Atlantidski prstan

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 558
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 20. Apr. 2007 22:44

v zlatarni celje majo novejše, kao bolj delujejo, ker imajo še notranjo vijačnico, okoli 40 eurov je cena.
drugače se pa vsak prstan uglasi z lastnikom, vseeno iz katere kovine je, čeprav nekateri bolj priporočajo srebro oz. dodatno vgrajene kristale.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 558
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a amital » 21. Apr. 2007 9:59

ni za kaj :) sej zato smo pa tu, da si pomagamo :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 296
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 23. Apr. 2007 20:39

BIBI21 napisal/-a:Imam eno vprašanje zate oz. za mami ki je kot praviš mojstrica.

Ko izvajam Reiki nekomu na daljavo, včasih občutim v dlaneh več mravljincev včasih pa manj. Je to normalno? Zakaj to tega pride?
Sama sem že veliko tem in knjig prebrala na to temo in nikjer pravega odgovora...
Je to mogoče zato, ker tista oseba trenutno ne potrebuje energije in jo tako zavrača?

Tnx

uuf, mal sm pozna :)

Ja to je normalno. Odvisno pa je od tebe in pa tistega na kateremu to izvajaš. S tem mislm predvsem na tvoje počutje in skoncentriranost pa na drugo osebo-koliko energije je pripravljena še sprejeti. Baje pa na to deluje tud intenziteta izvajanja Reikija na osebo-sepravi: bolj pogosto-manj mravljincev (sj to se zdi logično), ampak ni pa nujno tko. :wink:
Aia, pozabla še oment: ni nujno, da ob pretakanju energije čutš mravljince-lahko se to dogaja tud brez tvoje vednosti oz. občutkov.

Še en vprašanje zate...Se ti je že zgodilo, da ko si prišla v bližino reees bovnega človeka (ni nujno, da to kaže navzven) dobila občutek, da se je energija začela pretakati :?: (ok, sm paše tud tist močn trenutni glavobol, povišana temperatura-ubistvu kr naenkrat zakuhaš itd.)
Don''t care what people say, just follow your own way...
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 172
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 23. Apr. 2007 21:01

kak pa osvojiš Reiki?
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 961
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 16. Avg. 2007 14:56

Združena tema

Da "malo" opišem, zakaj sploh gre:

    GLAVNE LASTNOSTI

    * VARUJE PRED NESREČAMI IN PREKLETSTVI * PRINAŠA POZITVNO ENERGIJO * ŠČITI PRED BOLEZNIMI IN ŠKODLJIVIMI SEVANJI * POMAGA PRI ZDRAVLJENJIH* KREPI TELEPATSKE SPOSOBNOSTI IN MOČ PREDVIDEVANJA* VARUJE PRED NAPADALNOSTJO IN ŠKODOŽELJNOSTJO




    ZGODOVINA:Več kot tri tisoč let pred dinastijo faraona Seta so Egipt obiskali svečeniki iz Atlantide. Slutili so skorajšnji konec Atlantide, zato so vse svoje skrivnosti in znanje prenesli na velikega svečenika Yua.

    Po več kot 5000 letih je arheolog Howard Carter našel njegov grob povsem nedotaknjen, svečenikovo truplo pa je bilo tako popolno ohranjeno, da je bila to prava senzacija. Arheolog je na svečenikovem prstu našel posebno oblikovan prstan in se poslej od svoje najdbe ni več ločil. Kmalu pa je spoznal njegovo skrivnostno moč.

    Ta isti arheolog je kasneje s svojimi sodelavci odkril tudi Tutankamonovo grobnico. Po odkritju je kar osemnajst njegovih sodelavcev na zelo skrivnosten način pomrlo. O prekletstvu te grobnice je bilo napisanih že mnogo razprav, neizpodbitno pa je dejstvo, da je preživel edino Carter, čeprav je bil prav on vodja izkopavanj. VAROVAL GA JE PRSTAN!

    Lastnosti prstana sta raziskovala Andre de Belizal in Morel Depardieu in odkrila, da skriva izjemne moči. Ugotovila sta, da šest piramid, dva trikotnika in tri črte tvorijo posebno močno kombinacijo, ki se imenuje ATLANTA. Ta vibrira s tako močnimi energijami, kakršnih ne premore nobena drugo ezoterično telo. Pri tem ne gre za kak talisman, ampak za dejansko odkritje fantastičnih funkcij mikrovalovanja.




    Atlantidski prstan nudi lastniku tri glavne funkcije: ZAŠČITO, POMOČ PRI ZDRAVLJENJU in MOČ PREDVIDEVANJA DOGODKOV. V vseh letih preučevanja se je atlantidski prstan pokazal kot najboljša zaščita proti vsem nesrečam in neprijetnostim, ki na nas prežijo v vsakdanjem življenju. Z njim se ne zavarujemo samo pred agresijo in prekletstvi, ampak številna pričevanja kažejo, da prepreči celo prave nesreče.

    Prstan blaži bolečine, nas ščiti pred boleznimi in poskrbi za normalno delovanje vseh organov. Prstanu pripisujejo veliko zdravilno moč – tako pri običajnih, kakor tudi pri izjemno hudih boleznih.

    NOŠENJE PRSTANA: Učinek prstana je odvisen od tega na kateri roki ga nosimo: na LEVI roki nas ščiti in pomaga pri pridobivanju dobrin, na DESNI pa ga nosimo kadar rešujemo probleme. Tudi posamezni prsti imajo svoje funkcije: PALEC dobro vpliva na dihalne organe, KAZALEC na kosti, SREDINEC na živčni sistem in vitalnost, PRSTANEC na srce, možgane, genitalije, prebavila, MEZINEC pa na krvni obtok. Kadar nosimo prstan, lahko predvidimo dogodke, ki se bodo zgodili v prihodnosti. Izboljšajo se nam tudi telepatske sposobnosti – na tak način so med seboj komunicirali egipčanski svečeniki. Kdor nosi prstan postane dojemljiv za določena sporočila, ki jih drugače ne bi zaznal.

    Prstan nosite kolikor je le mogoče redno, obvezno pa ga imejte vsaj ob pomembnih dogodkih, na sestankih, pri urejanju osebnih in službenih zadev, itd. Kadar ga ne želite natakniti na prst, ga nosite v žepu ali pa si ga obesite na verižico okoli vratu. Če vam ponoči daje preveč energije, ga snemite. Nosite ga na potovanjih!.

    ČIŠČENJE: Vsaj enkrat mesečno ga moramo očistiti negativnih energij, ki se jih med delovanjem navzame. Najbolje se prstan očisti če ga vsaj za 60 minut nataknemo na kristal kamene strele. V primeru, da tega kristala nimamo, pa prstan nekaj minut spiramo pod tekočo vodo in ga nato za nekaj ur izpostavimo soncu. Nikoli ga ne smemo posoditi, ker se prstan prepoji z osebnimi vibracijami človeka ki ga nosi in bi jih lahko tudi oddajal!

    Na začetku prstan večkrat potemni, saj nekaj časa traja da se nas navadi. Takrat ga lahko očistimo s sredstvi za čiščenje nakita, kar ne vpliva na njegove ezoterične lastnosti. Pozneje več ne potemni, razen v primeru, ko prepreči kakšno nesrečo ali bolezen. Lahko se deformira ali pa celo prelomi. V tem primeru ga zakopljemo v zemljo, saj je preprečil kakšen močan negativni dogodek in odslužil.


Kakšno je vaše mnenje? Ga že katera ima? Res učinkuje?
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 504
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 17. Avg. 2007 8:14

Nikoli ga ne smemo posoditi, ker se prstan prepoji z osebnimi vibracijami človeka ki ga nosi in bi jih lahko tudi oddajal!


a ni to mal lari fari??pol se itak že na začetku, preden ga kupiš PREPOJI z osebnimi vibracijami zlatarja, ki ga izdela, prodajalke v trgovini, dostavljalca... :D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
naajaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a naajaa » 23. Avg. 2007 7:06

Jst mam atlantidski prstan že več kt let. In name deluje ful pozitivn. Že prej sm bla največji optimist,tdj sm še večji! :wink: Nosim ga čist skoz,edin ponoč ne,ker če ga mam gor,pol nonstop sam sanjam in to ene čudne sanje. Če ga nimam se pa počutm čist izgublena.
Če vas ta stvar zanima,dejte probat. Jst sm ga kupla iz radovednosti in zdj sm zlo zadovolna z njim.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 299
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Avg. 2007 20:42

Te prstane sem videla v Ahatu (trgovina specializirana za prodajo poldragih kamnov). Ga imata moji dve sošolki in nista opazili bistvenih spremeb :)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 585
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 06. Dec. 2008 14:28

Js sm ga tud približno dve/tri leta nzaj kupla v Ahatu. In tkoj sm opazla spremembe. Ko se mi je kaj zgodilo, je tkoj črn ratal al pa par dni predn sm zbolela al kej tud. Pol pa se je začel tud, da sm mislna na eno osebo al na neki, pa sm jo čez neki časa kje srečala al kej.. še isti dan. Mislim.. čudna naključja pa to. Pa tud ko se je komu od bližnjih kej zgodilo se je črno obarval. Pa smz da se je črno obarval vedno pred se je kaj takega zgodilo. I mean.. ne znam povedat, sam ma nek vpliv.
Mogoč je naključje sam.. ko sm ga pol redno več let nosila, sm bla zlo zlo redko prehlajena. Milsim da mogoč enkrat. Pa ko sm se navadla, da se obarva črno sm nrdila neko stvar drgač ko sm prej mela namen, pa se pol tud ni nč zgodilo. Prstan pa pol nekak ni biu več črn.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2239
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 06. Dec. 2008 16:39

js sem ga nosila ene tri leta in sem se grozno pocutila brez njega...potem pa je nekega dne izginil..dobesedno..kar naenkrat sme opazla da ga nimam vec gor - in mi ni jasno kako mi je uspel pasti dol ce mi je bil popolnoma prav in ga nisem NIKOLI snela :eek:

wierd...mogoce si ga pa nekoc spet kupim :P

aja, ce je kaj ucinkoval niti nisem prepricana, mi je pa bil zelo vsec kot prstan :D
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 585
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 07. Dec. 2008 12:29

Meni je še zdej fuul čudn filing ko ga nimam. Pa dostkrat smz ko da mi neki manjka na tistem prstu :D
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 397
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 07. Dec. 2008 12:52

prinzessin a si mogoče razmišljala, da je tisti folk umrl zato, ker je prišel v prostor, ki je bil zaprt par tisoč let? :lol:
Uporabniški avatar
tinchy_55
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 18
Na forumu od: 2. 2. 2009
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy_55 » 05. Feb. 2009 15:59

/\/\4t3j napisal/-a:prinzessin a si mogoče razmišljala, da je tisti folk umrl zato, ker je prišel v prostor, ki je bil zaprt par tisoč let? :lol:

yea lej Carther je bil tudi notri pol bi pa tud on umrl
Uporabniški avatar
kAtz
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 111
Na forumu od: 5. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kAtz » 05. Feb. 2009 21:50

/\/\4t3j napisal/-a:prinzessin a si mogoče razmišljala, da je tisti folk umrl zato, ker je prišel v prostor, ki je bil zaprt par tisoč let? :lol:


ž splošno znano je v zgodovini, da so se faraoni zaščitli pred taovi grobnic tako, da so izvedli različne uroke nad grobnicami, da bi čim dlje ostale nedotaknjene, pa če bi pa že kdo priš blizu, bi pa umrl. Pa men to ni larifari, ker dobro poznam vse skup.. Podobno je tud v filmu Indiane Jones, pa mislim, da si ni glih režiser vse sproti namilsu..
Mam pa tud sama atlantidski prstan, so mi ga kupli sošolci za rojstni dan, pa mi res pomaga. Čeprav sm bla fuul optimist najprej, ampak vidim, da res deluje.. Na različinih področjih..
....Thousands of years ago, cats were worshipped as gods.Cats have never forgotten this.....
bsavc
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 12. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bsavc » 12. Mar. 2009 14:17

Za še več informacij o Atlantidskem prstanu - klikni me

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov