Priznam da... #19

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 14. Mar. 2017 10:21

Tako je, ribica sem :)

* se mi bo sprostilo ogromno breme, ko podpišem pogodbo. tko bol uizi bo vse, paaa potem rees aktivno začnem pisat magistrsko. zdej pa res. ker če bom pisala magistrsko pet let, pa tut bv vse skup.
* mi nikakor ne gre v glavo, da bom stara 26. 26let. wat. od kdaj? od kdaj sem tok "odrasla", da imam svojo službo, plačujem sama vse stroške, si vse te birokratske zadeve urejam sama. wat. filing mam tak še, da sem stara 15, nora pa zgubljena.
* sovražim instagram. res ga sovražim. lih ko se napujsam, ko se počutim ko nek ogromn knedl, vesela, da sem v postli, da mi ni it nikamor, začnem čekirat instagram poln fit punc k potujejo pa bla bla. in mi začnejo šibat misli: ofak ka delaš s svojim lajfom, stagnirala si. bah
* je kul, da to pol spremenim v motivacijo. s potovanji sem res... v minusu zadnje leto... preveč ostalih stroškov. izpit za avto, pa selitev v ljubljano, pa kupovanje novega laptopa... ampak se bo zdej situacija izboljšala in imam v mislih že eno mini potovanje za prvomajske praznike :)
* kar se tiče prehrane/telovadbe. morn tut začet migat. nisn debela, far from that, ampak se bo treba vzet v roke... :/
* je moj fav part of day, ko se zjutraj zbudim, poslušam glasbo, in pijem kavo, kruzam po netu, pa si pišem stvari v beležko, organizator. tko res. ah <3
* so spremembe osebnostne narave vidne, ampak se še zalotim, ko se vračam v stare vzorce. ampak ok. tut to more bit... da dobim še večjo motivacijo za naprej.
* ok bluzim že totalno, ampak sem v tko comfy everythingisgood moodu... :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Mar. 2017 13:58

- je soba že skor v celoti pospravljena, samo še malo pohištvo premaknem na svoje mesto, dokler se cimra ne vrne.
- meni je tud malo 'slabo', ko pomislim kolk sm stara. Ko si enkrat 18 potem res leta kar šibajo, počutim se pa skor isto kot takrat. Ok pa zgledam očitno tud dokaj podobno glede na to da morem včasih ŠE VEDNO osebno pokazat, đizs. Mi bo pa to očitno dobro služlo ko bom 40 in bom zgledla 25 :D , če sploh dočakam 40.
- če kdo vidi kje tak rumen balonček k ma na vrvici tako mini kuvertko, je moj, ampak upam, da je ostal na svoji poti proti zvezdnatem nebu. Sem namesto, da bi si nekaj zaželela in vpihnila svečke na torti napisala svoje želje na listek in ga privezala na helijev balon. Kul ideja od mojih. <3
- sm dobila nazaj fešto in mam očitno horomone prou zmešane, ker so mi ful udarli na razpoloženje, se počutim čisto povoženo, žalostno, melanholično, ful se sekiram za vse napake in stvari, ki mi niso šle po planih do sedaj..
- si dopovedujem, da morem bit hvaležna za vse stvari, ki jih mam in mogoče v naprej malo bolj poslušat notranji 'jaz', kr sem preveč taka, da si neki vbijem v glavo in grem pol z glavo skozi zid do tizga in kdaj tudi malo pozabim nase,kaj res hočem,na zdravje in na bližnje..
- si želim da bi bil fant pr meni
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 14. Mar. 2017 18:06

-priznam, da je šel zadnji izpit katastrofalno. kje je ženska našla polovico zastavljenih vprašanj, mi bo ostala neznanka verjetno do konca življenja. držim pesti, da bo šlo vsaj skozi, ampak me prevevajo močni dvomi.
-sem danes spet ugotavljala, kako lepa je Ljubljana
-mi grozno manjka prijatelj v pravem pomenu besede. nekdo, s katerim se od nešteto butastih šal in smeha počutiš že malo noro, a se vseeno lahko pomeniš vse pomembne in globoke stvari. Delček tega sicer imam, z osebo, ki jo smatram za najboljšega prijatelja, ampak ga zadnja leta vidim veliko premalo, da bi zadostilo moji kvoti.
-bi vse mimobežne "prijatelje" z veseljem izmenjala za enega pravega. Se mi zdi, da to praznino še toliko bolj čutim, odkar sva se z bivšim razšla, saj je prej tudi mesto najboljšega prijatelja pač zavzemal on. In je bilo krasno.
-bi z veseljem tudi psa postavila na mesto naj prijatelja, pa bi bila to žal trenutno totalno sebična poteza z moje strani, ker zanj ne bi mogla ves čas ustrezno poskrbeti. Ko pa te ovire ne bo več, je pa kuža prva stvar, ki bo prišla v moje življenje.
-družinska kuža je moja lubica, a si želim, da bi jo videla vsak dan.
-sem prejšnji dan prebrala eye-opening knjigo (če je kdo v iskanju zanimive in pretresljive knjige, priporočam Buda na podstrešju)
-danes spet berem nekaj dobrega. tokrat bolj le za mojo dušo, ki obožuje fantazijsko branje.
-mi je zadnje dni blazno luštno vreme. vse se prebuja nazaj v življenje. Imam rada zimo, če je prava in res sneži, ampak situacija letos je bila res patetična, tako da z veseljem pozdravljam pomlad.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 17. Mar. 2017 10:14

-* se zajebavam z Lightroomom, ampak sem pogruntal nekaj stvari že, sicer prekurim polovico fotografij z barvami :D, ampak potem ko jih dam na IG pogruntam kaj lahko naslednjič popravim.
-* sem srečal nekaj kul PR folka, in smo padli malo v pogovor glede mojega projekta, in so mi dali nekaj dobrih nasvetov in kontaktov. Tako da :D, kul.
-* mi sede zdajle tale pomlad, ni bilo prave zime in sem čisto vesel da je prišlo sonce.
-* že dolgo čakam en paket iz ebaya, in bi bil ful hvaležen če pride čimprej.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Mar. 2017 10:18

- damn, vikendi so zakon!
- danes pa še tek, učenje, prištimat stvari za v Lj in nazaj
- ful se dobro počutim, ko dobim kako sporočilo z zahvalo za povabilo na praznovanje pa nekaj v stilu, da so se imeli zelo dobro..iii sm kar happy. Ful mi je zakon kake partije organizirat, sam se ne dogaja dosti bolj pogosto kot so rojstni dnevi.. :/ Pa ful je dobro spoznavat ljudi med sabo, ki so pršli z različnih smeri, pol se pa vsi tko fajn pomešajo med sabo, čeprav sm bla malo zaskrbljena na začetku kako bo izpadlo. :)
- se mi v petek zvečer ni dalo učit pa sm zadn hip se odločla, da uletim s fanti do koloseja, ker nism bla že ful časa. Ni tolk moj stil, ampak film ni bil tolk bad in je blo fajn malo za sprostitev. Fant je bil cel presenečen na koncu, da nisem totalno skritizirala filma.
- je moja vodna pipa s Sarajeva bla do zdaj sam nekakšen rekvizit v sobi. Se bo najbrž to spremenilo in jo bova s cimro otvorile, sam še oglje in naustnike treba nabavit.
- da za prvomajske ne bo dovolj časa za kaka potovanja :( , sem enkrat načrtovala it s prijatlco, ki malo več potuje, najbolj so ji pri srcu nezahodne in neturistične destinacije, it v Alžirijo. Pred tem je pa mela idejo za it v Afganistan. Ahja :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 19. Mar. 2017 11:31

cauliflower napisal/-a:- ne razumem tipov... greva na kavo, se razumeva, vse super .. nakar komunikacija zamre. V živo vse ok, prek klepeta pa nikakor ne steče. Se vidi, da se trudi, ampak pač ne gre. Če ne gre, pač ne gre. Nekaj dni ni glasu od njega, nakar se spet oglasi ... ga povabim na kavo, pa ni odziva. Meh, sami problemi :O

- ne vem, ali sem čudna, ampak meni te začetne faze spoznavanja res ne grejo in prav trpim. Ker nikoli ne vem, kaj bo iz tega in ali je naklonjenost obojestranska oz. kdaj si bo človek premislil in bom spet jaz tista, ki bom trpela. Ker se prehitro navežem in prehitro mislim, da nekaj bo iz tega, v resnici pa to mislim samo jaz, fant se pa kar naenkrat premisli in spoka.

Škoda časa za igrice. Če interes ima, ga bo pokazal, sicer greš pač naprej, nima smisla trpet zarad tipov, ki pojma nimajo, kaj bi radi. Vnaprej pa tako ali tako ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo, malo se prepusti, ne tega vzeti strogo kot negotovost.

* so plani za jesen resni .... komaj čakam, da nabaviva karte in greva ... Tajska :hearts:
* odkar prej odhajam iz službe, se veliko več gibam in imam več tudi od vikendov, super
* imam res lep prijateljski odnos z dvema bivšima in sem neizmerno hvaležna za to
* sem malo "popustila" pri izpitih in se ne ženem več za ocenami, fajn občutek
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 4434
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 19. Mar. 2017 17:47

Hvala Ananhas :)

- ^Mmm Tajska, fous. Upam, da letos tudi meni uspe it nekam izven Evrope.
- Da je Irska kul, kolikor sem je uspela videti v prvih dveh tednih. Dalec od mesta itak nisva se sla ker ni casa, poleg tega je zdaj na zacetku pac treba paziti na vsak cent, dokler se ne ustaliva v nekem fletu. Najemnine niso majhne, temu primerne pa so seveda varscine.. Ampak ok, bo slo :) Sva pridna in sparovna.
- Cork je kulci mesto, po prebivalcih malo manjse kot Ljubljana, ceprav se mi center zdi precej vecji in prometnejsi.. Miljon pubov in pajzlov, trgovina ob trgovini, a zal bo treba na prvi konkretnejsi pubcrawl se malo pocakati :D
- Na prvo zogo se mi zdi, da je urejanje birokracije nekoliko lazje kot pri nas, vseeno pa se najde kaksna sitnost, kot npr. takozvani 'Emergency tax', ki ti vzame 40% place, dokler ne uredis vse potrebne papirologije - a ta denar na koncu hvala bogu dobis nazaj. Upam, da bo cimprej vse urejeno.
- Da si bom ocitno morala iskati nek part time job za zraven, ker na moj foh tukaj ocitno nic ne dajo. :( Lahko bi zacela iskat full time, ampak mi moj 'od doma' job daje cisto prevec svobode, da bi ga samo tako zavgrla. Nope.
- Da mi malo manjka moj brlogec, v katerem sem lahko delala kar sem hotela, kadar sem hotela, oblecena kakor sem hotela, etc... predvsem mi manjkajo zvocniki in moje tuljenje zraven :D ampak ok, zapuscanje comfort zonea, pa to.
- Da me zanima, kaj vse me se caka :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 20. Mar. 2017 12:05

- Da imam totalno ful aktivna 2 tedna. Noro je!
- Me to sonce in dvig temperature ful poživlja in sem energijska bomba, delam na polno, športam na polno, žuram na polno :D. Harty pard! :D
- Sem se včeraj totalno ujela v plesu z enim kolegom. Dayumm he got some moves! Sploh nisem vedela, ker še nikoli nisva bila v taki situaciji. Plus še sama sebe sem prijetno presenetila, danes zjutraj sem gledala snepe od kolegice in čeprav nisem najbolj elegantna in spretna plesalka, sem na videu zgledala ko balerina. Kaj naredi dober soplesalec :oops:
- Sem cela pobita - muskelfiber od začetka sezone laufanja se mi je združil z neudobnim občutkom v nogah od stanja na šihtu, ki sem ga potencirala z žuriranjem v petek in soboto. Hkrati sem za vikend ob hribolazenju po kavernah soške fronte z golenjo udarila ob napeto zajlo po kateri smo plezali in včeraj od careless plesa v visokih petkah do zgodaj zjutraj pridelala še žulj na obeh nogah. Zgledam ko slab vojni veteran, ampak zdej stisnemo zobe in gremo na šiht! ;)
- Magistrska stoji. Lena sem in si ne vzamem časa.
- Moja mala varovanka raste in je najbolj dobrovoljen otrok na svetu.
- Okoli stanovanja se klati ena revčica mucica. Čisto je shirana in zvozlana. Včeraj smo ji s kolegom dali za jest, in je od hudega zaspala takoj ko je pojedla, niti od sklede se ni umaknila.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Mar. 2017 22:52

-* sem se čez vikend dobil s sošolci iz srednje šole, in že dolgo se nisem počutil tako drugačnega od drugih.
-* je večinoma mojega ožjega kroga prijateljev, postalo res uspešnih v svoji branži, fantje se vozijo z dobrimi avtomobili, stanovanja so lepo opremljena, ampak niti en ni srečen, še manj ..zadovoljen.
Vsi garajo, nimajo časa zase, imajo fizične in psihične težave in nimajo osebnega življenja.
Mi je bilo čudno, ker sem bil obenem deležen pokroviteljskega odnosa, po drugi strani pa zavidanja ker imam željo po avanturi in imam kul socialno življenje.
Mislim da smo po nekaj urah vsi sklenili, da se težko razumemo, vsi smo pa razumeli nekaj, vsak od nas se je zavedoma odpovedal nečemu, in zato plačujemo ali s ponosom, zdravjem, časom ali denarjem.
-* smo potem malo menjali naše dobrine, jaz sem nekomu organiziral potovanje in ga nahajpal da si je prvič v petih letih vzel dopust za dva tedna, drugega bom peljal v hribe in mu predstavil eno punco za katero mislim da si bosta kul. Oni bodo pa mojemu bratu poiskali dobro službo.
-* sem bil vesel da so vsi ugotovili da nisem več sarkastično defenziven kreten, in so se mi odprli kot knjige, in to cenim, sedaj ne gledam več na to kot neko breme, ampak je čast in lepo da ti ljudje povejo svoje stvari. Na koncu dneva, imamo vsi probleme in moramo biti dobri do sebe in drugih.
-* se vsako leto zajebem da še poširim svoj vrt, zdaj je velik že 80m2 in ja...vsako leto rečem da bom mel samo krompir, in potem imam 100 stvari. Ironija. Pojem 5kg zelenjave na leto.
-* se trenutno res jebem z vsemi stvari, konflikti v familiji, res me včasih stiska, res se jebem da obdržim nek standard komunikacije z folkom, in vsak dan si postavljam vprašanja glede moje poti in projekta, in mi res manjka samo en ki bi verjel vsaj četrt toliko v to, kot jaz.
Sem se čez vikend res vprašal, ko mi je en ponujal delo v pisarni in dobre pogoje, hiša bo kmalu končana, nič mi ne manjka da ne bi mogel imeti ene fajn punce...samo ne morem, ne morem se odpovedati temu, raje crknem.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1640
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 21. Mar. 2017 7:50

- Okoli stanovanja se klati ena revčica mucica. Čisto je shirana in zvozlana. Včeraj smo ji s kolegom dali za jest, in je od hudega zaspala takoj ko je pojedla, niti od sklede se ni umaknila.

JOJ prooosim kličte mačjo hišo, vprašajte nekoga, če hoče muciko. PROSIM pomagajte ji! če zgleda tko boga, nujno potrebuje pomoč. al pa magar dej svoj kontakt meni, pa bom zrihtala, da bo mucika kul. mi res ni problem, sam me res duša boli, ko slišim/vidim, da kaka žival trpi.

* pogodba je podpisana.
* se strinjam s tem, kar je LZ napisal... ob srečanju z vrstniki vidiš kako si je vsak izbral svojo pot, in posledično iščeš pomanjkljivosti in prednosti v svoji izbiri... in je težko. vsi se moramo nečemu odpovedati, ne moreš imet vsega... če imaš službo, imaš zagotovoljeno neko varnost, stabilnost, finance. je pa drastično manj časa, ni več toliko entuziazma za razne stvari...
* imam rezervirano morje :) dva dni sicer, but its something, wuu wuuu :)
* mam tako kožo, da mi je muka pogledat samo sebe v ogledalo. dobr, ni TKO hudo, ampak se res bedno počutim.
* me j* mal spomladanska utrujenost. pretopl je, in tist topel veter me naredi celo omotično :/ bo treba začet mal migat.
* sem dobila en surprise sms čez vikend, ampak me je presenetu na en res tko wtf način. eni ljudje res, ampak res nimajo ponosa...
* je drugače prečudovit vikend za mano, res sem uživala :)
* upam, da se v teh dneh znebim te papirologije... mi res gre na živce to prelaganje in pošiljanje papirjev. bah.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 21. Mar. 2017 11:44

-sem danes nenormalno dolgo spala. so zadnji trije, štirje dnevi res prišli za mano. ne vem, če sem bila od petka do nedelje dalje doma več kot 10 ur vsega skupaj.
-ampak je bilo pa noro luštno. so na obisk prišli sami simpatični fantje, s katerimi si želim, da bi se lahko videla večkrat.
-se počutim ful skurjeno. ne bi zmogla še kak dan dlje takšnega tempa. starost in to :D
-si moram par stvari še zrihtat glede prakse. pa še vedno me malo muči lokacija.
-se mi je danes sanjalo, da je imela moja kuža razparan trebušček. sem se zbudila s srcem v grlu in adrenalinom totalno nabitim.
-si grem skuhat kavo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 718
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 22. Mar. 2017 17:42

* imam res najboljšega šefa na svetu - zna motivirati, ve, kdaj se je treba tudi malo poza(je)bavati, zna uspešno vodit firmo in kolektiv in priznava dosežke tudi drugim, ne pripiše vsega sebi, awesome

* se je splačalo malo stisnit zobe zadnji dve leti, da zdaj žanjemo sadove; tisti, ki so pa prej luftali pa .... karma is a bitch, samo to

* tist feeling, ko mislim, da bom izpit zarila, pa pol dobim fakin' 10, yes, yes! :D

* pomlad, bring it on, I'm ready! :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 26. Mar. 2017 20:13

^^ upam da bom imel nekoč nekoga tako rad, kot imaš ti svojega šefa :D.

-* sem bil spet cel vikend na Obali :D
Obrezoval oljke, delal na njivi, šetal in snemal po Piranu, v soboto je bil b o l a n sončni zahod v Piranu.
-* bo moj brat očitno dobil službo, sem vesel za njega, in vesel da imam zanesljive prijatelje.
-* v torek začenjam beliti že, kuhinjski pas je že položen, hodnik tudi, elektro material je naročen, ta teden dobim uradno ceno za ogrevanje...tako da, damn, pizdarije so blizu konca.
-* sem prejšnji teden zaključil eno stvar ki mi ni dala miru, en frend ki je totalno pogorel na potovanju in res pokazal neprimeren odnos do ljudi.Sem si po nekaj mesecih vzel cajt in mu razložil zadeve, kako ga folk dojema, in na koncu se mi je zahvalil in dal roko. Ne morem in ne maram imeti negativnosti v sebi, distanciranje in ignoriranje mi ne da miru, iskrenost in empatija je edina rešitev.
-* me je Logan zjebal, fak je dober film :D, in potem vidiš nov trailer za Justice league, in si samo...aham, to je nasprotje
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Mar. 2017 0:34

- da sem slabe volje in se mi posledično ne da niti spat it, čeprav morem zgodi ustat
- da so problemi, ki me morijo bolj na fanta vezani..
- da sm zadn čas precej omejena s prostim časom,bolj kot kdaj prej, kar ga je, pa preživim večinoma s fantom, z ostalimi imam bolj bežen odnos
- da se počutim staro in kot da bi bla neka ogromna razlika od takrat, ko sem bila samo kake dve leti mlajša
- se tolažim, da je zdej sam tako obdobje in morm sam malo stisnt zobe, da gre mimo in bo potem boljše/lažje
- da ful nisem več toliko vajena alkohola in sem se enkrat v zadnjem času toliko napila da sem bla nasledn dan cela boga in sem že dvomla v to, kako bom preživela,ker nism mogla niti vode pit
- da komi čakam prvomajske
- da po drugi strani vem, da sem lahko preveč zahtevna, se sekiram za brezveze in mam v bistvu vse kar rabim, vse bistvene sestavine. In sploh sem srečna, da tudi ko se zdi, da vse gre, mi vedno ostanejo tej moji oblaki..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 29. Mar. 2017 14:27

- hayley sicer pojma nimam o tvoji zvezi razen kar tu gor pišeš, ampak dobra zveza nikoli ne bi smela bit "hard work"... ko si z nekom kjer lepo teče, to je tisto pravo. Brez nepotrebnih dram, kregov, slabe volje. In bit samski/a ni najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi.
-in pri 20 "+ nekaj" niste stare, bemti ženske :D
- če se v tem ne najdete, prezrite :D
- hočem prodat ene boge salonarje in mi piše več tipov, kot žensk. adijo pamet :D
- in hočem prodat samo en bogi kavč, ne ne iščem seksa, hvala vseeno

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov