Dva fanta

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Manja568
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 8. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Manja568 » 08. Maj. 2012 15:27

Iskala sem podobo temo vendar nisem našla nič in se že vnaprej opravičujem če sem kaj spregledala.
Moj problem je sledeč... pred letom in pol sem spoznala fanta v katerega sem se zaljubila na prvi pogled. Vse je bilo točno tako kot mora biti... bila sva zaljubljena in kmalu sva živela skupaj. Problem pa je bil, da je fant malo preden sva se spoznala imel punco, ki ga je preverala in zato sta se razšla oz se je ona izselila, a sta še vedno želela rešiti njuno vezo. Potem pa je po njegovih besedah on spoznal mene in se popolnoma zaljubil. Sama sem bila naivna in sem verjela, in vsa njegova dejanja so kazala na to, da misli z mano resno. Potem pa se je začelo. Zelo sem se trudila za najino vezo. Vse sem bila pripravljena narediti. Nič drugega si nisem želela kot samo, da je ob meni, da sva skupaj in mi je bilo lepo. Čutila pa sem, da ni prebolel svoje veze. Celo zgodilo se je, da ko sva bila skupaj en mesec je prišla ona in v enem večeru je on želel biti z njo. Čez en teden je prijokal nazaj. Bila sem tako vesela. Trudila sem se opravičevati njegova dejanja in zmedenost s tem, da je bil v dolgi vezi, ne preboliš kar tako in da rabi čas. Ponovno sva bila skupaj in ne glede na vse sem se počutila srečno, da sem z njim. čez pol leta je počilo. Popolnoma sva se skregala. Končala. Spakirala sem vse in odšla od njega. Bilo mi je hudo a sama v sebi sem čutila, da je nekaj narobe in da moram iti. Hudo mi je bilo. On je izrazil željo, da želi biti sam, da mora biti saj bo le tako lahko vse premislil. In sem se strinjala. Neumna baba. Čakala sem na to kaj bo. Zvedela sem, da je spet bivša pri njemu in to me je popolnoma ubila saj mi je skos zagotavljal, da nima stikov z njo. Zadnji udarec me je popolnoma ubil. po tem ko mi je lagala, da mu naj dam čas in da me ima rada sem ga dobila z bivšo. To je bilo celo zame preveč. Odločila sem se, da sem se dovolj poniževala in, da moram iti naprej z življenjem.
Čez nekaj časa sem poznala nekega fanta... imela sva veliko skupnih točk in popolnoma me je očaral. začela sva se dobivat in sčasoma sva bila že več kot prijatelja. probolem je pa bil, da se je on zelo branil resne veze kljub temu, da sva delovala kot par nisva najinega odnosa nikoli tako definirila. Imela sva se lepo skupaj skoraj 2 meseca in popolnoma sem že odpisala bivšega. dokler se ni spet zgodil preobrat. bivši je spet ugotovil, da želi mene in nobene druge. in začel delati na tem, da mi dokaže koliko mu pomenim. nisem se pustila zmesti in sem še vedno bila v moji t.i vezi. bivši ni vedel, da imam koga. po skoraj enem mesecu je prišlo tako, daleč da sem se mogla odločit. Bivši se je trudil kolikor se sploh lahko. Moj trenutni fant pa je bil malo preveč na izi. V enem veceru sem se ugotovila, da so moja čustva do bivšega še vedno močna in da si želim njega. Ponovno sva bila skupaj. Bilo je lepo. spet. Dokler ni po mekaj mesecih me kontaktiral drugi fant. Nisem sploh preveč reagirala, saj sem mislila, da se sprečna. Naključno sva se srečala na neki zabavi in fant mi je izpovedal, da me ima rad in, da mu je žal, da je zajebal to kar sva imela. spet nisem mu povedala da sem v vezi. Zdaj sem že popolnoma zmedena. Imam fanta, s katerim praktično živim, a hkrati me vleče k drugemu. Glede na vse niti nimam občutka, da fanta varam. Ne vem pa kaj naj naredim. Nočem spet narediti neumnosti in se čez noč odločiti, da mi bo žal. Prosim za kakšen, nasvet, mnenje karkoli. Bom zelo vesela.
Chewie
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 8. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Chewie » 08. Maj. 2012 15:43

Postavi si vprašanje s kom se vidiš čez par let in boš dobila odgovor.

Vseeno pa mislim, da bi si morala vzeti nekaj časa zase, ker deluješ precej zmedeno. ;) Mogoče, pa v tem času ugotoviš, da ni zate pravi ne prvi ne drugi ;)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Maj. 2012 15:50

jaz mislim da si tisti prvi fant ne bi zaslužil druge možnosti, ker ne moreš tako delat s človekom.. preden gre v zvezo naj se odloči in ugotovi, ali je pripravljen imeti samo enega človeka zares rad.

kolikor jaz razumem si zdaj z drugim fantom, pa si spet želiš k temu bivšemu. jaz pravim, daj temu zdajšnemu priložnost :) ker temu bivšemu je mar samo zase in ne zate, da bi imel tisto kar si v unem trenutku želi, in je pri tem vztrajen.

če si pa z bivšim zdaj, pa bodi z njim. ampak, če se še enkrat to zgodi, samo odideš in ignoriraj nadalnje sranje ki ti ga bo govoril, ko mu bo spet "zapasalo" imet tebe. lahko pa kar takoj greš k temu drugemu fantu, če te je on že tako prizadel se nima kaj spraševat potem.

sam vseen pa, sama razmisli kaj si najbolj želiš ;)

lp
hej norci :)
Manja568
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 8. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Manja568 » 08. Maj. 2012 15:59

to da sem zmedena je stvar ki je jasna kot beli dan :)

sem pa z bivšim, tistim, ki se je "lepo" obnašal do mene... in želim nazaj k fantu s katerim sem se zapletla po razpadu veze... oz ne vem kaj si želim. samo vedno bolj ugovtavljam, da sem se prehitro odločila saj se popolnoma ohlajam do fanta od kar sem spet v kontaktu z drugim.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7034
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Maj. 2012 16:03

Očitno si res zmedena in v takem stanju je ponavadi najboljše, da se odmakneš od obeh in si kar nekaj časa sama, glede na tvojo preteklost z njima. Brezveze se odločati, če si bila z drugim komaj dva meseca, prvi pa je laufal k bivši nazaj. V gl, malo si razčisti v glavi...in ne nujno na način kdo je dober zate, ampak predvsem kdo ni dober zate. Samski ti ne bo nič hudega :wink:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2628
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 08. Maj. 2012 16:06

Če mene vprašaš bi še najbolje za tebe bilo, da nisi z nobenim. Prekineš stike z obema ker že ko si bla s katerim od njiju ni bila to idealna zveza. Vzami si čas zase, da premisliš da ne boš več zmedena. Vem, da je težko ko si zaljubljen ampak zate najboljše bi bilo da ta dva preboliš, si nekaj časa sama in si kasneje najdeš mogoče kakega sebi bolj primernega fanta.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 08. Maj. 2012 16:08

tako ja :)

glede fantov pa, ta zdajšnji je že dokazal da se lahko stvar obrne tudi če je čisto v rožicah, o drugem pa zaenkrat nič slabega ni.. tako da, jaz bi poskusil z drugim. ampak, ti najbolje poznaš sebe in celo situacijo, tako da lahko samo ti najbolje sodiš pri tem.. odpočiješ si pa lahko malo ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 08. Maj. 2012 17:10

jaz ti pravim, a se odločiš za oba - oba stran!!!
paulaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a paulaa » 08. Maj. 2012 18:23

..
Zadnjič spremenil paulaa, dne 08. Maj. 2012 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 08. Maj. 2012 18:36

Mislim da imaš preveč labilno osebnost, takoj ko nekdo z veliko močjo in interesom pritisne nate te interesira.

Ne bodi z nobenemu, ampak si najdi tipa ki te bo spoštoval, bo imel razrešeno preteklost in se bo z tabo ukvarjal toliko kot boš ti potrebovala.

Ne vem, prvi te en k spoštuje...tebe mogoče interesira samo zato ker se je tisti čas ukvarjal z tabo, ampak spet....pustil te je 2x, in ti si ga vzela nazaj.

Drugi, ti pa pač kot osebnost ne paše in ga imaš očitno sam da zaceliš rane za 1., tako da v tej forumuli ti ne pašeš + še ne spoštuješ ga, ker nisi iskrena do njega.

S prvim ne bodi ker te on ne spoštuje, drugega pa pusti ker ga ti ne spoštuješ.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Maj. 2012 19:21

lz je dobro povedal: si labilna in potem te zainteresiran tip ki se močno zanima zate.

očitno sta ti zanimiva oba fanta in ti je bilo dobro z obema. zdaj pač izberi enega, drugega pa odpikaj. prekini stike. normalno da se ohlajaš do svojega fanta, če se aktivno podžigaš v čustvovanju do drugega. izberi enega in neguj svojo ljubezen do izbranega. vedno bodo okoli tebe skakali zanimivi tipi in tu in tam boš koga tudi interesirala. če boš letela za vsakim, ki bo pokazal zanimanje zate ne boš v nobeni zvezi zdržala.

če ti je s trenutnim fantom lepo, potem odpikaj tega zainteresiranega in pač bodi s svojim fantom. če ne bo šlo, končaj razmerje in si poišči novega.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 741
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 09. Maj. 2012 18:36

tretjega rabiš.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 590
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 09. Maj. 2012 20:06

Js delim mnenje s s0nckic4.

S tem, da bi js prvega fanta 100% obesla na klin oz. se že prej neb vračala k njemu, ker ni iskren do tebe, ne ve kaj hoče. No, pa saj tudi ti ne veš kaj hočeš. Pol bi se pa odločila med 2. fantom in samskostjo.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1122
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 09. Maj. 2012 21:34

nevem, če rabiš zberat med dvema, zakaj bi pol sploh bla s kerim od teh? zgleda ni noben "dost dober zate" drugač bi se že odločila za enga.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 09. Maj. 2012 22:45

zako ker je ona zainteresirana očitno za vsakega, ki pokaže dovolj interesa. tudi če pusti oba in se odloči za nekoga tretjega se ji bo isto dogajalo. lepo pa ji je (bilo) z obema - torej lahko začne trenirat svojo voljo s tem, da pač izbere enega od njiju in poskusi zvezo, če se ne obnese pač gre dalje.
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov