Near death experience (obsmrtna izkušnja)

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 748
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 04. Nov. 2008 11:18

*pocahontas* napisal/-a:anusa187 iz kje je to besedilo?


Nisem anusa, link pa je tule.
topka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 35
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a topka » 18. Nov. 2008 20:01

jst sm imela tud nesrečo pa nism nobenga tunela vidla :D
mene je moj brat po nesreči stisnu z viličarjem ob steno in sem padla v nezavest.
vidla nisem nobenega tunela, samo "sanjala" sem, da jem bombone in jih nikakor ne morm pojest. v resnici sem že pogoltnila moj jezik in ati mi ga je držal, da se ne bi zadušila, glizla sem pa v njegove prste :D
tako da, pri meni ni bilo nobene luči, le bomboni :D
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 77
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objavaNapisal/-a ronyka » 26. Nov. 2008 20:32

*hox* napisal/-a:Js sem 1x sanjala da ležim v bolnici priključena na vse tiste možne cevke in aparate, zraven mene so bili sorodniki. Js oz. moj duh pa je stal zraven postelje in vse to opazoval. Torej, sanjala sem da sem tisti duh in gledam sebe v nezavesti.

Kasneje 1x sem slišala, da naj bi to sanjal ko si v nezavesti in da je čist možno da sem med spanjem za trenutek padla v nezavest. :?


kej tazga p tut jz velikrat sanjam :-D
vivida
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 22
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a vivida » 21. Dec. 2008 19:45

Men se to tut zdijo ful zanimive stvari.
od moje mami kolegica je med rojevanjem padla u komo in tut ona je takrt bla u tunelu, ni pa govorila o nobeni luči, je sam rekla, da jo je na drugo stran klicala babica, da nej pride (babica je umrla par let prej in jo je mela ful rada) in je valda šla, ampak pol je pa na drugi strani tunela slišala otroški jok in je čutla, da je to njen otrok in se obrnla in šla proti joku, je pa tut rekla, da k se je obrnla, da ni mogla več hodt, ampak se je plazla po tleh, pa še to komi. ampak ji je ratal :)
ne vem, prej so se mi te tuneli zdel neka nakladanja, ta ženska se mi pa ne zdi taka, da bi nakladala. drgač pa upam, da še zeeeeeeeeloooooo dolg ne bom vidla tega tunela, al pa česa podobnga. :razz:
še bol se mi pa zdijo zanimive zgodbe k ljudje srečujejo "duhove". moja kolegica mi je razlagala, da k je bla njena mami noseča z njenim bratom (zdravniki so rekl, da se bo rodil prizadet, če bo sploh preživel in da nej nardi splav) in je enkrat sedela na postli, da se ji je prkazala neka starejša gospa in ji rekla, da nej nč ne skrbi, da bo z otrokom vse u redu in zginla. in ona res, na začudenje zdravnikov, rodi čist normalno in čist zdravga otroka. in pol čez par let k so pospravlal podstrešno, ta ženska najde neko sliko, na keri je bla ta gospa, k se ji je prkazala in je prašala svojo mami gdo to je, in je bla njena prababica. hudo.men so šle kr kocine pokonc k mi je to govorila :eek:
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 852
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 21. Dec. 2008 20:25

Mamina prijateljica ma tud tako izkušnjo, potem ko so jo zdravniki poslali domov po rutinskem posegu in je začela iz krvavet iz tiste žile na vratu! :eek: (Da ne omenjam, da sploh ni mogla rešilca poklicat, ker ji je un reku, če se mal zajebava, ker ni mogla razločno povedat, ona pa polna krvi) Je rekla, da je prišla "gor" in ji je pokojna babica rekla, da še ni njen čas. Ta čas je bila klinično mrtva, potem je pa spet "oživela". Je rekla, da ji je to ful življenje spremenilo.

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov