Moški-rak

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*spelchek*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 129
Na forumu od: 20. 8. 2007
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *spelchek* » 04. Jan. 2009 13:45

ženska napisal/-a:Ampak komaj pričakujemo, da že končno pokažejo svoje pozitivne lastnosti, mar ne? :D


točno tako.....
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 31
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 29. Okt. 2009 15:17

hjooo jaz bom popenla skoraj..prvo se zdi kot da mu je, pa je ful zagret..pol že maneke finte pa se ohladi, pol se dela kot da nič ni blo pa če je kaj narobe...pa že parkrat sma mela zmenek..pa nič nisma mela..pol pa on meni reče kao a ni bolš če se mal čaka oz.zadržuje?ja sej je sam čez čas ko res več neveš al mu je al mu ni še meni dosadi vse skup..nikak ga nemorem skapirat..živce zravn zgublam..ehhh :cry:
Just go with the flow;)
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 31
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 29. Okt. 2009 15:21

*Lilli* napisal/-a:
ženska napisal/-a:Raki gredo en korak naprej in dva nazaj. Pri njih nikoli ne veš, pri čem si. Ostale lastnosti so pa lepe. :D


s tem bi se pa nekak strinjala :) ...se trudim okrog enga..pa včasih laufa vse fajn, a že naslednji dan sem tri korake nazaj...in pol se dejasnko človek vpraša..ok pa kaj bi ta človek sploh rad? Včeraj je bil tak, danes že tak :? ...pa pred dnevi izvem, da je rak...
z njimi do zdaj nisem mela še nobenih izkušenj...grem pa zdaj brat to temo..in moram rečt, da kar veliko stvari drži tudi za njega...in nevem, če naj se tega veselim ali naj raje vse skup pustim...samo glede na to, da sem sama dokaj trmasta tehtnica verjetno ne bom kar tako hitro vrgla puške v koruzo :D ...pa bomo videli kaj bo iz tega nastalo...ker drugače je pa fain res ful ful prijazen, ampak, da bi pa pri njem vedel pri čem si...o nee, to pa res ne :?



evo o tem pravim..hjoooj..nevem kaj hočejo res,tak zakomplicirani da bzw..
Just go with the flow;)
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 27. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a SunYgirl » 29. Okt. 2009 15:33

Hehe, jaz mam isto mnenje o rakih, kot ti :) Ne vem zakaj, ampak dejansko so takšni, z eno besedo povedano, zakomplicirani :o)
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 31
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 29. Okt. 2009 15:59

a maš fanta raka?

hjoj sei zdei vem kakšni so no..in res mi na čas vse skup najeda,ampak ko se družima pa zna bit tako lepo.. no in zdaj pač tak da je sam reko da je vedno naletel na neke čudne punce, in da bo dal čas spoznavanju osebe, da naj ne prehitevama..pa sm ga vprašala tut če to pomeni po moško kao da mu niveč pa je reko da ne,da bi res rad sam bolje da se spoznama predn začnema kaj..no in zdej sploh več nevem kaj naj naredim..kak naj se obnašam kr mi res ni vseeno..ampak nočem mu težit..mah prosim dejte pomagat..kaj naj v tem primeru nardim in kak naj se obnašam...kaj ne smem delat?
Just go with the flow;)
Uporabniški avatar
SunYgirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 27. 4. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a SunYgirl » 29. Okt. 2009 17:53

MinimaLady* nimam fanta raka, bolj znanca, za katerega sem si želela, da bi bil moj fant. Sprva je vse kazalo, kot da si tudi on želi, ampak očitno si ni, ne vem. Govoril je, kot da si želi, potem pa, ko sem mu priznala, kaj čutim do njega, mi je pa rekel, da se ne smem zaljubit v njega, however, vedno nekaj drugega. Očitno noben rak ne zna povedati, kaj v resnici čuti in želi.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 671
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 29. Okt. 2009 23:19

ne se pustite prestrašit. moj je rakec, res mi ne izkazuje ljubezni nevem kako, čustva zelo skriva, ampak ko se človek odpre, je čudovito... ga je pa treba prepričat v to... in ja zelo je biv zaprt na začetku... ni panike babe :)
MinimaLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 31
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Your worst nightmare

Neprebrana objavaNapisal/-a MinimaLady » 01. Nov. 2009 9:50

ja sam nevem, kaj naj..zj se od srede nix nisva čula..naj mu pišem?al pustim vse skup pa grem nprej?nočem da zgleda tak da drezam v njega a ne...
Just go with the flow;)
Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 18
Na forumu od: 27. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer_ » 13. Dec. 2011 1:33

Da še jaz dodam nekaj malega. Moja dva bivša sta bila raka. Privi zelo ambiciozen, aroganten, drugi manj. Oba sta mene osvojila, tako da mi ju ni bilo treba osvajat...no mogoče malo. Bi rekla, da kombinacija naklonjenosti in nenaklonjenosti deljuje.

Oba sta se dobro počutila doma in sta dosti brala, tako da sta bila zelo razgledana. Eden izmed njih se je dostikrat skril v svojo luknjo. V družbi se zna zgoditi, da imajo radi vedno prav in so "oh in sploh" vendar ko se znajdejo v tvojem objemu na domačem kavču ostanejo brez besed in se predajo uživanciji. Glede tega so super, radi se cartajo. Radi preživljajo čas s svojo drago in jim je draga/družina po navadi bolj pomembna od prijateljev. Razlikujejo med ljudmi, ki so jim pomembni in ljudmi, ki jim niso, do slednjih znajo biti včasih zelo ostri... Je pa res, da so razvajeni, obema sta bili mami zelo naklonjeni in se zdi da res potrebujejo "nadomestek" mame. Fizična prisotnost jim je nadvse pomembna. Še vedno pa mislim, da so v primerjavi z ostalimi karakterji kar dober zadetek.
Leany
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 23. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Leany » 23. Maj. 2012 21:00

Bom še jaz nekaj dodala :) Raki so zeloo čustveni in romantični, čeprav izjemno spremenljivi. Nestalni so kot luna, ki jim vlada. Hitro so užaljeni, vendar takoj odpustijo. Zmoti jih vsaka malenkost, o nekem povsem običajnem stavku lahko filozofirajo po cele dneve. Kljub temu, da se pogosto spuščajo v podrobnosti pri drugih ljudeh, sami nikakor niso tako natančni. Zanje čas sploh ne obstaja.
So zelo nadarjeni za umetnost, imajo občutek za ritem in barve. Imajo tudi razvito intuicijo, kateri včasih pripisujejo prevelik pomen. So večni sanjači in vse prepuščajo usodi. Zanje je značilna neorganiziranost in spontanost, zaradi česar so tako zelo srčkani :) .
Pri izbiri besed so pogosto nenatančni in včasih izustijo pravo bedarijo, ali pa povsem nenamerno koga užalijo. Ne marajo laži, prikrivanja ali hinavščina, zato so tudi sami zelo direktni in iskreni.
Raki so eden izmed najbolj samokritičnih znamenj. Sanjarijo o nekem idealu, ki ga nikdar ne bodo dosegli, čeprav si to zares želijo. Pogosto jih pesti občutek manjvrednosti, kar pa spretno skrivajo za svojo "lupino".
Svoja čustva skrivajo pred svetom, ker se močno bojijo strega srca. Kljub navidezno hladni zunanjosti (lupini), so v sebi zeelooo čustveni, občutljivi in strastni. Svoja čustva izražajo skozi umetnost, npr. z glasbo, slikanjem oz. risanjem in pisanjem. Ogromno berejo in so zelo občutljivi, kar se tiče pravilnosti v slovenščini. Po lastnih izkušnjah vem, da sovražijo, če kdo pri dopisovanju z njim ne uporablja velikih začetnic in ločil.
Kljub vsemu pa so zelo privlačne, simpatične in nežne osebe, pravi prijatelji, na katere se vselej lahko zaneseš. Kot partnerji pa so po mojem mnenju najboljši od vseh astroloških znamenj. So ljubeči, nežni in inovativni. Ne marajo konkurence in svojo priležnico želijo imeti le zase.

In zdaj - temeljno vprašanje - KAKO JIH OSVOJITI?
Najtežja in najbolj pomembna točka je najti ravnovesje med dostopnostjo in nedostopnostjo. Raku morate dati znamenje, da vam je všeč in se nato umakniti. Ko mu date znamenje, ga naredite radovednega in to je njegova luknja v nedostopnosti. Umaknite se in ga postavite pred izziv, saj izzive naravnost obožuje.
Ko se bo začel vrteti okrog vas, ga skušajte očarati s svojo notranjo lepoto in očarljivostjo.
Raku ni pomemben izgled, kar pa ne pomeni, da ni povsem nedovzeten za lepoto.
Z njim bodite iskreni in direktni, vsake tolkio časa pa izjavite kaj dvoumnega. S tem ga namreč motivirate k razmišljanju o vas in mu vzbudite zanimanje.
Predvsem pa je pomembno, da se ne pretvarjate in ste, kdor ste.
SREČNOO!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Maj. 2012 21:40

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:14, skupaj popravljeno 1 krat.
fishstick
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 26. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a fishstick » 26. Jun. 2012 1:49

Punce zdravo :D

Sem slucajno neki googlov in naletu na tole temo (sem celo prebral haha :) )

Tudi sam sem rak in moram priznati, da veliko zgoraj nastetega drzi tudi zame :
Neorganiziranost (seveda), arogantnost, custvenost,zasctitnistki, pike in velike zacetnice v sms-esih, zamerljivost, zelo ozek krog prijatleljev, itd..jih je dosti ja... :D

Vas problem je, kako osvojit raka ?
Sploh ni tak big deal..

Pali nasmejanost, zgovornost ( brez nabijanja, samohvalisanja, itd..) iskrenost!!!, zdrava pamet..

Na zacetku se vam seveda zdi da ne veste kje ste oz. na cem ste.. , ker ste na testu...vsaj js se morm prepricat o vseh svojih vprasanjih o "prijateljici" :D Če vam je fant oz. punca vsec se valda splaca potrpet in spoznat cloveka.
Se en + dam postu, kjer pise, da raki iscemo partnerje, ki so podobni starsem ( nisem mamin sinko ! :) )

Mislm, da ta ves ta proces osvajanja traja tako dolgo, ker se enostavno bojimo biti prizadeti...ker ko enkrat boli...boli zelo dolgo .

Lp dr. cancer :DDD
T3jcha
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 53
Na forumu od: 5. 6. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a T3jcha » 29. Avg. 2012 9:52

Od frendice je bil rak in je bilo na začetku podobno - je izginil za kak mesec, potem pa se spet pojavil in se zanimal zanjo. Seveda takrat njej ni bilo, potem sta nekako ohranila komunikacijo pa so se stvari začele odvijati.

Hkrati je pričel z izjavami, da ni družinski človek, da on potrebuje žensko, ki skrbi zase in, da ga privlačijo pametne ženske in da ni za resno zvezo.
Tudi ob predpostavki odprte zveze.

Ma se mi zdi, kot, da je malo padel pod vpliv svojega šefa, ki ima neko hudo bejbo samo za seks. Je pa bolj karierist, kakor sem dojela po njenih besedah.
Radovednost je ubila mačko

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov