Iris Mulej

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 01. Nov. 2008 12:08

^^ heheheh, ej lej ne da se mi več ubadat s tabo, get a life, ne pa v petk ob 23:40 zvečer sedet za kompom pa pisart po forumih :roll: , sej ni čudno pol... Js sm ti s tazadnjimi tremi posti svoj point dokazala, zdej pa zarad mene loh še tri dni kokodakaš. Cukr8 nisi dobr prebrala mojih komentarjev, sploh ne gre za prepričevanje. Heh, ampak najbol žalostno je pa to, da kdorkoli gre na tem forumu čist na hitro preletet par tem o določenih osebah, vidš od 100 postov v povprečju mogoče 5 pohval, vse ostalo so pljuvanja. To so zame nč druzga kakor zakompleksane ženske, ki jim je edina zabava sedet za kompom pa žalt nekoga, ko je treba pa pohvalt nekoga, ki pa jim baje JE všeč, pa na forumu ne najdejo teme o njem, hahahha, smešno, ampak žalostno :roll: . Najbol žalostno je pa to, da so to več ali manj vedno iste uporabnice...tolk o REALNEM mnenju.
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 01. Nov. 2008 15:00

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 644
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 01. Nov. 2008 15:09

Meni Iris zgleda prav fajn, sam kaj ko pa ne zna nič pametnega povedati. Ampak zgleda pa v redu. Deluje mi kot neka eksotična lepotica. Ni tipična Slovenka.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 01. Nov. 2008 15:10

misstweety : js ne vem a ene tle gor ne znate brat, al kaj je z vami, sploh ne gre za prepričevanje, kokr sm že eni pred tabo povedala (cukr8)...dej raj natančno preber moje poste, predn spet kej tazga vprašaš, pol se pa loh naprej pogovarjava :roll:
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 01. Nov. 2008 15:16

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 01. Nov. 2008 15:22

preber še enkrat...sej bo šlo... :D
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 57
Na forumu od: 19. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *MissTweety* » 01. Nov. 2008 15:33

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1549
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 01. Nov. 2008 17:13

evva napisal/-a:^^ heheheh, ej lej ne da se mi več ubadat s tabo, get a life, ne pa v petk ob 23:40 zvečer sedet za kompom pa pisart po forumih :roll:


Ja a veš, eni nismo lenobe in mamo slučajno službo, šolo ob vsem tem še prijatelje, družino, fanta in nimamo časa prej kot pozno zvečer včasih - za razliko od nekaterih, a ne :wink:

Sej se mi je kr zdelo da boš rajše šla, sicer pa - postavila sem ti vprašanje in nanj ni odgovora, očitno več sama ne veš kako bi se zvlekla iz tega - je to razlog za to da raje greš? Yes, I think this is it :wink:

Uživaj dragica, pa ne se preveč sekirat, ker mi je zdaj Iris še manj všeč, ko vidim kakšne glupe zagovornice ima :wink: pa prosim, ne več ljudi prepričevat da naj jim bo I.M. všeč, ker s tem se narediš še večjo kokoško kot si, Iriski pa kvečjemu zbiješ še tisto malo popularnosti ki jo ima :) :hallo:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 133
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a hubabuba » 01. Nov. 2008 18:27

Ojej, kak ste ene patetične, no... Sploh ne gre za prepričevanje, da naj vam bo Iris všeč, gre za izražanje žalosti nad tem, kok ste ene ženske (pardon, kure) patetične in nezadovoljne in svoje bedne frustracije izlivate na forumu... neki je, če pač napišeš: Iris Mulej mi ni všeč, se mi ne zdi nč posebnega, kot pa če jo dejansko žališ in udrihaš po njenem videzu in hoji in višini in oh in sploh ne vem kaj... Mal poglejte tiste poste, ki so napisani v pozitivnem smislu pa mal tiste, ki so napisani v negativnem smislu pa boste videle, česa je več. In ja, vse se delate blazno pametne, kakšne so manekenke svetovnega formata - če se prav spomnem, je bilo najprej govora o Iris kot o ženski, ne manekenki, o njeni lepoti torej, ne o primernosti za manekenko svetovnega formata. In potem se je razvilo v smer, da ni primerna za manekenko svetovnega formata. To je druga zgodba, jst recimo (pa mislim da tud evva) sva govorile predvsem o tem, da je Iris zlo fejst baba. In ja, ne rečem, da mora bit vsem všeč, ampak se mi pa zdi blazno neverjetno in nadrealistično, da je v celi temi kvečjemu 5 odgovorov, ki govorijo o tem, da Iris JE lepa in nekje 78 odgovorov, ki govorijo o tem, da je Iris enostavno grda, smotana in da skoraj nima pravice biti manekenka, fotomodel in missica, ker je skoraj mal preveč grda... Vidite, to mene rahlo skrbi... če pa to niso nezadovoljstvo in frustracije, pol pa res ne vem, kaj je... aja, dobra dela opravljate v imenu modnega sveta - i guess???
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 01. Nov. 2008 18:31

Tamarra : hahahha, spet kokodakaš...no, ampak ja, sej ti verjamem, da si tolk pridna, da delaš na Dan reformacije, pa čeprav si ta isti dan še popoldan nekaj pisarla tle gor po forumu... :lol: , sm mislila, da nimaš časa. aja sej res, nekateri delajo popoldan tudi ob praznikih. Sicer me pa tvoj hmm lajf ne zanima, dala sm ti samo dobromeren nasvet. Pa še nekaj o tvojem mnenju, kogarkol komentiraš, skoz neki negativno komentiraš, rekla si, da ti je Osenarca všeč, a si jo pohvalila? Nisi. Ko sem te pa vprašala zakaj je nisi,kao nisi našla teme o njej. Ok, dala sm ti link, si šla na njeno temo (čudežno si jo našla s klikom na link. na gumb IŠČI tud samo enkrat klikneš veš, not pa vpišeš ime osebe, ki ti je všeč in pogledaš, če obstaja tema o njej, ni pretežko ne?) in napisala komentar, da jo moraš pohvalit samo zato, da bom jaz vesela, oz. da ti bom jaz verjela, da je teb tud lahko nekdo všeč. neki v tem smislu. Mislm, da ta comment dost pove o teb, pa kok težko ti je kej lepga izustit. Tolk o REALNEM mnenju. Glej mene osebno ne zanima kdo in kaj je teb všeč, tako, da mi ne rabiš razlagat. Moji posti so bli namenjeni vsem uporabnicam foruma in ne tebi osebno, upam, da ti je to jasno. K tebi osebno sem se s komentarji obrnila, ko si ti prva meni začela težit, drugače me tvoje mnenje osebno (dokler te ne vprašam) ni zanimalo niti me sedaj ne zanima in mi ne rabiš razlagat kdo je teb všeč pa kdo ne, to lahko debatiraš z uporabnicami na forumu, ti pa razlagaš MENI kdo ti je všeč pa kdo ne. whatever. Ok, upam, da sva si tle tud na jasnem. Drž se teme, uporabnike pa pust na miru.
Iris Mulej Super zgleda btw :wink:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 01. Nov. 2008 18:37

Točno tako hubabuba. Bravo. Moje mnenje je, da ženska, ki ma vsaj malo samozavesti, bo znala drugo žensko tud kdaj pa kdaj pohvalt, ne pa sam spljuvat. Teli negativni komentarji na forumu, to je men ful žalostno brat, to je tist, kar hočm dopovedat, mah sej je brez veze. Nisem Iris Mulej in nisem njena prjatlca, ampak, da mi pa nekdo reče, da je ona grda, itak, da so to frustracije, nič drugega. Za zamislit...
Dost za dons, fajn se mejte, pa mal več pozitivne energije, baje deluje na lepoto :wink: ...čaw čaw.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 329
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 01. Nov. 2008 18:58

:juggle:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Nov. 2008 19:04

hubabuba ne nakladaj. Če bi punce pisale samo, da jim Iris ni všeč, bi pa vidve s predsednico njenega fan kluba zahtevali utemeljitev.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1549
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 01. Nov. 2008 19:23

hubabuba napisal/-a:neki je, če pač napišeš: Iris Mulej mi ni všeč, se mi ne zdi nč posebnega, kot pa če jo dejansko žališ in udrihaš po njenem videzu in hoji in višini in oh in sploh ne vem kaj...

No evo, ti citiram, kaj je bil moj komentar ko sem prvič in drugič pisala v to temo:

^^ Na levi sliki ni niti malo lušna.. Na desni pa kr :)

A sem rekla da mi je med drugim na eni sliki tudi lušna? JA

Slika Slika Slika

evo, na teh slikah je pa še meni ful luštna :)

Kje za hudiča je tukaj kakšno žaljenje, če rečem da je lušna? :roll:

In potem se je začelo evino kokodakanje iz katerega se je razpletlo kar se pač je..

(pardon, kure)

kura si kvečjemu ti in eva :wink:



evva napisal/-a:no, ampak ja, sej ti verjamem, da si tolk pridna, da delaš na Dan reformacije, pa čeprav si ta isti dan še popoldan nekaj pisarla tle gor po forumu...

Čeprav se mi ne da na forumu razlagat teh stvari, še posebno ne tebi, ti bom vseeno povedala. Glede na to da imamo v družini firmo, je potrebno urejanje dokumentov in podobnih zadev in to se povečini dela doma in ne moreš verjet, tudi na dan reformacije, ki ga jaz bajdmimo sploh ne jemljem kot nek praznik. In torej, če službene stvari urejaš doma, imaš verjetno tudi nekaj časa vmes, da skočiš na forum, v 10minutah pregledaš stvari in se spraviš nazaj delat, več časa za forum pa najdeš zvečer, ko je tanujno delo opravljeno. Kapiš?

Moje mnenje je, da ženska, ki ma vsaj malo samozavesti, bo znala drugo žensko tud kdaj pa kdaj pohvalt, ne pa sam spljuvat.

Verjemi, imam verjetno več samozavesti kot ti :wink: In ja, znam pohvalit, ne vem zakaj pa potem ne bi napisala tudi kakšne kritike? A je to prepovedano slučajno?

Teli negativni komentarji na forumu, to je men ful žalostno brat

Bogaa, a se boš zdej zjokcala, ker je to tok žalostno? :/

ampak, da mi pa nekdo reče, da je ona grda, itak, da so to frustracije, nič drugega.

Ja itak, ti pa že veš, ker itak, če je ona tebi všeč, bi mogla biti tudi vsem ostalim. Ja pa kaj še :roll: Kakšen bi bil svet, če bi bilo vsem všeč enih par oseb, enih par oseb pa nobenemu? Bi bilo to sploh čemu podobno? NE in zato tega v REALNEM življenju ni, nekomu je všeč določena oseba, nekomu drugemu pa pač ne.

Za zamislit..

Ja sej res se lahko zamisliš.. sama nad sabo :wink:

edit:
Ko sem te pa vprašala zakaj je nisi,kao nisi našla teme o njej.

opa, opa, rekla sem, da nisem ISKALA teme, ker se ne pač vsakega ne spomnim in ker se mi niti ne da, to je pa velika razlika a veš..

na gumb IŠČI tud samo enkrat klikneš veš, not pa vpišeš ime osebe, ki ti je všeč in pogledaš, če obstaja tema o njej, ni pretežko ne?

Glede na to da imaš objav nekaj malega več kot si jih napisala v to temo, se pravi okrog 60 mi pa glede tega res ne boš ti pametovala.

in napisala komentar, da jo moraš pohvalit samo zato, da bom jaz vesela, oz. da ti bom jaz verjela, da je teb tud lahko nekdo všeč.

Ja pa a ti res misliš da bom jaz šla napisat v temo, da mi je ona dejansko lušna, in to po tem ko forum ni bil aktiven pol leta in je zadnja debata tekla čisto o nečem tretjem? Če ne razumeš (to itak ne), to kar sem napisala je bila fora.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 901
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Nov. 2008 14:41

Joj Tamarčica, ne vem zakaj mi razlagaš kdaj si najdeš čas za pisarjenje na forum, sej sem rekla, da ti verjamem, v redu je no, ne rabiš se tok sekirat, pa takoj hitet razlagat :wink: . Aja joj, sem skor pozabla vidiš, kaj pa tista izjava "Meni je tukaj luštna samo na prvi sliki na plaži. Drugje pa mi je ŠE GRŠA kot zdaj skoraj" samo tolk, da te opomnim, k tisto izjavico si pa kr malo preskočila ne :D . Tolk o mnenju, akhm...pljuvanju. Pa s tem, ko praviš, da sem kura, heh, lej sam sebe v slabo luč spravljaš, jaz se ne bom spuščala na tak nivo, da bi ti z istimi besedami nazaj vračala. Vsak zase ve v kateri zgodbi se najde, kar se tega tiče.. Pa tud brezveze se mi tle neki izgovarjaš oz. zagovarjaš s temi nekimi analizami, tolkokrat si se že zapletla, prej s tistim gumbom IŠČI, zdej s to izjavo, joj joj joj. Sej obe vidva kolk je ura. Brezveze. Ne mislim se ponavljat, ker sem ti svoj point že povedala.

Dejmo se raj vrnit k temi, kot sem že prejšnjič predlagala, drugače po mojem sploh nima smisla, da je še odklenjena. Kakšna se vam je pa zdela Iris Mulej s tistim spodnjim perilom, ki prekriva samo bradavičke? Sprašujem v bistvu samo zato, ker so mediji iz tega nardil ne vem kakšen pompom. Men osebno tist ni glih najbolj seksi, ampak okej, če je to njeno delo, pa če se je v tem počutla okej, pol kul.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov