Napisal/-a BlackFlash » 22. Jan. 2018 17:18
Če povzamem zadnja 2 meseca:
Tik pred koncem leta sva se na njeno pobudo dobila na pijači. Prišla je še njena kolegica in njen tip, zato se nisem mogel resno pogovoriti. Šele ko sva se poslovila, sem jo lahko za trenutek stisnil k sebi. Še isti večer me je ob pozni uri poklicala - ne vem kaj je hotela, vendar sva kar nekaj časa govorila po telefonu. Rekel sem ji, da mi je bilo lepo in bi jo kmalu spet rad videl... tudi ona je potrdila da je bilo lepo in bo treba ponovit. Prepričan sem, da je tedaj že vedela, da mi je všeč, čeprav ji tega nisem povedal.
Novega leta nisva čakala skupaj, ker je imela ona že prej načrte in ni hotela prijateljic pustit na cedilu - kar popolnoma razumem. Kljub temu se je prva spomnila in mi voščila, zraven še nalepila nekega srčka in kiss - smajlija. Jaz sem ji zaželel enako, ter pripisal, da je drugič ne spustim brez lupčkov in objemov. Potem so sledili prazniki in sva šla voščit vsak svojim, zato se nisva mogla videti (razumljivo).
Prvi vikend po novem letu: en dan je bila v tujini, drugi dan se je dobila s sodelavci, da so si voščili med seboj. Vmes sem bil tudi sam odsoten, tako da nisva uspela priti skupaj (to sem tudi nekako razumel)
Drugi vikend: Skozi ves teden sva bila v kontaktu, medtem pa je ona zbolela. Rekel sem ji, naj počiva, da se bo čim prej pozdravila in bom jaz že počakal (tudi to se da razumet). V soboto se tako nisva videla, je pa odpisala, da bi se morda lahko videla v nedeljo, če ji bo boljše. Odpisal sem ji, naj sporoči v primeru dobrega počutja, sicer naj raje počiva. Oglasila se ni, zato sem ugibal, da še ni povsem zdrava.
Tretji vikend (21. in 22.): Soboto sva imela oba dva delavno - jaz dopoldne, ona popoldne. Zvečer bi se lahko videla, vendar so pri njih menda nekaj praznovali in zato ni mogla nikamor (tudi to se da razumet). V nedeljo dopoldne je bila njena pobuda, da bi lahko danes končno kam šla skupaj... napisala je še, da mora takoj po kosilu doma nekaj pomagati, potem pa se mi oglasi... tudi tu sem verjel na besedo (predvsem zato, ker je sama dala pobudo), zato sem rekel, da naj v miru uredi in mi javi, vendar se ni oglasila.
Skozi ves ta čas, sva si dopisovala - mislim, da sem ji celo enkrat napisal, kdaj bo končno imela čas zame, saj ne morem več čakati, da jo vidim. Nikoli ji nisem rekel, zakaj si ne vzame časa, saj sem ji verjel na besedo, pa čeprav sem včasih tudi sam dvomil. Enkrat se je celo zanimala, da bi prišla k meni, saj je imela opravke v mestu, kjer stanujem med tednom... zaradi tega sem še dodatno sklepal, da si res kaj želi.
Zdaj sem z dopisovanjem zaključil. Če bo sama izrazila željo in določila čas, kdaj bi se lahko videla, ji dam še možnost. Če bo tako minil še en vikend, pa jo bom odslovil. Ne vem, zakaj je potem zgubljala čas z mano na pijači in mi jo nazadnje še častila, če bi se lahko izognila že temu.