Srhljive zgodbice..

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2891
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Feb. 2010 22:34

:lol:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 428
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 23. Feb. 2010 22:43

:eek: :eek: :eek: auu
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Mancaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 5. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mancaa » 05. Sep. 2010 18:42

Ta video pa je res mal mim ... :?
AnjaL
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 66
Na forumu od: 28. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a AnjaL » 28. Nov. 2010 14:31

Devilish napisal/-a:moja sošolka mi je dans pravla, kk je njena kolegica bla zadnč pr vedeževalki, pa ji je povedla ,da bo njen tip umrl čez 3leta v naravni nesreči..pa sta šle pol učeri k tej mizi in ji je ta miza isto rekla-da ju bo ločla smrt čez 3 leta.. :( :(

?
Uporabniški avatar
lipstick69
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 114
Na forumu od: 4. 6. 2011
Kraj: LJ (okolica)

Neprebrana objavaNapisal/-a lipstick69 » 05. Jun. 2011 16:32

Dobra tema!
Jaz pa sem slišala takšni dve zgodbici.

Da so šli starši od ene punce na morje za 2 tedna, ona pa je v tem času umrla in so jo pokopali brez prisotnosti staršev. In ko so se starši vrnili so jo hoteli še enkrat videt in so odkopali krsto. In ko so jo odprli je bla deklica obrnjena na trebuh...

Pa še ena ful kratka.. Da je v neki hiši umrl dedek, ki si je pred smrtjo urejal delavnico v kleti... Po smrti pa so vsako večer slišali iz kleti kao da dedek hoče dokončat svoje delo in se je slišalo zabijanje žebljev...
Uporabniški avatar
SheShy
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 94
Na forumu od: 29. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a SheShy » 17. Jul. 2011 21:57

Men je stara mama tole zgodbo pravla:

Ženske so se ga včasih, ko so ličkale koruzo al pa luščile fižol mal napile in so ratale pogumne. In enkrat je pršla tema na pokopališče in vse v zvezi z njim, pa je bla ena mal pametna, da se tega ne boji in so jo druge izzvale, naj gre ob polnoči na britof pa naj na križ žebelj prbije. In je punca res šla, nazaj je pa ni blo. Zjutri so šli pogledat na pokopališče in so jo najdl na tleh mrtvo, rob predpasnika je mela pa prbit na križ. Najbrž si ga je sama prbila, pa ni vedla, in pol k ni mogla stran, je od strahu umrla.

Slišala sem pa tut fore, da naj bi mačke ble sposobne vidit nadnaravna bitja in kr mam glih tako (ne)srečo, da žvim direkt zraven britofa, doma mam pa 3 mucke, mi je vedno mal strašn, k se vse tri usedejo pred balkonska vrata, pa gledajo vn...itak hočjo sam na balkon, ampak domišljija dela svoje =)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 03. Avg. 2011 9:17

Res zakon tema :D
No ja recimo da je moja zgodba srhljiva, vsaj malo čudna. S prijateljico sva tam, pri 16ih letih gledale fim The devil in Emely Rose.. Poanta v tem filmu je, da je 15:00 božja ura, 03:00 pa hudičeva. Prijateljica je prespala pri meni, ura je bila ćže pozna, ko sva se odločili, da greva spat. V tistem me je prijateljica vprašala koliko je ura. Kazala je točno 03:00. Ne pomnem kdaj sem zmolila toliko svetih angelov kot takrat... :D
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2743
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 03. Avg. 2011 12:21

Dead_kid napisal/-a:The devil in Emely Rose..


Naslov je The Exorcism Of Emily Rose. Pa ne mislim zdej tu kao pametovat, sam tak, če bi še koga zamikal gledat film, je dober.... Men je un withcing hour tud ostal v spominu.... ;)
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 03. Avg. 2011 12:33

Aja, sej res, pardon moja napaka :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
saneLcy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 33
Na forumu od: 11. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a saneLcy_ » 03. Avg. 2011 18:38

Glede filma sem se še jaz spomnila kaj se nama je s kolegico pred kakimi štirimi leti zgodlo. Bilo je podnevi, pri njej doma, sami doma in je ona predlagala da bi si pogledali film Grudge. Ona ga je že gledala in je rekla, da je zelo zanimiv, zato sva se odločili, da ga bova pogledali. Tiste ki ste ga že gledale se tak spomnite ko ona punca ko se plazi po tleh začne oddajati tisti grozljiv glas in fora je bila, da ko je bilo konec filma je gratala tema na ekranu in je samo oni glas se začel oglašati, v tistem pa so se istočasno začele odpirati vrata od sobe, ter škripati. Potem sva šli pogledat če so njeni mogoče že prišli domov, ampak še jih nekaj časa ni bilo. :eek:
Girl21
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 17
Na forumu od: 23. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Girl21 » 26. Sep. 2011 19:44

Zdle k sem prebrala ene par teh zgodbic me bo,pa še strah spat, hehe.
Jst tud verjamem v to, čeprav eni ne...
In moram povedat, da se je men tud že ene parkrat zgodilo, da videm eno osebo, pol pa se izkaže da je tista oseba čisto nekdo drug, tko da ne vem, zgleda da je res nekaj na tem... :)
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 428
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 27. Sep. 2011 13:33

SheShy napisal/-a:Slišala sem pa tut fore, da naj bi mačke ble sposobne vidit nadnaravna bitja in kr mam glih tako (ne)srečo, da žvim direkt zraven britofa, doma mam pa 3 mucke, mi je vedno mal strašn, k se vse tri usedejo pred balkonska vrata, pa gledajo vn...itak hočjo sam na balkon, ampak domišljija dela svoje =)


Jaaa, jaz mam tudi mačko in se je večkrat že zgodilo ko sem se naprimer zvečer učila in je ona spala, da se je kr naenkrat zbudila in se vstala, potem pa v nekaj gledala par minut. Včasih je celo šla bližje, drugič je samo gledala. Sploh pa se je to večkrat zgodilo ko sem bla še v srednji šoli, po tem ko je ena moja sošolka umrla... Tak da tu se zamisliš...
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1011
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 28. Sep. 2011 1:34

Macke imajo zelo razvita in obcutljiva cutila, mnogo bolj kot ljudje. Slisijo, vidijo in vohajo stvari, ki jih mi ne moremo. Odzivajo se na zvoke, ki jih mi ne slisimo, recimo komar v drugi sobi, celo premikanje pajkov itd. Vcasih se zdi, da strmijo v nekaj, kar mi ne vidimo in lahko gre za prah ali male musice, ki jih nase oci ne zaznajo, a so tam. Cutijo lahko potres, se preden se zgodi, cetudi je oddaljen ali zelo rahel in ga mi ne zaznamo. Mozno tudi, da vidjo nadnaravno, ampak v vecini primerov mislim, da je njihovo vedenje mozno razlozit. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
bellasmax
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 17. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a bellasmax » 17. Mar. 2012 18:56

*purple* napisal/-a:
no angel napisal/-a:Ki je pomoje 99,9% sam plod mal preveč bujne domišljije (brez zamere). :lach:


sam ko v nekej verjameš in si povrh tega v tistem momentu še ful zamišljen, se ti na hitr zna kašna spooky stvar pripetit, čeprav je verjetno res plod naše domišljije, ampak grozno je pa vseeno.

no, meni se je danes zgodila ena taka reč, za katero nevem kaj bi rekla.
namreč poslušam Toše proeskega in en njegov žalosten komad, zraven pa pojem in dajem ribam jest v akvarij.glasbo sem poslušala na računalniku ki je na drugi strani sobe, cca, 2,5 metra stran.
nad računalnikom imam poličko in na polički sem imela deodorant.kr naenkrat, pa me iz petja in psolušanja zdrami padec deodoranta na tla.Na drugi strani sobe sm stala ins am čudno gledala kaj ej blo zdej to.Okna nism mela nobenga odprtga dabi ga odpihnl, nič.Kar enostavno je padu, sam od sebe.sam sm se tok ustrašla, že ko sm bla čist notr v glasbi, da me je kr šok zagrabu.Pol sm sklopla vse in šla h mtki v zgornji štuk :D

enkrat par let nazaj se je pa tud zgodil neki ful čudnga.namre moj dedi je živel v sredinskem stanovanju v hiši (umrl je v bolnišnici) in po njegovi smrti je stanovanje bilo prazno (umrl je 94 leta).In en večer sediva z mami gor pri nas v dnevni sobi, nakar nekej zaloputne.In valda, ker je bla ura že okol enih zjutri sva se čist presrale in napotile fotra naj pogleda, kater je pa že spal (v bajti smo pa sam mi trije bli).In gre fotr dol pogledat, jst pa firbec z njim, pa je bilo videt vse uredu.Nobenga okna odprtega dabi bil prepih pa da bi butnilo vrata, mački so tud gor spal, od dedijevga stanovanja vrata so bla zaklenjena tko kot morjo bit, notr je pa gorela luč, katero lahko prižgeš samo z notranje strani.potem je fotr odklenu vrata in šel pogledat če so kšna okna al pa balkonska vrata notr odprta, pa je bilo vse zaprto oziroma zaklenjeno :?
še vedno ne vemo kaj je blo to takrat in še vedno kadar se z mami spomneva na to, sva obedve presrane.Sicer smo pomislil na vlomilce, ampak nas čudi glede na to da je blo vse zaklenjeno. :? skratka v tisto stanovanje ne stopim več, že tko je grozno ker je že dolga leta prazno :?

je pa lani moj plod domišljije pregnal vlomilce pri sosedu.in sicer, zvečer polet okol polnoči sm šla iskat ven mačka.In sem šla ven z zadnje strani, kjer me sosed ne vidi s svoje hiše.sprehodila se se okol hiše še pogledat kresničke, ko sm zagledala nek oris osebe pri sosedu med grmovjem.valda, ker nam redkokdaj kradejo na našem koncu nisem pomislila, da bi bli to vlomilci, zato sm svoj firbčen nos,ob živi mejo, potiho nesla do konca ceste.In takrat dve osebi skočita izza grmovja in zbežita.jst pa istočasno nazaj v hišo.Potem smo klicali soseda, ki je imel sicer vlomljen kombi, ampak odnesli pa niso nič.Bi pa odnesli veliko, ker ma notr en kup mehaničnih srojev.in od takrat anprej mačka kličem izključno ali iz praga hiše ali iz okna, vens ama ponoči ne stopim več :D
crazzy
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Prispevkov: 3231
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 17. Mar. 2012 22:57

strašljiv Korejski strip

ne priporočam gledanja, če se ne marate prestrašit. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov