Bivši tip v sanjah - HELP

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tipika
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 35
Na forumu od: 31. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tipika » 22. Jan. 2008 14:51

OK se opravičujem za novo temo ampak je res nuja! Ne vem kaj naj naredim. Že kar lep čas ponoči sanjam svojega bivšega tipa v vseh možnih kombinacijah. Enkrat se kregava, drugič sanjam kako se ljubiva, itd... A katera mogoče ve kaj bi lahko to pomenlo?! Ker pa sem že čist obupana ko se mi te sanje vsako noč ponavljajo :eek: :?
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 327
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 22. Jan. 2008 14:53

To, kar se skriva v naši podzavesti, se ponavadi pokaže v naših sanjah. Jaz osebno verjamem, da imajo sanje nek pomen, tako da, če sanjaš bivšega in to kontinuirano, bi že moglo biti nekaj na tem. To pa lahko ugotoviš le sama pri sebi ti. :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 867
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 22. Jan. 2008 15:08

Nisi razscistila sama s sabo ali pa z njim, se vedno je v podzavesti in zato sanjas. Ko bos v glavi vse razčistila ga neboš sanjala več (oz. ga boš zelo redko).
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
ForeverMe
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 39
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ForeverMe » 22. Jan. 2008 20:47

jz tud včas sanjam o kakih prejšnih tipih...no,ne več dni zapovrstjo...pomoje da si še vedno mejčen zacopana vanjga, ti je všeč al pa ne morš nehat mislt nanga? nwem...si osamljena pa si mogoče želiš kakiga tipa? pa se pač spomneš kaku ti je blu z bivšim pa se ti pol pozna u sanjah...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 23. Jan. 2008 19:07

Meni se pa kar pogosto sanja, da me moj vara :( Včasih s kom znanim, včasih pa o nekom, ki sploh ne obstaja (no, vsaj ne da bi vedla). Enkrat sem ga skoraj počila, ko sem se zbudila iz groznih sanj o njem. Pa nimam pojma, kaj naj to zdaj pomeni, če kaj pomenijo te sanje...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 289
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 23. Jan. 2008 19:38

^^ kaj takega sm tudi jst že sanjala. Zadnje čase ne več, sem pa se znala zbudit v solzah, pa cel dan sem se čudno obnašala do fanta (smotana sm, ja :D ) Tako resnično se je zdelo...Mogoče pa take sanje pomenijo, da imaš/imamo nek strah, da bi se nam to lahko zgodilo. Podzavest kroji naše sanje.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 985
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 23. Jan. 2008 20:33

^samo to je hudo. Potem sem ze zacela razmisljat - kaj pa ce je vse res. Ja vem, jaz sem tudi smotana, ka take razmisljam, ampak kot ti pravis - tako resnicno se zdi.
Isana
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 29
Na forumu od: 6. 9. 2007
Kraj: MS

Neprebrana objavaNapisal/-a Isana » 24. Jan. 2008 11:51

no da še js prašam, če je že lih taka tema

par dni nazaj se mi je sanjal da sma se z možem ločla, in to sporazumno, brez kreganja, pol sma šla še na en sprehod..... sicer nama je blo mal žal za ločitu ampak sma šla narazn kot prijatla............

js sm se tok zmedena zbudla, da sm rabla par minut da sm k seb prišla in skapirala da sm sam sanjala.....

torej?
kak nasvet? komentar?
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1085
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 24. Jan. 2008 13:55

ha ja pojma nimam kaj bi to kej pomneil.Bi rabl tuki enga izvedenca za take zadeve.Jst sm spala zraven svojga bivšiga(takrat sva bila skupi) pa sm sanjala da nakupujem igračo za njega ker je imel operacijo ob treh zjutri.In sm zamudila in k sm pršla so ga že pelala na operacijo in sm se zbudila v solzah in sm ful jokala zravn njega.K sm se zbudila je biu zravn mene na srečo in me je objel in reku da bo vse uredu.Takrat sm se pa res presrala.

Zdj k mam pa enga pa sma bluziva,sm pa tud sanjala da sm ga šla iskat b bolnice ker je meu prometno nesrečo.Jst se čist šokerana zbujam iz spanca zlo velikokrat.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3779
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Jan. 2008 14:01

Men se je enkrat sanjal, da je mojga zdj že bivšega tipa, pred "odcepom" za njihovo ulco, zbil avto, on je bil na kolesu in jst sm samo nemočno stala tm pa gleedala. Groza take sanje, res.

Je pa vrjetn res, da sanje več al manj izhajajo iz naše podavesti. Jst vem, da če velikokrat o čem razmišljam, pol to sanjam.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 255
Na forumu od: 19. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Natasa* » 24. Jan. 2008 15:22

Sanje: Enkrat prepir, drugič ljubljenje z bivšim
Sanje se verjetno izmenjujejo dnevno – ne dogaja se v istih sanjah vse naenkrat, ne? Očitno imata oz. glede na to, da je bivši, sta imela precej razgibano partnerstvo – tudi v realnem življenju se enkrat dobro razumete, drugič sporečete, tretjič ljubite ali pa kar vse to v istem dnevu ... te različne sanje zato verjetno le kažejo, da v sebi predeluješ vse te pretekle izkušnje. In če je veliko prepirov v sanjah, morda mu pa še nisi vsega, kar bi si želela povedala. Mogoče je v tebi še veliko zamere, pa tako skozi sanje ventiliraš vse kar se je nabralo ...

Te iste sanje, če bi bil tip sedanji, pa bi verjetno pomenile nekaj podobnega, le da bolj aktualnega: V sanjah bi tako verjetno le predelovala dejanska nihanja v zvezi, morda tudi tista nezavedna.

Razlaga bi bila precej drugačna, če bi povedale več o sebi: ker če se na primer v resničnem življenju nikoli ne skregata, ti pa to pogosto sanjaš, te sanje morda opozarjajo, da je med vama veliko neizrečenega (prepir sam po sebi namreč sploh ni nujno nekaj slabega).

Sanje: Fant, ki te vara
Možnost, da te vara in da te nezavedno skozi sanje o tem opozarja, seveda obstaja, ampak je zanemarljiva (razen če seveda nimaš pogosto preroških sanja). Zato preden se prenagliš z zaključkom, da te dejansko vara, vedi da so takšne sanje pogosteje le znak strahu, tesnobe ... Takšne sanje sploh niso tako redke. Veliko jih to sanja, ker se podzavestno bojijo, da bodo izgubili nekaj ali nekoga, ki jim je očitno zelo dragocen. Sanjske podobe tako le kažejo na stanje psihe, torej na ta strah, da bo partner ‘našel boljšega, lepšega ...’, nas zapustil ...

Ne vem, mogoče bo kateri kaj pomagalo ...
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 572
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 24. Jan. 2008 16:24

Foxy-lady napisal/-a:Meni se pa kar pogosto sanja, da me moj vara :( Včasih s kom znanim, včasih pa o nekom, ki sploh ne obstaja (no, vsaj ne da bi vedla). Enkrat sem ga skoraj počila, ko sem se zbudila iz groznih sanj o njem. Pa nimam pojma, kaj naj to zdaj pomeni, če kaj pomenijo te sanje...


omg, to sem jaz non stop sanjala, dokler sem bila z bivšim. ni bilo ravno prijetno se zbujati iz takih sanj :? veliko dnevov in noči sem imela pokvarjenih zaradi tega, pa on tudi, ker sem počasi postajala že res panična in sem ga non stop spraševala, če mi ima kaj povedati. mah vem, butasto, samo če mi je res ves čas to hodilo po glavi, samo zaradi trapastih sanj. potem so se sanje počasi nehale, bolj ko se je ohlajal najin odnos, manj jih je bilo. še vedno pa nimam niti najmanjšega pojma, kaj naj bi pomenile - verjetno so res izražale samo podzavesten strah pred tem, da bi bila prevarana. no iz podzavestnega je sčasoma postal zavesten :P
ženske res znamo tudi skozi sanje delati probleme tam kjer jih ni :lol:
to infinity and beyond!
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 289
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 25. Jan. 2008 0:11

punchka napisal/-a:ženske res znamo tudi skozi sanje delati probleme tam kjer jih ni :lol:


Res je. Ne bom rekla, da sanjam ne smemo posvečat pozornosti, ker kot jst razumem, se nam v sanjah kaže podzavest, ne smemo pa pretiravat,a ne :D Jst sm tudi dostikrat, poleg varanja, sanjala da se je mojemu kaj zgodilo in sem se tudi zbudila cela šokirana in se pol še pol ure cmerla. Sem pa danes sanjala, da sva imela otročička :P Ampak čudne so to ble sanje- ta otrok je bil najprej črnček, pa s tako ful velko glavo, da me je bla kr groza. Tak čuden otrok je bil. Pa sm bla v porodnišnici, pa sm naključno srečala eno bivšo sodelavko ki me je vprašala, če sm rodila :D Kr neki res, naenkrat pa je un otok bil normalen. Čudna je ta moja podzavest :lol:
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 25. Jan. 2008 9:20

Res zanimiva tema :eek: ker že 2 tedna razmišljam zakaj se mi to non stop sanja.
Vsako noč se mi sanja o bivšem, in zmerej se mava full lepo in rada, pa ponavad so sanje full noro spolno obarvane in full mi je dobr in nato se zbudim in postanem živčna, sploh, ker mam kar slabo vest, ko potem svojga lubija pogledam kako mirno pančka zraven mene :oops: jest pa take "bedarije" sanjam.
NAto se cel dan sprašujem zakaj se mi to sanja. Že res, da je bil seks v najini zvezi nekaj norega in tukaj sva se res najbolš ujemala, ker povsod drugje je pa kar precej škripalo, ampak se zavedam, da si ne želim imeti z njim nič več. Saj sem zdej končno srečna in tudi s sedanjim imava full dobr seks, mogoče malo bolj umirjen kakor tam. Mogoče pogrešam to? :?: :?:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 142
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 25. Jan. 2008 9:23

Aja, pol mam pa še druge sanje, ki so se mi tud že trikrat ponovile....sanjam, da sem noseča in potem celo nosečnost in potem otroka (k ne vidim katerega spola je) do kakšnega leta in pol starosti. To se mi pa sanja, da ga imam s sedanjim.

Aja, pa še na prejšni odgovor....ko sem kao z bivšim, mam že sedanjega in se tega dobro zavedam, ampak se mu kar ne morem upreti, tko da v bistvu sedanjega v sanjah varam, ampak ne vedno...kr neki no :? :/
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov