Izdala je moje zaupanje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

samsung
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 24. 2. 2018

Neprebrana objavaNapisal/-a samsung » 24. Feb. 2018 21:55

Tako se je začelo: spoznal sem punco in sprva z njo prijateljeval. Nekaj mesecev sva se občasno videvala, vendar vedno v družbi (to pomeni zraven vsaj en prijatelj) in bila ves čas v kontaktu (sms). Le nekajkrat sem jo uspel dobiti samo na pijačo in jo malo bolj spoznal.

Tako se je nadaljevalo:Prišlo je obdobje, ko sva se bolj malo videla. Poleg tega sem jaz moral iti službeno v tujino. Tam sem bil 2 meseca in se na teden ali 2 vračal domov. Če je bila priložnost, sem jo kateri vikend uspel zvabiti na pijačo, drugače sva bila redno v stiku po e-pošti ali messengerju. Zaupala sva si čisto vse. En dan mi je pisala, da jo je kontaktiral bivši in sta bila skupaj na pijači - tako sem spoznal še njega. Ker pa jo je pustil zaradi druge (in kasneje še to izgubil) sva se domislila, da bi ga malo podžgala. Ona se je domislila zgodbe, da je nekoga spoznala (njena poslovna stranka) in da se dobivata in že urejata načrte za skupno prihodnost. Povedala mi je celo ime tega "namišljenega" tipa. Jaz sem bil na njeni strani in tako sva mu natvezila, kako ona uživa z drugim. Vsakokrat sva dodala še kakšno podrobnost, da bi ji njen bivši zavidal. Celo nekaj slik s svojim "fantom" (torej s poslovno stranko) je objavila na instagramu. Misleč, kako dobro skupaj sodelujeva in se razumeva, sem se v tem času jaz vanjo totalno zaljubil in čakal priložnost, da naredim korak naprej.

Tako se je končalo: po 2 mesecih sem zaključil s tujino in potem je še kak mesec in pol trajalo, da sem se spet ustalil. Čakal sem tisto priložnost, da se dobiva, vendar se je kar vleklo. Ko sem jo končno zvabil na pijačo, sem ji direktno povedal in vprašal kaj bova. Njena reakcija je bila, da ima slabo izkušnjo z zadnjo vezo in več od prijateljstva noče imeti. Razumel sem jo in sklenila sva ostati prijatelja.

Razplet: Nekaj mi je pravilo, da je vse skupaj preveč pristno, da bi bila le namišljena zgodbica za njenega bivšega, zato sem se odločil to raziskati. Kako sem to izpeljal, ne bom opisal, a dobil sem trdne, zanesljive informacije: v času moje odsotnosti je res začela hoditi s svojo poslovno stranko. Zdaj sta skupaj že 3. mesec in v tem času nikoli ni omenila, da sta skupaj kot par - meni je trdila da sta le prijatelja in celo slike naj bi nastajale zato, da bi ji bivši zavidal. Še prejšnji teden sem se na njeno pobudo z njo dobil na pijači (takrat še nisem vedel za to) pa mi ni nič omenila, da je vezana ali karkoli. Debata je tekla, kot da sta le prijatelja in je vse skupaj del zgodbice za njenega bivšega.

Ne razumem zakaj? Za to so vedeli vsi njeni kolegi in sodelavci, samo meni ni omenila, da to resno misli. Če ne bi raziskal, bi verjetno še zdaj mislil, da je to namišljena zgodbica za bivšega. Če sva sklenila, da bova prijatelja in sva si vse zaupala, zakaj mi ni povedala tako pomembno stvar? Zakaj me je vabila na pijačo in to prikrivala? Tudi danes (ko to že vem) me je vabila na kavo, a se jaz iz drugih razlogov nisem mogel odzvati povabilu. Zakaj mi zadnjič, ko sem ji povedal kaj čutim, ni takoj povedala kako je - zakaj je lagala?

Jaz se zdaj počutim, kot bi mi dejansko propadla veza. Zaupal sem ji vse, ona pa se je odločila tako. In preprosto ne razumem, kaj je s tem želela - kako more sklepati prijateljstvo, hkrati pa prijatelju tako lagati? Ona sicer še vedno ne ve, da jaz resnico poznam, tako da bo še zanimivo poslušat. Vsekakor me čaka konkreten pogovor, potem pa ne vem kaj naj naredim, ker ne razumem situacije. Ima kakšen poseben razlog, da me je šla tako zavajat?

Če to odmislim, je punca v redu in bi rad obdržal stik z njo. Preveril sem vse kar mi je povedala in vse ostalo je resnica. Kar pa me muči je to, da mi gre po glavi samo ona... druge mi sploh niso zanimive. Kako naj jo pozabim?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 24. Feb. 2018 22:07

Koliko tem še nameravaš odpret? :rolleyes:

Meni se cela scena zdi zblojena, s to žensko na čelu.
Move on.
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 429
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 25. Feb. 2018 21:22

:rolleyes:

Vse skupaj je že prav patetično, s teboj na čelu. To, da ne greš naprej, kljub temu, da ti je ženska jasno povedala, da nič noče, in zdaj očitno tudi pokazala (glede na to, da ima drugega); to, da na forumu sprašuješ stvari, kot da si najstnik, in odpiraš 101 temo; to, da žensko preverjaš ... Najdi si hobi!!!
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3438
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 25. Feb. 2018 22:13

TL; DR.


Poišči si drugo, če je "izdala tvoje zaupanje" nimaš s takim človekom kaj iskat.


Sayonara.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]