Nagradno: Srečne spodnjice

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaj storiš, ko ti črna mačka prečka pot?

Trikrat pljunem čez levo ramo
38
27%
Nič. Ne verjamem v takšne vraže
55
38%
Obrnem se in stečem stran
2
1%
Zavijem v prvo trgovino po mačje brikete
11
8%
Nič od naštetega
37
26%
Skupaj glasov : 143

Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1286
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 24. Avg. 2007 17:30

Ko sem bila mlajsa, sem imela eno pisalo, ki mi ga je dal ati. Ze samo zato, da mi ga je dal on, sem ga cenila (pisalo). Pa je bilo prav navadno, plasticno roza pisalo z rdecim poklopcem. Pisala z njim seveda nisem :D
Sem ga pa nosila okrog in ze samo to, da sem ga pogledala, sem vedala da bo vse ok. Ce pa kaj ni bilo, pa sem mocno stisnila pisalo, si zazela stvar in se je dejansko uresnicila (zelje so takrat bile cisto nematerialne in otroske :)).
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
atileme
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 3. 12. 2006
Kraj: KOPER

Neprebrana objavaNapisal/-a atileme » 24. Avg. 2007 19:37

KAR MENI PRINAŠA SREČO..JE MALO HECNO:)) NORA SEM NA UHANE, IN SICER NA POSEBNE UHANE, DOMA IMAM VEČ PAROV UHAN, VENDAR KO VEM DA MI RABI SREČA, UZAMEM UHANE, KI MI JIH JE KUPIL FANT, Z NJIMI SE POČUTIM BOLJ SAMOZAVESTNA, SAJ SO NEKAJ POSEBNEGA, ZMERAJ KADAR SEM BILA V ŠOLI; KO SEM PISALA KONTROLKE SEM NOSILA TE UHANE, ŠE ZMERAJ JIH NOSIM OB TAKŠNIH PRILOŽNOSTIH, VERJAMEM DA VPLIVAJO TUDI NA LJUDI OKOLI MENE, SAJ JIH NAJPREJ OPAZIJO KOT KARKOLI DRUGEGA....NAJBOLJ PA VERJAMEM DA S TEM MOJIM FANTOM NISEM KONČALA ZARADI NJIH, SAJ SVA BILA MOČNO SKREGANA, ČEPRAV SEM BILA TAKO JEZNA NA NJEGA, SEM NOSILA NA UHLJIH NJEGOVE UHANE, TEGA DNE SVA SE POBOTALA...ŠE ZDEJ SVA SKUPAJ:) KO SEM Z NJIM IN KO IMAM NJEGOVE UHANE NA SEBI JE ČISTO DRUGAČEN, LJUBEZNIV, VSE BI NAREDIU..ZATO MENIM DA MI PRINAŠAJO SREČO :)) ŽAU MI JIH JE NOSITI VSAK DAN SAJ SO POSEBNE, JAZ JIH NOSIM LE KADAR VEM DA SO MI POTREBNE....DRUGAČE PA V SVOJI TORBICI NOSIM ŠE EN PAR UHAN, SAJ BREZ TEGA NE GRE :))
Uporabniški avatar
obsika
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 5
Na forumu od: 11. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a obsika » 24. Avg. 2007 19:39

Moj talisman je mičkena pikapolonica oziroma jo jaz kličem pika poka. :) Je čisto drobcena in z lesa. Dobila sem jo za rojstni dan od posebne osebe. Zmeraj me spremlja ta moja pika poka ali pri izpitih, ali ko grem samo na kavo, in jo imam v majhnem žepku torbice. :) Imam občutek, da se mi takrat ne bo zgodilo nič hudega in da me varuje. Zaenkrat še me ni razočarala. :) Zdi pa se mi fino, da imamo te svoje talismančke takšne in drugačne. Lp
Uporabniški avatar
orion_lady
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 10
Na forumu od: 2. 9. 2005
Kraj: NM

Neprebrana objavaNapisal/-a orion_lady » 24. Avg. 2007 20:38

moj prinasalec srece je prozoren svincnik kamor lahko spravim plonkec. :lol: :D vecji svincnik je, boljsi je. :D malo za hec, zdej pa za res. ponavadi sem pobrala kovance po 2 sit v soli. in sem ga nosila skoz do tiste ure v soli ko je profesorica sprasevala pri uri. in mam obcutek da to res drzi ker me tisto uro res ni vprasala. ce me pa je me je pa zelo pomiril in sem dobila dobro oceno. mam pa tud eno dekico ki sta jo mami pa ati kupila se pred mojim rojstvom in jo imam vedno s sabo v avtu in tudi spim z njo. se posebej ko tako lepo sveze disi mi odplavajo vse skrbi stran. :angel:
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 595
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 24. Avg. 2007 21:29

moj talisman: zaupanje vase, vera v BOGA in nicesar me ne sme biti strah. kjer je strah, ni ljubezni. :)
Uporabniški avatar
poredna
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 16
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a poredna » 25. Avg. 2007 8:34

Po objavi članka o Colinu Farrellu mi je prav odleglo, saj nisem edina. Tudi jaz imam namreč srečne spodnjice oziroma kar čipkaste boksarce, ki so malce nenavadne barve - turkizne. Poleg barve pa so mi še vsaj za dve številki prevelike in jih zelo nerada nosim.
Vendar pa kljub temu sem kakšni dve leti nazaj (imam jih že 5 let, pa sem jih pred tem oblekla ravno trikrat) boksarce oblekla ravno na dan izpita in izpit dobila 10. Od takrat imam na vseh izpitih oblečene prav te boksarce in vsi izpiti do sedaj so bili 10 ali 9.
Boksaric v preostalih dnevih ne nosim, ker so mi tako ali tako prevelike in se v njih neudobno počutim, po drugi strani pa se mi jih zdi škoda, saj mi z njimi dobro uspeva opravljati izpite in nočem, da bi se prehitro uničile. :)

Tako, da je najbolj zanimivo takrat, če imam izpite dva ali tri dni zapored, saj vse dni nosim iste boksarice (oprane, da ne bo pomote). :)
Uporabniški avatar
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 285
Na forumu od: 17. 1. 2005
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Chica Guapa » 25. Avg. 2007 9:06

Zdaj nimam kakšnega posebnega predmeta, sem ga pa imela v srednji šoli. S prijateljico sva si kupili isti obesek - Tutankamon - in okoli vratu sva ga imeli skoraj pri vsakem testu, ki smo ga pisali.
HASTA LUEGO
Uporabniški avatar
misska
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 25
Na forumu od: 9. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misska » 25. Avg. 2007 9:49

Mam en talisman, ki mi ga je podarila prijateljica in ga nosim na vrvici okrog roke. =) Potem imam pa še en obesek (ti. srečko) ki sem ga dobila od očija in ga imam zavezanga na telefonu.
-->impossible is nothing<--
Uporabniški avatar
klawdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 62
Na forumu od: 23. 12. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a klawdy » 25. Avg. 2007 13:43

mene pa pred izpiti najbolj pomiri če ima sabo vse knjige pa tudi plonkce si naredim tudi takrat kadar vse znam, sam če mam to vse v torbi sem bolj umirjena in zbrana, dugače pa vrjamem da mi da samozavest tudi popolna urejenost, vačasih pa pred izpitom tudi v glavi zmolim kako svojo molitvico in se v mislih prekrižam in pomaga zelo.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 27. Avg. 2007 8:50

hehe, jaz sem tudi ena izmed bolj vraževernih oseb :D
Vedno ko gre črna mačka čez cesto pljuvam trikrat čez obe rami, ker nikli ne vem čez ktero točno bi mogla in v tistem trenutku more isto narest tudi oseba katera je z mano.Ponoči ko ne vidim kašne barve mačka je, vseeno pljuvam, za vsak slučaj :lach:
Spim vedno na še enem mejhnem povštrčku in zraven na polički imam plišastega kužka ki odganja slabo energijo od mene :D
drugače pa nimam nobenega posebnega predmeta katerga bi skos s sabo nopsila in bi mi prinašal srečo.
Uporabniški avatar
cj22
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 9. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cj22 » 27. Avg. 2007 9:48

mislim da jaz nimam nobenega talismana oziroma ga se do sedaj nisem spoznala da bi mi prav posebej prinasal sreco!

edino enega sem se spomnila pa ne vem ce bi se reklo da je glih talisman ampak mi v vecini prinasa sreco!

dobila sem ga pred kakimi 10 leti ali mogoce se kaj vec in se mi je prirastel na prsa! to je lepotna pika in ko pomislim na to mi v vecini nosi sreco! a pa se enega nosim skos v denarnici to je pa podobica Marije iz Brezij ta mi je je pa ze velikokrat prinesla sreco da sem lahklo se vedno taksna kakrsna sem bila in sem! dobila pa sem podobico od stare mame!
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 558
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 27. Avg. 2007 10:39

imam atlantidski prstan, kupla sem ga pred leti, trdno verjamem da me varuje. za srečo nosim v torbici majhen kamen, ahat, temno modre barve, tudi star par let, vedno me spremlja.
od časa do časa pa tudi nosim informirani obesek lučka, kupla sem ga malo pred maturo, katero sem uspešno opravila, ta obesek pa naj bi bil nasplošno ful dober za vse dobre stvari :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
watershine
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 83
Na forumu od: 28. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a watershine » 30. Avg. 2007 13:36

moj talismanček je tut neki posebnega.

ko sm bla še zlo mejčkena, sva šla z mojim očijem v park blizu doma. na poti nazaj sem v neki trgovini zagledala prelepo punčko, ki sem si jo tako želela da sm se vrgla na tla in se drla ker mi je ni hotel kupiti. punčka je bila draga mi pa nismo imeli veliko denarja.
ker mi je oče res ni mogel kupiti mi je kupil majhen hlavniček (cca 4x4cm) in rekel da naj ga čuvam in ko mi bo kupil punčko jo bom česala z tem glavnikom. glavnika nism marala zato ga je on spravil v žep.
na poti domov mi je ratal kr mal hudo za očija ampak sm bla trmasta in nism popustla.
ko sva prišla domov sva se usedla pred tv in videla sm očija kako gleda glavniček, z prsti je potegnil po "palčkah" glavnika je iz tega prišel prav poseben zvok, kot bi gdo igral na citre. oči se mi je zasmilil in uzela sm glavnik in rekla da ne rabim punčke.
sicer sem si punčko zelo želela ampak nism hotla bit "hudobna do očija", glavnik pa sem vrgla med neke ne več zanimive igrače. ko sem bila že v OŠ, nekje 4 razred sm našla ta glavniček in se spomnila svoje žlehtnobe, kar malo mi je ratalo hudo za očeta, ko sem bila taka z njim...
in od takrat naprej ga skrbno granim v svoji škatlici v predalu in ga nikomur niti v pogled ne dam ... je samo moj in je čisto dosti da se ob pogledu nanj samo jaz spomnim svoje žlehtnobe... in tega kako je bilo očetu takrat :)
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1099
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 30. Avg. 2007 14:08

Jaz nosim dve tibetanski zapestnici (vijolčna in bela).Povsod sta z menoj.Sta za srečo in več jih imaš večjo moč imajo.Ena je že malo bolj stara,že dvakrat zvezana ko se mi je utrgala.Ampak da bi jo pa dala stran,to pa ne. :D Če ju bi dala dol,bi se počutla kot da manjka del mene.Tako da kjerkoli že sem in karkoli že počnem vedno sta z menoj.
pajkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 39
Na forumu od: 27. 8. 2007
Kraj: tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a pajkica » 31. Avg. 2007 17:25

že od malih nog verjamem da pajkci prinašajo srečo.predusem hišni tmičkni.zato jih mam tudi rada in sem si kupila dva kosmata pajka iz mehike točno povedano ptičja pajka ki mi prinašata največjo srečo.poleg tega pa še moj desettisočak ki sem ga našla takrat ko so bili še tolarji in sem ga shranila v knjigo.kasneje bo imel veliko vrednost sreče in zgodovine :razz:

Moj ritual je pa ta, da vedno ko potrebujem pomoč se obrnem na Boga.

P.S.:se opravičujem zaradi pravopisnih napak ampak je aktivna samo ena roka:)druga mora počivat!

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov