Obsedenost

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 456
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 20. Dec. 2005 14:58

Včasih se mi zdi,da ko se negdo zaljubi in pol začne neki škripat in eden od partnerjev začenja počas pakirat stran,drugi partner postane tako jezen da te začne zasledovat na vsakem koraku...Se ti začenja vtikat v tvoje življenje in v tvojo zasebnost ki se ga sploh ne tiče..Postane obseden s tabo!!!Kaj takrat narediti?Kaj narediti če se ti znajdeš v takem položaju(ko sam postaneš obseden)in si tega nočeš priznat??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 485
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sweet_kitty » 20. Dec. 2005 15:00

Začet se morš zavedat da to zate vsekakor ni dobro in da izpadeš kot kaka zaljubljena trapca. Pustiš osebo naj gre po svoje in jo ne oviraš ozioma omejuješ. Če ti ne vrača ljubezni je že očitno da te ni vreden.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 113
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 20. Dec. 2005 15:35

valda da vsakega, ki trpi po končani zvezi in še ni prebolel zanimajo stvari v zvezi z bivšim..(čeprou tega nočš in bi rad samo pozabu)..sčasoma postane lažje..boš vidla..samo ne pustit da te on zasvoji..sej veš da ne bo nč bolš dolgoročno(kvečemu slabš) če se boš vtikala v njegovo življenje..pust mu da gre naprej s svojim življenjem in sama tut deli na tem..pejt ven z družbo..res čimanj pust da ti misli k njemu uhajajo..valda je težko sam če se potrudš je tkoj mal bolš..sčasoma(zj kok dolgo obdobje je to je spet odvisno) bo pa velik bolš..enkrat ti verjetno sploh ne bo jasno kaj ti je blo takrat da si to počela..boš vidla da se maš loh sama čist fajn dokler ne boš kašnega drugega spoznala..alpa tretjega..
..ni nujno da gre za to da te on ni vreden..zdj nevem kaj je bil vzrok da sta se razšla..mej v lepem spominu kar sta imela..samo pač nista bla za skupi čeprou se teb trenutno ne zdi tko..ampak boš spoznala..(just like i did)..mej se rada..življenje je prekratko da bi se cele dneve ubadala z nečem kar nima niti malo smisla..sj boš zmogla no :wink:
say it right..
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1209
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 20. Dec. 2005 16:00

Jaz sem imela neko tako bolano izkušnjo z bivšim. Ni sprejel dejstva da sem ga jaz pustila in me je še potem nekaj časa nadlegoval po telefonu, pošiljal grozeče sms, potem pa je končno spoznal da zanj oz za naju ni več rešitve in me je pustil pri miru.
Pusti človeku prosto pot,če do tebe ne goji več takih močnih čustev kot nekoč, oziroma če je obratno to dotično osebo ignoriraj pa se bo sčasoma vse uredilo.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 731
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 20. Dec. 2005 16:01

no če bi mene tako zalezoval nekdo na vsakem koraku bi me strah ratalo... jez pa zagotovo nebi za nikom letala... no ok če bi me ljubljena oseba zapustila in bi še jaz zmeraj čutila nekaj do njega, bi ga seveda skušala dobiti nazaj, ampak to zalezovanje na vsakem koraku po moje nebi pomagalo, ampak vse samo poslabšalo.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 493
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 20. Dec. 2005 18:26

spomni se da tako zalezovanje tvojo ljubljeno osebo še bolj odbija in zamoti se z drugimi stvarmi
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
virgio
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 22. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virgio » 20. Dec. 2005 18:29

ja če si pač nista usojena si nista,torej gresta vsak po svoje!!!
sej ne rečem da slovo ni težko ampak je treba iti dalje...Kaj boš mela od tega če ga boš skoz tekala za njim..nič?! treba je dalje hočeš nočeš moraš. Pa sej veš kaj pravijo čas zaceli vse rane in še res je...
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 724
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 22. Dec. 2005 1:19

treba se je sprijaznit da je konec, kar je včasih res ful težko ampak tako pač je. Verjetno pa, če imaš nekoga rad mu želiš da bi bil srečen, pa čeprav ne s tabo. Torej mu pustiš da si svojo srečo poišče drugje.

Se pa to večkat dogaja (samo moje mnenje) pri zvezah oz. pri končanih zvezah, kjer ni vse dokončno razčiščeno.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1027
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 22. Dec. 2005 9:47

sem imela tako izkušnjo z bivšim...bil je povosd, kjer sem bila jaz...klical me je ob najbolj nemogočih urah in jokal v telefon...grozil s samomorom in podobne stvari...jaz še zdaj ne morem razumet, kako je nekdo zmožen spravit kaj takega skupaj...takšni ljudje so zame bolani....punca..vzami se k sebi....in ga pusti pri miru...ker ga boš s takšnim obnašanjem le odbila od sebe!!!če je konec je konec...vem, da je težko...ampak ne otežuj si še bolj stvari in pozabi nanj!!!!
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1435
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 22. Dec. 2005 10:20

Jst se sigurno ne bi prijetno počutla če bi me po končani zvezi nekdo tkole zasledovau pa me skos klicaru in non stop neki sms-i ... sploh če bi blo to že tko zloooo na psiho bazi ... da ti grozi in tko ...

Vem pa tut, da če bi bla še tooookkkk zaljubljena nikol ne bi tega delala, ga kakorkoli zasledovala, klicala, pošiljala smse. Hmmm ne ni šans. Tut jst sm šla s fantom narazn in sm misnla da bom umrla in mi je blo konec težko, ampak niti v sanjah nism pomisnla, da bi ga pol pa kr zasledovala pa mu težila s tem ... pač je hudo in vse, ampak se probaš nekak sprjaznt s tem ... ne moreš pol tm izvajat nekih groženj nad nji da bo prišeu nazaj ... ni šans ... to je totalno zgrešeno ... s tem lahko kvečjemu dosežeš, da se mu boš še bol zamerla pa še kkšno prepoved približevanja lahko kaseraš ... tko da jst se s tem ne bi igrala ... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1614
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 22. Dec. 2005 21:05

Ne ko je enkrat konec je brezveze da neki siliš v nekoga pa mu težiš pa ne vem kaj vse... Če te nekdo pusti ker te pač nima več rad al iz katerega koli razloga že, če ti da jasno vedet, da je res dokončno konec, nima smisla neki vztrajat pa se metat za njim in ga prosit da bi bil nazaj s tabo, al pa mu celo grozit, ker itak nič ne dosežeš, če pa že dosežeš kej, mogoč to, da te vzame nazaj iz usmiljenja, kar je pa itak isto brez smisla. Mene je tud zdle pred parimi dnevi fant pustu ko sma bla več kot dve leti skup, in mi je priznal da me nima več rad, da me že neki časa ni mel, in itak da ful trpim pa to ampak mi še na misel ne pride da bi mu ful neki težila pa ga zalezovala in take fore ker preprosto NIMA SMISLA.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 61
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 22. Dec. 2005 21:24

Vsi imamo v življenju določene trenutke ko delamo stvari katerim se potem čez čas smejimo..Kakor koli zdaj situacija deluje čudna, neprijetna in neznosna..vse mine..tudi to bo..čas zaceli vse..še najbolj nerodne trenutke v življenju :razz:
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Uporabniški avatar
mikinikita
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 17
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a mikinikita » 12. Jan. 2006 11:47

ei..jaz sem mela tipa,ki me je zasledoval,me zaklepal..stal pod mojim oknom po cele noči,sam zato,da je bil zih,da nisem šla sama ven..jaz osebno sem se počutla grozn,kt kakšna ujeta žival in verjemi mi,da se tudi tvoj fant ne počuti fajn..izgubila ga boš sigurno s takim obnašanjem..če si obsedena z njim,to pomeni da ga nimaš rada,ampak da si obupno želiš da bi on tebe imel rad..to ni ljubezen,sprijazni se in čimprej nehaj s takim obnašanjem;dokler še imaš življenje,prijatelje in fanta..
When someone dies a crow carries that soul to
the land of the dead.But sometimes something so bad happens that
terrible sadness is carried with it.And the crow can bring that soul back to put the wrong things
right.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 721
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 12. Jan. 2006 12:12

Res je, obsesija ni ljubezen. Pust ga, da gre svojo pot. Vem da je težko. Ampak s tem ga boš še bl odvrnla od sebe! Mislm, da pa tega nočeš.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 456
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 12. Jan. 2006 22:43

Lubike moje nikjer nism napisala da se to dogaja meni...Jaz sem samo vprašala ker me je pač zanimalo,ker je bil moj bivši obseden z mano,...Jaz nism bla z nikomer obsedena..
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov