fant me ignorira...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 118
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 04. Avg. 2008 18:09

hmmm...sem tud sama mela skoraj podoben primer v eni izmed bivših zvez...
menim, da če si fant ne more vzet časa zate, te ni vreden...
in zato sem ga takrat pustila.
meni, je dovolj že da se mi en dan ne oglasi...ker vem da je nekaj narobe..
v normalni zvezi se to ne dogaja...
tak da dvakrat premisli, če se splača met zvezo, ki umira in ki bo slej ko prej razpadla.
pa tudi če ma probleme, mislim, da si tolk vreda da ti jih zaupa in da mu pomagaš...saj v tem je pomen zveze..skupaj v dobrem in slabem
upam da fajn zrihtaš...
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 04. Avg. 2008 19:52

čez tri mesece bo 18 :)

seveda sm bla ful vesela smsa, pa da mi je vsaj mal pojasnil kaj se dogaja. ma pa onegirl111 prav, da naj bi bla js tista, h keri se zateče ku ma probleme pa ko mu je težko.je pa bolj vase zaprt človek glede njegove družine, o njej govori sam če ga kaj vprašam.
pomoje noče da vidm, da mu je težko..moški pač :D enkrat sva se ful pogovarjala o njegovi družini, in je začel jokat, in pol sm še js začela :oops: ker sem čustvena, pa mi je blo težko njega takega gledat. tko da tut zato najbrš noče o tem z mano govorit..nevem.

kjlub vsemu, se bova še krepko pogovorila o tem, ker tega kar je bilo tale tedn nimam želje še enkrat prenašat, pa naj ma nevem kakšne težave. :wink:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 15. Avg. 2008 10:52

lep pozdrav vsem :)

spet se vam oglašam, ker med mano in mojim fantom še zmer še zdaleč ni tko kokr bi moglo bit...in nevem, počas mi je že bedn da se sploh še ukvarjam s tem, ker je jasn, da bolš d greva narazn.ampak še zmer upam da mogoče se vse poštima..

prevčeraj sem se vrnila iz grčije, kjer sem bla en tedn s familijo. med tem se nisva nč slišala, ker so smsi in klici zelo dragi. en dan preden sem se wrnila domov, mi je pa napisal sms. in sicer, da je velik razmišlu o nama, da vid da nebo več tko ko je blo, da mu je težko.da se mu zdi, da sm js hotla da pride do tega, da sm bla skos neki zamorjena . da se mi oprošča ker me bo prizadeu,da mi je hvaleženza use, ker sem mu stala ob stran . da bi rd da sva res dobra frenda, pa da me nebo nikol pozabu čeprov mu najbrš ne wrjamem. da ve da je izpadu prasc pa da me bu neglede na vse zmer spoštovau.
in js sm prebrala sms in bla prepričana da mi je dau s tem konc. ( sej je napisu da bi rad da sva frenda ?!) in kr nisem mogla vrjet, zjokala sm se in pol je blo dobr dokler sem bla še v grčiji. ko sm pršla domov, je pa vse nekak pršl za mano in sm bla čis natleh.
sem ga kliknla na msnju in me vpraša če sm dobila sms. pa rečem a tistga, u kerem si reku da ti ni vč do tega da sva skup. in je začeu, da spet use kar je reku ukol obračam, da na vse slabo gledam itd. js sam WTF, v čem je bil pol smisu smsa?!
:boese:
no pol se še ppregovarjava prek msnja, pa sm rekla da ga bom poklicala k prek msnja nauva nikamor pršla. ga pokličem in me vpraša zakaj sm bla pol skos zamorjena ( prej me sploh ni nikol vprašu zakaj sm zamorjena, čeprav je to zgleda opazu. loh bi bla js čis zarad nečesa druzga slabe vole, on bi me pa kr pustu zarad tega...). mu powem da zato, ker se več k en tedn nisva slišala kaj šele vidla itd. je reku d js ne zastopm da un dela cele dneve ( kar je res, dela od zutri pa do 8h, 9h ) pa sm rekla zakaj pol še dela, če itak nima nič od počitnc. je spet reku da ga ne razumem, da ga noben ne. pol je reku še, da ko pride domov je spet sam štrajt in da mu je ful težko in je zače jokat. pa sm, rekla zakaj mi tega nč ne powe, da sm misnla da se je doma umiril. pa je reku da nemore to nobenem govorit, da rajš obdrži to v seb. sem ga vprašala če me ma še rad, je reku da me ma sam da neve če je še loh z mano, ker ma dost drugih skrbi pa težav, in da neve če ma še za mene čas pa volo.neki v tem smislu no. da nism js nič kriva, ampak njegova starša.js sm mu powedala vse kar me mot pr njemu in mu rekla naj še on men powe kaj ga mot. in je reku da ne, da mi on tega nau naredu, pa sm rekla d s tem ni nč narobe, da ga mam tut če me kej mot rada, da nemore bit zmer use lepo v zvez.ampak nevem on tega na razuma in čis drugače razmišla..rekla sm še, da se mi zdi da skos silm v njega, skos js njega kličm in vse, pa je reku da sploh nič ne silm, sam da pretiravam, da ko me en dan nau poklicu bom že misnla da me je pozabu...
js ga res ne razumem..

pogovarjala sva se pol ure, nakonc sm mu rekla naj zdej ko bo na morju s frendi ( spet) dobr premisle kaj hoče, in se pogovoriva ko pride domov.

zdi se mi da sm mu sam v napoto, da hoče končat, ampak ne upa direkt rečt..po durgi strani pa pravi da me nau nikol pozabu.. tale "pavza" traja zdej že skor en mesec, in je čedalje slabše.
zdi se mi nesmiselno vztrajat z njim, če čis drugače razmišljava, drugače vidiva zvezo in kako se morta partnerja en do drugega obnašat.ampak si še zmer govorim in upam, da se bo uredil.
se mi pa zdi, da bom čez kak mesc spoznala kok je ubistvu on biu ne fer do mene , čeprav zdele ga nekak skos opravičujem, išem izgovore.
ker on ma res en čis svoj način razmišljanja, in res nevem kaj bi on točno rad :? tut če rečem da je konc, pa bi on hotu bit še z mano, mi tega nau reku, ker je pač mnenja, da če js tko hočem naj tko bo, in da se itak nč ne da spremenit, popravt.

wrjeten mi bote vse rekle, da naj končam z njim, ampak vseen..če ne dugega sem vsaj vse vn iz sebe dala...
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1836
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 15. Avg. 2008 16:29

Joooj dasha! . . .
Prou ne vem kaj bi rekla. Pomoje bo najboljše, če se en dan res usedesta, da si on uzame čas in da se popounoma pomenista kaj, kako, zakaj .. . Ker tole res ne pelje nikamor več.
Če sama misliš, da bo boljše, če končasta pol ga pusti.
V vsakem primeru sporoči kako se je odvilo. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 144
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Googi » 15. Avg. 2008 18:49

Jaz mislim, da si ti naredila čisto vse kar si mogla. Povedala si mu kako čutiš, kaj te moti, kaj bi rada od njega in dala si mu čas, da ti on pove kaj se dogaja v njegovi glavi. Počakaj, da pride iz morja, da premisli (čeprav bi lahko premišljal že, ko si bila v Grčiji, ampak dobro) in da ti pove. Če ti še potem ne bo ponudil enega normalnega odgovora, ga postavi na jasno, da to tudi tebi ni ravno najbolj luštno in da če misli tako nadaljevati, boš že sama začela razmišljati, da ga pustiš. Mogoče ga bo pa to zbudilo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Avg. 2008 10:25

Lej, tip ima problemov malo morje, ampak to, da zate enkrat na teden nima časa (ker je očitno kreganje s familijo na prvem mestu), lahko si pa vzame cajt za morje s frendi, jasno kaže, kam pašeš. Na rep verige prioritet. Lahko se s tem sprijazneš, lahko pa greš.
Uporabniški avatar
cherrypie
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 28
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cherrypie » 16. Avg. 2008 19:19

Fant k nima časa zate in se ne javla na telefon sploh ni resničn fant. mene je, ko sm bla v podobni situaciji najbolj zmotilo to, da če bi v tistem momentu res rabla neko podporo, njega enostavno ne bi mogla dobit, ker se pač ne bi javu na telefon. (S tem ne mislim na to, če se nekdo enkrat ne javi da ne bo pomote)

Res je, da lahko da ma doma probleme in vse. Ampak to, da tebe potem kao zarad tega zanemarja in službe ni noben izgovor. Za en sms na dan ma vsak cajta pa tud če pošle praznega.

Takih stvari enostavno ne moreš in ne smeš dopustit!Če se nekdo do tebe ne obnaša vredu in te spravla v obup in slabo voljo tuki ni nobenega izgovora.
No, honestly, I am dumb. Most of the time I'm playing smart
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 731
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 16. Avg. 2008 19:52

tip ni resen.... Karkoli se dogaja v njegovem lajfu, bi se moral zaupat tebi, in se trudit za vaju...

Kot si predvidevala, ti bom tudi jaz svetovala, da ga pustiš.... tega sranja je dovolj... tudi če poštimata zadeve, si najbrž tudi ti takšen človek, kot jaz, ki ne moreš stvari kar zlahka pozabit... verjemi, ap da se kasneje ne bo nič bolj trudil za tebe, da bi mu 2oprostila"... in ne bo spoznal svoje "napake", ampak on je prepričan, da si za vse kriva ti sama, ker "kompliciraš2in s takšnim fantom, ne boš nikamor prišla.... 6 mesecev zveze je malo v primerjavi, da ga še prenašaš nekaj let, pa ti potem naredi enako sranje al pa še večje....

za moje pojme.... nekje po pol leta, do leto dni se snamejo tista rožnata očala zaljubljenosti in se pokažejo tiste rpave stvari... vidva sta si preveč različna in njegovi problemi doma so samo izgovor, v resnici škriplje med vama... ti se s tem, da ima probleme doma samo tolažiš... v resnici pa veš,d a kljub problemom doma, te fant, ki bi te imel zares rad, ne bi tkao zapostavljal... saj te... watafak... za kolege je imel čas, zate pa ne... pa ne mi s tem bulshitom, da so zdaj sve starši krivi.... če bi te imel dovolj rad, bi se bojeval za tvojo ljubezen, ne pa da je tu ko neka mežva, se nekaj jokca pa ne ve kaj bi rad...

na tvojem mestu bi mu dala konec... trpela ne boš nič bolj kot že trpiš zdaj....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 904
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 16. Avg. 2008 23:07

dasha! oprost kr ti bom zdej rekla, sam js osebno mislm da mal blefira. Res nočm nč slabga, sam mi je ful čudn tole da zate kao nima nikol cajta, doma ga hočjo vsak zase.... a za frende pa ma cajt da gre že v tadrugo na morje z njimi?
Pomojm on sam ne ve kaj bi s to vajinko zvezo. Vrjetn rd te ma, bi bil s tabo ampak seeno bi ga pa žural okol s frendi pa bil brezskrben in to.
Mogoče da bosta popravla odnos, mogoče pa je še najboljša rešitev da gresta narazen.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1836
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 17. Avg. 2008 14:48

dasha! kaj sta se že kej zmelna ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 17. Avg. 2008 20:21

ne, je še vedno na morju..sem ga vprašala preden je šel, gdaj pride domov pa je reku MOGOČE nasledn tedn.je pa res d je to predvsem odvisn od njegovga fotra, k je istočasno na morju z svojo lubico :roll: , pa ga bo menda sprot pobrau ko gre on domov.

ko se bo kej premaknl bom poročala, seveda :mrgreen:
pa rada bi se zahvalila vsem za vaše odgovore,izkušnje,pomoč.res ful vm hvala :wink:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 975
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 18. Avg. 2008 0:07

Instant nasvet - vzemi torbo, daj notri spalko in zobno krtačko ter se odpravi na morje. Štopanje je brezplačno, še posebno udobno pa je, od kar so vinjete in se vsi vozijo po avtocestah.

http://www.viva.si/clanek.asp?id=3386:
Najpomembnejša zabloda o čustvih je, da se nam preprosto "zgodijo", in ne, da jih ustvarjamo sami, z odzivanjem na različne dražljaje. Štirje ljudje iz avtomobila, ki se je za las izognil prometni nezgodi, se lahko na ta dogodek odzovejo povsem različno: s strahom, jezo, srečo, ravnodušnostjo … V isti situaciji se torej ljudje odzivajo popolnoma različno. Tako je zato, ker so isti situaciji pripisali različne pomene.


Če si jezna, torej vedi, da užaljenost in jeznoritis sprožaš sama. In vso pravico imaš, da to delaš kolikor dolgo ti paše. Tip ti sporoča po SMS-ih kaj je narobe, da ga ni, torej te ne ignorira. In če se ne motim, je napisal, da te ima rad. Kje je potem težava? Težava je v tvojih pričakovanjih. Kar ti potrebuješ, je, da fantu razložiš, kaj od njega pričakuješ, pa da naredita v prihodnje nek kompromis.

lp,
Boris
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 18. Avg. 2008 21:26

ja, med drugim so kle problem tut moja pričakovanja. se mi zdi da je on mnenja, da js preveč pričakujem od njega. sam men se to, da hočem da me kdaj tut on pokliče, ne sam obratno, zdi najbolj fer do obeh in daleč od tega, da pričakujem preveč.
je tut res, da mi je reku da me ma rad, ampak z dejanji mi tega že dolg ni pokazu in js ravn to rabim...
dobr, ima probleme in zgleda da se on nanje odzove tko, da odrine vse stran od sebe. jaz wem, da bi ga takrat najbolj rabla...
mogoče pa se sam zgovarja, da me bo lahko pustu ne da bi ob tem "izpadu prasec"

je pa fajn slišat tut kakšno moško mnenje, da si vsaj približno predstavljam kaj se vam plete po glav :P
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1836
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 19. Avg. 2008 10:03

Moj tud to dela, ko ma probleme. Nobenga noče ob sebi in se totalno izolira. Mogoče se slišiva 1x za 3 min na dan. Ampak jz vem zakaj je tko.
Če ti lahko verjameš, da ma res samo probleme doma in da te ima še vedno rad ( OK, mogoče mu grejo dejanja malo težje z rok, ker je pod stresom ) pol mu dej vedet, da ti tam za njega in da se lahko obrne nate.
Kolko ti je sploh še do njega ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 19. Avg. 2008 14:22

dobro vprašanje. se tut jaz zadne dni to sprašujem. sam se mi zdi, da ko nekoga ne vidiš po 3, 4 tedne plus prepiri, je zelo težko wedet pri čem si in kaj čutiš. v men je dvom, če ma vse skup sploh še smisel.sem pa spoznala, da bo tut brez tega, da je on ob men, življenje teklo dalje, čeprav se mi bo zdelo bolj prazno.saj v bistvu to, kar sva mela midva tale zadn mesec, ni nobena zveza, tko da sm mela dost časa, da sm se počas privadla...čeprov dokler nebo eden od naju rekel konc je, bom mela še zmer upanje.
mislim pa da ko se bova vidla, ko ( če) me bo poljubil, objel, se mi nasmejal, bom spet čis v srčkih :oops:

v vsakem primeru bova ostala prijatelja in s tem se tolažm...
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov