ze blizu 40. letu, ko bom morala naslednjic :D
- Da so tud karte za dopust ze kupljene. Sri Lanka, here we come. Se 2 meseca.
- Mi je slo danes vse na zivce. Sodelavka, druga sodelavka, stranke, en model na Tajskem, dez, promet, piskoti, miska od racunalnika, ma vse. Dober, da je konec dneva in grem lahko spat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 19. Apr. 2017 20:40

-* sem se naučil back button fokusiranje, in sem si s tem rešil polovico problemov s slikanjem na ulici.
Ne znam povedati kako uživam z kamero, najdem neverjetno veliko vzporednic s streljanjem, sproščam del energije in črpam energijo ko poskušam ujeti pravi trenutek ko pritisnem na sprožilec.
-* trenutno napredujem zelo hitro, ampak počasi prihaja čas ko se bo vse upočasnilo. Priznam da trenutno uporabljam veliko klišejev, in da je veliko generike, ampak je dobra vaja.
-* bo naslednji teden uradna otvoritev moje kopalnice, s sekretom in vsem, potem pa že parket.
-* btw, nasvet, če ne marate nekoga, in mu hočete narediti čim večjo finančno škodo v hiši, zjebajte pipe, školjko razsujte skupaj z dilo, potem na električno omarico...folk ne ve kaj dela, dila za wc je 35 evrov,omarca vsaj 250, pipe okoli 70, lepo odtrgaš ventil, voda uniči ves les. Samo tako, zastonj nasvet če boste kdaj na tem.
-* mi ni všeč tole kar se dogaja v Turčiji, lepo se dela na scenariju kakšne državljanske piz*arije. Plus, bognedaj da zmaga Le Penova v Franciji, da se nadaljuje razkroj EU.
Je neizogibno da bo morala imeti EU združeno vojsko in združeno varnostno politiko, če bo seveda preživela :D.
-* moj prijatelj kmalu odhaja, in se ne bova videla tri leta, bom pogrešal tega modela, v Romuniji se mi je dokazal kot nekdo kateremu lahko zaupam v vsakemu trenutku.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 22. Apr. 2017 10:30

- sem blazno zadovoljna,da sta zadnja dva tedna mimo
- je kava, popita v miru, na jutro,ko se ti nikamor ne mudi nekaj najboljšega, sploh ko maš to priložnost po dolgem času
- mi je žal,da sta se prijateljica in njen fant odselila iz študenta na svoje. Sploh ne dojemam kako se je njej vse tako na hitro dogajalo odkar je z njim. Enkrat po razhodu s prejšnjim je govorila je da ne bo več šla živet skupaj z nobenim vsaj še nekaj let,ampak se je to zelo hitro spremenilo..
- da niti ne vem kaj bi bilo v bistvu boljše, bolj zdravo zame na ljubezenskem področju, če bi vedla bi takoj naredilo, tisto 'prav'. Sem v zadnjih letih že veliko slabih/ nezdravih stvari delala sami sebi in sem že malo sita vseh napak
- kolk je to bizarno,da se, ko se meniš za prevoze podpišeš z imenom in pol hočejo vedet še tvoj priimek?
- da deluje,da bo lep dan danes, mi je malo žal, da zarad dežuranja ne bom mogla nič it hodit ali tečt ven
- da so bili časi, ko sem mislila,da sem popolnoma vedla kaj hočem v lajfu in so zdej časi, ko mi spet ni čisto jasno. Ampak je ok, tudi to je nek point,da ne veš in da si ne lažeš, da veš. Enkrat imaš neke super ideje v svoji glavi kako in kaj in potem ko začneš vse skupaj okušat je lahko malo drugače, težje kot si si predstavljal..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Apr. 2017 18:56

_* imam samo še dva tedna hudega na hiši, potem je pa konec. Me samo delo ne moti in ne utruja pol toliko kot so razna brušenja, praskanja in pucanja.
-* se mi zmontira kopalnica, radiatorji se zmontirajo, potem pa že brušenje parketa in vnos pohištva.
-* si bom jutri vzel prost dan, šel bom v mesto, dobro bom jedel, dokončal bom V srce teme (Btw: Joseph Conrad je kralj), malo se bom družil in bo boljše, ker sem že resno utrujen.
-* sem prebral novelo Youth od Conrada, in sem bil presunjen, razumel sem like, razumel sem razmišljanje in že kar nekaj časa mi ni nekaj kliknilo tako z osebnostjo.
-* mi je uspelo pritisniti na starša da sta končno prišla do točke, kjer bosta kupila zemljo na Primorskemu. Je dobro zanju da se na starost malo umakneta od celotne družine, in imata čas zase, noben ne zahteva da so vsakodnevna prisotnost v življenju, in preferiram ob sebi človeka ki je spočit, zdrav in osebno zadovoljen.
-* mi je žal da sem zamudil Tatoo konvencijo, ker sem hotel iti slikati ljudi, me je kar malo peklo pri srcu ko sem videl slike kolegov. Ampak jaški so prioriteta :D.
-* sem včeraj šprical silikon v kopalnici, pa se mi je zlomil stol, pri tem sem si porezal dlan, potem sem se spotaknil v vedro z emulzijo, vse se je polilo, čevlji so bili mokri, sosedu se je jokal dojenček, bilo je hladno in bil sem lačen...in potem se ti v glavo prikradejo misli zakaj sploh delaš to, kako da si samski , in se spomniš nekaterih zajebanih stvari v zadnjih letih.
In te začne pečti, življenja drugih so boljša, ti si ne vem kaj...potem se pa spomnim da so samo čustva, se preoblečem, očistim rano, si naročim pico, vroč tuš in je to to :D.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Apr. 2017 7:08

- sem včeraj za fantov rojstni dan delala čokoladne mafine z nutello in morem priznat, da izgledajo fakin estetsko in yummy, sem se komaj zadržala, da jih nism kar sama pojedla :P
- damn, me je Skam kar zasvojil, naslednjič ko se lotim gledat, morm prej nekoga zadolžit, da mi po žnj delu pride komp pobrat :D
- sm takega lenobnega in počitniškega razpoloženja,da se mi kr nč ne da, ampak morm stisnt zobe in še dve stvari opravit do srede :/
- se je nažalost ena moja prijateljica nekaj poškodovala in zato mirabilandija za prvomajske odpade :(, bomo nadomestile enkrat poleti upam
- morem it vsaj en dan med počitnicami v mojem kraju na kak bližnji hrib hodit in še koga dobit za zraven
- sem tisti petek med gospodarjem prstanov zaspala :D, tko je, če gledaš ob pozni uri in maš zelo naporen teden za sabo. Sem si posledično prislužila malo zamjre.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4433
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Apr. 2017 13:34

- Da sem uradno ze vec kot 10 let na forumu :D

(bi dala 1000 proslavljajocih smajlijev, pa NE DELAJO)

- Da sem po tednu dni koooncno pogruntala, zakaj narocilo za laptop nikakor ne gre skozi.. moji banki se je ocitno zdelo logicno, da je default omejitev za spletni nakup (ce ne nastavis drugace) 250eur :? javi ti pa nikjer nic. Samo error. Moras sam zgruntat.
- Da je nocno zivljenje tukaj malo v k*.. folk gre ven, ko je se dan (18 / 19) in vse se zapira okrog 1am.. Se bo malo treba privaditi na to.. sama sem do 23ih namrec se v kopalnici. Ahja, first world problem.
- Da je flet superduper lep in sostanovalci so superduper, ampak nas je reees malo prevec, zdej ko je se ena punca prisla za nekaj tednov, dokler se ne znajde. Pri dveh kavcih zvecer ne moremo vsi hengat v dnevni, ker ni prostora. Ahja, first world problem.
- Da naredim super leča - kokosovo mleko - chicken - curry :hearts: Ahja, third world food.

(vem, piscanec izvzet* ;) )
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 26. Apr. 2017 9:07

* v službi zelo dobro kaže, da se doseže plan. to je zelo dobro. zelo zelo dobro. ker je to dejansko prvi mesec odkar sem odgovorna za vse, in mi bo uspelo nekaj, kar bivši sodelavki nikakor ni. wuhuu
* bo očitno neke stvari, tudi dobre, treba zadržat zase, ker mi je res glupo, da se nečemu veselim, pa dobim v zameno neko pikro pripombo, da mi ja zbije celotno veselje.
* ampak ne. stara exit bi bila pol cela žalostna zaradi tega. nova exit bo rekla: eh ja. gremo naprej! IN JA, GREMO NAPREJ!
* sem se zavedla, da sploh nisem napisala kakšna čast me je doletela. prijateljica me je vprašala, če bi bila priča na njeni poroki. od silne sreče sem se zjokala. wow. še zdej mam mravljince. itak sem totalno srečna za njo, da je našla nekoga s katerim bi preživela svoje življenje, da se tako fajn razumeta... ah <3 pol pa še to. wow :D imam že naplanirano v piko kako bo na dekliščini, čeprav nimata sploh določenega datuma. bo pa dekliščina predvsem okusna in na nivoju, def ne bo tistega bednega bednega pohajkovanja po mestu in prodajanja peciva v obliki genitalij. kok je pa to mim. želodec se mi obrača, če kdaj to zagledam. folk brez domišljije. ugh. lame lame lame.
* bo njena dekliščina res super. in vem, da ji bo všeč. komaj čakam vse organizirat, vse zbrat na kup. ta dan bo namenjen njej. in bom naredila vse, da bo super :)
* mi paše tole skisano vreme. mmm <3
* sem v nagradni igri zadela knjigo, in sem toook happy :) wiwiiiwi
* mi jutri res paše, da je praznik, in da lahko počivam <3
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Apr. 2017 21:42

-* je kopalnica končana, elementi zmontirani, odtoki priključeni :bath:
-* sem bil extremno vesel da sem o celemu dnevu kopanja ugotovil da ima hiša drenažo, cevi in da je bila samo ena manjša počena cev, kar mi je prišparalo en teden kopanja.
-* sem skopal tako globoko jamo, da nisem mogel splezati ven. Sem še vedno notri.
-* obenem smo priklopili tudi radiatorje, naslednji teden se že dajejo podni notri in montira kuhinja, in z jutri iščem najemnika.
-* mi je nepremičninar podal oceno da je hiša sedaj vredna 20% več ker je popolnoma obnovljena, stroški materiala so pa znašali 6% vrednosti hiše. Hvala bogu da imam fotra ki je najbolj praktičen človek na svetu.
-* sem malo razočaran ker Guardians of the galaxy 2 nimajo tako dobrega odziva kot enka, tudi soundtrack je občutno slabši kot vol.1.
-* iz Kitajske nisem dobil mikrofona, pa sem se že poslovil od denarja, a sem vseeno vložil reklamacijo, in so mi takoj nakazali denar. Bil prijetno presenečen, napisal tak pozitiven review, da bi bili vsi tam oproščeni umora če bi ga storili.
-* moram bolj resno začeti delati na videu, v zadnjih treh mesecih sem res spoznal svojo kamero do potankosti, za vsak gumbek in vrstico v menuju vem kaj pomeni in naredi, lightroom mi gre že dobro...sedaj je a treba KONKRETNO nadgraditi znanje v Adobe Premiere. Slikati je fajn, pritisneš, preneseš, malo dodelaš in je to to...video :D, fuck. Imam v predalu kup skic različnih posnetkov, ampak brez znanja kako to konkretno urediti in povedati zgodbo s tem je to samo lep posnetek.
-* si bom v nedeljo vzel prost dan, je treba iti na kak hrib.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 29. Apr. 2017 5:50

* ubija me lpp, ker moram biti ob sobotah v službi eno uro prej, ker trole smotano vozijo.
* sem včeraj hotela iti ven, pa sem šla na koncu sam pozdravit družbo, pa po hitrem postopku domov. res se mi ne da :D
* me je mal strah, da me imajo sodelavci poln kufer, ker za vsako stvar, ki je še ne znam oz. nisem čisto prepričana, vedno pokličem... ampak je res tko bolš, ker napake niso ravno poceni... sicer sem pa še vedno v procesu pridobivanja znanja.
* je plan bil dosežen, čestitke letijo z vseh strani, sem res zelo vesela, dobila dodaten zagon in motivacijo :) wuuu
* me čakajo trije fraj dnevi <3 žal ne bo nobenega tripa, se očitno morajo prej druge stvari poštimat. dobr je. mal je sicer smotano, ampak bo prišel čas tudi za to...
* spotify mi ne dela. še log in gumb sploh ne funkcionira, niti kliknat ne morš. god damn it.
* magistrska. srsly. magistrska.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Apr. 2017 8:35

- se počutim kot da se me neki loteva zadnja dva dneva, upam da se bom dovolj naspala in odpočila, da ne zbolim
- me neka stvar skrbi in upam, da je vse ok
- spet morm eno seminarsko pisat in se mi ne da
- da morm najt načine, da se sprostim v obdobjih, ko sm pod stresom ali se ne počutim toliko dobro, se manj sekirat na splošno za stvari in bolj poslušat sebe in dat sebe in svoje zdravje bolj na 1. mesto
- fak ful si želim dobit in pogledat to 4. sezono :hearts:
- norveščina je kar sexy
- uuu smejkoti končno delajo nazaj

saarijarvi napisal/-a:- Da naredim super leča - kokosovo mleko - chicken - curry :hearts: Ahja, third world food.

To je pa slišat zakon. :) Mam js tudi že nekaj časa v planu, da začnem kuhat bolj kake curry, azijske zadeve, ker sem čisto upaljena na takšne stvari, sploh na pekoče.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 30. Apr. 2017 8:28

* sem res bedna. nikoli zadovoljna. dosežem nekaj, sem mogoče kak mesec zadovolna, in začnem že kopat po seb - kaj pa zdaj, kaj pa zdaj. oh life, give me a break.
* dokler nimam v življenju postavljenega večjega cilja, sploh nisem zmožna funkcionirat. za normalno funkcioniranje nujno potrebujem neko smernico, da so potem vse moje aktivnosti, prizadavanja usmerjena proti temu cilju. na kratko: i need a purpose.
* Tko, da se bom pomoje danes zvečer usedla sama s sabo, z beležko v roki, in si zapisala kaj si želim doseč to leto. In pol se začne. In že zdaj, ko se mi svita kaj približno hočem, čutim tisto vznemirjenje v želodcu. In mičken strah, ker vem, da se bo treba "namatrat". ampak ja. thats good.
* me je ravno to "nezadovoljstvo" prerinlo naprej v življenju. kr tko tudi, če pogledam svoje življenje, se mi zdi, da sem precej dosegla. ni res neki wow, outstanding, ampak dobr. tega ne bi bilo brez moje trme.
* just watch me.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Maj. 2017 21:42

-* bo tale mesec še peklenski, ampak je potrebno še tole stisniti, sem že blizu štarta.
-* je sedaj ko je hujše delo na hiši opravljeno, počasi začeti trenirati, da ne bom ravno umrl na prvemu tritisočaku. Sem trenutno v kurcu, ampak vem da sem hitro v igri, če se mi bo le dalo :D.
-* sem danes kupil mikrofon za kamero, in je bil ugoden, je majhen in ima dobro kvaliteto zvoka.
-* gostim danes dva američana iz Austina v Texasu, sta kul, nasploh američani so vedno kul, sem gostil že pet ljudi iz Austina :D. Moram iti enkrat tja, ker me čaka kup BBQja in avtomatskega orožja.
Avtomatsko orožje je kul, razen če nisi mimoidoči, ali otrok v šoli.
-* sem določenim osebam postavil datum do kdaj lahko umaknejo svojo lastnino iz hiše, katera je bila tam "začasno". Je že naročen kosovni odvoz, jutri leti vse v kamion.
-* upam da bo vreme v soboto ker želim iti z frendi na Pot ob žici.
-* se počasi soočam z dejstvom da mi bo dejansko uspelo, ne da sem dvomil vase, samo to je nekaj kar je tako surealno.
-* sem nekaj pogruntal glede strahu, ljudje se manj bojimo dejanj ali dogodkov, kot samih odločitev ki pripeljejo do tega.
Bom izpostavil primer, jaz se bom za svojo dolgo potovanje odpovedal svoji nepremičnini, se spravil v manjši finančni stres, se izpostavil večjim varnostnim in zdravstvenim problemom in se zavestno pognal v daljšo osamljenost od družine in prijateljev. To so dejstva, ni pretiravanje, to so negativna merila ki obstajajo in jih vsi poznamo, medtem ko za pozitivna, jih nimamo, ker se še niso zgodila...in čeprav je ponavadi več teh, jih ne moremo meriti ker jih še nismo doživeli. :lach: . Za negativne posledice imamo vedno družbo da nas opomni, medtem ko za pozitivne si moramo vedno sami ustvarjati svojo novo realnost.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 05. Maj. 2017 9:22

* zredila sem se. and i feel awful. prov zapustila sem se zadnje čase, in nezadovoljstvo utišala s hrano. zelo zdravo, yes.
* je bil mesec april zelo uspešen, dobila pohvale... bo pa zato maj toliko bolj problematičen. oh joy.
* sem praznike preživela v postelji. ni se mi dalo ven, skenslala vsa povabila... že sama misel na druženje, me je naredila živčno.
* mi je nardil ornk klik v glavi... odločila sem se, da pozabim določene osebe. nisem več jezna, ni zamer. ampak pač ni več prostora za te osebe. ni. adijo.
* sem očitno spet v bolj temačnem obdobju. in ja. bo že minilo.
* sem pa zato prebrala v parih dnevih tri knjige :D tipično bežanje od realnosti.
* da ne omenjam, da sem celo sobo pospravila. glede na to, da je res mala, sem imela preeeveč stvari v njej. in sem malo preuredila, in je kul :)
* hvala LZju za naslanjač. je soba takoj bolj comfy.
* očitno bo pucanje stanovanja spet padlo na mene. ta drugega cimra tok bk, je pustil, da sadje gnije lepo v posodi, in sem jaz vrgla proč. očitno za sesalec še ni slišal. priznam pa, da sem pussy, in se mu ne upam povedat, da naj kaj naredi, ker me je ob najinem zadnjem srečanju, tako zelo nadrl. in ko mene nekdo nadere, je konec. obnemim. čist me zabije. in res raje jaz pospravljam, kot pa da mu kaj rečem. ne morem.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7526
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Maj. 2017 15:00

-opravila jutranji/dopoldanski del zdaj pa čakam da še teh par ur mine, potem bom pa vidla koliko bom na volji za karkoli ali pa se bom samo za nekaj časa vrgla na posteljo, kar bi z največjim veseljem naredila že točno ta trenutek
- se v tej zvezi v določenih trenutkih,dnevih počutim malo osamljeno. Včasih mi je všeč, da imam veliko časa zase, včasih mi pa manjka malo več pozornosti. Ampak očitno je to to, kar mi zdaj sede in mi je všeč, da imam več neke samostojnosti, enakopravnosti, svobode kot kdaj prej, ko sem bila čisto spoiled ampak me je cel odnos nekako 'dušil'
- pogrešam prijateljice,zelo, jih vidim zelo redko zadn čas, nobena več ne živi na mojem koncu, vsaka je bolj ujeta v svojo rutino očitno in čas kar beži
- komaj čakam nov del Skama
- sem se začela malo učit norveščine, ful mi je všeč kako zveni, kmalu bom dobila opomin, da opravim današnjo dnevno dozo :hearts:
- ta vikend bom jedla češnje, ko pridem domov :hearts:
- me bolijo vse mišice od vadbe, glede tega me tudi še čaka današnja dnevna doza
- komi čakam škisovo :hearts: , malo smo ratali penzionisti v moji družbi očitno, vsi neki oklevajo in ugotavljajo da imajo druge nujne stvari za delat, fant bo pa letos, v nasprotju z lani,celo lahko šel, samo hočem moje babe za se it malo razmigat pod elektro oder :hearts: :freude:
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Maj. 2017 21:03

-* sem včeraj izbiral ploščice za kuhinjo, in se menil za mašino za brušenje hrastovega parketa...potem sem se pa spomnil da bom to oddal in kasneje prodal, in ne vem zakaj bi uporabljal svoj hrastov parket in plačal 13 evrov na kvadrat za brušenje, zato sem naročil laminat za 9 evrov po kvadratu in se mi jeb*. Svojega sem pa že preselil na novo lokacijo kjer čaka na naslednje avanture.
-* sem začel za svoj gušt projekt restavriranja ene omare in nekaj okvirjev, že nekaj časa nisem delal nekaj za lastno veselje, za estetiko ki nima namena...čakam en poseben odtenek pastelne barve, in ko bo konec bo lepo...pomoje bom še zbrusil tako da bo izgledalo oguljeno.
-* sem po treh mesecih slikanja ljudi na ulici, dobil svoj prvi negativen odziv, in konkreten fuckoff v obraz :lach: .
Sem se odmaknil iz udobja zooma, in slikam z 35mm širine, kar je precej klavstrofobično, ampak ker bo naslednja leča te širine se poskušam navaditi.
-* se odločam glede Škisove, Prljavo bo tam, sam ne vem če se mi da gledati pijan folk :D.
-* sem mislil da me bodo kaj jebala čustva, da bom v teh mesecih iskal kakšno oporo ali ljubezensko podporo, :lach: , je toliko stvari še za narediti da ni placa za nič.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov