DJ Tiesto

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali greste na Tiestota 24.6?

Da
16
38%
Ne
26
62%
Skupaj glasov : 42

Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 255
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 26. Jun. 2009 11:09

Maya19 napisal/-a:Mene še nekaj zanima. Moram priznati, da sem šla domov že nekje pol petih, torej še preden je on končal z vrtenjem(kar mi je sicer zdaj žal), ampak sta mi nogi skoraj odpadli pa vse me je bolelo :? . Sem se trudila, da bi se udobno obula, ampak nič ni pomagalo, ker toliko ko sem tu v par urah preplesala, v celem življenju nisem :D . No in potem berem na facebooku, da so se eni rokovali z Tiestom in ne vem kaj še vse. Tule je pa ena napisala, da bi naj na koncu zavrtel eno njegovo največjo uspešnico, potem pa vse skup ugasnil in kar odšel. Torej kdaj se je potem lahko rokoval z njimi? Jaz bi se tuuuuuud :(

Že gledam ponudbe za Ibizo, ker spet vsak ponedeljek vrti tam v Privileg-u :tanz: . Na Pag dvomim, da mi bo uspelo v tistem terminu...

Hehe, a ti tud? :D Jaz isto, čeprav je Ibiza že v osnovi draga tko kje za prespat, pa hrana pa vse, pol pa še karta. Bi rada še tam zažurala na njegovo musko, čeprav dvomim, ker grem že 2x na morje (na Pagu ga še vidim enkrat), pa še kolegi nimajo dnara za Španijo. Maybe next time (year). :?
Drgač glede rokovanja pa ne vem. Baje je spredaj šel malo do oboževalcev, ampak jaz tega nisem videla. Je pa bilo res super! Mene so zjutraj, ko smo prišli ven, noge začele bolet oz. komaj takrat sem opazila, da skoraj hodit ne morem. :D Sem mogla kar mal strest noge, pa mal sedet nekam. Drgač pa sem plesala celih osem ur, še na Funkermana skratka dogajanjem pred Tiestom. Najhujša aerobika v mojem lajfu!
:tanz:
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 558
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 26. Jun. 2009 11:22

rachka_ hehe a ne da je hud? Ne vem, ampak jaz dost bolj uživam v njegovi glasbi, če ga zravn gledam-pač gledam posnetke iz koncertov ali pa v tem primeru v živo. Pa me bk dejstvo glede njegove starosti :D . Tipu se enostavno vidi, da še vedno uživa in da je car :flehan: .Upam, da bo še dolgo vrtel, glede na to da že tako dolgo in da je že toliko star. Ker enkrat se bo pa moral ustalit in si vzet čas za punco,otroke itd. Ker ko vidim, da nastopa skoraj vsak dan v drugi državi, se resno sprašujem kako dolgo še bo zdržal tak tempo življenja oz. kako dolgo še mu sploh bo do tega.

Savannah opažam, da je Ibiza draga :) . Sej bom videla glede na to, da imam tudi že kar splanirano letošnje poletje s temi morji itd.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 461
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 26. Jun. 2009 11:38

jst sm bla 24ga in je blo fenomenalno, res je hud party naredu. svaka mu čast.sm se skor zjokala k je biu Love Comes Again! ta komad sm čakala lansk let v zrčah pa 25.5.07 v AG pa ga nism dočakala.u sredo pa koooončn.mam ful velik spominov na ta komad zarad bivšega.dons zjutraj je biu pa on še 1x pa mi pošle sms: love comes again je spet, se je takoj name spomnu :D hehehe
folka je blo glih prov, ni blo pretirane gužve, je blo pa too much vroče. res je bla savna party :? po 20min. je vse tekl iz mene. zrak je biu slab, umes sm mogla it 2x ven kr mi je slabo ratal. :(
vrjetn bom šla še 5.8, če bo znesl :)
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 461
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 26. Jun. 2009 12:13

aja sm brala na fb od ene komentar kaj so delale une "punčke" k so karte trgale pa dajale zapestnco..
Aja.. se to..a je kdo ob vhodu,ob menjavi karte za zapestnco (k nej bi ti sam odtrgal en del karte)..cudezno karto zgubu(potem k je dobu zapestnco).. sm govorila z enmu modelom na Vipu.. baje da so mele une skrajno prijazne puncke na vhodu, k so dajale zapestnce gor..kr fletno taktiko ;) Ni ti pretrgala karte,ampk ti jo je vzela..in jo poj kuj takoj naprej prodala ;)) Predn je men kliknl, da mi ni karte vrnila..je blo ze too late, ker me varnostnik ni spustu nazaj k tej punci


:eek:
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 255
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 26. Jun. 2009 13:34

Hm, men je tista bejba tam karto nazaj vrnila. Ziher ne bi pustila, da karto kar vzame. :eek:
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 506
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 27. Jun. 2009 6:44

za to sceno s kartami sm tut jez slisala ja... cist bedno ane!!! stem da so bli itak zmeneni da pridejo usi kolegi in kolegice od teh zenscin notr brez karte!


drgac pa ce ne druzga mi je definitivno kapnl da na take pasje procesije ni vreden hodt ker useen to ni to kr bi mogl bit! dejansko usi k smo bli pa k poznamo stil Tiesta nm je jasno da model zna vec kt je pa pokazu. (dejansko jez sm prcakvala da bo celo noc kokr je blo zadno uro pa pou) ampak ocitno je slovenija useen za kej tazga premejhna....

drgac pa da nebom sam negativne stvari govorila lohka pohvalm WCje k so bli tko k je blo treba...ok takoj k sm notr prsla ob 12 in sm sla na WC k me je ze ornk tiscal sploh po eni uri statja v vrsti in pitja ane sm cakala pol pa niti enkrat VEC!!! pa tut cistoca se mi je zdela kr OK glede na vse.
pa full mi je biu usec prostor zuni tko k je blo fulll velik, lohka si se umaknu na samo, lohka si se km usedu (plocniki, prkraj ena policka) res mi je blo usec pa se muska se je kr dobr slisala. pac vsaj na tekocm si biu kaj se je notr dogajal.

aja pa se neki full mi je blo bedno k so flajerje talal zvecer in ne zutri. prou bedno ane pa se prou eni zenski sm rekla ce bodo zutri tut k jez jih z veseljem uzamem domou ampak na zacetku partya pa ga res nism mela km dat ane!
in tko pol zutri sm bla prou zalostna k sm ugotovila da so talal sam ene 3 ali 4 pr vhodu pol pa vidla da je komplet use lezal po tleh :? bedno ane
Uporabniški avatar
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 558
Na forumu od: 6. 9. 2006
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a Maya19 » 27. Jun. 2009 9:24

^ jaz sem šla iz dvorane nekje pol petih že, prav od tam pa nekje 15 do 5 zjutraj in so delili flajerje. Nisem pa videla, da bi jih zvečer delili :) . Ne vem, možno, da jim je potem ob petih al kdaj si ti pač šla domov, že zmanjkalo.

Jaz vem, da je Tiesto zmožen več oz. jasno mi je,da se bo za nek koncert s 30.000 ljudmi bolj potrudil oz. bodo porabili več denarja za še boljše efekte, lahko bo bolj dolgo vrtel in s tem naredil še večjo čago itd. Ampak kljub temu je tudi v Ljubljani raztural. Jaz sem pač njegova oboževalka, pa bi mi bilo vredno it že samo zaradi tega, da bi ga lahko gledala tam :lol: . Je pa kao rekel, da bo sprobal še neslišane komade in to je tudi naredil. Meni osebno so bili všeč. Sej pravim, da bom z veseljem šla še na njegov koncert, ker sem pač njegova oboževalka in mi je v vsakem primeru fajn in bi dala zadnji denar za njegov koncert.

Aja pa jaz sem najprej bila na VIP-u, ampak mi je bilo tako bedno tam, da sma se s fantom pridružla kar kolegom spodaj :D . Tako sva lahko šla čist naprej. Vip ni bil nič posebnega...
Uporabniški avatar
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 506
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a nikaragua » 27. Jun. 2009 9:29

^^jez sm sla od tm ob pol 6 ker sm pol od pol 4 naprej pa dokler niso musko ugasnel lepo uzivala ob skakanju in mi niti na pamet ni padel da slucajn nebi bla do konca ker so koncno v moje uho prispele melodije take k sm jih cakala do pol 4 :lol:

drgac pa pol so talal sam se flajerje za Pulse pa Papayo!! Zvecer pa se za miljon drugih partyou!(med drugimi tut za Monvi v Rovinju)

drgac bom pa tko rekla jez nism dlih neka velka fenica Tiesta sm pa definitivno fenica trensa sploh tazga k je biu nakonc!
Uporabniški avatar
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 13. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Principessa* » 27. Jun. 2009 17:44

a ve kera kako je naslov komada (tretjega) na strani od kluba privilege na ibizi? prva je ride od tiesta, druga ne vem, tretja me zanima.
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 255
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 27. Jun. 2009 20:36

Elements of life :wink:
Uporabniški avatar
*Principessa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 38
Na forumu od: 13. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Principessa* » 28. Jun. 2009 10:23

hvala ti :)
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 590
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 28. Jun. 2009 22:41

http://www.youtube.com/watch?v=TzQNEhUGQkQ

bom še tule za usak slučajn vprašala. tale komad se je vrtu 24.6. pa ne najdem naslova :)

pomoč? :)
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 28. Jun. 2009 23:49

Zombie Nation-Kernkraft 400
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 590
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 29. Jun. 2009 16:22

najleepša hvala ti!
sugapie
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 3. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sugapie » 09. Avg. 2009 18:44

Jaz sem bla zdaj na Pagu in je pravi srček :D

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov