Moški-dvojček

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 18
Na forumu od: 27. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer_ » 23. Avg. 2009 20:51

Bi se kr podpisala pod tem kar je *Srčica* napisala...

Moj dvojček..super..dokler živiš z njim v iluziji in misliš da si "the one and only", zelo veliko zabave, res nikoli dolgčas..obsipava te s pozornostjo..včasih malo pretirano ljubosumen.. zakaj le? :) In ja te zna v to, da ti je seveda zvest 100% prepričat...Če sem iskrena..še danes ne vem, če mi je res bil !

Se mi pa zdi, da je odvisno kje ma ostale planete, jih zna reševat to, da majo kakšne druge planete, na primer venero v kakšnem bolj "stabilnem" ali "nežnem" znamenju, na primer v biku, devici, raku, ipd.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7612
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 26. Avg. 2009 6:48

^^in ko ti naslednji fante pove, da je po horoskopu dvojček ne boš želela imet z njim nobenga opravka? :D

horoskopi in te stvari so itak tko zlo fino manipulativno spisani, da prec kšnemu vsidrajo v možgane te bedarije in folk res verjame, da so vsi ljudje tega znamenja taki pa taki. če grem jst brat horoskop, se v vsakemu najdem, ki opisuje moje znamenje, čist v vsakemu. in čist v vsakemu, vključno z mojim znamenjem najdem ceu kup stvari ki tud približno ne držijo in nikol niso.
jst sm mela tri fnate dvojčke, pa so se vsi tri med sabo popolnoma razlikovali.že res, da so mel dva obraza, ampak dva obraza imamo vsi ljudje, vsi smo na določenem področju dvolični, hočeš nočeš :wink:

skratka men so teli horoskopi, vedeževanje in podobne uslarije, totaln crap!folku za brezveze perejo možgane.in smili se mi tist, ki resnično verjame v te stvari in se orientira po tem.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 360
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 26. Avg. 2009 9:39

^^ Je odvisno tudi od podznaka :P .. Tako globoko v to se pa najbrž nisi spuščala. :wink:
LaHauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 267
Na forumu od: 2. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a LaHauteCouture » 26. Avg. 2009 18:06

jap :D dost nor morš bit, da take stvari verjameš.
Uporabniški avatar
Jela
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 360
Na forumu od: 2. 8. 2005
Kraj: Bla Bla

Neprebrana objavaNapisal/-a Jela » 03. Okt. 2009 22:44

LaHauteCouture napisal/-a:jap :D dost nor morš bit, da take stvari verjameš.
Ah isto kot da bi rekla, dosti nor moraš biti, da sploh v kaj verjameš. :cyclop:
Summer_
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 18
Na forumu od: 27. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer_ » 04. Okt. 2009 0:53

*purple* ja itak, če bo dvojček, nobenega opravka... haha...

Ma ja...stvar je v tem, da so zadeve preveč zakomplicirane, da bi množica štekala takšno znanost (pa še tam gre za vprašljivost) in potem se pač v časopisih dostikrat posplošuje, v smislu horoskopa na primer. Ljudje smo pač zakomplicirana bitja, poleg tega je pa še tu okolje in samodejavnost.
špela1979
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 7. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a špela1979 » 07. Nov. 2009 13:09

Lep pozdrav!

Sem nova na forumu in ko prebiram tele vaše objave si ne morem kaj, da še jaz ne dodam svoje :). Res ni pravilo izbira fanta prek horoskopa, je pa res da horoskop ni čist larifari in nas pogostokrat preseneti z ugotovitvijo.
Sama sem tipična kozoroginja fant pa je dvojček. Ubošček je bil moj drugi tip dvojček ( povsem naključno )in na začetku sem ga prov mučila več kot mesec, čeprav me je nekako očaral že prvi dan. Vem, da je bil močno zaljubljen vame in mi to tudi priznal ampak sem pač kozoroginja. Potem sem mu le nekako odprla vrata, od takrat naprej vem da sem št. 1. Sedaj sva skupaj več kot 5 let in nisva imela nobenih problemov, razen tega, da me je na začetku motilo to, da brez problema naveže stike z drugimi tako z moškimi kot ženskami in sem imela občutek, da sem mu tudi jaz bila ta "rutina".
Je pa življenje z njimi zabavno, včasih jim prav trga, so nasmejani in to tudi včasih takrat ko bi morali biti resni, treba jim je nuditi občutek ljubezni, da ga imate radi, jih objeti in takoj so spet samo vaši,( če tega ne občuti, hitro podvomi da nekaj ni vredu in že lahko prične z drugimi rešitvami, kar pa če ga imate rade to nebi želele ) so tudi zanesljivi, točni( vsaj moj je ), tudi prisluhniti znajo in biti v oporo, če pa vam kaj ne paše pa mu kar direkt povejte, ( tudi sami so direktni, včasih tako, da izpadejo brezčutni), ne ga čakat, da si kaj sam gor pride, ker je to glava tisočih misli in včasih sploh nič ne opazijo. Najslabši pristop naredite s tem, da mu kaj ukažete, z njimi se da vse na lep način pogovorit, če pa mu odvzamete občutek svobode znajo postati uporniški. Še veliko je stvari o katerih bi lahko pisala, ampak za moj 1. post na forumu bo dovolj. :D

Zveze z dvojčki se vam ni treba bati, je pa res POGOJ, da se sami zaljubijo, in v mojem primeru je bilo tako, to je njihova šibka točka in zaradi tega se jih da tudi krmiliti, ampak ne pretiravat. Ko se te enkrat navadijo, zaupajo, postanejo zelo odprti.

Lp Špela
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 961
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 25. Apr. 2011 20:17

Bivši je bil dvojček. Najbolj se spomnem tega, da je bil zelooo "outgoing" oseba, prijatelji so bili nad vsem(tudi nad mano), razpoloženje se mu je spreminjalo vsakih nekaj minut. Pa tudi zlo čustven, česar od dvojčkov nisem pričakovala. In grozno nagajiv-kar pa sem pričakovala in mi je bilo všeč. Razburljivo :P
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 879
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 03. Avg. 2011 9:25

Moj je tudi dvojček, kot jaz.
Včasih se zgodi, da začnejo najina znamenja ven butat, oz. najina trmasta karakterja. Takrat se nimava tok rada :D . Sicer se pa zelo dopolnjujeva, imava podobne karakterje. Edna stvar ki me pri njemu moti je zamujanje. Sicer je pa zelo prizemljen tip in si ne gradi gradov v oblakih, kar mi je všeč.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 200
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 07. Avg. 2011 17:15

Moj bivši je bil dvojček. In...ja, najmanj kar lahko rečem, da mi je blo zanimivo z njim.
Kot da so resnično ble dve osebi v eni, lahk je bil najbolj prijazen, zabaven, deloven, uvideven, dober, romantičen... človek; lahk pa je bil totalno nasprotje (hladen, nedostopen, nepotrpežljiv, lenoben, egoističen...). Z njim sem doživela tako najlepše kot najbolj težke trenutke svojega življenja. Zdej ko pogledam nazaj, mi je edino žal, da sem toliko vztrajala z njim (bikci smo pač trmasti). Če bi šla prej narazen, bi mi blo lažje.

Sicer pa če bo moj naslednji tudi dvojček - prav, pa naj bo. Ne verjamem tolk v horoskope, da bi mi to predstavljalo oviro. :)

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov